Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

360 Total Security Essential - The New Internet Security free antivirus, или просто Lite версия на Total-a?!

v6.0.0.1021 Mar 17, 2015
  1. Active Protection
  2. Virus Scan
  3. Sandbox
  4. Theme
  5. Non-administrator support
  6. Multi-language support: English, Russian, Spanish, Turkish, Traditional Chinese

Edit: Сравнение между двете

Редактирано от psytrip (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

360 Total Security Essential - The New Internet Security free antivirus, или просто Lite версия на Total-a?!

v6.0.0.1021 Mar 17, 2015

1. Active Protection
  2. Virus Scan
  3. Sandbox
  4. Theme
  5. Non-administrator support
  6. Multi-language support: English, Russian, Spanish, Turkish, Traditional Chinese

Edit: Сравнение между двете

От днес съм с нея на два компа много добри впечатления, BitDefender и Avira енжините не са активни по подразбиране, допълнително се активират, но програмата като цяло е добре, май има фолс и при нея веднага подскочи на две игри от типа скрити предмети, но няма идеална програма.

С 360 Internet Security съм. Тегля бразър Opera от Калдата и блокира инсталационния файл при самото теглене. 2015-03-22 20:08:43     Detected security threats     HEUR/QVM20.0.Malware.Gen             This file has been deleted. If it was mistakenly deleted, you may restore it from Quarantine.     C:\My Documents\Downloads\Opera_28.0.1750.48_Setup.exe.part      

Възстановявам файла, добавям го в белия лист, опитам пак и  пак същата работа :rolleyes:

С 360 Internet Security съм. Тегля бразър Opera от Калдата и блокира инсталационния файл при самото теглене. 2015-03-22 20:08:43     Detected security threats     HEUR/QVM20.0.Malware.Gen             This file has been deleted. If it was mistakenly deleted, you may restore it from Quarantine.     C:\My Documents\Downloads\Opera_28.0.1750.48_Setup.exe.part      

Възстановявам файла, добавям го в белия лист, опитам пак и  пак същата работа :rolleyes:

Лови евристично и вероятно е FP.  При мен Кихчо не закача браузъра - инсталиран ми е от много месеци.  Май оттук го изтеглих    http://www.opera.com/bg/o/ie-simple

Редактирано от attj (преглед на промените)

Здравейте, току-що влязох в лоното на 360ТС, защото нодът не се подкарва под Win10. Хем прясно изтеглен инсталатор, хем си намери ъпдейт(6.0.0.1154). Китайска му работа. Започва се разучаване. :)
Наличният Toolbox е само (почти - има 3 инструмента) за лайкване в сурат тефтеря. :mad:

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Здравейте, току-що влязох в лоното на 360ТС, защото нодът не се подкарва под Win10. Хем прясно изтеглен инсталатор, хем си намери ъпдейт. Китайска му работа. Започва се разучаване. :)

Наличният Toolbox е само (почти - има 3 инструмента) за лайкване в сурат тефтеря. :mad:

Ъпдейтва дефинициите. Е ще чакам, да кажеш какви са ти впечатленията. И внимавай с оптимизатора. Че ако не гледаш какво иска да оптимизира, после ще има оплаквания.

Здравейте, току-що влязох в лоното на 360ТС, защото нодът не се подкарва под Win10. Хем прясно изтеглен инсталатор, хем си намери ъпдейт. Китайска му работа. Започва се разучаване. :)

Наличният Toolbox е само за лайкване в сурат тефтеря. :mad:

Надявам се да споделиш и мнение за оптимизиращо-почистващия модул,направи ми впечатление ,че почиства около 2,3 гб.....на 7-цата...това си е сериозно освобождаване от към папката "Windows"...

Лови евристично и вероятно е FP.  При мен Кихчо не закача браузъра - инсталиран ми е от много месеци.  Май оттук го изтеглих    http://www.opera.com/bg/o/ie-simple

Благодаря! От този линк успях да изтегля инсталационния файл, без да го блокира.

