Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Тулчето на Маратка от форума на  Касперски Лаб

https://www.virustotal.com/bg/file/675d6ed8015a350b1129d3f843c259c05389e305127b23920dcd5fe514c46bfc/analysis/1402821918/

Hardware Identify  1.1.0 на Tweaking.com

https://www.virustotal.com/bg/file/80222203092d26c18f220a219002deeb079a8fa20f98f3ba1ce463bb4ccbd421/analysis/1402821998/

Превода на Мирослав Кирилов за KPM/KSOS 2/3

https://www.virustotal.com/bg/file/348b4911a62a5248093c754057fc1e301317d248d8b3a5ea9a7f8a29280df5d2/analysis/1402822147/

https://www.virustotal.com/bg/file/631dfcaa3659665a1d2e7ee549a7ecdfacfe68b9f2dde92ceb185db412d81613/analysis/

https://www.virustotal.com/bg/file/9e8c9ba960fddc6a721bf3a83e80bae56f78fe036ea72a3e8a5e07b979323278/analysis/

https://www.virustotal.com/bg/file/da91db243133a33d455cd2eb1afa64e074a091369afa79abe9417cc14e921a47/analysis/1402822301/

Ужас.  :shock11:

Tи си направо за тука : Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове  :ph34r:

Редактирано от T H E P L A Y E R (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Файла от dox, като го свалих, направо го затри.  :D   Ще ги оправят, тези фалшиви аларми. Евентуално. Това сега от облака ли е, или евристиките? Че не ги разбирам много тез работи.   :D  Ти сега се опитваш да откажеш хората от, програмата ли?  :P

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Файла от dox, като го свалих, направо го затри.  :D   Ще ги оправят, тези фалшиви аларми. Евентуално. Това сега от облака ли е, или евристиките? Че не ги разбирам много тез работи.   :D  Ти сега се опитваш да откажеш хората от, програмата ли?  :P

На мен ми се струва,че основната му цел е да търси какво ли не против програмата.Аз имам чувството,че вместо да си прекарва пълноценно деня той сваля хиляди файлове само и само да му засече някаква фалшива аларма...

Черната серия с фалшивите засичания продължава ....

http://dox.bg/files/dw?a=d3cb653e76

Тулчето на Маратка от форума на  Касперски Лаб

https://www.virustotal.com/bg/file/675d6ed8015a350b1129d3f843c259c05389e305127b23920dcd5fe514c46bfc/analysis/1402821918/

Hardware Identify  1.1.0 на Tweaking.com

https://www.virustotal.com/bg/file/80222203092d26c18f220a219002deeb079a8fa20f98f3ba1ce463bb4ccbd421/analysis/1402821998/

Превода на Мирослав Кирилов за KPM/KSOS 2/3

https://www.virustotal.com/bg/file/348b4911a62a5248093c754057fc1e301317d248d8b3a5ea9a7f8a29280df5d2/analysis/1402822147/

https://www.virustotal.com/bg/file/631dfcaa3659665a1d2e7ee549a7ecdfacfe68b9f2dde92ceb185db412d81613/analysis/

https://www.virustotal.com/bg/file/9e8c9ba960fddc6a721bf3a83e80bae56f78fe036ea72a3e8a5e07b979323278/analysis/

https://www.virustotal.com/bg/file/da91db243133a33d455cd2eb1afa64e074a091369afa79abe9417cc14e921a47/analysis/1402822301/

Ужас.  :shock11:

Който иска и ако иска да им докладва. :)

Напълно ясно ми е че не ти допада изобщо програмата,стига ни е едно мнение да те разберем,че има фалшиви аларми ама ти изписа цели романи с тестове и т.н. това води до мнението,че ти реално настина гледаш да накараш хората да са против програмата.

Няма да си губя времето да се връщам на internet security и да тествам,ще попитам само съпорта на 360 дали вирусните дефиниции на IS и TS са еднакви,което би трябвало да е така...

