Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Здравейте.

Реших да пробвам 360 IS заедно с Comodo Premium 5.12 само стената и проактивната защита,но забелязах проблеми.Докато бях с Comodo целия пакет при изтегляне и запис на бубите от темата за "подпомагане на антивирусните програми" антивируса реагираше светкавично.На чиста инсталация кихо не реагира при разархивиране облака на комодо реагира когагато си иска.Решил съм да пробвам  отново и искам да попитам да ползвам ли отново облака на комодо или да оставя този на кихо>?Пясъчника на комодо го изключвам,но коя конфигурация да активирам Proactive,Internet или Firewall Security?И от къде според вас може да се получава това проспиване при запис на харда от страна на кохо.Пак да спомена ползвам 360 IS.........Вирусите ги хваща само след сканиране на съответната папка,а доколкото знам трябва още при разархивирането да засече всичко...............мисля,че при вас е така?

Колега,колко пъти трябва да се пише и повтаря по форумите,че не трябва да се комбинират различни програми за защита,а трябва да се 

ползва само един комбиниран пакет или стената на Уина + една антивирусна.

Мислиш се за тарикат,като си сложил уж най добрата проактивка и уж най добрия антивиру с 5 енжина,а накрая лапаш дървото!!! :D

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Направих нова инсталация.При Comodo (5.12) още в самото начало махнах отметката за обалака.Оставих програмата с конфигурацията по подразбиране (Firewall Security) и не се наложи да изключвам пясъчникаПреди пробата беше с Proactiv Security с изключен пясъчник и ударих на камък,сега всичко върви някак по-гладко...........и с тази настройка пак изпраща файлове,но Кихо вече реагира светкавично при запис на някоя буба,когато харда е ангажиран примерно с инсталация забелязвам,че Кихо реагира със закъснение,но поне вече лови всичко.Дори ми се струва,че машината работи и по-леко.........Ще остана известно време с тази комбинация.............Кихчо е версия Internet Security

Редактирано от TechMaster (преглед на промените)

Аз преди като бях с CIS 5.12 и Qihoo IS 360 бях с профил Proactive и нямах проблемите, които описа ти. :)

То с профил Firewall се лишаваш от Defense+, което е основното предимство на стената. Ако ще се изключват дублиращи модули бих изключил поведенческия модул на Qihoo, макар двата да не се презастъпват, защото едното е HIPS, а другото behavior blocker... ;)

Казах на колега, да прочете ревюто ти, няколко страници назад. Ама явно, не го е направил.

Здравеите коя е за предпочитане 360i или 360TS

Здравеите коя е за предпочитане 360i или 360TS

360TS, другата само дефиниции получава.

360TS, другата само дефиниции получава.

Някакви допълнитенлни настроики трябва ли да направа или да си оставя стандартитне.

От долу на иконата до часовника ми изписва безвучен режим как да го оправя това.

Тая програма ми пусна упдеит на windows как да го спра  ааа маи ще махам тоя боклук

От долу на иконата до часовника ми изписва безвучен режим как да го оправя това.

Тая програма ми пусна упдеит на windows как да го спра  ааа маи ще махам тоя боклук

... това, че не познаваш дадена програма не я прави боклук.

... това, че не познаваш дадена програма не я прави боклук.

Вярно е че не я познавам обясни ми каk да направя да не ми актуализира windows.

Вярно е че не я познавам обясни ми каk да направя да не ми актуализира windows.

Ето скрийншот:

60-total-security-5-2-patch-up-settings_

Надявам се да е актуално, защото нямам инсталирана програмата на компютъра си: най-долу: на Other Settings, Turn off Windows Updates слагаш отметка и повече не би трябвало да инсталира ъпдейти.

