Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

360 Total Security се оказва съвместим с Privatefirewall 7.  Иначе китайската програма ми излови още 11 заплахи и заедно с Panda Cloud  ме докараха до пълна неизвестност кое е заплаха и кое е фалшива тревога...Този еврокитаец за мен е непознат и трябва да се разучава...

Мисля,че ти сам трябва да знаеш какви файлове сваляш и сам да си направиш изводите.Преди време водихме разговора за едни програмки,които ги лови като combofix и т.н. и че те са от специфичен вид и то в самите такива програми ти изисква да спреш антивирусната за определено време.

Кракове и patch-ове и т.н. ти сам може да си прецениш дали да ги ползваш 360 ги хваща всичките и вече ти си преценяваш дали да ги ползваш или да ги вкараш в white list-а.

Не разбирам кое ти е неизвестно?Прегледай файловете,които е изловил и прецени сам кое ти е непознато от тях.

Радвам,се че поне това е първото ти мнение,в което вече си ползвател на антивирусната.

Там при Virus Scan > Quarantine ..преглеждаш файловете то си пише кое какво е.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Защо нещо трябва да ме смущава ... Много FP не е разумно да се споделят.  Не виждам смисъл.

Приятно гледане. Доста подробно резюме е направил. Гледайте го внимателно

П.П. И послушай колегата nterziev. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Кихчо е с претенции за най-добра безплатна защитна програма.    Месеци наред Симантек е пазил домашния ми компютър - възможно ли е сега Панда и Кихчо да ме убедят, че този компютър е като разграден двор? Били пропуснати десетки вируси...  Отделно - на Кихчо не му била нужна защитна стена с хипс...  Та той си няма никаква....Ще го позадържа известно време - колкото сам си заслужи...  Най-после го инсталирах.

Кихчо е с претенции за най-добра безплатна защитна програма.    Месеци наред Симантек е пазил домашния ми компютър - възможно ли е сега Панда и Кихчо да ме убедят, че този компютър е като разграден двор? Били пропуснати десетки вируси...  Отделно - на Кихчо не му била нужна защитна стена с хипс...  Та той си няма никаква....Ще го позадържа известно време - колкото сам си заслужи...  Най-после го инсталирах.

Та въпроса ми не беше кой ти е пазил компютъра преди време и т.н. Питах се ти сам разпознаваш ли файловете,които е открил 360TS като заразени?

Нортън са на 3то място за 2014,докато bitdefender  са първи а бит-а ловят неща,които никоя друга антивирусна не засича.Ето вчера един вирус в фейсбук пускам го във вирустотал и ми излиза само,че bitdefender го лови като вирус много хора с аваст и други антивирусни горят,като ги гледам и моите приятели как се връзват на тия линкове...

Не знам защо си решил след толкова време ползване на продуктите на symnatec изведнъж да минеш на безплатни.

Та помисли си за файловете не ни интересува като цяло преди време с какво си бил а дали намерените заразени файлове си ги разпознаваш и са фалшиви аларми или са реално зарази. :)

• Автор

Сега Тошка направи нещо свястно най-после реши да инсталираш кихчо

Гледахте ли клипа?

Колега, вземи се стегни през кръста. Публикувано изображение  Колко безплатни антивирусни, имат защитна стена? И стига си ревал за тоя HIPS. Четери години съм ползвал Нод32 антивирус. Плащах си го, не някакви кракнати версии. Той има HIPS, но никога не съм разбрал че работи. Защото не съм рисков ползвател на интернет. Публикувано изображение   А и до колкото си спомням, в една друга тема във форума, Симантек пропусна една зараза. Публикувано изображение Публикувано изображение  И твоя компютър се зарази. Публикувано изображение

Сега Тошка направи нещо свястно най-после реши да инсталираш кихчо

Сега ще оспами темата, колко зле е китаеца. И колко вируси допуснал. Публикувано изображение

Гледахте ли клипа?

Аз го гледаха ама руския не ми е много силен и макар и да схващам някои от написаните неща не мога да го разбера напълно затова го и оставих :D 

Аз го гледаха ама руския не ми е много силен и макар и да схващам някои от написаните неща не мога да го разбера напълно затова го и оставих Публикувано изображение

Гледай края на клипа. Когато поставя оценки, на тестваните продукти. Познай, кой е на 1-во място. Публикувано изображение Публикувано изображение

Колега, вземи се стегни през кръста. Публикувано изображение  Колко безплатни антивирусни, имат защитна стена? И стига си ревал за тоя HIPS. Четери години съм ползвал Нод32 антивирус. Плащах си го, не някакви кракнати версии. Той има HIPS, но никога не съм разбрал че работи. Защото не съм рисков ползвател на интернет. Публикувано изображение

За безплатните версии си прав но за хипса не си прав. И не е нужно непременно да си рисков потребител. Кой е рисков потребител - този който нехае за защитата си.

Хипса на Есет ще го нарека "първичен" - ако си в интерактивен режим ще те спука от въпроси,обаче ако първо прочетеш помощният файл ще схванеш,че системата е друга. Обучение и после се слага катинара и пиле не прехвръква.

Писал съм в темата каква е процедурата. На Кихо хипса му е никакъв има проактивна защита колкото да се каже,че има и засича нещо си... Все пак като за без пари с два водещи енжина е добро решение. Контрола на трафика може да се осъществи с всяка безплатна защитна стена ама става - това онова и после трябва още друго разни блокатори на реклами и прочие...

