Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Някой знае ли нещо за превод на руски или български в Total Security ?

Говореше се,че ще има официален руски превод,какво пречи да има и български?

Бета тестерите не спете ами работете да не го прочетете и това в друг форум!

От това,което съм говорил със съпорта изобщо не е планирано включването на нови езици за момента.Някой може да е решил да прави руски превод но официално от 360 не са се захващали изобщо да правят подобно нещо.

Аз съм казал на съпорта отдавна, когато решат да добавят нови езици да ми пишат и ще помогна с българския превод.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

От това,което съм говорил със съпорта изобщо не е планирано включването на нови езици за момента.Някой може да е решил да прави руски превод но официално от 360 не са се захващали изобщо да правят подобно нещо.

Аз съм казал на съпорта отдавна, когато решат да добавят нови езици да ми пишат и ще помогна с българския превод.

От няколко часа върви активното обсъждане по последните промени в руската локализация....

http://www.comss.ru/page.php?id=1952

От няколко часа върви активното обсъждане по последните промени в руската локализация....

http://www.comss.ru/page.php?id=1952

Това го обсъждат там.Същевременно в официалната страница на 360 в фейсбук отговорите са други.

Не знам ще ги попитам дали подготвят нещо и ще видим.За сега само тия руснаци си подгтовят превода.

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Ето,че след въпроса ми отвориха и анкета,която ще е супер всички да отговорите за да може да се въведе и български език: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=652447598185092&set=a.432353560194498.1073741826.414626141967240&type=1&theater

Това го обсъждат там.Същевременно в официалната страница на 360 в фейсбук отговорите са други.

Не знам ще ги попитам дали подготвят нещо и ще видим.За сега само тия руснаци си подгтовят превода.

Естествено,че си го подготвят. Превод се подготвя и се дава на поддръжката  за одобрение.

Ето,че след въпроса ми отвориха и анкета,която ще е супер всички да отговорите за да може да се въведе и български език: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=652447598185092&set=a.432353560194498.1073741826.414626141967240&type=1&theater

С Вас съм . Адмирации   Публикувано изображение

Руснаците бачкат не си поплюват.

Получили дистрибутив 360 Total Security с нашим переводом на тестирование. У нас будет несколько дней на исправление недочетов.

Пока релиз русской версии планируется на 25 июля.

О релизе русской версии

Публикувано изображение

Источник

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Естествено,че си го подготвят. Превод се подготвя и се дава на поддръжката  за одобрение.

С Вас съм . Адмирации   Публикувано изображение

Руснаците бачкат не си поплюват.

Лошото,е че руснаците са организирани и винаги са готови да разработват нещо...докато ние едва ли можем да се похвалим с подобно нещо.Аз съм готов да го подготвим българския превод, но единствено си нямам на идея как се вкарва превода в програмата ...помня някъде бях гледал една програмка,с която си играех и си превеждах един браузър на български ама го бъгнах накрая :D

Лошото,е че руснаците са организирани и винаги са готови да разработват нещо...докато ние едва ли можем да се похвалим с подобно нещо.Аз съм готов да го подготвим българския превод, но единствено си нямам на идея как се вкарва превода в програмата ...помня някъде бях гледал една програмка,с която си играех и си превеждах един браузър на български ама го бъгнах накрая Публикувано изображение

Лъки е наясно с това. Пишете на поддръжката ,че искате да направите превода и ще ви упътят. Що се отнася до руският той съществуваше при предната БЕТА на петицата  Интернет Секюрити. Сега просто са го обновили и представили вече като готова локализация.

Комуникирайте с поддръжката нали затова сте бета тестери. Дърпате колата първи , запознавате се първи с новото и давате предложения за поправки и подобряване на продукта.

Лъки е наясно с това. Пишете на поддръжката ,че искате да направите превода и ще ви упътят. Що се отнася до руският той съществуваше при предната БЕТА на петицата  Интернет Секюрити. Сега просто са го обновили и представили вече като готова локализация.

Комуникирайте с поддръжката нали затова сте бета тестери. Дърпате колата първи , запознавате се първи с новото и давате предложения за поправки и подобряване на продукта.

