Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

След оптимизацията на Кихо се случва това

Публикувано изображениеClip_2.jpg

След ръчно пускане на сервиза всичко работи както трябва. Пускаме оптимизацията и отново същият проблем!

Това не е нормално!!!

Не си казал ама точно това правиш. Непрекъснато се буташ където не ти е работата. Като не ти харесва нещо тук има бутон докладвай.

Все едно ние тука сме от вчера,че и връзки за проверка на файловете ни даваш. Малко смешно е отстрани. Като си се писал бета тестер си носи кръста , а той не е лек.

Колко пъти да ти обяснявам,че това че при тебе работи нещо не означава,че е безпроблемно. Тестер си,трябва да ти е известно,че има различни конфигурации,приложения ако щеш има и различни ОЕМ дистрибутиви. ;)

Ще го разкарам това TS и ще сложа пак IS че с тия оптимизации става точно обратното. TS дрън , дрън по добре CCleaner :)

Добре де никси не е ли по-лесно продукта да го ползваш само за защита а за оптимизации си ползвай сиклийнара. не мога да разбера проблема. Пришота дето си го постал пише че не се разрешава няква връзка на дефрагментатора ти през определен порт. Кихо няма отношение към портовете, тъй като няма стена. незнам на какво се дължи това.

Ти нали виждаш,че е в карантината? Защо ще е там ако е така както казваш.

Финална версия ли е? Стабилна ли е?

Ти какво подскачаш? Да я хвалим нон стоп ли? Преди малко намери заразен файл в рековери папките на компютъра. И шот ще ти дам но по късно. За бъговете си има тестери. Откъде на къде ще се разправям да докладвам ей тъй без нищо. ;)

Два дена се тормозя с този Кихо и е още на компа. Но до понеделник не се знае дали ще го изтрая.

ПП. Ето и снимка ако искаш да им докладваш. Вчера и един син екран ми извади - имаше някакъв конфликт IDA.

Не виждам и логовете от сканирането. Нормално ли е да няма такива?

Публикувано изображениеClip.jpg

Спирам да пиша в темата за да няма сръдни и други производни.

Ще се боря сам и заключенията ще си ги правя сам.

в Карантината е но като натиснеш да го изтрие ще го премахне само от старта. можеш да го пробваш ако не ми вярваш. и аз съм бил свидетел на такива засичания и знам какво става, бъди спокоен затова.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Искам да попитам, тази антивирусна по-добра ли е от майкрософтската "Security Essentials" ? И ако е по-добра, коя версия да избера от Total security & Internet security, коя версия какво предлага, разлики между двете и коя като цяло е по-добрия избор?

Ще има ли проблем да я ползвам със "Spybot: Search & Destroy"?

Благодаря предварително.

• Автор

Искам да попитам, тази антивирусна по-добра ли е от майкрософтската "Security Essentials" ? И ако е по-добра, коя версия да избера от Total security & Internet security, коя версия какво предлага, разлики между двете и коя като цяло е по-добрия избор?

Ще има ли проблем да я ползвам със "Spybot: Search & Destroy"?

Благодаря предварително.

В пъти по-добре. предлагам Ви да се спрете на версия Интернет секюрити засега. Тъй като по общо мнение е по стабилен предлага по-малко възможности, но е много стабилен лек и ефективен. Тотал секюрити е по-нов и се пили все още по него. Няма проблем да я ползвате със спайбота, но в случая е излишен.

Добре де никси не е ли по-лесно продукта да го ползваш само за защита а за оптимизации си ползвай сиклийнара. не мога да разбера проблема. Пришота дето си го постал пише че не се разрешава няква връзка на дефрагментатора ти през определен порт. Кихо няма отношение към портовете, тъй като няма стена. незнам на какво се дължи това.

в Карантината е но като натиснеш да го изтрие ще го премахне само от старта. можеш да го пробваш ако не ми вярваш. и аз съм бил свидетел на такива засичания и знам какво става, бъди спокоен затова.

Ти не виждаш ли за какво става въпрос? Няма достъп до диска програмата. Няма достъп защото Кихо спира сервиза и го поставя на ръчно.

Аз проблема си го виждам и решавам за една минута но госпожата на който е лаптопа не знае кое и как и няма нужда да знае.

Лапито идва при мене - инсталира се - тествасе зверски три дни и после клиента си го получава работещ и най-малко две години няма никакви грижи нито по програми нито пък с друго. Слагах и Аваст ама той просто не е за слагане на такива машини,но такива изцепки като Кихо не ми направи. Сега си сложих пак IS ама не мога да разбера уж TS я оправят,по нова и т.н с рекламите ама си е гола вода в сравнение с интернет секюритито. Това е. Сега правя имидж и приключвам.

