Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Е, ясно е че на различни машини се държи различно. 

При вас няма проблем, а при мен има, и то на две различни машини.

Но не съм и само аз. 

Има и доста други които се оплакват. 

В G+ 360Security beta  доста хора пишат за този проблем, и са различно говорящи. 

Да не би да е от уиндоусите, или езика ?... Моите и двата (8.1 pro *32 и *64) са оригиналните исо-та от Майкрософт на Български....

П.П. Ето още един случай: https://plus.google.com/107903401234290409640/posts/9p2VaBcVQbZ

Идея си нямам. И аз имах проблема, като Уиндоуса ми е 8.1 про 64 бита на BG. Не я бях ползвал дълго време, и сега проблем няма. Ясно е, че това е някакъв бъг. С кой браузър си? Сега съм с Мозила.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Днес URIEL е дал линкове за AV Comparatives File Detection test for September. Виждам,  че в теста Qihoo 360 IS е версия 5.0.0.5061. А тук  има и 5.0.1.5075 от 2014.09.24. Не ми се вярва да се тестват бети, или бъркам нещо? Стабилни версии ли са това?

http://sd.360.cn/download_center.html

Днес URIEL е дал линкове за AV Comparatives File Detection test for September. Виждам,  че в теста Qihoo 360 IS е версия 5.0.0.5061. А тук  има и 5.0.1.5075 от 2014.09.24. Не ми се вярва да се тестват бети, или бъркам нещо? Стабилни версии ли са това?

Версия 5 на 360IS, е с добавен руски език. Мисля, че това е разликата. Китайския сайт, не го гледай.

Идея си нямам. И аз имах проблема, като Уиндоуса ми е 8.1 про 64 бита на BG. Не я бях ползвал дълго време, и сега проблем няма. Ясно е, че това е някакъв бъг. С кой браузър си? Сега съм с Мозила.

Не е от браузера. При архиви - същата работа.

Не е от браузера. При архиви - същата работа.

Всичко ъпдейтнато ли е по Уиндоуса? Нали 360TS, може да сваля някакви ъпдейти, инсталирал ли си ги? Преди да инсталирам пак китаеца, с http://www.iobit.com/driver-booster.php видях че имам остарели драйвери за доста неща по лаптопа. А уиндоса, каваше че всичко ми е актуално. 

Изясних си нещата, но трябваше да науча китайски набързо тази сутрин.Поздрави.

p65CfIZs.png

• Автор

360IS няма добавка за браузъра, каквато има TS. Тя е само за Хром и Мозила обаче. Не мисля, че има чак такова значение, но знам ли.

Не познаваш добре програмата, има добавки те излезнаха преди тотала. 

Това са версии на китайската програма с китайския интерфейс не бъркайте програмите моля

Доста закъсняват ъпдейтите на А и особено на Б. Не съм доволен, ако ще ги получават чак след 3 или 4 дни.

Това е от преди малко:

01c2093de294ba67.jpg

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Доста закъсняват ъпдейтите на А и особено на Б. Не съм доволен, ако ще ги получават чак след 3 или 4 дни.

Това е от преди малко:

01c2093de294ba67.jpg

Основата им е техния антивирусен двигател и облак. Авира и Бита, са допълнителни. И преди е имало такива 'аномалии' с датата. Провери в лога, кога е ъпдейтвало, всеки от тези енджини.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Проверих - ъпдейтвала се е вчера последно на 16.10.2014, но получените сигнатури на Бита са от 13.10.2014 г.

Основата им е техния антивирусен двигател и облак. Авира и Бита, са допълнителни. И преди е имало такива 'аномалии' с датата. Провери в лога, кога е ъпдейтвало, всеки от тези енджини.

Че кой ще ги ползва Qihoo ако ги няма енжините на Avira и BitDefender? Нали това му е основното преимущество.

Че кой ще ги ползва Qihoo ако ги няма енжините на Avira и BitDefender? Нали това му е основното преимущество.

Ти така мислиш. :D  Те не мислят като теб. За това, и Авирата и Бита, могат да се спират. В зависимост, какво търсиш, от програмата. Техния енджин /дето уж е самообочаващ се/ е основата на програмата. Другото е допълнително.

Азиатци ползват Кихчовия TS  с изключени Евроенджини и във форумите си препоръчват да се включват само за контролни сканирания - веднъж на седмица-две...  Ползваната ОС е най-бърза с изключени Авира и Бит  -  тогава е налице по-добро бързодействие и спрямо  KIS 2015 - тези програми скоро бяха пред очите ми.