Що просто не я изтриеш и не си сложиш някоя твоя любимка и това е :) Предполагам довечера да очакваме още тестове,абе ти приятелка(жена) нямаш ли си...(в кръга на шегата разбира се ...не ти се бъркам просто е малко странно)..

Всъщност имам много добра идея...качи един списък с сигурни файлове,които IS ги засича като зловередни.И нека всеки,който ползва IS да свали и да тества всеки един файл и да каже какво се случва.Защото сега пак си качил няколко файла ама е напълно объркано,едните са назад с 2-3 страници,другите са тук...нека да е просто нещо организирано.Ако ти се занимава разбира се...

По-добре фалшива аларма за вирус, от колкото да пропусне.  :D

Програмата си е супер. Перфектен софтуер няма. Трябва да се пращат за да могат да я изчистят от фалшиви тревоги. Тъй като е предназначена главна за азиатския регион е нормално доста програми и инструменти използвани в Европа да са нови за нея и да ги засича. Обратното важи с пълна сила за американските продукти, които тепърва премахват или добавят дефиниции за различните азиатски програми (и фейк базираните такива).

Все пак на нормални потребители не ме е страх да я слагам, защото те не ползват такива инструменти и проблеми няма. Бтв, и на Комодо му трябваше бая време докато изчисти фалшивите тревоги, та вече да се ядва. :) Преди от папката ми с инструменти (една голяма колекция) засичаше да не кажа поне 100-тина файла. Няколко години по-късно бройката вече е под 15...Ако имам време ще видя колко от тях ще ми засече Qihoo и ще докладвам. (Разбира се говорим за широко използвани инструменти, не за кракове и лоадъри, но някои от тях може да продължи да ги засича според своите схващания - всяка компания си има различна политика относно това, кое трябва и кое не трябва да се засича - изключвам 100%-овите зарази, където там нямат право на избор и своеволия). :)

Поздрави!

Програмата си е супер. Перфектен софтуер няма. Трябва да се пращат за да могат да я изчистят от фалшиви тревоги. Тъй като е предназначена главна за азиатския регион е нормално доста програми и инструменти използвани в Европа да са нови за нея и да ги засича. Обратното важи с пълна сила за американските продукти, които тепърва премахват или добавят дефиниции за различните азиатски програми (и фейк базираните такива).

Все пак на нормални потребители не ме е страх да я слагам, защото те не ползват такива инструменти и проблеми няма. Бтв, и на Комодо му трябваше бая време докато изчисти фалшивите тревоги, та вече да се ядва. :) Преди от папката ми с инструменти (една голяма колекция) засичаше да не кажа поне 100-тина файла. Няколко години по-късно бройката вече е под 15...Ако имам време ще видя колко от тях ще ми засече Qihoo и ще докладвам. (Разбира се говорим за широко използвани инструменти, не за кракове и лоадъри, но някои от тях може да продължи да ги засича според своите схващания - всяка компания си има различна политика относно това, кое трябва и кое не трябва да се засича - изключвам 100%-овите зарази, където там нямат право на избор и своеволия). :)

Поздрави!

Напълно прав си!Това е и една от основните причини уеб защитата да не засича доста зловередни сайтове,защото принципно списъка им е запълнен с много азиатски.Но пък затова точно в момента действам със comodo dns,който пък странното беше,че линка за сваляне на нова версия на total security от официалния сайт го засича като зловереден.. :D 

А като я пускат за Европа, не трябва ли малко да е оптимизирана така да се каже? Тоест да филтрира повечето злонамерени сайтове, различни от азиатските? Ако има, чак такава разлика. А забелязахте ли, че 360IS, има нова версия? Когато за първи път я свалих, в началото на миналата седмица, версията беше 4.9.0.4900P. а сега е 4.9.0.4900Q. При уиндоус 7 32 бита има кейлогър защита, освен на камерата. За уиндоус 8.1, само защита на камерата. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Струва ми се, че сега всички китайски програми са с проблеми с множество сложни сработвания и фалшиви тревоги...Само мълчаливецът Rising е донякъде изключение...Но той пък понякога все си мълчи и при наличен реален вредоносен код... В някои форуми го нарекохме с ирония Рисинг Трояноподобния...   Благодаря на Nikssi.  Няма да губя времето си с Кихчови версии засега. Поскоро пак бих инсталирал Twister. В смисъл - като си говорим за изненади, нека те да са неочаквано много...

