Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Чиста, колко да е чиста? Предполагам е пиратска версия. :D

Чиста инсталация от оригинален рековъри диск на Тошиба. Искаш ли снимка на диска?

Това което засича при Winamp, какво е? Изглежда ми на някаква добавка, било за браузера, било за нещо друго. Другите файлове, не са ми познати.

Плъгин за браузъра ли?

This file has description Winamp Encoder Plug-in.

:clown:  И пак нищо не доказва това, което показваш.

За въпросният файл в системната директория също нищо не казвам нали?  :clown:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Щом възстановиш класифициран файл от карантина и го потвърдиш, след това антивирусът вече не го закача и го счита за доверен на ползвателя.  Това става за секунди.  После при следващо сканиране вече не го счита за заплаха - дори и когато е с дефиниция на някой от енджините си. 

Нещо ново по въпроса с проблема на реалновремевия скенер при 8 и 8.1 при новата версия?

Нещо ново по въпроса с проблема на реалновремевия скенер при 8 и 8.1 при новата версия?

Работи си коректно вече. Преди и аз имах проблем, но сега е наред.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не... Версия 2053. Този път на настолния с Windows 8.1 x32 (преди проблема беше на лаптопа с 8.1 x64).

Отново същия проблем. Не трие веднага при сваляне и запис на диска - Security mode.

Трие при сваляне на следващ файл в същата папка...

В смисъл: свалям файл - нищо, свалям следващ - трие първия, свалям трети - трие втория.

Местя третия от подпапка в C/User/Documents на Desctop - чак тогава го трие.

Изобщо прави си каквото иска....

И Уеб защитата - 0 ниво.

Сложих добавката им към Хрома.

От уеб протект тест линковете в темата за подпомагането (въпреки че вече има мървти линкове) не блокира нито един...

Вчера пуснах няколко линка, в темата за подпомагане, за тест именно за това, китайските фенове нищо не писаха :), възможно е да не са видели, макар да видях, че преглеждат в този момент темата... , радвам се, че явно все пак има хора, които гледат обективно на нещата.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Към момента на пускането им бяха активни, имаше два след 1, 2 рефреша на страницата се отвориха...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Имат изглежда по-сериозен проблем с този реалновремеви скенер на 8 и 8.1.

Работят усърдно и развиват продукта - ако беше малък проблема досега сто пъти щяха да са го решили.

Хубавото е, че ако не изтрие веднага - при стартиране е безпощаден (стартирах един от неизтритите вируси от тази подпапка в Documents във виртуалната кутия - блокира го и го прибра веднага в карантината).

Според мен, колко в по-ранен момент многокомпонентната защита засече и елиминира гадина, толкова по-добре. Надеждата за всяко следващо евентуално неутрализиране намаля процента за успеваемост поне според мен.

Така е... Преди  около 2 месеца даже ми се случи да не блокира файл. А имаше дефиниция за него - само и единствено при ръчно сканиране го триеше. Свалях го в различни папки, местих го на десктопа - нищо. Стартирах го в сандъка - пак нищо, и се ядосах и премахнах 360 от машината.

Писах им тогава, клипчета им правих...

Не... Версия 2053. Този път на настолния с Windows 8.1 x32 (преди проблема беше на лаптопа с 8.1 x64).

Отново същия проблем. Не трие веднага при сваляне и запис на диска - Security mode.

Трие при сваляне на следващ файл в същата папка...

В смисъл: свалям файл - нищо, свалям следващ - трие първия, свалям трети - трие втория.

Местя третия от подпапка в C/User/Documents на Desctop - чак тогава го трие.

Изобщо прави си каквото иска....

И Уеб защитата - 0 ниво.

Сложих добавката им към Хрома.

От уеб протект тест линковете в темата за подпомагането (въпреки че вече има мървти линкове) не блокира нито един...

Няма такъв проблем при мен. Преди имаше, сега си е наред. В момента на сваляне, го засича и трие. Преди и аз имах такъв проблем, при Уиндоус 8.1. Нещо при теб става.

Вчера пуснах няколко линка, в темата за подпомагане, за тест именно за това, китайските фенове нищо не писаха :), възможно е да не са видели, макар да видях, че преглеждат в този момент темата... , радвам се, че явно все пак има хора, които гледат обективно на нещата.