Аз вече съм говорил с подръжката по този въпрос и те казаха, че ще ме уведомят кога планират да добавят български език, а се опитах да бъда настоятелен, че ще подготвим всичко и ще го представим, просто ще са ни нужни малко насоки.

Вчера качих на един приятел и колега последната версия на TS 5 бета с насторйки за performance (след почистване на системата му за да може да я запечата с image, че предишния му image бе инфектиран и пренасяше Conficker и други червеи по флашките и по другите системи, където нямаха имунизация, пача на MS или спрян Autorun и server услугата)...та както и да е....Системата е работна - с доста стар хардуер с ОС: Windows XP и софтуер за видеомонтаж Adobe Premiere CS2 (системата е стара, но е главно за SD монтаж и за capture на касетки, за HD си има друга такава с по-нов Windows, версия на Premiere и разбира се хардуер)...TS създаде проблеми с модула си "Speedup"...Почистването на кеша мина добре, както и проверката за остатъци от бацили и т.н. (направих му я на Performance, защото все пак хардуера е слабичък), но след рестарта явно Speedup бе забранил някои стартиращи програми и услуги автоматично и след това Premiere CS2 не искаше да стартира...вадеше Runtime error-и. По телефона трудно можех да му обясня (вече си бях тръгнал и при мен всичко си работеше - т.е. оставих му работеща система) как да възстанови нещата през интерфейса на Qihoo..все пак той каза, че е revert-нал промените направени от програмата (станали прозрачни като ги натиснал), обясних му как да си възстанови и от msconfig.exe и от services.msc...но настройките бяха валидни само до следващия рестарт...явно Qihoo пак ги е спрял и оттам пак грешките при опит за стартиране на Premiere-ата. Взел да му вади съобщение колко бързо е стартирал Windows след спрените услуги...ама каква файда, като не можеше да си свърши работата (по монтажа на един абитуриентски бал)...според мен е грешка да се забъркват с тези оптимизации (остава да вкарат и почистване на регистрите и ще има доста изпищяли)...Напредналите потребители ще се справят, но не и начинаещите за които уж е предназначена (или затова се натискат) тази програма. След деинсталацията на програмата проблема изчезнал...Някой ако иска и му се занимава, може да им го докладва, но не вярвам да си мръднат пръста за тестване на проблеми възникнали при стари конфигурации XP (макар официално все още да я поддържат), стара версия на Premiere и специфичен монтажен софтуер. То грешката е и моя донякъде и съжалявам, че реших да експериментирам да му качвам бета версия на работна машина, но след като IS е спряна от нововъведения (а ще има само дефиниции за нея) реших, че няма смисъл да качвам IS (което за мен си остава предпочитаното решение за момента). Не е станало кой знае какво разбира се, но реших да споделя просто.

Поздрави! :)

Да бе нищо не е станало. Ама съвсем нищо. човека за да работи я е деинсталирал. Нищо работа....

С тия чистачки ос...ха програмата. Преди писах,че съм сложил IS на един капризен потребител със заразена машина.

В петък идва и ми казва,че му е блокирал флашката с интернета и сканира вече над 30 часа на пълно сканиране Публикувано изображение

Представям си ако не се е оправил какво ме чака утре.

Според мен, програмата, като детекция и лекота никак не е лоша, говоря и за IS, и за TS, но определено и аз съм на мнение, че тези чистачки, оптимизатори, възстановите и всички други ме отблъскват от TS. ИС се развиваше прилично добре, но щом стопират развитието и.... Иначе, ако трябва да съм честен конкретно ИС съм слагал на доста компютри оплаквания на потребители е нямало.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Супер е досадно така някоя компания, като реши да си накачули програмчето с модули и модулчета - само яйца де не готви. На вид - ок - звучи като нещо положително, но за съжаление обикновено е маркетингов трик и то зле изпълнен, тъй като често се опитват сами да правят нещата... Не като Гугъл да речем. Подходът им го знаем - трябва им еди-каква си функция в Андроид - да речем нов начин за обмен на данни през устройствата. Не се опитват да измислят топлата вода, просто купуват компания, която се занимава само с това, вземат хората да работят в Гугъл и ето новата функция работи безотказно и има кой да се грижи за нея (екипа на закупения стартъп). Как съм си омазвал системата с клийнъра на Комодо не е истина. Беше просто разбита. Без преинстал не мина.

