Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Нали в дясно, като стартираш програмата, има изброени няколко опции? Като избереш първата, ще извърши всичко /сканиране, почистване, спиране на ненужни процеси и т.н/ там мисля, че ще можеш да избереш, какво да почиства, и какво не. Не ги помня как бяха точно наименуванията, за това така малко отгоре ти обяснявам. Ама, не съм пил кафе още. :(

Изобщо не съм се сетила да погледна там... Да, може да се избира, лошото е, че е всеки път, но поне разбрах от къде става. Благодаря много за помощта.

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Изобщо не съм се сетила да погледна там... Да, може да се избира, лошото е, че е всеки път, но поне разбрах от къде става. Благодаря много за помощта.

Другият вариант, е да не ползваш тези опции на програмата. Или да свалиш 360IS.

Другият вариант, е да не ползваш тези опции на програмата. Или да свалиш 360IS.

Не е толкова голям проблем, важното е че разбрах от къде става номера :) Благодаря отново!

360 Total Security продължават с оптимизацията на програмата:

360 Total Security
What's new in the latest version ?

v6.0.0.1131 Feb 3, 2015

1. Enhanced: Product stability
  2. Enhanced: Optimize memory usage

Мисля, че открих проблема с реалновремевия скенер. При тази последната версия също не работеше, не ловеше докато не преместя файла на десктопа, или не го сканирам ръчно, или не го стартирам...

Реших да сменя системния език на Уиндоуса (8.1 Pro*32) от Български на Английски. Всичко е наред сега.

360 TS вече засича всичко, навсякъде и по всяко време.

Писах им отново... Мисля че знаят за проблема отдавна. Едва ли чакат някой като мен да им напише че да открият толкова сериозен дефект в програмата си.

Ще помоля някой друг с този проблем да опита да смени езика.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Мисля, че открих проблема с реалновремевия скенер. При тази последната версия също не работеше, не ловеше докато не преместя файла на десктопа, или не го сканирам ръчно, или не го стартирам...

Реших да сменя системния език на Уиндоуса (8.1 Пр*32) от Български на Английски. Всичко е наред сега.

360 TS вече засича всичко, навсякъде и по всяко време.

Писах им отново... Мисля че знаят за проблема отдавна. Едва ли чакат някой като мен да им напише че да открият толкова сериозен дефект в програмата си.

Ще помоля някой друг с този проблем да опита да смени езика.

Радвам се, че си оправил проблема. Доста време те мъчеше. Аз винаги съм бил на български. И се оправи от само себе си. Сега, можеш да комбинираш 360IS със стената на  Комодо.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Радвам се, че си оправил проблема. Доста време те мъчеше. Аз винаги съм бил на български. И се оправи от само себе си. Сега, можеш да комбинираш 360IS със стената на  Комодо.

Хм, значи има и нещо друго... Може би с времето сложих на 10-на приятели програмата и винаги е имала този проблем. Уиндоусите независимо от вида (7, 8, 8.1, *32 или*64) винаги са били на Български....

Още един си е оправил проблема, само че от гръцки... 

https://plus.google.com/107903401234290409640/posts/WMHq7ERZR9G

Nikos Nikolaou

22:00

Hey Stefan you are right!!!!!!!!!!!now can detect them with a small delay but detect them!very nice my friend very nice:) but i cant have my  language in English :(     im from Greece :)
windows 7 ultimate x64 i had Greek before and  after that you tell me i turn it into English

Радвам се поне на един човек да съм помогнал...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Хм, значи има и нещо друго... Може би с времето сложих на 10-на приятели програмата и винаги е имала този проблем. Уиндоусите независимо от вида (7, 8, 8.1, *32 или*64) винаги са били на Български....

Още един си е оправил проблема, само че от гръцки... 

https://plus.google.com/107903401234290409640/posts/WMHq7ERZR9G

Радвам се поне на един човек да съм помогнал...

А като върнеш на Български, пак ли не засича?

Някой тествал ли е как се държи с вируси и чисти файлове архивирани в общ файл? При мен на виртуалката затри целият zip, докато касперския изтри само това, което засече, другите ги остави във файла. Нещо нередно ми се вижда в това да трие целият файл?!

Някой тествал ли е как се държи с вируси и чисти файлове архивирани в общ файл? При мен на виртуалката затри целият zip, докато касперския изтри само това, което засече, другите ги остави във файла. Нещо нередно ми се вижда в това да трие целият файл?!

Какви настройки, си му задал?

Какви настройки, си му задал?

Protection Mode-то е на Balanced, не съм инсталирал двигателите на Bitdefender и Avira, тествам на виртуалка с Win XP SP3. Другите настройки са:

General

http://prikachi.com/images.php?images/241/7904241j.png

Active Protection

http://prikachi.com/images.php?images/254/7904254J.png

Edit: Ако трябва да гледам някъде другаде - казвайте...

