Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Преди година немската AV-test изхвърлиха Китаеца от тестовите си класаций

поради груби манипулаций на Кихо,поразрови се в Нета и ще разбереш...

Леново пък продаваха лаптопите си с вграден бекдор...

На китайци не бих доверил  тъщата си,камо ли личните си данни и сигурността ...  

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

360 TS си стои на стационарен компютър при мен 203 дни без деинсталация и преинсталация - пази си ползваната ОС и тя стабилно си работи.  Поради липса на доверие към всички антивируси аз нищо не купувам с лични данни за свои карти от разни банки.  И  на банките нямам доверие и съм старомоден - почти всичко се купува в брой.  Не ме интересува въобще какво са натворили AV-test!   Следвам правило - никои не заслужават доверие и наивност от мен. И досега не съм сгрешил.  Смартфона ми например го пази безплатната AVG вече над година и не го променям, защото си работи нормално - просто си го купих с инсталирана чешката програмка.  Един ден може и там да поставя 360 TS.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

преди 4 часа, NEY написа:

Тестовете винаги се финансират от хора с определени цели и е непрепоръчително безрезервно да им се вярва. Безплатният 360 TS съдържа енджините  на Авира и Битдефендер и няма логика да се справя зле.  На лъжите краката са къси! 

Само,че не споменаваш кои версии на енжините ползва! Три поколения назад! Не знам за лъжите ... ама китайците си послъгват прилично. :)

преди 22 часа, koko1234koko написа:

Китаеца мощно громи конкуренцията!!!  :eek:

http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2016/04/rttl_cert_201603_en.pdf

Понеже говорим за енджини,  хайде да се опитаме да погледнем Енженерно на теста. Ако се обърне внимание на това:

Цитат

Methodology: AV-Comparatives used their Real-World Protection Framework to execute those 253 samples. Each sample was executed simultaneously under Windows 7 SP1 64bit with the respective security product installed to see if it is detected and blocked. The security products used default settings and had fullInternet (cloud) access.

то не ме впечатлява резултата на Qihoo.  Инсталиран по подразбиране е в режим Balanced. Не са активирани Авира и Битдифендер-няма дори дефиниции за тях при custom scan. Не е включена  функцията Data Hijack Protection  и PUP. В този режим някой беше споделил, че не сканира при download. Излиза че има евристичен модул и облак. Не знам с какви настройки са другите от теста и естествено не мога да имам обективно мнение. Ползвал съм само  Avira,.Forticlient  и  Qihoo . Поздрави.  

Желателно е да са подробно разучени всички възможни настройки.  Аз ползвам режим на работа "Безопасен" - едновременно с всички енджини.    360 TS е прилично добре представен тук   http://www.comss.ru/page.php?id=1952

Бях писал на 03.04.2016 в тази тема(на 78-ма страница)

http://prikachi.com/images.php?images/404/8768404y.jpg

Това е снимката.

Файла няма предишни версии,създаден е 12.02.2015 и е модифициран на 10.03.2016.Но пък е използван на 27.03.2016.

Ако е необходимо ще отворя тема в друг раздел,например HJT logs(за 3 седмици никой не е отговорил).

Редактирано от манол (преглед на промените)

преди 5 часа, манол написа:

Бях писал на 03.04.2016 в тази тема(на 78-ма страница)

http://prikachi.com/images.php?images/404/8768404y.jpg

Това е снимката.

Файла няма предишни версии,създаден е 12.02.2015 и е модифициран на 10.03.2016.Но пък е използван на 27.03.2016.

Ако е необходимо ще отворя тема в друг раздел,например HJT logs(за 3 седмици никой не е отговорил).

Сега видях, какво си питал. На твое място, не бих ползвал ъпдейти за Уиндоус, през програмата. Също и разните оптимизатори, дето ги има. Много често, спират неща дето не трябва да ги пипаш. Щом ти харесва китаеца, ползвай Есеншъл версията, която е без тези екстри.

