Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Все още няма информация за руска локализация...Поправени са стари проблеми,каквото и да означава това...

Цитат:

"-Про русскую локализацию ничего не сообщалось?

-Пока подробности не говорят"

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

5.2.0.1086 вече е налице при  360 Total Security.

.

И за това обновяване информацията е доста оскъдна..."Поправени проблеми" и толкова...Можеше да са малко по конкретни....

Нямам идея какви са тези проблеми- при мен си работи на ниво с Win XP и Win 8.1.  Пропуска за което няма дефиниции - нормално си е.  Дава и FP - обаче един качествен хипс компенсира повечето от тези слабости.  А и си е интересно безплатно да си имаш накуп 3 антивирусни енджина.

е предполагам и при ръчно сканиране...

не съм проверявал, върнах ф секюра

Защо ти е този финландец? 360 Total Security. си е китайско-германо-румънски конгломерат. 

Версия 6 на Тотал-а е факт.

http://www.360totalsecurity.com/

360_Total_Security_6_3.png

• v6.0.0.1086 January 22, 2015

▪ Added: Support for multiple users and non-administrator users

▪ Added: New themes to dress up your 360 Total Security

▪ Added: System Backup Cleaner in Toolbox

▪ Added: More router model supported for WiFi Checkup

▪ Added: Facebook startup booster enhancement

▪ Enhanced: malware cleanup capability

▪ Enhanced: performance cloud database query

▪ Fixed: Bug fixes

What's new in the latest version ?

v6.0.0.1124 Jan 23, 2015
▪ Added: Support for multiple users and non-administrator users
▪ Added: New themes to dress up your 360 Total Security
▪ Added: System Backup Cleaner in Toolbox
▪ Added: More router model supported for WiFi Checkup
▪ Added: Facebook startup booster enhancement
▪ Enhanced: malware cleanup capability
▪ Enhanced: performance cloud database query
▪ Fixed: Bug fixes

Линк за сваляне:  http://www.360totalsecurity.com/en/download/101

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

360 Total Security  6.0.0.1124 Final е налице и засега нямам забележки.

Някой има ли, виртуална машина? Да пробва китаеца, срещу криптиращите гадини.

Някой има ли, виртуална машина? Да пробва китаеца, срещу криптиращите гадини.

Колега, имам Win 7 x64 Ultimate на виртуалка, НО нямам криптиращи буби. Ако някой разполага с такива, ще се радвам да помогна.

Защо избирате сложното - сандбокса на Кихчо си работи.

Защо избирате сложното - сандбокса на Кихчо си работи.

Ама не е автоматичен. Аз искам да знам, дали ще се справи.

Колега, имам Win 7 x64 Ultimate на виртуалка, НО нямам криптиращи буби. Ако някой разполага с такива, ще се радвам да помогна.

В темата за подпомагане, в последните постове, бяха дали. https://www.kaldata.com/forums/topic/230340-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-70  пост номер 1383

Внимавай все пак. Няма оправяне, ако ти криптира файловете.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Това не са ли  съобщения на защитата в реално време?

Не трябва ли да се тества хипса на програмата, а не това дали ги засича като вредоносни?

Трябват нови семпли , които не се засичат и не са пускани в темата с ловенето.

Пробвай с линковете от този документ http://www7.zippyshare.com/v/AgusUE5P/file.html

83 от 89 със защитата в реално време. Останалите 4 до 87 ги забърса при стартирането им.

87 от 89 със скенера. От тези 87, някъде около 29 ги хвана с евристика, останалите бяха с дефиниции.

Ето линк към архив с тестовите буби от документа с линковете. Част от линковете вече не работят затова образците са по-малко от приложените в документа.

pass: wrathchild

Редактирано от wrathchild (преглед на промените)

attachicon.gif001.jpg

83 от 89 със защитата в реално време. Останалите 4 до 87 ги забърса при стартирането им.

87 от 89 със скенера. От тези 87, някъде около 29 ги хвана с евристика, останалите бяха с дефиниции.

Ето линк към архив с тестовите буби от документа с линковете. Част от линковете вече не работят затова образците са по-малко от приложените в документа.

pass: wrathchild

Според теб, как се справя китаеца?

Според мен пакета се справя като цяло много добре. Забележителна е лекотата му на работа, честно казано за пореден път останах впечатлен колко малко ресурси заема. Реално на тестовата конфигурация Q360 v6 се задоволи с около 50МВ памет. Видимо забавяне на системата в условията на нормална работа не се забелязва. Измерването на времето за стартиране показа забавяне с около 2,5 сек спрямо чиста конфигурация. Справи се отлично с приготвените порции от тестови зарази. Има доста допълнителни инструменти, които биха били от полза на обикновения потребител. Предлага се и опция за интегриране с браузъра, както и собствена версия на база Хром. Като цяло китайците* са подготвили един прекрасен пакет, който би бил от полза за всеки домашен потребител.

