Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Тя винаги е била с "подаръци"

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

преди 3 минути, ExaFlop написа:

Тя винаги е била с "подаръци"

До скоро нямаше такива неща с нея или аз не съм ги забелязала, но сега ме дразнят :)

Google Chrome напоследък направо го попиляха от вирусни и рекламни атаки - атакуват го и също дори и на Симантек му е трудно да го опази.   Може би трябва да се откажа от този браузър.

преди 10 часа, DYDK написа:

До скоро нямаше такива неща с нея или аз не съм ги забелязала, но сега ме дразнят :)

Вече за да ги няма трябва да платите 10$ на година за Premium лиценз.

Tsv3f4u.png

m7gqLGB.png

nV917Pr.png

• 2 седмици по-късно...

Рекламите могат да се блокират като се добави PromoUtil.exe (C:\Program Files (x86)\360\Total Security) в защитна стена и му се спре достъпа до интернет. Пробрах да добавя IP адресите 93.184.220.20 и 52.74.242.156 в HOSTS файла, но нещо не иска да спира достъпа...

Edit: Може също exe-то да се преименува, но при опит за сканиране 360 реве, че е счупена и пита за поправка. При отказ продължава да си работи, но си реве всеки път. Така, че за сега остава варианта със защитната стена.

Редактирано от psytrip (преглед на промените)

на ‎17‎.‎1‎.‎2017‎ г. в 17:17, psytrip написа:

Пробрах да добавя IP адресите 93.184.220.20 и 52.74.242.156 в HOSTS файла

Така не става - в hosts  файла трябва да се постави web адресът, съответстващ на  93.184.220.20 и за IP адрес да се постави 127.0.0.1 или 0.0.0.0. Тогава ще работи.

Можеш да ги блокираш в стената:
netsh advfirewall firewall add rule name="Promo1" dir=in interface=any action=block remoteip=93.184.220.20
netsh advfirewall firewall add rule name="Promo2" dir=in interface=any action=block remoteip=52.74.242.156

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

@ExaFlop, да, прав си за hosts файла, ползвам списъка от MVPS и съм се подвел от това, че по някаква причина съм добавял и други голи IP адреси, както и да е, благодаря за уточнението. По принцип не съм привърженик на огнените стени, най-малкото на вградената - забавя ми нета. Иначе двата адреса съм ги добавил в стената на рутера и така си реших проблема с рекламите и забавянето...

Аз ползвам hosts и adguard standard lifetime за рязане на рекламите и не само.

на 5.01.2017 г. в 20:38, B-boy/StyLe/ написа:

Вече за да ги няма трябва да платите 10$ на година за Premium лиценз.

Чрез настройките досадните неща могът да бъдат спрени - няма нужда от блокиране чрез файър уол

преди 17 минути, Gregory House написа:

Чрез настройките досадните неща могът да бъдат спрени - няма нужда от блокиране чрез файър уол

Да беше споделил и как. Иначе постът ти звучи така: "Аз знам как, ама що ли да ви казвам"

преди 12 минути, ExaFlop написа:

Да беше споделил и как. Иначе постът ти звучи така: "Аз знам как, ама що ли да ви казвам"

Image 001.jpg

Image 002.jpg

Image 003.jpg

Image 004.jpg

Image 005.jpg

Image 006.jpg

Image 007.jpg

Image 008.jpg

Image 009.jpg

Image 010.jpg

Препоръчаните приложения могат да бъдат скрити-приложил съм снимка

Това само при пълната версия ли е (с рекламите). Аз ползвам essential версията (последната налична), и няма никакви реклами. Не виждам защо използвате програмата с тези почистващи опции, които са добавени .

За блокиране на досадни реклами има добър избор на допълнителни програмки.Кихчо не ги закача. Човек може да пробва и да си подбере по вкус и предпочитание:   AdBlock for Chrome
AdBlock Plus for Chrome / AdBlock Plus for Firefox
AdBlock Pro for Chrome
Adguard for Chrome /Adguard for Firefox
AdRemover for Chrome
Ghostery for Chrome/Ghostery for Firefox
Simply Block Ads! for Chrome
SuperBlock AdBlocker for Chrome
µ Adblock for Firefox
µBlock Origin for Chrome/µBlock Origin for Firefox  

@Jokerface аз също ползувам Essential версията (8.8.0.1020) и рекламите се появяват при ръчно сканиране от контекстното меню или от Quick Scan, Full Scan (при спиране), или Custom Scan от интерфейса на програмата. Пълната не я ползвам заради излишните за мен инструменти, но при нея като гледам сега на виртуалката рекламите са още по-големи като размер. Ето и картинка от Essential:

360TSE.png

Edit: ето и от 360TS:

360TS.png

@attj става въпрос за рекламите в интерфейса на 360TS(E), не за браузърни...

Редактирано от psytrip (преглед на промените)

Затваряйте с хиксване   рекламите в интерфейса на 360TS(E) -ако ги стартирате се инсталира  непрепоръчителен допълнителен софтуер!  Това се случва при проверка за ъпдейт на драйвери или при търсене на грешки при тях! За да не почиствате после ползваната ОС.  Китайска им работа. Лично аз се радвам на безплатната им програма - въпреки, че ме ползват за свой сътрудник, защото не я деисталирам 360 TS вече с години... 

преди 1 час, psytrip написа:

Извинявам се, аз реших че говорите за изкачащи прозорци и др. подобни, които на други антивирусни се появяват. Да има ги и при мен, но ги видях след прочитането на мнението, явно не са толкова натрапчиви  при положение че не съм ги забелязал до сега.

на 24.01.2017 г. в 18:02, attj написа:

Китайска им работа. Лично аз се радвам на безплатната им програма - въпреки, че ме ползват за свой сътрудник, защото не я деисталирам 360 TS вече с години... 

УАУ :D  Тодоре, наблегни на мезето!

преди 30 минути, NIKISHARK написа:

Зависи какво искаш ,като допълнение..

Screenshot_1.png

Благодаря ви!

преди 20 часа, NIKISHARK написа:

Зависи какво искаш ,като допълнение..

Screenshot_1.png

• list-item-20e44804.pngNo advertisement
  • list-item-20e44804.pngExclusive lively themes
  • list-item-20e44804.pngUp to 3 devices
  • list-item-20e44804.pngMore special offers are coming soon
  • list-item-20e44804.png30 days money back guarantee

ЕДИНСТВЕНИЯ МИНУС НА ПРОГРАМАТА Е ЧЕ ДАВА - FALSE POSITIVE DETECTION AND PARTIAL MEMORY LEAK !

• 4 седмици по-късно...
на 1/25/2017 в 12:12, nikssi написа:

УАУ :D  Тодоре, наблегни на мезето!

Днес имах повече време и стартирах последователно безплатните сканери на Касперски, Софос и Випре.   Съвсем нищо те не намериха при и след китайско-германо-румънския конгломерат 360 TS.    Чест и почитания към разработчиците на програмата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.