Китайска му работа. Гледат си в канчетата. :D

Да споделя още нещо - на нов лаптоп с редовно закупен  Win 8.1 около 5 месеца при мен стоеше  Comodo IS Premium Free 8.   Оня ден заради пробването  го деинсталирах и поставих   360 TS.   Кихчо оптимизира и ъпдейтна разни неща - сега тази ОС е осезаемо по-бърза. Никакви буби не намери - Kомодо е пазил на ниво.  Обикновено имам инсталирани 4-5 браузъра - всичките работят сега по-бързо.  Изглежда  китайската програма е за предпочитане. На тази ОС пак се чудя дали и е нужна допълнителна стена с хипс - в други форуми преобладава мнението, че не е нужна.  Аз ще си помисля - след някои тестове с буби.  И съвсем не твърдя американската  CIS 8  да е лоша безплатна програма.  Това го споделям заради съфорумци  тук - пробващи подобно на мен всички програми.  Поздрави

Редактирано от attj (преглед на промените)

Да споделя още нещо - на нов лаптоп с редовно закупен  Win 8.1 около 5 месеца при мен стоеше  Comodo IS Premium Free 8.   Оня ден заради пробването  го деинсталирах и поставих   360 TS.   Кихчо оптимизира и ъпдейтна разни неща - сега тази ОС е осезаемо по-бърза. Никакви буби не намери - Kомодо е пазил на ниво.  Обикновено имам инсталирани 4-5 браузъра - всичките работят сега по-бързо.  Изглежда  китайската програма е за предпочитане. На тази ОС пак се чудя дали и е нужна допълнителна стена с хипс - в други форуми преобладава мнението, че не е нужна.  Аз ще си помисля - след някои тестове с буби.  И съвсем не твърдя американската  CIS 8  да е лоша безплатна програма.  Това го споделям заради съфорумци  тук - пробващи подобно на мен всички програми.  Поздрави

Да китаеца, сваля обновявания на Уиндоуса. дето ги няма, при нормалната проверка. те даже подписаха някакъв договор, с Майкрософт.

До тук 360-ката(AV) се държи прилично.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Не съм доволен,даже на скйпа намира вируси, преди 10 дена я махнах.

Не съм доволен,даже на скйпа намира вируси, преди 10 дена я махнах.

А що си мислиш, че в скайп няма заплахи?

А що си мислиш, че в скайп няма заплахи?

Защото, скайпа ми е от тесен кръг хора, които не теглят и си инсталират разни глупости, просто си познавам хората.Не  само на скайпа, а и на други легални програми ми намери вируси,  а на кракнатите и тем подобни нищо.

Вярвам знаеш, че много от безплатните програми "идват" в пакет с разни адуери.

Защото, скайпа ми е от тесен кръг хора, които не теглят и си инсталират разни глупости, просто си познавам хората.Не  само на скайпа, а и на други легални програми ми намери вируси,  а на кракнатите и тем подобни нищо.

А техните хора в скайпа? И какво е намирала? Кажи за кои, легални програми говориш?

360 TS е учудващо добра като за безплатна програма - сега е пред очите ми на XP SP3  и на Win 8.1.  И на двете системи се държи добре.   И на служебния компютър бих я поставил, но не ми е позволено - там системните админи разчитат с години само на Сепчо - SEP 12. Също добра програма - обаче иска поне  2 GB RAM.  Чест и почитания за постигнатото от 

Qihoo!

След месечно ползване днеска Кихчо при сканиране на системата пак се прояви като "баш ловец" и отново не разпознава добавени преди файлове в белия списък.

Става въпрос за системните файлове за които писах по назад в темата. Освен фалшивите засичания други заплахи не са намерени но дали е така е въпрос на до уточняване. Лаптопа е на шефката и силно се надявам да няма подобни проблеми.

Програмата е добра ама с нея трябва да си винаги нащрек. Никога не се знае какво ще прецени за зловредно. :clown:

• Автор

След месечно ползване днеска Кихчо при сканиране на системата пак се прояви като "баш ловец" и отново не разпознава добавени преди файлове в белия списък.

Става въпрос за системните файлове за които писах по назад в темата. Освен фалшивите засичания други заплахи не са намерени но дали е така е въпрос на до уточняване. Лаптопа е на шефката и силно се надявам да няма подобни проблеми.

Програмата е добра ама с нея трябва да си винаги нащрек. Никога не се знае какво ще прецени за зловредно. :clown:

Коя версия ползваш френд? Интернет секюрити при задаване на пълно скениране дава две опции да взема ли предвид белия списък или не. 

Коя версия ползваш френд? Интернет секюрити при задаване на пълно скениране дава две опции да взема ли предвид белия списък или не. 

Интернет секюрити. Сканирането беше бързо не пълно.

Май имаше опция. Да не сканира добавените в белият списък. Не помня точно къде беше. Но го има.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.