За файла - ми не е баш тъй щото го няма в папката му след като е обработен.

Ще трие на Тошиба оригинални файлове. Така ги наредих във фийдбека,че....   :D то и Аваст прави преди две години на същият лаптоп джазъци ама като писах на Тошиба и на тях и после ми се извиняваха вкупом. Сега пак писах на Тошиба да се оправят те с китайците.

:help wanted4:

https://www.virustotal.com/en/file/52c75a97243d5dc94813809467cc1d0025a0eb64c23d9741a64a3749bd7bad84/analysis/1408805376/

Публикувано изображение

• Автор

Ти не виждаш ли за какво става въпрос? Няма достъп до диска програмата. Няма достъп защото Кихо спира сервиза и го поставя на ръчно.

Аз проблема си го виждам и решавам за една минута но госпожата на който е лаптопа не знае кое и как и няма нужда да знае.

Лапито идва при мене - инсталира се - тествасе зверски три дни и после клиента си го получава работещ и най-малко две години няма никакви грижи нито по програми нито пък с друго. Слагах и Аваст ама той просто не е за слагане на такива машини,но такива изцепки като Кихо не ми направи. Сега си сложих пак IS ама не мога да разбера уж TS я оправят,по нова и т.н с рекламите ама си е гола вода в сравнение с интернет секюритито. Това е. Сега правя имидж и приключвам.

Ще трие на Тошиба оригинални файлове. Така ги наредих във фийдбека,че....   :D то и Аваст прави преди две години на същият лаптоп джазъци ама като писах на Тошиба и на тях и после ми се извиняваха вкупом. Сега пак писах на Тошиба да се оправят те с китайците.

:help wanted4:

https://www.virustotal.com/en/file/52c75a97243d5dc94813809467cc1d0025a0eb64c23d9741a64a3749bd7bad84/analysis/1408805376/

Публикувано изображение

Никога не съм имал такъв случай като твоя, ползвам много отдавна кихо в целия му асортимент и не съм бил свидетел на такива неща.Инсталирал съм и аз на клиенти нямам никакви оплаквания, преди им слагах бит фрий и валяха оплаквания на поразия, откакто им мятам интернет секюрити всичко спи

Никога не съм имал такъв случай като твоя, ползвам много отдавна кихо в целия му асортимент и не съм бил свидетел на такива неща....

Никога не е късно. Когато говорих,че Кихо има проблем със свалянето на файловете  и засечката в директория различна от тази на потребителя тук пак имаше реплики,че това е невъзможно. Да ама в чужди форуми също писаха,доколкото си спомням и тука имаше подобни мнения.

Впрочем аз им писах нищо,че тука ме скастрихте да не критикувам програмата. IS засега не ми прави номера като TS там гафовете са в модула за оптимизация. Други забележки освен фолсовете нямам. Малко товари при сканиране но мисля е нормално.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

По отношение на самозащитата китайците имат да поработят. Не се нахвърляйте сляпо господа, на един човек замъглени от фенщината, наистина TS не е толкова стабилна, като IS (vasilev-s, обективен си, имаш усети ти насочи вниманието към китаеца във този форум !!!). Quihoo има проблем със свалянето на файловете и засечката в директория различна от тази на потребителя тук пак имаше реплики,че това е невъзможно, този проблем е сериозен, макар да съм го засичал и при Symantec продуктите за олекотяване на процесите според мен компромис със системата не бива да се прави. Едни съпоставики с Комодо, четох по-назад, моля ако има желаещи да опонират да правим тестове ... хипса и поведенческият щит на Варана ... китайците има много да го гонят....Шаренията във всичко китайско в един момент води до отлив, дано знаят, кога да спрат с нея ! Ахххх този ИС, защо не му сложиха стена виждам, че го разработват има пач, AA, и поведенческият анализ се развива ... харесва ми ...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

==== Ахххх този ИС, защо не му сложиха стена виждам, че го разработват има пач, AA, и поведенческият анализ се развива ... харесва ми ...

Според мене щеше да е напълно завършен продукт. Не,че сега не такъв но името предполага да има и защитна стена. Ако трябва да сравня двата продукта. Изоставеният IS и развиващият се TS печели първият. По надеждност,по засичане ако щете и комфортна работа. Този модул за оптимизиране в 360Total Security не е довършен и прави страшно много поразии. Ей го сега например с 360Internet Security  дефрагментатора си работи прекрасно.