Пробвай първо сам, да решиш проблема, Ако вече не става, пусни една тема в HJT, да си сигурен че няма буби.

• 1 месец по-късно...

Временно ползвам 360 TS, защото ми омръзна да съм с Windows Defender (+ Comodo Firewall разбира се), която е леко тромава, чат-пат се самоизключва и обновленията са тегави през Windows Update (че понякога трябва да спирам и правилата в Local Security Policies за да се приложат актуализациите на дефинициите). И като се отвори папка с много exe файлове и направо всичко замръзва докато не ги провери...кошмар. А добавянето в изключенията също е доста смотано. Ако се добавят файловете директно след проверката не се добавят самите файлове, а дефинициите, с които са засечени и така изключваме цели семейства с дефиниции от защитата си. За да се избегне това файловете трябва да се добавят ръчно в изключенията в настройките, вместо да се използва тази опция след проверката и намиране на някакви заплахи. Подобна е и концепцията в Emsisoft. Добавянето в изключенията изключва самите дефиниции, а не файлове. Трябва да се настрои ръчно за да се изключат желаните файлове, но да се запазят дефинициите с които могат да се засекат и реални заплахи, не само фалшиви тревоги.

Като цяло и само с CIS ми беше добре, но антивирусния му модул е доста скопен откъм дефиниции, не кешира познатите файлове за да не ги проверява пак и няма опция за бързо почистване на невалидните правила в изключенията (каквато присъства при HIPS и Firewall модулите). Срамота е, че не са я добавили и за изключенията. И проблема на Windows Defender с папките с многото exe файлове ги има и тук...докато ги провери, папката не се отваря...а понякога отнема до няколко минути. Недопустимо.

Първо тествах avast. Всичко ок, но не ми хареса това, че не ми запомняше вкараните файлове в изключенията...вкарам няколко, отварям настройките там са си, отварям след малко вече ги няма...празно. А новата бета, е още бъгава те така....пак не можах да се разбера с нея, а имах желанието. И да, по никакъв начин не можах да добавя в изключенията на самозащитата драйвера на Process Hacker - kprocesshacker.sys. Макар да има теми по въпроса, не са го оправили и продължава да го блокира. Единствения начин е да се спре временно самозащитата, но това не е опция. Да не говорим, че след края на проверката за вируси от наличните действия липсва добави в изключенията. Има всичко друго - слагане под карантина, изтриване, не прави нищо и прочие. Защо мамка му не са добавили и опция с един замах да ги добавиш в изключенията?

Та сега тествам 360 TS. Със смесени чувства съм и за нея. При включени всички опции за защита процеса QHActiveDefense.exe доста натоварва процесора. Ако се спре проверката при отваряне и запаметяване на файлове се оправя. Не е до енджините тук, а точно до проверката при отваряне и затваряне на файловете. Модулите за оптимизация са доста коварни. Предложи ми някои настройки на мрежата, които са непрепоръчителни (като заобикаляне на лимита за TCP връзките), което си е предпоставка за атака от червеи. Почистването на боклуците пък ми предложиха да ми изтрият кеша на Battle.Net, което е безсмислено, защото пак ще се изтегли при стартиране на играта така или иначе. Instant Setup е доста постен, Browser Protection и той (като е насочен повече към IE) - та аз дори с cfg ръчно си заключих настройките на Mozilla и без това нещо, Registry Cleaner-a не предлага нито Backup, нито лог на изтритите неща...Patch Up пеедложи няколко актуализации, които не са приложими за моята система и ги игнорира автоматично, но ми предложи един, който се приложи и бе доста сериозен (странно, защо не е дошъл през Windows Update), та тук спечели червена точка. Модула обаче System Backup Cleaner се изложи яко (освен, че отстъпва на Dism++ 10.1.6.2 и Windows Update Clean Tool 8.19 - благодарско на ExaFlop за програмките), не създава лог от изтритите неща и почупи Component Store-a (нямаше проблеми в sfc /scannow., но dism restorehealth не искаше да завърши). Няма да влизам в подробности какво опитах за да го оправя ръчно и от 45 повреди накрая останаха 4-5 непоправени. Не че нямах и Image от преди 5 дни, но за късмет имах и System Restore, която оправи нещата. Аз лично знаех, какво ще стане, но исках да го тествам. Просто предчувствие, защото с папката winsxs шега не бива. И за финал ще кажа, че няма настройки за Bahavior Blocker-a. На няколко пъти ме попита дали позволявам някои неща и после си решава автоматично на базата на някои от отговорите ми. Дотук добре, но като се опитах да променя правила в Local Security Policies при включен 360 TS, получих access is denied, въпреки че в лог файла промяната на Group Policy бе Auto-Allowed. При спрян 360 TS промените се получиха. Докладвах тези и още дребни нещица и ще видя дали ще вземат мерки. Ако ли не ще си кажем чао и с нея. И рутера ми не се поддържа при Wi-Fi проверката. При avast! поне той се поддържаше.