И темата е за разни мнения. какво скачате всички вкупом когато някой има различно от вашето мнение? Защото винаги сте прави ли? Или друго Публикувано изображение

За безплатните версии си прав но за хипса не си прав. И не е нужно непременно да си рисков потребител. Кой е рисков потребител - този който нехае за защитата си.

Хипса на Есет ще го нарека "първичен" - ако си в интерактивен режим ще те спука от въпроси,обаче ако първо прочетеш помощният файл ще схванеш,че системата е друга. Обучение и после се слага катинара и пиле не прехвръква.

Писал съм в темата каква е процедурата. На Кихо хипса му е никакъв има проактивна защита колкото да се каже,че има и засича нещо си... Все пак като за без пари с два водещи енжина е добро решение. Контрола на трафика може да се осъществи с всяка безплатна защитна стена ама става - това онова и после трябва още друго разни блокатори на реклами и прочие...

И темата е за разни мнения. какво скачате всички вкупом когато някой има различно от вашето мнение? Защото винаги сте прави ли? Или друго Публикувано изображение

Скача друг. Публикувано изображение  И това, не си ти. Публикувано изображение  Едно и също чета, защитни стени и HIPS. И някакви фалшиви алрами. Е явно, аз съм от шарената крава. За тези 4 години, не съм имал проблем с вируси. И никога не ми е 'умирал' виндолса или компютъра. Антивирусната ми е квичала, само на някой кракове за игри или за виндолса. Но това е нормално. Така, че за мен това дето предлага китаеца, ме устройва. И е без пари. Сам казваш, че за безплатен продукт е добре. Който иска HIPS, мипс и стени, си купува. 

Никога не съм си купувал и няма да си купувам защитни програми.   Кихчо при мен незнайно защо сам премина от английски на китайски - случвало ли ви се е?   Май трябва да го сложа на свежа ОС...   Някакви разсърдени корейци всякак ме атакуват заради закачка за безплатния им КМ плеър... Демонстрираха ми показно на тема незадоволителната самозащита на Панда и Кихчо....    Не харесвам лесно уязвими защитни програми.  

Никога не съм си купувал и няма да си купувам защитни програми.   Кихчо при мен незнайно защо сам премина от английски на китайски - случвало ли ви се е?   Май трябва да го сложа на свежа ОС...   Някакви разсърдени корейци всякак ме атакуват заради закачка за безплатния им КМ плеър... Демонстрираха ми показно на тема незадоволителната самозащита на Панда и Кихчо....    Не харесвам лесно уязвими защитни програми.  

Стига бисери. Като твърдиш нещо го доказвай. Разсърдени корейци....ами аз ползвам този плеър от непомня колко време. Публикувано изображение  е верно версията 2.9.4 ама  твоето си е направо измишльотина. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Както казах, стегни се. От къде и как, си е твоя работа. Такъв бисер, не бях чел. Не знам, да се смея или да плача. 

От къде мога да извиквам тоз прозорец (360IS 4.9.0.4901), от време на време ми се появява съобщение долу до часовника. Нещо не иска да изпраща файла и не намирам от къде да го викна...

Публикувано изображение

Май е твърде голям този файл. Ако си сигурен във файла, го сложи в White list. Сега не съм у нас, но като се прибера, ще видя как беше. Не помня на изуст. Ако някой колега, може да провери, ще е по-бързо.

П.П. Когато приключи сканирането, не те ли пита за тези неизвестни файлове? Само тогава можеш да ги изпращаш за анализ. Другия вариант, е както ти казах. Да го сложиш в белият списък. Файла е голям, и за това не го изпраща. 

Публикувано изображение

След Убунтото, дали е оt негo не знам (след два формата), дали 360 прекалено много се е параноирало ... ама много засичания, за заградените съм шах другите са фалс... или не https://www.virustotal.com/en/file/caad3583982b31eb396e8eda870f610e38f7675ba84b3c96757fe6ebcd3ae3dd/analysis/1405462278/

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

След Убунтото, дали е оt негo не знам (след два формата), дали 360 прекалено много се е параноирало ... ама много засичания, за заградените съм шах другите са фалс... или не https://www.virustotal.com/en/file/caad3583982b31eb396e8eda870f610e38f7675ba84b3c96757fe6ebcd3ae3dd/analysis/1405462278/

тъй ше е тя ... експериментите с убунто-мубунто , с 360-380... до това водят... :ph34r:

Едва ли е виновен Ubintu или 360 в случая...няма как 51 програми да грешат... :) Лошото е, че явно е изтрил заразените файлове вместо да ги почисти...

Е те ако са в карантина, нали може да ги възстанови? Но все пак, B-boy[style] ще каже какво да се прави. Явно добре си се напълнил, с буби и гадини.

П.П Ааа то имало и системни файлове. Тогава става интересно. Публикувано изображение  B-boy[style], какво ще кажеш?

Вземи прочети - http://www.kaldata.com/forums/topic/229727-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-sality/ , всичко е наред, трябват обаче малко проверки Публикувано изображение маладец

Браво браво. Поне си се отървал, от гадините. 

@hUstle: Сори за офтопика, но защо се махна от Убунту? При мен имаше някаква хардуерна несъвместимост, която караше компа да замръзва на всеки старт и хвърлях боб всеки ден, дали ще мога да си ползвам компа или не...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.