маха се отметката от настройките. Никси спри евристиката и стига се оплаква

Там е работата, че не виждам такава отметка.

• Автор

По отношение на самозащитата китайците имат да поработят. Не се нахвърляйте сляпо господа, на един човек замъглени от фенщината, наистина TS не е толкова стабилна, като IS (vasilev-s, обективен си, имаш усети ти насочи вниманието към китаеца във този форум !!!). Quihoo има проблем със свалянето на файловете и засечката в директория различна от тази на потребителя тук пак имаше реплики,че това е невъзможно, този проблем е сериозен, макар да съм го засичал и при Symantec продуктите за олекотяване на процесите според мен компромис със системата не бива да се прави. Едни съпоставики с Комодо, четох по-назад, моля ако има желаещи да опонират да правим тестове ... хипса и поведенческият щит на Варана ... китайците има много да го гонят....Шаренията във всичко китайско в един момент води до отлив, дано знаят, кога да спрат с нея ! Ахххх този ИС, защо не му сложиха стена виждам, че го разработват има пач, AA, и поведенческият анализ се развива ... харесва ми ...

критиката ти е напълно обективна и я подкрепям. Хипса е така варана няма кой да го стигне, китайците разчитат на по-малка параноичност при поведенческото блокиране. Сам писах доста пъти и препоръчвах да се ползва интернет секюрити версията тотала има за пилене доста, въпреки подобренията. аз лично съм им писал с доста предложения за подобрения на тотала обещават, но засега нищо ще видим нататък. Положителните тенденции са към намаляване на влиянието върху производителността, пипнали са и активната защита, сандбокса е много добър също, още има работа да стане стабилен завършен продукт. Мен лично ме дразни, че са обрали опцията за изключване след скениране и обработка, беше супер опция.

Според мене щеше да е напълно завършен продукт. Не,че сега не такъв но името предполага да има и защитна стена. Ако трябва да сравня двата продукта. Изоставеният IS и развиващият се TS печели първият. По надеждност,по засичане ако щете и комфортна работа. Този модул за оптимизиране в 360Total Security не е довършен и прави страшно много поразии. Ей го сега например с 360Internet Security  дефрагментатора си работи прекрасно.

Съгласен съм за IS, и аз се чудя откъде им хрумна тая идея да спрат развитието и да развиват само тотала.Със сигурност IS е далеч по-добре от TS в момента, за детект не мога да кажа нищо, защото не съм ги сравнявал но като цяло по-добра работа и може би единия енджин при TS е излишен.

Не съм сългасен за оптимизацията.Впрочем аз ползвам същата дефрагментираща програма като теб, но нямам подобен проблем, програмата си бачка нормално и точно.

Модула за оптимизация ти сканира за програми, които натоварват много стартирането на компютъра и не са чак толкова важни, че да стартират веднага като можеш да си ги пуснеш и след това.Лично тая програма ми е важна поне за мен, защото съм активирал дефрагментацията при стартиране на лаптопа.

Ето затова просто като правя сканиране чрез Speed up модула просто махам отметката от това, което ми е нужно и оптимизирам останалото...не е голяма работа.Това е същото като да идеш в msconfig и да махнеш отметката на това, което не искаш да се стартира.

Ако пускаш общото сканиране от start, което е за вируси, оптимизация, почистване и wifi защита също може да си избереш кое да оправиш.При край на сканирането излиза надписа checkup completed и отдолу под него е " N issue(s) found. Detail> ".Цъка се на detail и ти показва всичко, кое трябва да се оптимизира, какви файлове трябва да се почистят( browser history...) и т.н.

Елементарно е..всяка програма, която ти оптимизира системата ще ти покаже тая програма за дефрагментация като препоръчителна за спиране, но ти дава  и възможност да не я спираш..общо взето ти си избираш...

Предполагам това горното го знаеш, обясних го за хората, които просто четат и дори нямат регистрация в форума да им е ясно как става.Антивирусната няма толкова много опции, че да се бърка човек в сравнение с други такива..просто трябва леко да се разучи и все пак не я препоръчвам за начинаещи потребител, които не знаят английски и общо взето знаят само как да пуснат компютъра и да влязат в браузъра..

B.T.W. Извинявам се тогава, защото наистина не съм супер специалист а ти си по-дългогодишен член на форума, от доста повече време се занимаваш с тези неща от мен и все пак аз се намесвам, когато е нужно.А мисля, че коментара на онзи човек си е неуместен общо взето...вярно да не го хвали ама да се аргументира относно това..а той ми беше лепнал реклмата на Baidu директно..

