Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

Малко ми прилича на руска рулетка, а дали ще закове ? А, ако не закове ... лошо, докладвайте го, точно това не ми допадаше и на НИС...

Не си прав при стартиране винаги кове.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Винаги ми е харесвало да не се реагира превантивно на файл при сваляне - защото бубите се изявяват при стартиране на файлчетата. Явно Кихчо го подобряват.

Абе и ти не си прав, че няма да попаднеш на файл, който няма да закове ;) нали знаеш, такава програма едва ли има ;) да се разграничим леко от фенщината. 

Винаги ми е харесвало да не се реагира превантивно на файл при сваляне - защото бубите се изявяват при стартиране на файлчетата. Явно Кихчо го подобряват.

А, на мен точно обратното. Добрата работа на Уеб щитът намалява в голяма степен възможността за последваща зараза ;) , колкото по-рано, толкова по-добре ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Абе и ти не си прав, че няма да попаднеш на файл, който няма да закове ;) нали знаеш, такава програма едва ли има ;)А, на мен точно обратното. Добрата работа на Уеб щитът намалява в голяма степен възможността за последваща зараза ;) , колкото по-рано, толкова по-добре ;)

Подобно мислене събира колекции от всевъзможни FP.
  • Автор

Абе и ти не си прав, че няма да попаднеш на файл, който няма да закове ;) нали знаеш, такава програма едва ли има ;)

А, на мен точно обратното. Добрата работа на Уеб щитът намалява в голяма степен възможността за последваща зараза ;) , колкото по-рано, толкова по-добре ;)

Проблема е докладван. Очаквам отговор. Питах и защо не добавят много полезната за мен функция изключване след скениране. 

Това го кажи на хората от HJT, и после пиши ;), когато знаеш, какво теглиш и от къде шанса за FP е малък. Друг е въпроса, че тук практикуване неща не характерни за един обикновен потребител.

Подобно мислене събира колекции от всевъзможни FP.

• Автор

Абе и ти не си прав, че няма да попаднеш на файл, който няма да закове ;) нали знаеш, такава програма едва ли има ;) да се разграничим леко от фенщината. 

Баце ако файла го няма в базите дори да им работи перфект коването при сваляне няма да го хване.

Колкото повече слоя на една многослойна защита разчитат на засичане и реакция на следващ еленемт от защитата, толкова и риска за зараза става по-голям. Това важи за всички продукти за защита, не само за този.Разбра ме, какво имам в предвид, не искам да отклоняваме темата. Лек ден.

Не си прав при стартиране винаги кове.

Какво като ще го засече при стартиране?

Ако не се засече при сваляне въпреки,че има дефиниция това е за докладване. Свалете розовите очила. Крайно време е!

• Автор

Какво като ще го засече при стартиране?

Ако не се засече при сваляне въпреки,че има дефиниция това е за докладване. Свалете розовите очила. Крайно време е!

Ами такова, че няма да се заразиш. И съм го докладвал вече този проблем, нямам розови очила не казвам, че е перфектна програмата има за доработване вижда се с просто око. Но има добри показатели олекотена е което радва. Все още е по-препоръчително да се ползва интернет секюрити. Ползвайте нея

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ами такова, че няма да се заразиш. И съм го докладвал вече този проблем, нямам розови очила не казвам, че е перфектна програмата има за доработване вижда се с просто око. Но има добри показатели олекотена е което радва. Все още е по-препоръчително да се ползва интернет секюрити. Ползвайте нея

Най после едно трезво мнение. Благодаря.

За това дали ще или няма да се заразиш не е баш тъй. Публикувано изображение

• Автор

Най после едно трезво мнение. Благодаря.

За това дали ще или няма да се заразиш не е баш тъй. Публикувано изображение

Благодаря и аз, казах си мнението докладвах е толкоз от мен всеки да ползва това дето му е удобно и го устройва. Всяка има слаби места

Всичко разбирам...Ама това си е жива издънка.

Супер е програмата, работят усърдно, но баш скенера в реално време да не може да оправят...

На Security mode си пише - Сканиране при запис (независимо къде:

Публикувано изображение

• Автор

Всичко разбирам...Ама това си е жива издънка.

Супер е програмата, работят усърдно, но баш скенера в реално време да не може да оправят...

