Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

на Monday, October 10, 2016 в 18:56, attj написа:

При мои многогодишни експерименти многократно съм преинсталирал ОС поради "заслуги"   на всичките антивирусни...

на Monday, October 10, 2016 в 18:47, attj написа:

Не само китайци ползват 360 TS.   Лично аз над 10 години ползвам непрекъснато служебно  Symantec EP.  SEP 12 е на Win 7.    Китаецът е пред очите ми у дома на  Win 8.1 и на  XP  и се представя прилично добре.    Ползвам оптимизациите и трия всичко наред - досега няма нито една поразия....   За мен тези неща съвсем не са проблем, но не ми се е налагало у дома вече около 2 години да преинсталирам ползваните ОС.    Заслугата е на 360 TS.

I'm speachless

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

преди 10 часа, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:

В темата за подпомагане,беше "понатиснал" Есет,че била непрепоръчителна....Надявам се ,правиш разлика,за различните уведомявания...вирус..потенциално нежелано приложение..потенциално опасно приложение...Не е като да ти затрие системен файл,на каквито случаи сме попадали....Като не искаш спам в темата-не пробутвай за щяло и нещяло 360...там където не му е мястото...Не е лоша програма,ама не е перфектна...а ти може да откажеш и 100%-ов кандидат-ползвател с това "ръчкане"...

Поздрави!

Безплатният сканер на ЕСЕТ ми е лична любима контролна програма вече около  10 години. А Кихчо е успял и  им е надбягал нивото.Според мен.

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...

ЧНГ на всички от този раздел!

Колеги, тези дни забелязах значителен спад на използваната от   360 TSE памет. Преди това с  насройки на max и нормална работа, още след влизане в работен режим, се заковаваше на 260 MB - сега около 70. Усъмних се, че нещо не е както трябва, но проверих и другите два компютъра и се оказа същата картина: WIN 7x64 8GB, WIN 7x32 2GB,  WIN 8.1x64 16GB - до 100 MB. Максималната стойност от снимката долу е пикова при стартиране. Иска ми се някой да сподели как е при него , защото ако е някакъв тунинг добре , но да не са бъгнали нещо. Поздрави !

360 TSE.png

Това от днес ли е или след последното обновяване?Питам ,защото няма много инфо за поправките в последната версия...Но ако са я олекотили,това е добре.

:cantbelieve:Упс...Значи ще чакаме някой да сподели повечко информация,чета в руски сайтове,че подобряват модулите, без да обновяват версията.360TSE съм я ползвал с Comodo Firewall  и е много добра комбинация.

Да, някъде по това време в ъпдейт лога фигурираше "компонент", каквото и да значи това.

преди 11 часа, NIKISHARK написа:

Ами те на 30-ти пуснаха версията.Ще чакаме Attj да каже как е при него...

360 TS в режим безопасен с настроени всички енджини - 739 MB с  Win XP.   100 MB с  Win 8.1 при същите настройки. Не си струва да ползвам  TSE и да се отказвам от екстрите в TS. При мен няма никакви установени бъгове.

преди 33 минути, attj написа:

360 TS в режим безопасен с настроени всички енджини - 739 MB с  Win XP.   100 MB с  Win 8.1 при същите настройки. Не си струва да ползвам  TSE и да се отказвам от екстрите в TS. При мен няма никакви установени бъгове.

Тоше, хубава програма е, но хайде да свалим розовите очила. Няма съвършена програма. Не си се поразровил не си открил. Ако ти се чете =>

Повечето от проблемите си стоят (особено май за реалновременния скенер, който лови когато си иска и както и опита за промяна на правилата в Local Security Policies е невъзможен при включена защита в реално време на 360 TS, нищо, че в лог файла се казва, че събитията са Auto-Allowed в Behaviour Blocker-a). Та не е като да няма какво да се изглади... ;)

Гошо, какви розови очила при над 600 000 000 ползватели?  Грешки винаги има.  Най-ползваната програма в света обаче получава безвъзмездна помощ от стотици милиони ползватели.   Вече дори и Симантек почна да ми изглежда като вендор с недостатъчна подкрепа.     Чунким биля зна???

Ако ще и 200 000 000 000 да са за мен са важни моите собствени впечатления при работа с програмата, а те са със смесени чувства. Това че има 600 000 000 ползватели нищо не променя. Не се знае колко от тях са с техническа грамотност и на колко от тях им се занимава и им пука да докладват бъгчета и т.н. Не на всеки това е по вкуса и по силите. Повечето искат решение от типа "Инсталирай и забрави". Не казвам, че съм по подготвен от всички тези 600 000 000, но поне не ме мързи да дълбая доколкото ми позволяват уменията и свободното време и не ми е проблем да изтъквам и предимствата и и недостатъците и обективно, макар и аз да съм един от тези 600 000 000 потребители. Стана ли ясно сега? ;)

Само единствен Кихчо в света има около 600 000 000 ползватели.   Всички други изостават с много! Те могат да използват компютрите ми дори без да ме питат дали съм съгласен и това си е нормално.... 

Толкова и разбират ползвателите.Дай на юруш.

Сигурно пази се едно имаш и Авира И Битдефендър без конфликт?

Да върви маркетинга.

преди 10 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Толкова и разбират ползвателите.Дай на юруш.

Сигурно пази се едно имаш и Авира И Битдефендър без конфликт?

Да върви маркетинга.

Имаш ги накуп заедно с китайския Кихчо и няма илюзии като си говорим за безплатни програми.

Коя уважаваща се програма ще сложи оптимизационен модул? Това го правят маркетинговите играчи Avira Avast AVG и 360.

Kaspersky Eset Doctor Web или Emsisoft?

За безплатна препоръчвам Kaspersky Sophos Bitdefender.

360 TS засега са с разлика спрямо всички конкуренти - иначе Вие може да си пишете каквото си искате...

На каква база го срявняваме? Брой открити? Брой фалшове или? Ти усещаш ли че досега Авира и Битдефендър да са фалирали доброволно. Дали са всичко тяхно на Кихчо?

преди 9 часа, Gangosa написа:

Не знаех , че каспърс има безплатна версия.

Има, но е само с руски интерфейс. Може да се направи и на английски, но е играчка и може да се "счупи" програмата.

преди 20 часа, Gangosa написа:

Не знаех , че каспърс има безплатна версия.

При това е и доста лека, ама си е играчка да я активираш, лицензията принципно важи за Русия, Украйна и Беларус. :)

Здравейте и за много години! От известно време насам при стартиране с програмата изскачат реклами. Проблемът при мен ли е само или са решили и тази програма да прецакат?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.