Та аз тепърва се уча и все пак ползвам китайчето от месеци и мисля, че имам право да споря по въпроса.

А който има каквито и да е проблеми, пращайте ми ЛС, пишете тук ..аз за всичко съобщавам на 360 съпорта...хубаво е да го правите, добре обиждайте програмата не е проблем, но просто се аргументирайте, кажете какъв е проблема за да го обсъдим и съответно пратим на разработчиците.Също отново давам съответния e-mail адрес, на койо можете да пращате проблеми, файлове и всичко останало, което искате: [email protected]

Никси за оптимизациите на програмата и аз бях писал за подобен проблем свързан с продуктите на Adobe. (Пост 1209).

А иначе явно наистина засега IS е по-препоръчителната версия:

http://malwaretips.com/threads/360-total-security-5-0-0-1996.32090/

А който има каквито и да е проблеми, пращайте ми ЛС, пишете тук ..аз за всичко съобщавам на 360 съпорта...хубаво е да го правите, добре обиждайте програмата не е проблем, но просто се аргументирайте, кажете какъв е проблема за да го обсъдим и съответно пратим на разработчиците.Също отново давам съответния e-mail адрес, на койо можете да пращате проблеми, файлове и всичко останало, което искате: [email protected]

Аз точно това и правя. В постовете ми има достатъчно информация за намерените грешки. Отделно от интерфейса им пиша но вече втори ден нямам отговор от поддръжката им. Тя не е ли във формат 24/7

Аз точно това и правя. В постовете ми има достатъчно информация за намерените грешки. Отделно от интерфейса им пиша но вече втори ден нямам отговор от поддръжката им. Тя не е ли във формат 24/7

Поддръжката отговаря след доста време принципно.Аз затова вирусите ги изпращам чрез формата, която е предназначена за това в китайския сайт .Все пак безплатна компания..не е като DrWeb или Symantec да ми отвръщат след часове, макс. един ден.Принципно това, което съм им съобщил са го оправили или добавили..само проблема с 8цата още не е оправен.

Иначе не визирам теб, а защото защити онзи потребител, който се виждаше, че не му е мястото в темата.

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Там е работата, че не виждам такава отметка.

Ако си с 360ТС няма опция да се спира, само при 360ИС може да се спре от настройките

Ще трие на Тошиба оригинални файлове. Така ги наредих във фийдбека,че....   Публикувано изображение то и Аваст прави преди две години на същият лаптоп джазъци ама като писах на Тошиба и на тях и после ми се извиняваха вкупом. Сега пак писах на Тошиба да се оправят те с китайците.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

неискаш да има фалшиви аларми пък неспираш хеористиката, ами неможе хем ?уя до края хем душата в рая Публикувано изображение

Тука няма да се съглася, ще дам пример с две антивирусни програми доказали се пред мен с годините, ESET и Касперски, (може да вкл и Аваст), дори и с настройки на макс, по отношение на еврестичния анализ, програмите никак не са параноични ! Това, че китайците не са достигнали това ниво по отношение да синхронизират анализа, не ги оправдава ! Да намерят баланса или да предоставят опции за регулиране на чувствителността на този вид анализ ! Ще помоля колегата, от горния пост да се въздържа от подобни агресивни коментари, защото ще докладвам последващите му постове ! Пази боже сляпо да прогледа в неговия случай.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ако си с 360ТС няма опция да се спира, само при 360ИС може да се спре от настройките

неискаш да има фалшиви аларми пък неспираш хеористиката, ами неможе хем ?уя до края хем душата в рая Публикувано изображение

Да си оправят изкуственият интелект. Определено трябва да се спира QVM Engine защото се получава това

Публикувано изображение

360 Internet Security Real-time Protection log

DateTime Event Virus name Results File    

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014-08-24 14:01:32 Detected security threats HEUR/QVM30.1.Malware.Gen This file has been deleted. If it was mistakenly deleted, you may restore it from Quarantine. C:Program FilesWinampPluginsin_mp3.dll    

2014-08-23 17:49:52 Detected security threats HEUR/QVM30.1.Malware.Gen This file has been deleted. If it was mistakenly deleted, you may restore it from Quarantine. C:Documents and SettingsANIDesktopenc_fhgaac.dll    

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Фалшиви аларми с него колкото искаш. :)

пп. Абе май не е точно така. Това нормално ли е? Сори дадох и шанс.