Струва ми се, че сега всички китайски програми са с проблеми с множество сложни сработвания и фалшиви тревоги...Само мълчаливецът Rising е донякъде изключение...Но той пък понякога все си мълчи и при наличен реален вредоносен код... В някои форуми го нарекохме с ирония Рисинг Трояноподобния...   Благодаря на Nikssi.  Няма да губя времето си с Кихчови версии засега. Поскоро пак бих инсталирал Twister. В смисъл - като си говорим за изненади, нека те да са неочаквано много...

За теб, кое е важно? Да си върши работата, макар и с известни фалшиви аларми, или да си мълчи на всичко? B-boy[style] го каза много точно. Това са специфични програми, които не всеки ползва. И едва ли ще ти трябват. А след време, ще ги оправят от Qihoo, и няма да ги лови. 

За теб, кое е важно? Да си върши работата, макар и с известни фалшиви аларми, или да си мълчи на всичко? B-boy[style] го каза много точно. Това са специфични програми, които не всеки ползва. И едва ли ще ти трябват. А след време, ще ги оправят от Qihoo, и няма да ги лови. 

В последно време все безплатни програми предпочитам и за мен е важно  чрез настройките им да мога да регулирам допусканите FP.  Обобщавам мнения на опитни съфорумци от няколко чужди форума - Кихчовите версии все още са незадоволителни на теми свързани с претенции към защитни стени и проактивни защити. Пожелавам им успешно и бързо доразвитие - в тази връзка им е нужна подкрепата  от техни ползватели и фенове. Времената се промениха и сега има огромен избор от други също безплатни като за у дома възможности. Личен избор си е кой на какво ще разчита...

В последно време все безплатни програми предпочитам и за мен е важно  чрез настройките им да мога да регулирам допусканите FP.  Обобщавам мнения на опитни съфорумци от няколко чужди форума - Кихчовите версии все още са незадоволителни на теми свързани с претенции към защитни стени и проактивни защити. Пожелавам им успешно и бързо доразвитие - в тази връзка им е нужна подкрепата  от техни ползватели и фенове. Времената се промениха и сега има огромен избор от други също безплатни като за у дома възможности. Личен избор си е кой на какво ще разчита...

Това си е твое мнение. 

Това си е твое мнение. 

Не е мое мнение - защото не съм инсталирал никаква версия на Кихчо досега.  Отчитам мнения на съфорумци в други форуми и съм убеден, че те са обективни. Вече доста години следя мненията на повечето от тях.  Тук все още пишем за едни Кихчови развиващи се версии... Щом Ви харесват - ползвайте си ги.   И аз бих се включил - когато намалеят критиките за защитни стени, проактивни защити и фалшиви тревоги. 

Не е мое мнение - защото не съм инсталирал никаква версия на Кихчо досега.  Отчитам мнения на съфорумци в други форуми и съм убеден, че те са обективни. Вече доста години следя мненията на повечето от тях.  Тук все още пишем за едни Кихчови развиващи се версии... Щом Ви харесват - ползвайте си ги.   И аз бих се включил - когато намалеят критиките за защитни стени, проактивни защити и фалшиви тревоги. 

И как коментираш нещо, което дори не си ползвал? Да знаеш, че хората понякога омаловажават нещата, особено ако е конкурент на нещо, което харесват. А кое не е обективно, на мненията в тази тема, на колеги ползващи тази програма? И който са доволни от нея. Фалшиви тревоги на кое дава? На програми, използвани за конкретни процедури, и не достатъчно известни за Qihoo. Но това ще се промени. Досега никой не е дал, пример с пропусната зараза. Може и да се случи това, все пак няма 100% защита. Тестове в признати сайтове, я нареждат в челните места, редом с платени антивирусни. 