Edit: Ето и едно мнооого обширно ревю с пълна информация за настройката и работа с програмата /трябва да можеш да се оправяш с английския обаче/: http://cyberraiden.wordpress.com/2014/05/06/360-total-security-review-settings/

Редактирано от toc (преглед на промените)

Ето скрийншот:

60-total-security-5-2-patch-up-settings_

Надявам се да е актуално, защото нямам инсталирана програмата на компютъра си: най-долу: на Other Settings, Turn off Windows Updates слагаш отметка и повече не би трябвало да инсталира ъпдейти.

Edit: Ето и едно мнооого обширно ревю с пълна информация за настройката и работа с програмата /трябва да можеш да се оправяш с английския обаче/: http://cyberraiden.wordpress.com/2014/05/06/360-total-security-review-settings/

Мерси много но се отказвам от тая антивирусна.

Настроени ми са всички енджини и всичко до дупка ми е ъпдейтнато и ъпгрейднато.  На някои хора програмата им се струва сложна - ами поразучете я...  Безплатна е и определено си струва.    360 Total Security   дава понякога  фалшиви тревоги и няма защитна стена - тези неща са лесно коригируеми за знаещ как да постъпи човек. Писано е достатъчно в темите тук.

Фалшиви,фалшиви- всяка втора :) ама аз като мазохист пак се върнах на нея :D

Ми като ползвате пиратски софтуер, така ще е. Защо, аз нямам фалшиви? Няма кракове, пачове и всякаква такава щуротия, няма фалшифи засичания. :D

Там е работата, че и напълно легални програми ги изкарва троянци...

Покажи какви са тез програми. Ако може, или дай линк към сайтовете им.

Ами например от продуктите на Микроинвест: Invoice Склад , ТРЗ и ЛС , и това е последно, преди това не помня кои бяха, но не е една.

Сега сканирах  Склад и ТРЗ и ЛС  и ги изкара чисти, изглежда са си оправили грешката :)

Редактирано от lupis (преглед на промените)

Безплатната  360 Total Security получава данни и информация от повече от 500 000 000 ползватели от  цял свят - тези съвсем ще вземат да доизпреварят уж лидери като Симантек и Касперски!   В многогодишен аспект това си е изненада за мен и още ми е трудно да го повярвам за реалност...Кихчо изпреварва и Комодо.   Браво на тези китайци!   Докъде ли ще стигнат!?

• Автор

Безплатната  360 Total Security получава данни и информация от повече от 500 000 000 ползватели от  цял свят - тези съвсем ще вземат да доизпреварят уж лидери като Симантек и Касперски!   В многогодишен аспект това си е изненада за мен и още ми е трудно да го повярвам за реалност...Кихчо изпреварва и Комодо.   Браво на тези китайци!   Докъде ли ще стигнат!?

Тошка ако ме слушат ще стигнат далеч но много то предложенията ми не ги въвеждат въпреки обещанията на този етап. програмата пази качествено няма спор в това, лови много умее да чисти и заразени компютри

Eто още нещо интересно: когато сканирам папката с файловете на Заплати, ми изкарва zap.exe че е троянец. А когато го сканирам директно ехе-то не намира нищо. А всъщност си и няма нищо де. Изглежда кихчо  не обича бизнес програмите :)

Ами например от продуктите на Микроинвест: Invoice Склад , ТРЗ и ЛС , и това е последно, преди това не помня кои бяха, но не е една.

Сега сканирах  Склад и ТРЗ и ЛС  и ги изкара чисти, изглежда са си оправили грешката :)

Ми ти сам, си отговори на този въпрос. Това са, програми писани за конкретна дейност. И тези програми, китайците не са ги чували. И ако програмата, върши нещо по регистрите, или някъде другаде по компютъра, естесвено че ще го засече. А и видя, че вече не засича някой от програмите, тоест се е научила, или китайците са ги рабрали.

С коя защитна стена е най-добре да се конбинира 360тс,щом с комодо 5.12 има конфликт.

Privatefirewall,никога не съм я ползвал, знам че няма български език, имаше само някакъв нелегален превод на руски.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.