Публикувано изображение

• Автор

Тука няма да се съглася, ще дам пример с две антивирусни програми доказали се пред мен с годините, ESET и Касперски, (може да вкл и Аваст), дори и с настройки на макс, по отношение на еврестичния анализ, програмите никак не са параноични ! Това, че китайците не са достигнали това ниво по отношение да синхронизират анализа, не ги оправдава ! Да намерят баланса или да предоставят опции за регулиране на чувствителността на този вид анализ ! Ще помоля колегата, от горния пост да се въздържа от подобни агресивни коментари, защото ще докладвам последващите му постове ! Пази боже сляпо да прогледа в неговия случай.

Изкуствения интелект се самокоригира, може би и той ще търпи развитие, лично аз смятам, въпреки фолсовете, че с него програмата е по-добра. дори модула го смятам за перлата на софтуера, решението в конкретния случай е иновативно и въпреки грешните сработвания дига нивото на продукта определено. аз лично откакто съм с тотала двигателя на авира ми е дал повече фолс от изкуствения интелект, честно.

Китайците препоръчват да се ползва QVM Engine - може и при изключени енджини на Европрограмите. Тези две Европрограми за мен са като безнадеждни - логично Кихчо следва да ми изглежда хептен невъзможен...За мен е така - сега съвсем нищо не харесвам при Кихчо, Бита и Авира. Трагично много сложни сработвания и FP!

Изкуствения интелект се самокоригира, може би и той ще търпи развитие, лично аз смятам, въпреки фолсовете, че с него програмата е по-добра. дори модула го смятам за перлата на софтуера, решението в конкретния случай е иновативно и въпреки грешните сработвания дига нивото на продукта определено. аз лично откакто съм с тотала двигателя на авира ми е дал повече фолс от изкуствения интелект, честно.

Да ама сега съм с Авира и тя не подскача като ужилена на горните файлове. Товари повече но поне ще знам,че няма да имат с нея проблеми като горните. Представяш ли си - взимат си лаптопа и пускат музичка и хоп антивируса им трие Winamp-а :D  познай какво ще си помислят и какво ще направят. Аз от това файда нямам. Можех да им сложа KAV WKS но е платена. На компа им всичко е напълно легално.

• Автор

Да ама сега съм с Авира и тя не подскача като ужилена на горните файлове. Товари повече но поне ще знам,че няма да имат с нея проблеми като горните. Представяш ли си - взимат си лаптопа и пускат музичка и хоп антивируса им трие Winamp-а :D  познай какво ще си помислят и какво ще направят. Аз от това файда нямам. Можех да им сложа KAV WKS но е платена. На компа им всичко е напълно легално.

Е че тия още уинамп ли ползват? сори за офтопика. Народа отдавна мина на AIMP

Е че тия още уинамп ли ползват? сори за офтопика. Народа отдавна мина на AIMP

Приложението си е напълно легитимно, не бих позволи на един софтуер със собствено мнение да коригира моите лични програмни предпочитания примерно, макар да не ползвам Уинамп.

Аз минах на CIS 5.12 (за 2 седмици пробвах CIS 7 и не го изтърпях - баси...забави стартирането на Windows и след като се кликне върху иконата му минава доста време докато се отвори интерфейса на програмата)...с CIS 5.12 системата хвърчи и се отваря интерфейса за секунди. Добавих за теста IS 360 (на CIS 5.12 не съм качвал антивирусния модул - иначе преди бях изцяло на CIS 5.12). Пуснах пълно сканиране с IS 360 - 101 фалшиви тревоги (но все пак заради естеството на работата ми имам някои специфични инструменти и това е нормално)...добавих ги към белия списък, оправих настройките и на двете програми за да не се сбият и смея да твърдя, че комбинацията е страхотна.

Публикувано изображение

Аз минах на CIS 5.12 (за 2 седмици пробвах CIS 7 и не го изтърпях - баси...забави стартирането на Windows и след като се кликне върху иконата му минава доста време докато се отвори интерфейса на програмата)...с CIS 5.12 системата хвърчи и се отваря интерфейса за секунди. Добавих за теста IS 360 (на CIS 5.12 не съм качвал антивирусния модул - иначе преди бях изцяло на CIS 5.12). Пуснах пълно сканиране с IS 360 - 101 фалшиви тревоги (но все пак заради естеството на работата ми имам някои специфични инструменти и това е нормално)...добавих ги към белия списък, оправих настройките и на двете програми за да не се сбият и смея да твърдя, че комбинацията е страхотна.

Публикувано изображение

Щом ти казваш, значи може да ти се вярва. Сподели, след време как се държи системата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.