Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Че то има ли, такъв файл? :ohmy:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

По напред в темата има линк, но не работи поне при мен.

Момчета, коя версия на тази програма е безплатна Total Security or Total Security Essential ?

Защитната стена платена ли е?

И колко струва, ако искам да си я закупя?

Благодаря!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

И двете са безплатни,а защитната стена се включва допълнително и също е безплатна..

360TS_72_11.png

Цитат

"Права на установку и использование

- 360 Total Security является бесплатным продуктом для персонального применения. Qihoo 360 Software предоставляет только ограниченную лицензию загружать, устанавливать, использовать и копировать программное обеспечение на одном устройстве для некоммерческого использования без ограничений на количество использований."

"- 360 Total Security Essential является бесплатным продуктом для персонального применения. Qihoo 360 Software предоставляет только ограниченную лицензию загружать, устанавливать, использовать и копировать программное обеспечение на одном устройстве для некоммерческого использования без ограничений на количество использований."

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

А колко струва, ако искаш да си я закупиш, щото гледам, че като цъкна на Network пише  Buy GlassWire?

А колко струва, ако искаш да си я закупиш, щото гледам, че като цъкна на Network пише  Buy GlassWire?

Самата стена струва толкова

https://www.glasswire.com/buy/

Скъпичка е. :(

Ако лицензът е за 1г. е скъпичка...за 2 или 3 г щях да се навия.

Честно да ви кажа за сефте виждам безплатно приложение толкова орязано! :ohmy:

Че тя не ти позволява нищо да пипнеш по нея :no-no: , ако искаш да блокираш нещо, което иска мрежа те пренасочва към уйндоуската защитна стена :shock11:

Дано поне да пази! :huh:

Абе що не казвате, че тез енджини допълнително се свалят и инсталират?! :)

Когато сканира за вируси и с двата енджина ли сканира едновременно?

post-279939-0-69196000-1441009977_thumb.

Писано е доста за настройките на 360, прочети назад в темата.

Стената в безплатния си вариант става само за мониторинг и базова функция за блокиране на достъпа на приложение до интернет в меню "Firewall".

Не виждам обаче там System, което приложение (вижда се на графиката) доста често се свързва с Микромеките и праща малки пакети с данни...

Glasswire използва Windows Firewall, с допълнителни драйвери от трета страна.

http://blog.360totalsecurity.com/en/firewall-protection-with-glasswire/?utm_source=FB&utm_medium=Post&utm_term=Conversion&utm_content=GlassWire.50.Off&utm_campaign=FB_Post_50.Off.on.GW.Conv

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Благодаря ще погледна, но темата е 96 страници!

Ето какво ми излиза, когато избера опцията - клик ту блок:

Това означава ли, че трябва да активирам уйндоуската стена, която пък автоматично зключва GlassWire-то? :ohmy:

post-279939-0-25499600-1441029279_thumb.

Да, точно това означава. Трябва да работи WF...

Предлагам да деинсталирате Glasswire (add/remoove programs) , да почистите от остатъци (ако има), да рестартирате машината, след което да включите WF, и след това отново да инсталирате GW.

При мен в тази посока няма такъв проблем.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Аааа значи WF трябва и тя да е активна заедно с WG и 360-то.

Ще пробвам да активирам WF от контрол панела.

Активира се...то трябвало да се кликне върху огънчето на програмата, която искаш да блокираш.

В случая съм блокирал CCleaner

Някой има ли представа, какъв е този системен процес, който прави връзка с Индия?

post-279939-0-39721900-1441030086_thumb.

post-279939-0-50307500-1441030630_thumb.

360 TS 7.6.0.1028 е налице - с добавен немски език и други подобрения.   Glasswire я инсталирах и деинсталирах - ако желая стена на високо ниво, бих ползвал  тази    https://www.privacyware.com/PF_support.html

• 2 седмици по-късно...

Нова версия на 360 Total Security 7.6.0.1031 и 360 Total Security Essential 7.2.0.1021

Screenshot_1.png

Промените: http://www.360totalsecurity.com/en/version/

360 Total Security : http://www.360totalsecurity.com/en/download-free-antivirus/360-total-security/?offline=1

360 Total Security Essential : http://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TSE_Setup_Full_7.2.0.1021.exe

Здравейте въпроса ми е какво да направя за да сменя настоящата ми версия ,която е 360 Total Security Essential

и да инсталирам 360 Total Security?

След ,като разгледах това искам да съм с нея

b0NrnTy.png

Деинсталирате тази с която сте в момента и слагате другата.

Здравейте въпроса ми е какво да направя за да сменя настоящата ми версия ,която е 360 Total Security Essential

и да инсталирам 360 Total Security?

След ,като разгледах това искам да съм с нея

А за какво ти е? Есеншъл е по-добре, няма разните оптимизатори, дето е възможно да ти създадат повече проблеми.

А за какво ти е? Есеншъл е по-добре, няма разните оптимизатори, дето е възможно да ти създадат повече проблеми.

Ами трябва ми по добра защита. Аз оптимизатори си имам и няма да ползвам на антивирусната. Нея ще я ползвам за защита.

Ами трябва ми по добра защита. Аз оптимизатори си имам и няма да ползвам на антивирусната. Нея ще я ползвам за защита.

Разликата е само тези оптимизатори. Еднаква защита предлагат. Ако искаш по-добра, ползвай Комодо, от безплатните е най-добър. А и не само.

В момента сте пак защитен, пълната версия добавя оптимизатори и възможност за защитна стена, както и обновяване на операционната система. Ако няма да ги ползвате тези опции, няма смисъл от замяна на Essential версията.

Сложи един крипто превент. За подсилване.

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

От 29.10.2015 г. е налична новата версия на 360 Total Security 8.0.0.1046

http://www.360totalsecurity.com/images/b7a4de7aa1d011fd60afc60dbe8b377210999098/home/screenshot.en.jpg

Новото във версията:

• 8.0.0.1046 Oct 29, 2015
    • Added: Toolbox - Disk Compression Tool
    • Added: Universal App Edition for Windows 10 (Available on Windows Store)
    • Added: Support full screen in Windows 10 tablet mode
    • Added: Virus Scan - Support Rar5 file type(Archive file)
    • Added: Virus Scan - Support IPA file type(iOS installer package)
    • Added: Virus Scan - Item detail for scan result
    • Fixed: Bug fixes

Offline Installer

При мен пак се появи проблема със спирането на защитата в реално време, при ръчно сканиране файловете се засичат, при вас има ли го тоя проблем? Взеха да ми идват на нагорнище тия постоянни гафове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.