:) Да си купят CCleaner - всички ще им се кефят...

Онзи ден между другото си качих на виртуалка Интернет Секюрити, но не съм имал много време да я разцъкам. Защо дявол го взел се казва така, като няма стена?! Ще го пробвам другата седмица по-сериозно, но виртуалката ми е с 512 мб (компа ми е с 1гб), и се усеща забавяне в реакцията на програмата при засичането - причинено именно от малкото памет редполагам. Искам да чекна и хипса, защото инсталнах Файърфокс и още една-две програми и ми направи добро впечатление, но както казах малко време имах да си играя.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Супер е досадно така някоя компания, като реши да си накачули програмчето с модули и модулчета - само яйца де не готви. На вид - ок - звучи като нещо положително, но за съжаление обикновено е маркетингов трик и то зле изпълнен, тъй като често се опитват сами да правят нещата...

http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/premium-security-suites/

В Total Security тези модули присъстват и освен тях има още и още което е нужно за работа. Мениджъри на пароли,бекъп криптиране....и защитна стена естествено. Според китайските разбирания това, което е в програмата отговаря на Total Security .

Мене точно това е едно от нещата което страшно много ме дразни. Но знаеш ли как кълват потребителите,като чуят за оптимизация? А дали е такава е друг въпрос.

Ако имаш възможност да попиташ човека дали има някакви файлове в blacklist-а на 360TS, иначе не виждам причина изобщо антивирусната да спира дадена програма освен ако не я засякла като заразена или просто при стартирането на програмата при изскочил прозорец с примерен текст "тази програма се опитва да прави промени в регистъра..." потребителя е избрал опция блокирай и я праща директно в blacklist-a.

Не се наемам да обсъждам проблеми при windows xp, но истината,е че при доста опити за оптимизация с дадена програма съм получавал проблеми под windows xp.Но не виждам какъв проблем може да причини една speed up опция,която спира ненужни при стартиране програми и сервизи.А иначе всеки би трябвало да знае кое му трябва при стартиране и дори 360 да го открива всеки път с тая опция просто да бъде отмаркирано, не е голяма работа..

Това с оптимизаторите в една антивирусна програма е тенденция(според мен доста неправилна)...Вярно ,че от Комодо направиха такава грешка,ама бързо я поправиха...А китайците вместо да следват провалите в тази насока, да бяха сложили една стена...да заприлича на Интернет Секюрити...

Че то Битдефендър, вече има опция за почистване на регистри и файлов. Явно са се 'заразили' от китайците. Публикувано изображение

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Аз лично не смятам,че пречат тези инструменти...елементарни са за ползване,вършат работата бързо и добре..не се налага да отварям по 2-3 програми за почистване на история,за поправка на регистри и т.н. За мен даже са добро попълнение към програмата.И да total security значи точно това, включително почистване на история и други такива.

Аз лично не смятам,че пречат тези инструменти...елементарни са за ползване,вършат работата бързо и добре..не се налага да отварям по 2-3 програми за почистване на история,за поправка на регистри и т.н. За мен даже са добро попълнение към програмата.И да total security значи точно това, включително почистване на история и други такива.

Тотал Секюрити означава пълна комплексна защита и модулите за почистване на регистрите и стартирането са едва накрая.

Firewall , Online Backup , Data Vault/File Encryption , Password Manager  това има ли го Кихо? Няма го. какъв TS е тогава? Никакъв!

Тотал Секюрити означава пълна комплексна защита и модулите за почистване на регистрите и стартирането са едва накрая.

Firewall , Online Backup , Data Vault/File Encryption , Password Manager  това има ли го Кихо? Няма го. какъв TS е тогава? Никакъв!

Точно затова е бета версия.Няма как да добавят всичко толкова бързо.Има време да се развива програмата,не забравяйте, че е напълно безплатна и едва ли им плащат както се плаща на служителите на битдефендера,касперски и т.н. Нормално е нещата да не става за един ден.

