Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Кихчовци фанати в леко шменди капели :ph34r:

http://www.comss.ru/page.php?id=2459

за тестовете не е предоставена версията която се предоставя за ползване на потребителите  - 360 тотал секюрити, а друга версия на кихо - 360 антивирус http://rghost.net/7x4PX5pWj.view

Редактирано от ✯Б✯А✯Ш✯М✯А✯Й✯С✯Т✯О✯Р✯Ъ✯Т✯ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Имам ли проблем с антивирусната или просто иска да си сложа парола на рутера?Wifi нямам настолен комп е.

2015_05_12_114115.jpg

Не мога да отворя снимката. Но предполагам, е опцията да сканира защитата на рутера. Явно ти е слаба самата парола на рутера, или изобщо липсва такава. Тази опция, за мен е малко опасна.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не мога да отворя снимката. Но предполагам, е опцията да сканира защитата на рутера. Явно ти е слаба самата парола на рутера, или изобщо липсва такава. Тази опция, за мен е малко опасна.

Това е снимката http://dox.bg/files/dw?a=546ac20149

Това е снимката http://dox.bg/files/dw?a=546ac20149

Точно каквото смятах е. Това е опцията, да проверява паролата /сигурността/ на самият рутер. Или ти е много кратка, или изобщо нямаш парола, за достъп до настройките на рутера. Не е фатално, щом нямаш Wi-fi.

Точно каквото смятах е. Това е опцията, да проверява паролата /сигурността/ на самият рутер. Или ти е много кратка, или изобщо нямаш парола, за достъп до настройките на рутера. Не е фатално, щом нямаш Wi-fi.

Не мисля ,че е така ,защото паролата ми е с 13 символа с големи и малки букви

Не мисля ,че е така ,защото паролата ми е с 13 символа с големи и малки букви

Това е идеята на тази функция. Да проверява паролата за достъп до рутера. Сега, колко коректно работи при конкретния модел рутер, не знам. И моята беше уж добра, ама без специални символи. Когато сложих такива, и всичко се оправи. Не му обръщай толкова, внимание.

Значи защитата работи и ме пази така ли?

Не. В твоя случай, програмата мисли, че не е достатъчно сигурна паролата. А дали е така, не знам. Ако ти се занимава, смени я. Като сложиш и специалните символи. И виж, дали пак ще ти дава това съобщение.

Ти с лаптоп ли си? Ако си, спри Wi-fi, да не става някакво объркване, и да засича някаква безжична мрежа.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не. В твоя случай, програмата мисли, че не е достатъчно сигурна паролата. А дали е така, не знам. Ако ти се занимава, смени я. Като сложиш и специалните символи. И виж, дали пак ще ти дава това съобщение.

Ти с лаптоп ли си? Ако си, спри Wi-fi, да не става някакво объркване, и да засича някаква безжична мрежа.

Не мисля да се  вслушвам в  оплакване на програма ,която ползвам за защита от вируси за ненадеждна парола аз трябва да я управлявам не тя мен така ,че ме пази от вируси и да не ми казва какво да правя щом се отнася до други неща мисля ,че сте съгласни.

Нова версия:

360 Total Security:
What's new in the latest version ?
v6.6.1.1020 May 12, 2015
Added: Language – Japanese
Fixed: Bug fixes

И какво точно са "фикснали" - те си знаят.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Не мисля да се  вслушвам в  оплакване на програма ,която ползвам за защита от вируси за ненадеждна парола аз трябва да я управлявам не тя мен така ,че ме пази от вируси и да не ми казва какво да правя щом се отнася до други неща мисля ,че сте съгласни.

Точно тази опция, на мен не ми харесва. Даже е малко притеснителна.  :)  Иначе си прав. 

Нова версия:

360 Total Security:
What's new in the latest version ?

v6.6.1.1020 May 12, 2015

Added: Language – Japanese

Fixed: Bug fixes

И какво точно са "фикснали" - те си знаят.

Нека има фиксове. Значи работят по програмата.   :D

Докато ползвам тази програма всички флаш приложения в нета крашват доста често.

Да сте забелязали такъв проблем при вас?

Докато ползвам тази програма всички флаш приложения в нета крашват доста често.

Да сте забелязали такъв проблем при вас?

Да си пускал опцията за оптимизиране на системата? 

Да си пускал опцията за оптимизиране на системата? 

Май я пусках, и стана по зле... от 48 сек при зареждане почна да зарежда за 1.40мин

:) Преинсталирах след това и се чудя дали пак да я слагам тази антивирусна

Май я пусках, и стана по зле... от 48 сек при зареждане почна да зарежда за 1.40мин

:) Преинсталирах след това и се чудя дали пак да я слагам тази антивирусна

Избягвай да ползваш оптимизатора. Или ако го правиш, чети внимателно какво иска да спира и оптимизира. Има версия на тази програма, която няма тези екстри.

http://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security-essential/

Избягвай да ползваш оптимизатора. Или ако го правиш, чети внимателно какво иска да спира и оптимизира. Има версия на тази програма, която няма тези екстри.

Благодаря!

И с тази версия забива също...

Кой е точно процеса който спира 360-ката и предизвиква краша при гледане на флаш видео?

Забива браузъра и след някакво време казва - аз това не мога да продължа да го правя. Искаш ли да го спра този процес, че много бавен...

И като му кажа - Да, спри го. Всички флашове в браузъра казват "Крашнах"

Става дума при гледане на филмчета в youtube, игри и др.

Забива браузъра и след някакво време казва - аз това не мога да продължа да го правя. Искаш ли да го спра този процес, че много бавен...

Аз съм с 360 Internet Security  и не съм имал проблеми с крашове..

А сигурен ли си, че е заради антивирусната? 

Ей... само креативни отговори, ей...

Лудница.

И какви отговори искаш? Никой от нас, не е седнал пред компютъра ти. Никой не знае, какво правиш, какво си инсталирал, и какво си омазал. Не си написал, кой браузър ползваш. Но си написал, дали си пробвал с друг. Като знаеш повече, защо питаш? :ph34r: 

И какви отговори искаш? Никой от нас, не е седнал пред компютъра ти. Никой не знае, какво правиш, какво си инсталирал, и какво си омазал. Не си написал, кой браузър ползваш. Но си написал, дали си пробвал с друг. Като знаеш повече, защо питаш? :ph34r:

Уиндоуса е чисто нов. Преди да я сложа не забиваха флашовете /два дни ползвах без антивир/. След като я сложих почнаха.

Пробвах 4 вида браузъри и на четерите крашва. Обикновенно, като постои повече време отворен флаша - например, ако слушам цял концерт в youtube след 30 мин. слушане се чупи. Предишният windows беше 8.1х64, на който също се чупеше. Новоинсталираният сега е 7х64 и пак е така. Сега само съм я изключил антивирусната, без да я деинсталирам и няма проблем с никой флаш на никой от сайтовете. Като рестартирам и се пусне - почват.

До сега не бях обяснил всички тези неща, защото съм наясно, че е от нея, и питах - някой срещал ли е проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.