Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

• Автор

направих следната комбинация 360 тотал + аветикс на 360 са изключени локалните енджини работи само битовия на аветикс той е актуален обновява се по-често.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

направих следната комбинация 360 тотал + аветикс на 360 са изключени локалните енджини работи само битовия на аветикс той е актуален обновява се по-често.

Само с китайския енджин ли? И облака им. А на другата програма, само Бита. Правилно ли разбирам?

• Автор

Само с китайския енджин ли? И облака им. А на другата програма, само Бита. Правилно ли разбирам?

да точно така. 

• 4 седмици по-късно...

Оптимизатора, не е проблем. Можеш, да си избереш, какво да промени.

Днес Кихчо при мен арестува евристично в карантина две файлчета от  HP Support Assistant - на новия ни лаптоп.   По-късно вероятно ще се наложи да бъдат възстановени. Лесно е.  Отдавна свикнах с фалшивите тревоги на  360 Total Security.

Днес Кихчо при мен арестува евристично в карантина две файлчета от  HP Support Assistant - на новия ни лаптоп.   По-късно вероятно ще се наложи да бъдат възстановени. Лесно е.  Отдавна свикнах с фалшивите тревоги на  360 Total Security.

Добави ги в списъка. Скоро, ще спре да ги закача.

Нали  Кихо уж нямал фалшиви аларми :P  аз като писах ми скочихте вкупом,че не било вярно. Цяло разследване направихте.

Фолси яко и това е истината.

Нали  Кихо уж нямал фалшиви аларми :P  аз като писах ми скочихте вкупом,че не било вярно. Цяло разследване направихте.

Фолси яко и това е истината.

Не съм казал, че няма фалшиви засичания. Но, не са толкова, колкото ги изкарваш. :P За безплатна програма, си работи много добре. Ела да видиш, в офиса, Авира колко фалшиви засичания прави. Защото имаме специфични програми, дето са писани за конкретна дейност. И сигурно, се ползват в 20 офиса, в цяла България. :D 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не съм казал, че няма фалшиви засичания. Но, не са толкова, колкото ги изкарваш. :P За безплатна програма, си работи много добре. Ела да видиш, в офиса, Авира колко фалшиви засичания прави. Защото имаме специфични програми, дето са писани за конкретна дейност. И сигурно, се ползват в 20 офиса, в цяла България. :D

Аз моите засечки ги показах и оттогава чета ли чета тука за разни фолсове. Да си фолси на воля,нали не е на компа ми. Иначе лично аз бих ползвал IS версията тази TS много ме дразни с тия чистачки и проверката са ъпдейти. Мога и сам да си обновявам системата.

Няма да е лошо тия неприятни модули да има възможност човек изобщо да не ги инсталира. Както каза горе NIKISHARK добре е да има опция при потребителска инсталация  потребителя сам да прецени кои модули са му необходими.

Поздрави

Аз моите засечки ги показах и оттогава чета ли чета тука за разни фолсове. Да си фолси на воля,нали не е на компа ми. Иначе лично аз бих ползвал IS версията тази TS много ме дразни с тия чистачки и проверката са ъпдейти. Мога и сам да си обновявам системата.

Няма да е лошо тия неприятни модули да има възможност човек изобщо да не ги инсталира. Както каза горе NIKISHARK добре е да има опция при потребителска инсталация  потребителя сам да прецени кои модули са му необходими.

Поздрави

За оптимизатора. можеш да си избереш, какво да прави. Така че, това не е проблем. Нито ъпдейтите. Може да не го ползваш. :P 

Весело прекарване, на празниците.

Beta версията се държи доста добре на виртуалката...Изкушавам се дали да не я 'лепна" в сандъка на Комодо...като си поиграя с правилата на сандъка...

Нищо не се чува напоследък за проблема с реалновремевия скенер на 360TS на Windows 8.1.

Да не би да са го фикснали вече

Някой с наблюдения на новите версии?

Нищо не се чува напоследък за проблема с реалновремевия скенер на 360TS на Windows 8.1.

Този проблем, го имаше при някой компютри. В момента, тествам НОД32, но тези дни, ще пробвам китаеца.

Не установявам сега проблеми за 360TS на Windows 8.1 - работят си нормално при мен всички енджини.   Точно затова и през ум няма да ми мине да пробвам пробни версии на разни небезплатни програми...Безплатната програма си е за предпочитане- дори и заради многото си енджини.    Иначе продължавам да си имам 5 различни защити на пет компютъра - защото така е по-интересно... SEP 12, CIS 8, 360 TS, RIS 23 , Panda IS 2014 - пояснявам за  Nikssi  що е това да си полиползвател...   Касперски и другите нещо не могат да се доближат засега до тази петорка - защото им липсват безплатни възможности за ползване или дългосрочни промоции.

Ами,работи - чушки..., пробвах...

Не работи отново в реално време скенера. 

Сложих под сянка Beta 6..., Все още дремят...

Последната стабилна версия 5 няма смисъл да я пробвам....

Сега, кой знае каква простотия и дреболия е..., щото е само на някои машини, не на всички, но пък са доста. И не могат да открият проблема...

Смешна работа

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

При мен нормално си работи версия  5.2.0.1080 - при  Win 8.1 и  XP SP3.    Всички енджини са ъпдейтнати към днешна дата - 26.12.2014.

Днес 5.2.0.1085 Final при 

360 Total Security  

се ъпгрейдна без проблеми при мен - още не съм проверявал какви са нововъведенията. Добре е честото излизане на следващи версии.

А пробва ли, бета версията?

Следя развитието на   6.0.0.1099 Beta и май почвам да понаучавам отчасти и китайски.   Но е недостатъчно - за да им сътрудничи човек с инсталирана Бета.   Финализираните версии им препращат автоматично всичко необходимо. Все пак - ползвам програмата и на две операционни системи. Изчаквам финализирана шеста версия.

Следя развитието на   6.0.0.1099 Beta и май почвам да понаучавам отчасти и китайски.   Но е недостатъчно - за да им сътрудничи човек с инсталирана Бета.   Финализираните версии им препращат автоматично всичко необходимо. Все пак - ползвам програмата и на две операционни системи. Изчаквам финализирана шеста версия.

Че аз съм ползвал бета версия, и не беше на китайски. :D  Иначе, всеки нов език си е плюс. Скоро ще ни трябва китайски.

Че аз съм ползвал бета версия, и не беше на китайски. :D  Иначе, всеки нов език си е плюс. Скоро ще ни трябва китайски.

Да - обаче аз ползвам и програми на Симантек, Комодо, Панда и Рисинг.   Различно е - човек се поразсейва заради полиползвателски хобита.  

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Qihu 360 Internet Security Version: 5.0.0.5104

Changelog: не намерих обявени промени

Download: http://www.360safe.com/internet-security.html

Пак ли са почнали да разработват интернет секюритито нали уж се бяха отказали? страни неща вършат кихчовци.

Пак ли са почнали да разработват интернет секюритито нали уж се бяха отказали? страни неща вършат кихчовци.

Май има само руски език.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.