Надявам се ,че не разводнявам темата ,но Битдефендер-а има почистване на файлове и регистри,Аваст има почистване на браузъри,Емсисофт също...Лично аз, като средностатисктически потребител от рода "знамченищонезнам",мога да направя разлика- кога е да почистваш регистър и файлове,кога да правиш универсален оптимизатор...и последиците от това...та в случая,както се спомена и по-горе една подобие на Ccleaner щеше да е по-добре...Приемам всичко за позитивно щом е в полза на и за защитата...Защитна програма с оптимизатор да ми предлага да ми махне от startup-а rocketdock-а и Catalyst драйвър...айде моля ви се...Да си гледат и подобряват защитата...за другото си има програми...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Точно затова е бета версия.Няма как да добавят всичко толкова бързо.Има време да се развива програмата,не забравяйте, че е напълно безплатна и едва ли им плащат както се плаща на служителите на битдефендера,касперски и т.н. Нормално е нещата да не става за един ден.

Публикувано изображение Сега заплащането било причината. Нали уж най бързо развиващата се компание. Дава снимки из щатите и т.н.

Тези модули няма как да ги добавят в безплатен продукт. Затова и никога няма да е Total Security Публикувано изображение

пп. Впрочем лесно могат да добавят разширена инсталация и който не иска чистачките да не ги инсталира.

С теб стигнахме до извода, че китайците си играят със значението на Тотал Секюрити. Може би, именно заради почистването и другите 'глезотиийки', са му дали такова име. Както и да е, не е лоша програма. Безплатна е, и се справя добре, с основните си функции. Искате защитна стена, че то почти никой безплатен продукт няма. Ако не се заглежда човек в името, и не търси под вола теле, ще види че програмата е супер.

П.С Битдефендеър Интернет Секюрити 2015, инсталиран на виндоус 7, не позволява зареждането на google.bg. Защото били стари сертификатите. Може и проблема да е само на конкретния компютър, но е факт.Така че, всяка програма има проблеми понякога. 

Наистина е нормално да е нужно доста време. Лично аз бързо я деинсталирах заради доста FP и незадоволителна самозащита на програмата. Разочарованието ми попречи лично да проверявам нещата свързани с проактивна защита и защитна стена. За тези четири неща китайците са атакувани в доста форуми - за мен това е непрепоръчителен защитен софтуер. Това ... още не е TS.

П.С Битдефендеър Интернет Секюрити 2015, инсталиран на виндоус 7, не позволява зареждането на google.bg. Защото били стари сертификатите. Може и проблема да е само на конкретния компютър, но е факт.Така че, всяка програма има проблеми понякога. 

Не е само на конкретния компютър ...проблема със зареждането е и към Вирустотал-а...

Публикувано изображение Сега заплащането било причината. Нали уж най бързо развиващата се компание. Дава снимки из щатите и т.н.

Тези модули няма как да ги добавят в безплатен продукт. Затова и никога няма да е Total Security Публикувано изображение

Никога не съм казал, че е най-бързо развиващата се компания(според мен е битдефендер).Снимката из щатите беше за да покажа, че хората действат сериозно, но вие очаквате всичко да ви го дадат за 1 седмица и да се радвате на безплатен пълен продукт.

Те може да им плащат за работата, но едва ли е като на платени антивирусни програми, които печелят милиони от работата си.

Както казах преди време...искате готов софтуер, който да е напълно надежден купете си!Писна ми да обяснявам глупости на всякакви хора, че програмата е в процес на развитие и че се справя страхотно дори в сравнение с вече готови такива като avast например.

Вие тука сте с някакви грандиозни претенции,искате от някаква безплатна антивирусна да си ги задоволите...да ама не е отивате купувате kaspersky,bitdefender,norton те нали са водещите за 2014 и се радвайте.Ама да дойдете тука да се оплаквате, че китайците нищо не правили и че програмата не ставала за нищо и т.н. Вярно е една от най-добрите в момента и се оправадате в с това, но си личи че има много работа още по нея да се върши...улавя вирусите перфектно почти, но и липсват още много неща..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.