Сега е време за лъжичката с катрана. На фона на формираното отлично първоначално впечатление се изненадах, че пропусна няколко досадни адуери. Определено тук има още какво да се желае. Някак странни ми се видяха тези пропуски, тъй като се твърди, че използва ядрото на Авира и Битдефендър. А впоследствие същите тези "рекламисти" бяха заковани от Хитман с дефинициите на същия този Битдефендър.

В заключение бих казал, че за мен това е един от най-добрите продукти в момента. Това, че е и безплатен го прави чудесен избор за всеки домашен потребител.

* – разбирай разработчика на Q360. Другите китайци от Байду имат още какво да учат.

Според мен пакета се справя като цяло много добре. Забележителна е лекотата му на работа, честно казано за пореден път останах впечатлен колко малко ресурси заема. Реално на тестовата конфигурация Q360 v6 се задоволи с около 50МВ памет. Видимо забавяне на системата в условията на нормална работа не се забелязва. Измерването на времето за стартиране показа забавяне с около 2,5 сек спрямо чиста конфигурация. Справи се отлично с приготвените порции от тестови зарази. Има доста допълнителни инструменти, които биха били от полза на обикновения потребител. Предлага се и опция за интегриране с браузъра, както и собствена версия на база Хром. Като цяло китайците* са подготвили един прекрасен пакет, който би бил от полза за всеки домашен потребител.

Сега е време за лъжичката с катрана. На фона на формираното отлично първоначално впечатление се изненадах, че пропусна няколко досадни адуери. Определено тук има още какво да се желае. Някак странни ми се видяха тези пропуски, тъй като се твърди, че използва ядрото на Авира и Битдефендър. А впоследствие същите тези "рекламисти" бяха заковани от Хитман с дефинициите на същия този Битдефендър.

В заключение бих казал, че за мен това е един от най-добрите продукти в момента. Това, че е и безплатен го прави чудесен избор за всеки домашен потребител.

* – разбирай разработчика на Q360. Другите китайци от Байду имат още какво да учат.

Това за интегрирането в браузърите, не разчитай много на него. Слаба им е фишинг защитата. Ползват на Бита и Авира, ама ъпдейтите са един път на ден. Основно разчитат, на техния модул. И аз направих виртуална машина. Ама нямам време сега, да тествам. Като за безплатна програма, се справя добре. Но да видим, колко е това добре. :)

Ако някой с Windows XP се чуди защо в Toolbox-а няма System Backup Cleaner

Dear Sir/Madam,

Thank you for your support to 360 Total Security.

Sorry for any inconvenience caused.

Currently, the feature System Backup Cleaner has not supported for Window XP SP3.

So again, thank you and please feel free to contact us anytime you have any question or suggestion about our product.

Kind regards,

Qihoo 360 Support Team

Сега ще сложа на уин екс пи това 

Qihoo 360 Antivirus ,че 

безплатната панда ме тормози с товарене на процеса PSANHost.exe  вече една седмица и ми накипя много дано да е наистина лека.

Здравейте. От скоро използвам 360 total security и като се справям с нея, но имам едно питане. Използвам функцията cleanup, но след като мина с нея и музиката, заредена в плеъра (winamp) изчезва и всеки път трябва отново да я добавям, как мога да предотвратя това? Търсих в настройките и отметките, махах отметка на winamp, но не я отчита за махната и пак трие. След проверка и преди да изтрия, не позволява да махам отметки.

Здравейте. От скоро използвам 360 total security и като се справям с нея, но имам едно питане. Използвам функцията cleanup, но след като мина с нея и музиката, заредена в плеъра (winamp) изчезва и всеки път трябва отново да я добавям, как мога да предотвратя това? Търсих в настройките и отметките, махах отметка на winamp, но не я отчита за махната и пак трие. След проверка и преди да изтрия, не позволява да махам отметки.

Нали в дясно, като стартираш програмата, има изброени няколко опции? Като избереш първата, ще извърши всичко /сканиране, почистване, спиране на ненужни процеси и т.н/ там мисля, че ще можеш да избереш, какво да почиства, и какво не. Не ги помня как бяха точно наименуванията, за това така малко отгоре ти обяснявам. Ама, не съм пил кафе още. :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.