Ако говориш за двата архива, съм направил коментар. И предните неща, ги засиче с хеуристика. Вече ми се сливат, кога какво съм тествал. :)

Има се пред друго прочети внимателно, това което си цитирал, моя и коментара за колегата.

Няма такъв проблем при мен. Преди имаше, сега си е наред. В момента на сваляне, го засича и трие. Преди и аз имах такъв проблем, при Уиндоус 8.1. Нещо при теб става.

Е как все при мене - този път е друга машината, с друга версия на 8.1...

Е как все при мене - този път е друга машината, с друга версия на 8.1...

Не знам. Имах такъв проблем с 360TS. Признавам го, но сега проблема го няма. Поне при мен.

Ако може пробвай тези линкове  - последните в темата за подпомагането от @hUstle.

Но си направи една нова папка в C/User/Documents  и ги сваляй в нея...

По принцип има значение къде се свалят...

Ако може пробвай тези линкове  - последните в темата за подпомагането от @hUstle.

Но си направи една нова папка в C/User/Documents  и ги сваляй в нея...

По принцип има значение къде се свалят...

Ок, ама довечера. Като се прибере. При мен, се свалят на диск D. И преди, не ги сканираше там.

Проверих всички линкове на колегата. Няма пропуск, всички вируси и буби са спрени. Още преди да натисна бутона за сваляне. Включително, и няколко фишинг сайта. Само три линка, така и не ми се заредиха.

Няма никакъв проблем, с това къде се сваля файла. Файла от един от линковете, го записвах в произволна папка на диск D, и на Десктопа. Винаги го заковаваше. Без значения, къде се записва.

Проверих всички линкове на колегата. Няма пропуск, всички вируси и буби са спрени. Още преди да натисна бутона за сваляне. Включително, и няколко фишинг сайта. Само три линка, така и не ми се заредиха.

Няма никакъв проблем, с това къде се сваля файла. Файла от един от линковете, го записвах в произволна папка на диск D, и на Десктопа. Винаги го заковаваше. Без значения, къде се записва.

А, позволява ли се сваляне ? След сваляне ли е засичането или уеб защитата блокира още на етап начало на даунлоуд ?

А, позволява ли се сваляне ? След сваляне ли е засичането или уеб защитата блокира още на етап начало на даунлоуд ?

Не позволява сваляне. Блокира директно.

Това е фишнг сайта.

opt1413392787w.jpg

Това е преди да натиснеш да се свали. Забелязах обаче, че понякога малко се забавя, преди да изкара предупредителния прозорец. Това, може да е някакъв бъг.

cqs1413393079f.jpg

Днес около обяд направих теста с 360 IS и резултата беше 1:1 с твоя. А го направих, защото до  сега не съм видял нито веднъж запис в категорията URL Filter и исках да проверя дали изобщо работи. Но блокажите бяха маркирани в горните две - Proactive и  Defense. Не ми се показа такова съобщение за фишинг. Ползвам портативни браузъри - дали това е причината? Не работя с този компютър - втори е в къщи и все пак ми е любопитно имате ли логове с 360 IS в тази категория? Поздрави. 

Днес около обяд направих теста с 360 IS и резултата беше 1:1 с твоя. А го направих, защото до  сега не съм видял нито веднъж запис в категорията URL Filter и исках да проверя дали изобщо работи. Но блокажите бяха маркирани в горните две - Proactive и  Defense. Не ми се показа такова съобщение за фишинг. Ползвам портативни браузъри - дали това е причината? Не работя с този компютър - втори е в къщи и все пак ми е любопитно имате ли логове с 360 IS в тази категория? Поздрави. 

360IS няма добавка за браузъра, каквато има TS. Тя е само за Хром и Мозила обаче. Не мисля, че има чак такова значение, но знам ли.

Е, ясно е че на различни машини се държи различно. 

При вас няма проблем, а при мен има, и то на две различни машини.

Но не съм и само аз. 

Има и доста други които се оплакват. 

В G+ 360Security beta  доста хора пишат за този проблем, и са различно говорящи. 

Да не би да е от уиндоусите, или езика ?... Моите и двата (8.1 pro *32 и *64) са оригиналните исо-та от Майкрософт на Български....

П.П. Ето още един случай: https://plus.google.com/107903401234290409640/posts/9p2VaBcVQbZ

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.