Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

След месечно ползване днеска Кихчо при сканиране на системата пак се прояви като "баш ловец" и отново не разпознава добавени преди файлове в белия списък.

Става въпрос за системните файлове за които писах по назад в темата. Освен фалшивите засичания други заплахи не са намерени но дали е така е въпрос на до уточняване. Лаптопа е на шефката и силно се надявам да няма подобни проблеми.

Програмата е добра ама с нея трябва да си винаги нащрек. Никога не се знае какво ще прецени за зловредно. :clown:

Да споделя и моя опит с 360 Интернет секюрити5.Реших да я пробвам на стария комп, инсталирах я, направих малко проверки и не останах доволен.За мен е прекалено параноична и проблема  е в китайските енджини, които явно не са готови още и дават доста фалшиви засичания, лошото според мен е това, че програмата като че ли разчита повече на тях, отколкото на Битдефендър при засичането, някъде четох, че Битдефендъра се ползва предимно при чистенето, не толкова при засичането.Освен това съвсем не е лека програма, дърпаше си редовно към 250Мб памет.И така реших да я махна и останах неприятно изненадан от факта, че не се деинсталира коректно и оставя записи в регистрите, които се опитах да изчистя, но мисля, че пак не съм успял, защото ми излизаше съобщение от центъра за защита на Уиндоус, че 360 Интернет секюрити, съобщава, че е изключена, а уж не би трябвало да е останало нищо от програмата след деинсталацията и ръчно почистване на някои регистри, за съжаление Кихо не предлагат техен инструмент за почистване след деинсталиране.Върнах си стария Битдефендър фрии като го подсилих с privatefirewall и така съм спокоен, че няма да си изтрия някои легитимни файлове!Системата е XP SP3.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Също имах проблем с остатъци при деинсталацията но не съм си поставял за цел да търся причините и да докладвам тук защото знам какво ще последва...отново инсталирах програмата,с PC Hunter ликвидирах всички процеси и после пуснах деинсталатора и се оправи.

За фолсовете вярно е и за това писах,че тая програма трябва да я следиш непрекъснато какво ти трие. Що се отнася до Битдефендер хммм скоро писах са поредната му издънка с avp.exe и не стига,че им писах но не ми и благодариха за сигнала. Отгоре на това ме засипаха със спам да си купувам тяхната програма.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Също имах проблем с остатъци при деинсталацията но не съм си поставял за цел да търся причините и да докладвам тук защото знам какво ще последва...отново инсталирах програмата,с PC Hunter ликвидирах всички процеси и после пуснах деинсталатора и се оправи.

За фолсовете вярно е и за това писах,че тая програма трябва да я следиш непрекъснато какво ти трие. Що се отнася до Битдефендер хммм скоро писах са поредната му издънка с avp.exe и не стига,че им писах но не ми и благодариха за сигнала. Отгоре на това ме засипаха със спам да си купувам тяхната програма.

Е, аз не казвам, че системата е 100% защитена с Битдефендър, то е ясно, че всички пропускат, при това е и безплатна програма, но с него поне съм по-спокоен какво ще хване като вирус и изтрие.

някъде четох, че Битдефендъра се ползва предимно при чистенето, не толкова при засичането

локалните енджини в кихо влизат в действие едва ако в облака на китайците няма информация за проверявания файл, така се спестява ресурс и по малко се товари харда в сравнение с битдефендер и авира при които локалния енджин работи през цялото време

360 Total Security в режим безопасен - това е за предпочитане. Едновременно се позват всички енджини.  Лесно се възстановяват от карантината всякакви файлчета - няма значение дали са опасни или безопасни.   После си има разни начини за допроверяване.  Аз сега се вкарах в личен тест за себе си - коя програма е за предпочитане за безплатно ползване у дома?  360 TS или клиентската версия с неуправляемия клиент на  SEP 12? Сега ги имам и двете на различни компютри.  Стигнах до там да съпоставям две предпочитани за мен програми.  Имам и трета - CIS 8. И четвърта - RIS 23.  Но последните две нещо май са с по-друго ниво.  Трудно ми е да повярвам - толкова бързо Кихчо да е конкурент на Сепчо...  Всички останали според мен са надбягани.  Лично мнение.

• 2 седмици по-късно...

360 TS   6.2.0.1027 - поредна следваща версия с безпроблемен ъпгрейд.

В някой от следващите версии ще има и нов модул за защита на потребителските данни.

Ще се състои в списък с потребителски папки, файлове и документи, към които ще имат достъп за четене, запис и промяна само програми от Бял списък.

Всички останали програми от Черния списък ще им бъде забранен достъп до защитените файлове и папки.

