Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Ми ти сам, си отговори на този въпрос. Това са, програми писани за конкретна дейност. И тези програми, китайците не са ги чували. И ако програмата, върши нещо по регистрите, или някъде другаде по компютъра, естесвено че ще го засече. А и видя, че вече не засича някой от програмите, тоест се е научила, или китайците са ги рабрали.

Интересно, защо всички други антивирусни не реват, а само наш Кихчо се обажда?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Интересно, защо всички други антивирусни не реват, а само наш Кихчо се обажда?

Казах ти. Непознати програми за Китай. И за това. Но виждаш, че се научава, и спира да ги засича.

Казах ти. Непознати програми за Китай. И за това. Но виждаш, че се научава, и спира да ги засича.

Това не е никакво оправдание, че били непознати, имат си дефиниции за вируси, алгоритми за разпознаване и т.н., това че е непозната за тях не би трябвало автоматично да ги определя като враг. Може би това идва от манталитета на китаеца :D

Това не е никакво оправдание, че били непознати, имат си дефиниции за вируси, алгоритми за разпознаване и т.н., това че е непозната за тях не би трябвало автоматично да ги определя като враг. Може би това идва от манталитета на китаеца :D

Не е баш така. Тези програми, пипат някъде по Уиндоуса, регистри и кой знае още къде. И като не е позната на разработчиците, ще я засече. Нали това е целта на антивируса, да засича непознати програми, правещи промени в Уиндоса. И европейските антивируси, са пищяли на слабо известни програми, преди да бъдат проучени.

Верно бре как не сме се усетили...Кихо е върха и е безгрешен. Грешни сме ние , че го критикуваме!

Ох niksii, защо все китаеца ти е на уста? :D  Обсъждаме, защо при колегата се е получило така. Няма безгрешна антивирусна, дори и любимците ти.

Ох niksii, защо все китаеца ти е на уста? :D  Обсъждаме, защо при колегата се е получило така. Няма безгрешна антивирусна, дори и любимците ти.

Съгласен съм но от дискусиите тука оставам със съвсем друго впечатление. Да не съм я слагал разбирам ама в случая не е така. Точно проактивната защита и прави големите бели. Тука няма връзка с това познат или не е познат даден програмен продукт. Има връзка точно с проактивната защита понеже повечето фалшиви засичания са точто с нея. Не знам този изкуствен интелект както тук го нарече един колега (точно кой не помня) колко и докога ще се обучава,как го обучават и откъде взима база за сравнение но явно слабо му помагат тестерите. Оттук и фалшивите засечки. Знаеш колко е неприятно и как може да се стресира обикновен потребител ако например си пусне любимото парче през плеъра и Кихо вземе нещата в свои ръце и ХОП ДРАС от харда. :D

Пишете им непрекъснато и за всеки файл който е 100% чист им обяснете на господа китайците да си отворят дръпнатите очета и да прозрат истината! Стига с това конфу наляво и надясно. :ph34r:

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Кихчо и Авирка лидери или антилидери са тук   https://www.virustotal.com/bg/file/7093b1c4c8be2594c1900548a9a915b1ea5546c56dfdb8b40539da7135d414b6/analysis/1416648754/    Ето и файлчето      http://dox.bg/files/dw?a=de0249ba21
360 Total Security  при мен го лови и с двата си енджина.

Момчета тази антивирусна напълно преведена ли е на български?Ако има откъде мога да я сваля преведена?

Търся някоя антивирусна на български но освен Аваст друга не мога да намеря....

Момчета тази антивирусна напълно преведена ли е на български?Ако има откъде мога да я сваля преведена?

Търся някоя антивирусна на български но освен Аваст друга не мога да намеря....

Не е преведена. Безплатна на български, е и Комодо.

Някой, който ползва 360 TS на Windows 10 Technical Preview, ще споделили дали програмата работи коректно, както под Windows 7 и Windows 8 (8.1). Питам понеже от снощи "тествам", така да се каже 10-ката, а до преди това ползвах 360 TS и сега се чудя отново нея ли да слагам (*ако работи нормално) или да търся друга?

Благодаря и приятна неделя! :)

Някой, който ползва 360 TS на Windows 10 Technical Preview, ще споделили дали програмата работи коректно, както под Windows 7 и Windows 8 (8.1). Питам понеже от снощи "тествам", така да се каже 10-ката, а до преди това ползвах 360 TS и сега се чудя отново нея ли да слагам (*ако работи нормално) или да търся друга?