На Security mode си пише - Сканиране при запис (независимо къде:

Публикувано изображение

Докладвано е вече се писа по темата. Няма смисъл да го чекнем този въпрос.

Докладвано е вече се писа по темата. Няма смисъл да го чекнем този въпрос.

Чепкаме го понеже от близо месец е писано и се опитаха тука да ни убедят,че видите ли такова животно нЕма!

Да, обещаха с версия 5 да оправят проблема, затова пишем. То е ясно, че ще го оправят... ама следващата версия...

Малък тест на 360TS и Комодо...

http://c2.videoclip.bg/Upload/FLV/364193.mp4

Ето и малко информация за компанията(цитат от comss.ru):

Компания Qihoo 360, владеющая одним из крупнейших в Китае магазиномAndroid-приложений, заработала за второй квартал почти $152 млн.Из упомянутой суммы $60,9 млн пришлось на онлайновые PC и мобильныеигры. По сравнению с выручкой за аналогичный период год назад, суммавыросла на впечатляющие 181%. Основным драйвером роста стали именномобильные игры.Рост чистой прибыли китайской компании вырос на 372% — до $33 млн.Для справки: число PC-юзеров компании в июне составило 461 млн. Это, пооценке самой Qihoo 360, — 95% всей интернет-аудитории Китая. Числопользователей мобильных сервисов компании чуть меньше – 338 млн человек.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Off topic: Стана дума за това какви пари вади Qihoo 360, затова реших и да добавя към темата една тяхна благотворителнсот станала факт преди 2 дни при земестрение в Китай.

Хубаво, е че се правят подобни неща от фирмите, разбира се има го и факта, че така си печелят репутация, но пък важното, е че се помага..  :offtopic_s:

Публикувано изображение

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Малък тест на 360TS и Комодо...

Като имаш Комодо, 360 не ти трябва - това разбрах аз от теста...

Като имаш Комодо, 360 не ти трябва - това разбрах аз от теста...

Теста го направих на реална машина и в реално време,без предварителна подготовка за да е достоверен(какъв е смисъла иначе...).Всъщност очаквах антивирусните енджини на 360TS да реагират преди HIPS-а при свалянето на заразите.В крайна сметка това се получи... или по-скоро ,че добър HIPS е предпоставка за по-добра защитеност.

Днес пак инсталирах  360TS и проведох след ъпдейт няколко сканирания. После бяха малко почиствания и оптимизации - накрая MBAM и SAS буквално изчезнаха от компютъра ми!  Без да съм ги деинсталирал. Няма ги - явно Кихчо ги отстрани заради уязвимости или заради някаква друга китайска причина... Какво да говорим за тези програмчета - китайците забраниха програмите на Симантек и Касперски... Заради нарочно създадени уязвимости с цел шпионирания.  Смятам да позадържа сега Киxчо - очакват го експерименти сродни с тези с Panda IS 2014. 

Редактирано от attj (преглед на промените)

Китайският Кихчо при мен пак е подсигурен с Privatefirewall 7.  За пореден път ми се струва много лека тази комбинация.  Качествата на Кихчо с допълнение на защитна стена с впечатляващ хипс.   Само този китаец да не вземе да ми забърше ползваната ОС заради някоя пак уязвимост - пробвам на реална машина.  Дотук всичко ми изглежда отлично. Дори и без активирани енджини на Авира и Бита...

....китайците забраниха програмите на Симантек и Касперски... Заради нарочно създадени уязвимости с цел шпионирания.  ...

Ти пак не си прочел ама нейсе. :D 

Само този китаец да не вземе да ми забърше ползваната ОС заради някоя пак уязвимост - пробвам на реална машина.  Дотук всичко ми изглежда отлично. Дори и без активирани енджини на Авира и Бита...

Какви  уязвимости кви пет лева бе Тошко ;)  ;)  Щял да ти забърши операционната система :no-no::D

• Автор

Теста го направих на реална машина и в реално време,без предварителна подготовка за да е достоверен(какъв е смисъла иначе...).Всъщност очаквах антивирусните енджини на 360TS да реагират преди HIPS-а при свалянето на заразите.В крайна сметка това се получи... или по-скоро ,че добър HIPS е предпоставка за по-добра защитеност.

Тест не се прави с двете програми инсталирани едновременно а поотделно и тогава обобщи резултати, за да ти е коректен теста.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.