Направо се чудя как няма една свястна програма! Пък знам ли, може и аз да съм капризен и взискателен.

Е, 'кво се оплакваш - нали ти забърса диска... ;)  Я, колко място си имаш.

Към продуктите на Qihoo и Baidu подхождам много Фнимателската, 'щот' съм им сърбал попарата. Или се държат вандалски, или се държат като вируси. :( 

И ключовите слова са "ТОЧКИ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ"

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Всъщност като идея не са лоши, но като изпълнение са още далеч от качеството на водещите. Те и по-късно се появиха де, но все пак. И друг факт е, че доста adware ги инсталират в системите, на китайски език без позволението на потребителите, та вместо реклама им правят анти-реклама (уж лоша такава няма, но при програмите за сигурност това не важи - един път срине ли се репутацията, после няма оправия)...Та като ги инсталират насила по време на почистването те също бива да бъдат считани като adware и да се премахнат от системите. Вчера пък и Rising пръскал Sality според новината на BreakPoint. Не че това не може да се случи на всеки - помня дори, че и при Combofix имаше подобен проблем преди години, но специално при азиатските продукти съм малко предпазлив, защото са агресивни и имат интересно минало (не че и Comodo няма такова). То не знам дали изобщо на някой производител ръцете са му напълно чисти. Че то производителите на хардуер си оставят вратички, та какво остава за софтуера. Иначе ако не отговорят скоро преди да я премахна, ще премина на 360 TSE за да не се изкушавам да ползвам bloatware-a. И да, точките за възстановяване вършат работа доста често, но при мен не знаех дали ще заработят, защото самия инструмент на 360 TS ми каза, че след почистването на winsxs, те ще станат невалидни и едва ли не да стискам палци. Оказа се, че не е точно така и точката си работеше за щастие. Иначе пък поне почисти копията на драйверите, които се бяха натрупали и които Disk Cleanup проспа. Там нямаше проблеми и драми. Като цяло ключовата дума е БЕКЪП, ТОЧКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и СНИМКА/ОБРАЗ НА СИСТЕМНИЯ ДЯЛ. Аз имах и от трите. :)

Аз кви ядове брах Baidu Spark. Ти му викаш няма да си браузър по подразбиране, той-да,да. Ти му викаш няма да си торент клиент по подразбиране, той - да, да.

А е бърз браузър гадината.

преди 1 минута, ExaFlop написа:

Аз кви ядове брах Baidu Spark. Ти му викаш няма да си браузър по подразбиране, той-да,да. Ти му викаш няма да си торент клиент по подразбиране, той - да, да.

А е бърз браузър гадината.

Аз нямам вяра на браузърите на производителите на АВ софтуер. Специално четох, че SafeZone на avast бил уязвим според един блог в нета и го махнах като тествах avast. Иначе то почти всеки AV производител си пусна свои браузър (при Comodo са поне 3-4 модела), азиатските си имат и те. Много хвалят и UC Browser, но май ще се придържам към добре известните за да ми е спокойно.