Добър ход на 360 Team, който би помогнал в превенцията срещу крипто локерите.

Работят в правилната насока за да са в крак с последните нужди на потребителите за защита от последните вредители. Браво.

https://plus.google.com/107091110240985268992/posts/GaWausQV859

П.П. Опа, не мога да рабера доколко е официална тази информация, и дали не е само предложение. Избързах.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой знае ли нещо по въпроса с българската локализация? Снощи пак им писах във фейкбук и днес видях, че са ми отговорили

Hey~ we have already bulgarian in 360 Security App, you can check it, if there are anything wrong, we are honored if you can join our translation group to help us proofread the translation.

Here is it

Ето и директния линк към превода: https://crowdin.com/project/360-security/bg

http://rghost.net/7kVtmRdvz.view

Tва значи ли че кихо ползва най новата версия 2015 на бит енджина?

Съмнявам се от бит-а да са им предоставили последната си разработка...

Съмнявам се от бит-а да са им предоставили последната си разработка...

Доброволно едва ли. :D  Щегувам се, не знам някоя компания, да дава последните си модули, при такова партньорство.

Доброволно едва ли. :D  Щегувам се, не знам някоя компания, да дава последните си модули, при такова партньорство.

И аз това имах в предвид.... :wink12:

• Автор

зависи ако са преценили че китайците плащат повече отколкото те лицензи ще продадат защо не питам аз.

И така става.

• Автор

От известно време китайците ценят труда си.....съмнявам се ,че съседите не ценят собствения си труд.......

Мисля, че компанията Кихо е по-богата от битдифендър.

Мисля, че компанията Кихо е по-богата от битдифендър.

В такъв случай-едва ли ще се "продадат"евтино комшиите,ако са го направили изобщо....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

зависи ако са преценили че китайците плащат повече отколкото те лицензи ще продадат защо не питам аз.

Е как да стане това? Представяш ли си всички , които плащат на румънците какъв вой ще нададат? И ако не им се удоволетворят исканията какво им пречи да разтрогнат договорката с Битдефендер? И не на последно място.

Ако дадат новите си разработки на конкуренцията това означава,че са си подписали смъртната присъда. И отиват на кино от шест до пет!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е как да стане това? Представяш ли си всички , които плащат на румънците какъв вой ще нададат? И ако не им се удоволетворят исканията какво им пречи да разтрогнат договорката с Битдефендер? И не на последно място.

Ако дадат новите си разработки на конкуренцията това означава,че са си подписали смъртната присъда. И отиват на кино от шест до пет!

Незнам дали си забелязал но от версия 2015 на бита румънския смок зе да лапа около 200 мб рам.

360 IS е с бит енджин от 2013 http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1894/2922/original.jpg?w=800&h

и ползва малко рам http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1885/5207/original.jpg

докато новите кихота ТС с активиран бит енджин лапат около 200 рам, както бит версия 2015, така че не се знае знае ли се ;)

Тази последната версия 360 TSE е супер. Махнали си досадните чистачи и т.н. В момента съм с нея и се държи доста добре. Май ще оставам с нея за постоянно... 

Тази последната версия 360 TSE е супер. Махнали си досадните чистачи и т.н. В момента съм с нея и се държи доста добре. Май ще оставам с нея за постоянно... 

Никак не е лоша,за предпочитане е пред Total-a.Липсва и само стена,за да стане пълен пакет,не че вградената не върши работа,но е по ...разпиляна от традиционните.Ако намалят и фалшовете ще стане още по-сериозен конкурент на голяма част от платените.

Някой може ли да каже от къде да изтегля българския език и къде трябва да се постави?

Някой може ли да каже от къде да изтегля българския език и къде трябва да се постави?

Български не знам да има. Май нещо работеха по въпроса, ама не знам до къде стигнаха. По назад в темата, имаше информация, по въпроса.

На един приятел я сложих и сканирането даваше грешка както и инсталирането на допълнителните енджини на битдефендера и авира.Нямаше вируси ( сканирано с HitmanPRO и Zemana ) просто си беше почистил преди това с CCleaner като той често показва,че половината Windows не ти трябва и го изчиства.Беше му изчистил и кирилицата ( сметнал за ненужна ) и сега субтитрите му излизат на маймуница.

Changes in 360 Total Security 6.6.0.1023 (Apr 25, 2015):
• Fixed: Bug fixes

360 Total Security 6.6.0.1022 changelog:

• Added: Language – Hindi
  • Added: Display Language Changing
  • Added: Scheduled Scan
  • Added: Shutdown after Virus Scan
  • Added: Share boot time on VK
  • Fixed: Bug fixes

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.