Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

интересното е че във вирустотал файла се засича от кихо с хеористика https://www.virustotal.com/file/9291decd63596a9603523bdd32ed38495abb9e6fdaeb866f1832f0f0efdb3a46/analysis/1404026605/ , но 360 тотал секюрити си мълчи, явно хеористиката в 360 тотал секюрити още неработи както трябва

И аз го пробвах снощи това. 360ТС на 8.1 *64.

Тъй като точно този файл се засича от QVMII - реших да пробвам и аз точно с него.

Имам една папка в която свалям неизвестни файлове и проби. Свалям този файл в нея -  нито гък.

Копирам файла на десктопа - и хоп QVMII реагира и изтри.

Изглежда зависи къде се сваля файла, имат някаква политика и вътрешни настройки ...

Пробвах и с други файлове по същия начин, копирах, местих - нищо. Само при ръчен скан ги открива с QVM, въпреки че е включен в реално време...

Значи и за всеки файл е различно държанието на програмата. Странни кихчовци...

П.П. А и файла днес вече не се засича от 360 qvm2 11/52

На 360 (и IS и TS) сандбокса върши чудесна работа за проби. Може спокойно да стартирате в безопасна среда - освен дали програмата реагира при инсталиране, вижда се идеално кое, къде, колко файлове дропва и пр.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

И аз го пробвах снощи това. 360ТС на 8.1 *64.

Тъй като точно този файл се засича от QVMII - реших да пробвам и аз точно с него.

Имам една папка в която свалям неизвестни файлове и проби. Свалям този файл в нея -  нито гък.

Копирам файла на десктопа - и хоп QVMII реагира и изтри.

Изглежда зависи къде се сваля файла, имат някаква политика и вътрешни настройки ...

Пробвах и с други файлове по същия начин, копирах, местих - нищо. Само при ръчен скан ги открива с QVM, въпреки че е включен в реално време...

Значи и за всеки файл е различно държанието на програмата. Странни кихчовци...

По назад в темата писах за подобен проблем но кихчовите бета тестери  ме нападнаха и ме изкараха незнам какво... 

http://www.kaldata.com/forums/topic/200218-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-qihoo-360-antivirus-%D0%B8-360-total-security/page-49

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

По назад в темата писах за подобен проблем но кихчовите бета тестери  ме нападнаха и ме изкараха незнам какво... 

http://www.kaldata.com/forums/topic/200218-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-qihoo-360-antivirus-%D0%B8-360-total-security/page-49

http://www.kaldata.com/forums/topic/213192-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-99

За това какво ще кажеш? Откри проблем, след като разреших да се изтегли, някаква програма за ускоряване на компютъра. Разликата е един бутон, в самия процес на инсталация на медия плеара.  Ако инсталираш само медия плеара, няма никакви проблеми. 

В половината от файловете, дето е дал колегата attj, ако гледаш внимателно, какво те пита по време на инсталация, ще си решиш много проблеми с PUP. Като не инсталираш разни там тулбарове, ускорители,  чистачи и всякаква такава ненужна програмка. Или не позволяваш, да си свали допълнителни програми. Преди малко, сканирх с онлай скенера на ЕСЕТ, и ми постави под карантина, инсталационния файла на AIDA64. И беше обявен за потенциално нежелано приложение. И това днес, преди няколко дена, пак сканирах с ЕСЕТ, и нямаше проблем с този файл. Това какво ще рече? Че нещо е объркано във вирусните дефиниции на ЕСЕТ. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/topic/213192-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-99

За това какво ще кажеш? Откри проблем, след като разреших да се изтегли, някаква програма за ускоряване на компютъра. Разликата е един бутон, в самия процес на инсталация на медия плеара.  Ако инсталираш само медия плеара, няма никакви проблеми. 

В половината от файловете, дето е дал колегата attj, ако гледаш внимателно, какво те пита по време на инсталация, ще си решиш много проблеми с PUP. Като не инсталираш разни там тулбарове, ускорители,  чистачи и всякаква такава ненужна програмка. Или не позволяваш, да си свали допълнителни програми. Преди малко, сканирх с онлай скенера на ЕСЕТ, и ми постави под карантина, инсталационния файла на AIDA64. И беше обявен за потенциално нежелано приложение. И това днес, преди няколко дена, пак сканирах с ЕСЕТ, и нямаше проблем с този файл. Това какво ще рече? Че нещо е объркано във вирусните дефиниции на ЕСЕТ. 

Какво да кажа? Ами каква връзка има това с поста ми ? Казвам,че това което е наблюдавал колегата съм го установил и аз. Прегледай постовете.

За тия бълхи от постовете на Тодор  изобщо не отварям приказка. 

Има някакъв проблем с детекцията при сваляне на файл в директория различна от тази на конкретният потребител. Например Дикс D 

Не казвам,че програмата е лоша,а че има някаква закономерност и възможен проблем. Тествайте и  пишете на поддръжката вместо да пишете фермани тука. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да, така трябва.

Интересното е обаче, че също някои от файловете ако не ги засече веднага (QVMII) при стартиране (даже и да е в сандбокса) въобще не ги закача също.

Пробвано от мене из оня ден (защо не шотнах...)

Да, така трябва.

Интересното е обаче, че също някои от файловете ако не ги засече веднага (QVMII) при стартиране (даже и да е в сандбокса) въобще не ги закача също.

Пробвано от мене из оня ден (защо не шотнах...)

Кой файл? Дай да тествам, и ще направя снимка. nikssi извинявам се, не съм те разбрал. Имаш право за това което казваш, но не знам дали не е нарочно това. В смисъл, щом файла е на диск D, не го закача. Докато, не се опиташ да го инсталираш. 