• 1 месец по-късно...

563 000  000 са вече ползвателите на 360 TS в света - значително повече спрямо всички други конкуренти. Често пускат следващи версии -ето я последната   http://www.comss.ru/page.php?id=1952 

• 2 месеца по-късно...

Пичове, внимавайте с тая програма, щото днес я сложих на 10-ката и какви поразии щеше да ми направи по другия Windows. Само вижте какво е намерила:

Цитат

360 Total Security Scan Log

Scan Time:2016-10-10 13:56:52
Time Taken:01:13:46
Object(s) Scanned:308900
Threat(s) Found:25
Threat(s) Resolved:0

Scan Settings
----------------------
Compressed Files Scan:No
Scan Engine:Bitdefender Engine, Avira AntiVir Engine

Scan Scope
----------------------
Full Scan

Scan Result
======================
Risk Items
----------------------
F:\Windows\System32\qdvd.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\System32\quartz.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\System32\WsmSvc.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\System32\migwiz\dlmanifests\Microsoft-Windows-TapiSetup\TapiMigPlugin.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\SysWOW64\wmdrmsdk.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\SysWOW64\migwiz\dlmanifests\Microsoft-Windows-TapiSetup\TapiMigPlugin.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-authentication-authui_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_6aacbd97251e0fae\authui.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-directshow-core_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23471_none_04dbc8591dd6ea2c\quartz.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-directshow-dvdsupport_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23471_none_b28dbb4a03c951fc\qdvd.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorerframe_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_213649e3a3871491\ExplorerFrame.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-installer-engine_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_6233beabe33aecb8\msi.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-installer-handler_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_3d93c99c7b85bb3c\msihnd.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-m..-downlevelmanifests_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_6131f5feb34fed92\TapiMigPlugin.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_cae26b5e41b21b76\shell32.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..for-management-core_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23512_none_2912e78fdcc6f9cd\WsmSvc.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..owsupdateclient-aux_31bf3856ad364e35_7.6.7601.23435_none_cde8e7219205ece0\wuapi.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-installer-engine_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_6c8868fe179baeb3\msi.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-mediaplayer-drm_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23471_none_d6ee560d291e6ee4\wmdrmsdk.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_d53715b07612dd71\shell32.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-w..owsupdateclient-aux_31bf3856ad364e35_7.6.7601.23435_none_d83d9173c666aedb\wuapi.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-w..owsupdateclient-aux_31bf3856ad364e35_7.6.7601.23435_none_d83d9173c666aedb\wups.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-w..owsupdateclient-aux_31bf3856ad364e35_7.6.7601.23435_none_d83d9173c666aedb\wudriver.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-authentication-authui_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_0e8e22136cc09e78\authui.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-installer-handler_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_e1752e18c3284a06\msihnd.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved
F:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-m..-downlevelmanifests_31bf3856ad364e35_6.1.7601.23403_none_05135a7afaf27c5c\TapiMigPlugin.dll    Behavior approximates that of Trojans    Not resolved

Вместо да пази, тя ше ми направи поразии,подобно на някой вирус.:no-no:

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

на 8/10/2016 в 8:49, attj написа:

563 000  000 са вече ползвателите на 360 TS в света

От 1,4 млрд китайци...

Не само китайци ползват 360 TS.   Лично аз над 10 години ползвам непрекъснато служебно  Symantec EP.  SEP 12 е на Win 7.    Китаецът е пред очите ми у дома на  Win 8.1 и на  XP  и се представя прилично добре.    Ползвам оптимизациите и трия всичко наред - досега няма нито една поразия....   За мен тези неща съвсем не са проблем, но не ми се е налагало у дома вече около 2 години да преинсталирам ползваните ОС.    Заслугата е на 360 TS.