Редактирано от psytrip (преглед на промените)

Мисля че, няма какво друго да гледаш. Освен, да махнеш опцията, да сканира архива. И само като го разархивираш, ще изтрие заразения файл. До колко си спомням, китаеца се опитва да 'лекува' заразата, и ако не успее я премахва. Ама като е в архив, маха целия архив. Пробвай на виртуалката.

Представяне и тест на 360Total Security v 6:

Подробности и резултат:http://www.comss.ru/page.php?id=2370

Ако правилно съм разбрал, доста добро представяне на китаеца. Особено, при стартиране на зловредните файлове.

Ако правилно съм разбрал, доста добро представяне на китаеца. Особено, при стартиране на зловредните файлове.

Представянето е на ниво,единствените отбелязани проблеми са за пясъчника,който не работи в админ режим,неработеща фишинг защита и подчертаното внимание от ползвателите,което се изисква при ползването на почистващия модул по подразбиране...

Лично за мен, това с модула е единственния и сериозен проблем-за 90%от ползвателите е доста изкушаващо да натиснат бутона и да си докарат проблеми...

Представянето е на ниво,единствените отбелязани проблеми са за пясъчника,който не работи в админ режим,неработеща фишинг защита и подчертаното внимание от ползвателите,което се изисква при ползването на почистващия модул по подразбиране...

Лично за мен, това с модула е единственния и сериозен проблем-за 90%от ползвателите е доста изкушаващо да натиснат бутона и да си докарат проблеми...

Пясъчника, никога не е работил май в този режим. И не е автоматик, като Комодо. А фишинг защитата, винаги е куцала. Модула за почистване, прави проблем, ако не внимаваш. :)

.... и подчертаното внимание от ползвателите,което се изисква при ползването на почистващия модул по подразбиране...

Ха нали и аз говорих същото ама тука ме разпънаха на кръст. :D

Не мислех да казвам ама миналата събота трябваше да инсталирам драйверите за един принтер на HP . Хората се бяха опитвали вече да го инсталират но ... Кихо скочил и се развихрил и докато се усетят станала проклетията. Прекъсната инсталация. Знаете какви са мъки ако стане подобно объркване. Донесоха ми го на работата и три часа си играх и го заебах...не знам какво толкова му се беше прецакало но предпочетох да му върна имиджа и за пет минути си свърших работата. Затова оттук нататък на клиенти които не са мазохисти никакъв Кихо няма да слагам. С тези негови фолсове направо ми разката фамилията. Що не им сложих още тогава Аваст да ме пита човек...

Вярно лесно се вадят файлове от каратината ,като се инсталира нещо не се става от компа (макар,че аз също го правя де...) може да му настроиш изключенията.

Не е тежък и има доста добро ниво на детекция ама за обикновенни потребители,които понякога решават да инсталират нещо хич не става.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ха нали и аз говорих същото ама тука ме разпънаха на кръст. :D

Не мислех да казвам ама миналата събота трябваше да инсталирам драйверите за един принтер на HP . Хората се бяха опитвали вече да го инсталират но ... Кихо скочил и се развихрил и докато се усетят станала проклетията. Прекъсната инсталация. Знаете какви са мъки ако стане подобно объркване. Донесоха ми го на работата и три часа си играх и го заебах...не знам какво толкова му се беше прецакало но предпочетох да му върна имиджа и за пет минути си свърших работата. Затова оттук нататък на клиенти които не са мазохисти никакъв Кихо няма да слагам. С тези негови фолсове направо ми разката фамилията. Що не им сложих още тогава Аваст да ме пита човек...

Вярно лесно се вадят файлове от каратината ,като се инсталира нещо не се става от компа (макар,че аз също го правя де...) може да му настроиш изключенията.

Не е тежък и има доста добро ниво на детекция ама за обикновенни потребители,които понякога решават да инсталират нещо хич не става.

:) Не само тебе...аз като им казвах, че е опасен с тоз чистач...даже с ghostBG86 сме имали реплики.... :D

:) Не само тебе...аз като им казвах, че е опасен с тоз чистач...даже с ghostBG86 сме имали реплики.... :D

:D  Да. :shy11:  Ако се внимава, проблеми няма. :tongue2:

Ето още един пример за неработещ коректно реално времеви скенер на 360 TS v.5:

https://www.youtube.com/watch?v=ChWbeCI_bGs

Клипа е стар, но се вижда как 360 не реагира на разархивиране (както Баиду) а чак при ръчно сканиране или стартиране.

Тук виртуалната машина е на Френски.

Проблемите при мен и на един друг в G+ са когато езика е Български и Гръцки....

Писах им за незнам си кой път - да сменят системни езици и да пробват...

Китайски трябва да учим. Това искат да ни кажат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.