Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Само в тотал секюритито ли има защитна стена или и в есеншъла ?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

преди 13 часа, headoff___ написа:

Само в тотал секюритито ли има защитна стена или и в есеншъла ?

Май само в Тотал. Но за какво ти е, тази защитна стена, на китаеца? Има доста по-добри алтернативи, и пак безплатни стени.

Сложих есеншъла, но няма защитна стена в него. Ще пробвам на комодо как се дъжи с 360-то.

360 TS e прилично-задоволителен само със стената на  Win....Допълнителни стени с хипс са като за маниаци...    Всъщност всеки сам трябва да избере какво да ползва...  

Здравейте извинявам се за тъпия въпрос но неможах да намеря от къде да изключа update на Windows с 360TS съм.По принцип съм ги изключил но самата програма ги включва.Благодаря предварително.

преди 10 часа, ivan1975 написа:

Здравейте извинявам се за тъпия въпрос но неможах да намеря от къде да изключа update на Windows с 360TS съм.По принцип съм ги изключил но самата програма ги включва.Благодаря предварително.

Защо се занимаваш с това - правилно е ъпдейтите да са разрешени.

Защтото интернета ми е на флашка и е слаб   като почне да тегли актуализацийте става боза неможе нищо да се отвори:no-no:

преди 15 минути, ivan1975 написа:

Защтото интернета ми е на флашка и е слаб   като почне да тегли актуализацийте става боза неможе нищо да се отвори:no-no:

Какво точно искаш да спреш? Ъпдейтите на антивирусната, или опцията дето сваля ъпдейти за Уиндоуса?

По втори въпрос, просто не пускай оптимизатора.

Опцията дето сваля ъпдейтите искам да изключа.Проверка ли където пише да не го пускам

Без име.png

Тя е май, в Инструменти. Не си спомням вече. Но и Пълна проверка, може да не пускаш. Че тоя оптимизатор там, само бели може да ти направи, ако не внимаваш. Като съвет, сложи си Есеншъл. Там няма тези екстри. Останалото е същото.

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Нова версия на 360 Total Security

Цитат
   Dec 25, 2015          8.2.0.1056
  • Added: 360 Connect - Assist Friends & Family Anytime Anywhere
  • Added: Potentially Unwanted Program(PUP) blocking
  • Enhanced: Performance Improvement
  • Fixed: Bug Fixes

• 2 месеца по-късно...

Малко да раздвижим темата с нова версия на 360 Total Security Essential

Цитат
  • 8.2.0.1031 Feb 26, 2016
    • Added: Language - German
    • Added: Potentially Unwanted Program(PUP) blocking
    • Added: Support scanning iOS IPA files infected with Xcode Ghost
    • Added: Virus Scan - Support Rar5 file type(Archive file)
    • Added: Virus Scan - Support IPA file type(iOS installer package)
    • Added: Virus Scan - Item detail for scan result
    • Fixed: Bug fixes

А също така някой успял ли е да инсталира Active Protection добавката на Firefox 64 битова?

На Китайците вяра нямам. След като неможе да спаси от криптиране на харда и 10 вида антивирусни да обеденят пак са си зле:no-no:

преди 17 часа, BackTrack5R3 написа:

На Китайците вяра нямам. След като неможе да спаси от криптиране на харда и 10 вида антивирусни да обеденят пак са си зле:no-no:

Съвсем не е така - ползва се режим безопасен на антивируса с обновени всички енджини и с допълнително настроена включена пясъчница.   Нарочно му стартирам буби - програмата успешно ги блокира.    360 TS  е програма с уникални възможности!    Някоя друга фалшива тревога отдавна вече не ме дразни - файлчетата лесно се възстановяват и допроверяват.

Редактирано от attj (преглед на промените)

преди 9 часа, attj написа:

Съвсем не е така - ползва се режим безопасен на антивируса с обновени всички енджини и с допълнително настроена включена пясъчница.   Нарочно му стартирам буби - програмата успешно ги блокира.    360 TS  е програма с уникални възможности!    Някоя друга фалшива тревога отдавна вече не ме дразни - файлчетата лесно се възстановяват и допроверяват.

Да ама Не ето виж От Този Вирус Няма да те Спаси!!!

преди 1 час, BackTrack5R3 написа:

А самите файлове криптирани ли са или само десктопа е променен? Защото има доста програми, които ще спасят файловете, но няма да попречат на вируса да подмени тапета.

А функцията Data Hijack Protection използвана ли е преди атаката?

https://blog.360totalsecurity.com/en/new-feature-released-data-hijacking-protection/

360 TS  като програма има многообразни възможности за спесифични настройки - много от тях могат да са недоразучени, недопреценени, подценени, пропуснати като неотметнати.    Някой може ли да посочи линк с това творение в темата за подпомагането?

• 4 седмици по-късно...

Първо да уточня,че съм с последния билд 8.2.0.1120(360 total security) windows 7 x64 SP1,Ъпдейтите идват и през интерфейса на 360 Total security.

Излиза ми леко досадно съобщение "c:\program files(x86)\360\total security\sites64.dll" "cleanplus64.exe is either not designed to run on windows or it contains an error..."

Напълно е възможно да е свързано точно с билда,който ползвам в момента.

Ако някой е имал този проблем,Моля да сподели как го е разрешил.

Редактирано от манол (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Основной целью хакеров являлись продавцы сайта Taobao.com – китайского аналога Ebay.  Това са вътрешнокитайски интриги и борби - защото инсталиралите хора по света безплатно 360 TS са стотици милиони.  Причинените вреди на производители на защитен софтуер са големи.  Едва ли някой от Европа и Америка би купувал каквото и да е от китайски сайтове.  Напоследък пред очите ми 360 TS работи по-добре от  SEP 12.   Други програми освен тези двете повече въобще не смятам да инсталирам. Защото по-добри от тях според мен няма.

Тестовете винаги се финансират от хора с определени цели и е непрепоръчително безрезервно да им се вярва. Безплатният 360 TS съдържа енджините  на Авира и Битдефендер и няма логика да се справя зле.  На лъжите краката са къси! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.