===  Ползваната ОС е най-бърза с изключени Авира и Бит  -  тогава е налице по-добро бързодействие и спрямо  KIS 2015 - тези програми скоро бяха пред очите ми.

Оставам с впечатлението,че си ползвал Кихо съвместно с КИС 2015. Как успя да ги сдружиш?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Оставам с впечатлението,че си ползвал Кихо съвместно с КИС 2015. Как успя да ги сдружиш?

Деинсталирах  

360 Total Security -  за да поставя KIS 2015.  А снощи го отстраних - за да поставя  CIS Premium 7.    Утре и нещо различно мога да си харесам - обаче аз поставям висока оценка за тази безплатна китайска програма и тя е по-висока от тази за KIS 2015.  Лично мнение. 

Имам едно питане : някой от ползващите IS v5 (beta) имал ли е проблем с "изключенията" , т.е файл, който е добавен в списъка с изключения, да бъде отново засичан, след което - отново добавян в списъка и след време - отново засичан ? С други думи - добавянето в изключенията - не работи!?

Имам едно питане : някой от ползващите IS v5 (beta) имал ли е проблем с "изключенията" , т.е файл, който е добавен в списъка с изключения, да бъде отново засичан, след което - отново добавян в списъка и след време - отново засичан ? С други думи - добавянето в изключенията - не работи!?

Случвало се е.

Случвало се е.

Това говори, че това е недоработка на програмата! Другият недостатък, който забелязвам е липсата на защита на настройките и програмата с парола - това за мен е много голям недостатък.

Иначе програмата засича , не може да се отрече , но се усеща едно леко забавяне както при сърфиране вътре в компютъра (отваряне на папки с файлове), така и в интернет.

Май няма да я бъде на моят компютър...

• Автор

Това говори, че това е недоработка на програмата! Другият недостатък, който забелязвам е липсата на защита на настройките и програмата с парола - това за мен е много голям недостатък.

Иначе програмата засича , не може да се отрече , но се усеща едно леко забавяне както при сърфиране вътре в компютъра (отваряне на папки с файлове), така и в интернет.

да бета е и аз съм имал този проблем.

Това е бета версия. Не си прави изводи, от това.

Здравейте!

Днес, при инсталация на Daemon tools lite 4.49.1.0356 изтеглен от Калдата "360 тс 5.0.0.2053" ми цъфна със следното: Detected and intercepted Trojan attacks.

Предполагам, че не трябва да му обръщам внимание, но реших да се допитам до вас.

Скоро ми се случи нещо подобно - някакво ".ехе" (не си спомням кое беше) си го прибра бързо-бързо в карантината. Прекарах го за всеки случай през вирустотала - 30% от програмите светеха в червено, като "водещите" антивирусни не бяхя в този процент, но по интересното беше, че в сайта "360 тс" също светеше зелено!?

Както и да е...програмата ми допада я ползвам на двата домашни и на служебния компютър. Виждам, че се развива и за сега няма да се отказвам от нея.

Поздрави!!

Редактирано от rucho1 (преглед на промените)

Здравейте!

Днес, при инсталация на Daemon tools lite 4.49.1.0356 изтеглен от Калдата "360 тс 5.0.0.2053" ми цъфна със следното: Detected and intercepted Trojan attacks.

Предполагам, че не трябва да му обръщам внимание, но реших да се допитам до вас.

Скоро ми се случи нещо подобно - някакво ".ехе" (не си спомням кое беше) си го прибра бързо-бързо в карантината. Прекарах го за всеки случай през вирустотала - 30% от програмите светеха в червено, като "водещите" антивирусни не бяхя в този процент, но по интересното беше, че в сайта "360 тс" също светеше зелено!?

Както и да е...програмата ми допада я ползвам на двата домашни и на служебния компютър. Виждам, че се развива и за сега няма да се отказвам от нея.

Поздрави!!

Имам инсталирани и двете програми. Не ми е правило проблем. Изтегли Deamon tools от сайта им. И пак пробвай.

На мен пък  програмите на Микроинвест Прима и Инвойс ми ги представи за вирус :D

Нормално. Сложи ги в белия списък. След време, няма да ги закача. Или след като ги засече, натисни trust.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Това е ясно, но ще чакам това време, когато няма да ги закача без бели списъци, че много препълнен беше станал :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.