преди 1 минута, attj написа:

Не само китайци ползват 360 TS.   Лично аз над 10 години ползвам непрекъснато служебно  Symantec EP.  SEP 12 е на Win 7.    Китаецът е пред очите ми у дома на  Win 8.1 и на  XP  и се представя прилично добре.    Ползвам оптимизациите и трия всичко наред - досега няма нито една поразия....   За мен тези неща съвсем не са проблем, но не ми се е налагало у дома вече около 2 години да преинсталирам ползваните ОС.    Заслугата е на 360 TS.

Значи си късметлия. Лог-а видя ли го? Да ти кажа ли какво ще се случи, ако бях затрил системните файлове от System32?

преди 10 часа, Евгени Симеонов написа:

Значи си късметлия. Лог-а видя ли го? Да ти кажа ли какво ще се случи, ако бях затрил системните файлове от System32?

При мои многогодишни експерименти многократно съм преинсталирал ОС поради "заслуги"   на всичките антивирусни...

току-що, attj написа:

При мои многогодишни експерименти многократно съм преинсталирал ОС поради "заслуги"   на всичките антивирусни...

Аз от Касперски никога не съм имал проблеми от този вид.

Случвало ми се е и с руските програми.    Темата не е рекламна за които и да било!  Поздрави!

на 10.10.2016 г. в 18:47, attj написа:

не ми се е налагало у дома вече около 2 години да преинсталирам ползваните ОС.    Заслугата е на 360 TS.

:offtopic_s:

Жена ми е с Касперски  откакто е купен нетбука и - 2008 година и още не е преинсталиран! :clown: Вече се отказах да го сканирам с програми като МВАМ.

на 10.10.2016 г. в 18:59, attj написа:

Случвало ми се е и с руските програми.    Темата не е рекламна за които и да било!  Поздрави!

Виж ти кой говори за реклама. :D

на 10.10.2016 г. в 18:47, attj написа:

Лично аз над 10 години ползвам непрекъснато служебно  Symantec EP.  SEP 12 е на Win 7.    Китаецът е пред очите ми у дома на  Win 8.1 и на  XP  и се представя прилично добре.    Ползвам оптимизациите и трия всичко наред - досега няма нито една поразия....   За мен тези неща съвсем не са проблем, но не ми се е налагало у дома вече около 2 години да преинсталирам ползваните ОС.    Заслугата е на 360 TS.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Какво да Ви кажа - ползвайте си Касперски и не спамете в темата на най-ползваната и безплатна програма в света...

:offtopic_s:

В темата за подпомагане,беше "понатиснал" Есет,че била непрепоръчителна....Надявам се ,правиш разлика,за различните уведомявания...вирус..потенциално нежелано приложение..потенциално опасно приложение...Не е като да ти затрие системен файл,на каквито случаи сме попадали....Като не искаш спам в темата-не пробутвай за щяло и нещяло 360...там където не му е мястото...Не е лоша програма,ама не е перфектна...а ти може да откажеш и 100%-ов кандидат-ползвател с това "ръчкане"...

Поздрави!

преди 10 минути, attj написа:

Какво да Ви кажа - ползвайте си Касперски и не спамете в темата на най-ползваната и безплатна програма в света...

Аз от безплатните освен KFA слагам и 360 TS но едва след като сканирам с нея и добавя в изключенията засечените легитимни файлове. Давал съм предостатъчно примери за груби фалшиви засичания на Кихчо. Тъй че...

А намесата на Касперски и просто пример понеже ти даде за пример 360 TS :)

преди 6 минути, NIKISHARK написа:

В темата за подпомагане,беше "понатиснал" Есет,че била непрепоръчителна....Надявам се ,правиш разлика,за различните уведомявания...вирус..потенциално нежелано приложение..потенциално опасно приложение...Не е като да ти затрие системен файл,на каквито случаи сме попадали....

Есет беше непрепоръчителна при доста време. Някъде 2008 - 2009 година. Във времената на фейк анти-вирусите. :handshake:

С 360 TS трябва човек да има на задника си очи,че знае ли какво ще затрие. Доказано нееднократно.

Поздрави

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.