Нямам наблюдения, над този Уиндоус. А и не знам, друга програма да има версия за него. Ако ти се занимава, пробвай и кажи. Все пак, версия 10 е още в тест период.

Според мене си струва. Ако ще им докладваш за проблеми тестването под Widows 10 ще е полезно за създателите на Кихо.

Благодаря за отговорите, но при опит да стартирам инсталатора с/без администраторски права, изписва следното съобщение. Свалил съм инсталатора, който уж е предназначен за Windows 10, непосредствено поd този за XP / Vista / Win7 / Win8 / Win8.1(32,64bit).

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Благодаря за отговорите, но при опит да стартирам инсталатора с/без администраторски права, изписва следното съобщение. Свалил съм инсталатора, който уж е предназначен за Windows 10, непосредствено поd този за XP / Vista / Win7 / Win8 / Win8.1(32,64bit).

Значи това ще е първият ти доклад.

Интересна работа - има две връзки за сваляне

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup_For_Win10_TP_5.0.0.6053.exe

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup_For_Win10_TP_5.2.0.6069.exe

327d9394270b40fd022c7b0a60fb29e6.jpg

:D  Китайска му работа

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Значи това ще е първият ти доклад.

Инсталатора го свалих от тази страница: http://360safe.com/totalsecurity.html и не работи, както писах по-горе. Той е 360TS_Setup_For_Win10_TP_5.0.0.6053, докато от http://www.360totalsecurity.com се инсталира без проблем – 360TS_Setup_For_Win10_TP_5.2.0.6069.exe

Явно просто не са актуализирали линка за сваляне с съответната версия. :)

В момента съм с 360 Total Security на Windows 10 Technical Preview Build 9860.

@nikssi, кой даунлоад мениджър ползваш?

ps Писах на съпорта относно версията към която са дали линк за 10-ката да си я оправят.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Инсталатора го свалих от тази страница: http://360safe.com/totalsecurity.html и не работи, както писах по-горе. Той е 360TS_Setup_For_Win10_TP_5.0.0.6053, докато от http://www.360totalsecurity.com се инсталира без проблем – 360TS_Setup_For_Win10_TP_5.2.0.6069.exe

Явно просто не са актуализирали линка за сваляне с съответната версия. :)

В момента съм с 360 Total Security на Windows 10 Technical Preview Build 9860.

@nikssi, кой даунлоад мениджър ползваш?

Internet Download Accelerator Pro   http://www.westbyte.com/ida/?source=ida1

Тошка ако ме слушат ще стигнат далеч но много то предложенията ми не ги въвеждат въпреки обещанията на този етап. програмата пази качествено няма спор в това, лови много умее да чисти и заразени компютри

И аз така си мисля!Трябва да те слушат.Така чисти, че е време HJT да си вземат почивка и просто да преименуват темата си на Инсталирай  Qihoo 360 !

Успех с начинанието.

360 Total Security за мен е необичайно добра програма като за безплатна - при мен буквално лети ползваната ОС - XP SP3.  Заедно с Privatefirewall 7.  И през ум не ми минава да ги деинсталирам без обоснована причина. Те заедно са по-добри от повечето небезплатни възможности за избор.   При мен носталгията с XP още продължава и ще продължава - докато всичко си работи.  

• Автор

И аз така си мисля!Трябва да те слушат.Така чисти, че е време HJT да си вземат почивка и просто да преименуват темата си на Инсталирай  Qihoo 360 !

Успех с начинанието.

Това с ирония ли го казваш или наистина мислиш така. HJT  наистина могат да си вземат почивка

Revo Uninstaller 1.95 ползвам аз и нямам проблеми  https://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1277

Благодаря! Мислех да ползвам за деинсталацията AppRemover 3.1.19.1

-=Обещавам ти, че ако плеснеш това в още една тема, няма да можеш да изплатиш нищо, поне не през този форум. Омръзна ми да вървя след теб и да чистя. Оставил съм ти един такъв пост, повече от достатъчен е! Ако обичаш, не спами с едно и също във всички попаднали ти пред погледа теми!=-

Редактирано от Wankata
Спам (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.