• Автор

Тошка ти като някаква мантра повтаряш за защитни стени. Каква работа ти върши на теб стената? В момента поголямата част от интернет потребителите са зад рутери, закакъв чеп му е стена. Казваш Хипс кихо има ХИПС, това че нее толкова натрапчив като на приват и комодо не е повод за заключения като твоите.

ти си тук само да вкарваш фитили на хората не ползваш, критикуваш като ползваш критики на някого си.Коя евристика не дава фолс? На никси тулчето е засечено от QVM.

Как успя да се убедиш, че мненията им са обективни?

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Тошка ти като някаква мантра повтаряш за защитни стени. Каква работа ти върши на теб стената? В момента по-голямата част от интернет потребителите са зад рутери, закакъв чеп муе стена. Казваш Хипс кихо има ХИПС, това че нее толкова натрапчив като на приват и комодо не е повод за заключения като твоите.

ти си тук само да вкарваш фитили на хората не ползваш, критикуваш като ползваш критики на някого си.Коя евристика не дава фолс? На никси тулчето е засечено от QVM.

Как успя да се убедиш, че мненията им са обективни?

Аз точно това питах, няколко мнения преди това. Кое е засякло тези файлове, облака или евристиката. QVM е евристиката така ли? 

• Автор

Аз точно това питах, няколко мнения преди това. Кое е засякло тези файлове, облака или евристиката. QVM е евристиката така ли? 

Да от приложените снимки се вижда, че засечката е на QVMII

Тя за това, явно е изключена по подразбиране, от real-time protektion. И е включена само за сканиране.  

Да много грешки идват оттам. Затова давам файловете за да им пише някой, не за всичко да се обвинява "свещенната крава" - потребителя.

Тя за това, явно е изключена по подразбиране, от real-time protektion. И е включена само за сканиране.  

При свален файл и предложено сканиране?

• Автор

Да много грешки идват оттам. Затова давам файловете за да им пише някой, не за всичко да се обвинява "свещенната крава" - потребителя.

Модула се учи сам няма страшно ще се коригира.

Модула се учи сам няма страшно ще се коригира.

Добре де,ама ме натоварва :D  ей сега като поиска сканиране след свален заразен файл ми отчете пък SD като зараза... :no-no:

При свален файл и предложено сканиране?

Ми като е включен само при сканиране да се ползва, пак ще го открие. Гледам, че може изцяло да се спре този енджин. Тогава няма да дава фалшиви засичания, но не знам дали е добра идея. По-добре едно фалшиви засичане, от колкото един пропуск.  :)

Добре де,ама ме натоварва :D  ей сега като поиска сканиране след свален заразен файл ми отчете пък SD като зараза... :no-no:

Явно има чувства към теб.  :D  :wink12:  :P

Ми като е включен само при сканиране да се ползва, пак ще го открие. Гледам, че може изцяло да се спре този енджин. Тогава няма да дава фалшиви засичания, но не знам дали е добра идея. По-добре едно фалшиви засичане, от колкото един пропуск.  :)

Явно има чувства към теб.  :D  :wink12:  :P

Софтуер се тества с много и различен софтуер. Целта е да се намери начин програмата да изкука,да крашне  и да се докладва това. Ако мога и до син екран да го  докарам ще съм безкрайно щастлив. Ако запъне и крашне Кихо сам ще предизвикам синият екран и дампа ще ви го дам за доклад. :)

пп. Чувствата са взаимни ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Софтуер се тества с много и различен софтуер. Целта е да се намери начин програмата да изкука,да крашне  и да се докладва това. Ако мога и до син екран да го  докарам ще съм безкрайно щастлив. Ако запъне и крашне Кихо сам ще предизвикам синият екран и дампа ще ви го дам за доклад. :)

пп. Чувствата са взаимни ;)

Ако ти не успееш, да я 'счупиш', значи никой няма да успее.  :D

• Автор

Абе този плъгин за лисицата защо не се активира автоматично ами трябва да го изравям от папката на програмата?

Така е сори.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.