Като казвам да се тества а не да се водят полемики тук,кой какво и защо един скрийншот   :ph34r:

Дерзайте приятели,дерзайте  :)

Публикувано изображение

Кой файл? Дай да тествам, и ще направя снимка. nikssi извинявам се, не съм те разбрал. Имаш право за това което казваш, но не знам дали не е нарочно това. В смисъл, щом файла е на диск D, не го закача. Докато, не се опиташ да го инсталираш. 

Кой файл ли? Виж поста му кой е цитирал!  ;)

Като казвам да се тества а не да се водят полемики тук,кой какво и защо един скрийншот   :ph34r:

Дерзайте приятели,дерзайте  :)

Публикувано изображение

Кой файл ли? Виж поста му кой е цитирал!  ;)

Писах им.  :D

http://sd.360.cn/ Това сега верися 5 на кое е? Че техните програми са различни.  :D

П.П http://corp.360.cn/ot/qvm.html

http://sd.360.cn/ Това сега верися 5 на кое е? Че техните програми са различни.  :D

П.П http://corp.360.cn/ot/qvm.html

Това е на total security.

Иначе,който има проблеми или иска да докладва нещо или просто да даде съвет да пише на мейла [email protected] .

Това е на total security.

Иначе,който има проблеми или иска да докладва нещо или просто да даде съвет да пише на мейла [email protected] .

Комуникираме си с тези от съпорта. Днес ми отговориха, че 360IS, ще има само ъпдейти на вирусните дефиниции. И ме посъветваха, да премина на 360TS.

Тези дни, ще бъде пусната версия 5, на 360TS. Уж, ще има нови функции, и оправени някой бъгове. Поне така казват от съпорта.

Ето я официалната бета   http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup_5.0.0.1930_Beta.exe

What's new in the latest version? Beta Version 5.0 July 7, 2014

1、Active Protection

1.1 Added Webcam Protection

1.2 Added USB Drive Protection

1.3 Added Keylogger Blocking

1.4 Added File System Protection

1.5 Added Registry Protection

2、Added Silent Mode(Game Mode)

3、Enhanced Malware cleanup capability

4、Enhanced Malicious Website Blocking

5、Sandbox - Windows 8 Support

6、 Added Toolbox - Vote for your most wanted feature

Редактирано от georgievdg (преглед на промените)

Ето я официалната бета   http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup_5.0.0.1930_Beta.exe

What's new in the latest version? Beta Version 5.0 July 7, 2014

1、Active Protection

1.1 Added Webcam Protection

1.2 Added USB Drive Protection

1.3 Added Keylogger Blocking

1.4 Added File System Protection

1.5 Added Registry Protection

2、Added Silent Mode(Game Mode)

3、Enhanced Malware cleanup capability

4、Enhanced Malicious Website Blocking

5、Sandbox - Windows 8 Support

6、 Added Toolbox - Vote for your most wanted feature

Сега ще я пробвам. Но са саложи всичко за което си писахме с тях. Много добре.

Моите първи възгледи относно новата версия,са че определено при security mode натоварва системата доста повече.Разбира се аз като нормален потребител,който не бърка на много грешни места пълни с вируси си предпочитам или balanced или performance,при които нещата са перфектни.

Иначе като цяло ми харесват новите неща в програмата.Имам чувството обаче,че искат да я превърнат не в антивирусна, а в софтуерите за почистване и оптимизация...принципно baidu имат отделен такъв софтуер, който съм ползвал и бях много доволен, но пък от една страна е хубаво да имаш всичко на едно място, а не да се налага да бъркаш на 10 места.

И е хубаво,че са пуснали опция за vote в самата програма,та всички потребители да покажат какво желаят, а не само да пращат мейли до съпорта и т.н. Който ползва новата бета версия ще е супер да погледне в toolbox-а и да votе-не за 3-те неща,които най-много му харесват и иска да бъдат добавени ;) (имате право на 3 гласа всеки ден)

Колкото до новите защитни опции от keylogger-и,webcam и т.н. аз в началото се чудих къде са тия неща след като ги имаше в internet security а уж total-а е пълна защита а липсваха ...и  все пак хората си действат и развиват програмата ^_^

Относно браузъра пък вече пуснаха ъпдейт в официалния сайт с премахнати бъгове..особено бъга,при който не можеха да се ползват разширения от chrome store,вече е оправен напълно а приложенията се инсталират за секунди.

Редактирано от nterziev (преглед на промените)

Не знам.. Актуалната версия на 360TS... - продължава да се държи странно реалновремевия скенер на Windows 8.1. x64.

Предпоследния файл от темата за подпомагането (k.exe)...

Режим Security mode- включени двата енджина на Avira и Bitdefender

Свалям въпросния файл в C/Documents/New Folder - никаква реакция от реалновремевия скенер.

Копирам го на десктопа - 360TS с дефиницията на Авира го прибира в карантината.

Свалям файла пак, местя го в потребител/app data/low/temp - никаква реакция.

Местя го в D - из всички директории и папки, които имамам - няма реакция.

Слагам го в главната директория на C/: - нищо.

В C/Windows - вече го хвана отновово и го карантинира...

Въпреки всичко, като го стартирах това k.exe в сандъка от C/Documents/New Folder, го блокира и изтри.

Изглежда наистина не се сканират в реално време всички директории на компа при запис, а точно определени (опасни според тях) места. Знам ли?...

Важното е че при стартиране вече - блокира независимо къде е файла...

Ще се пробвам да им пиша с едно клипче, или поне снимков материал...

П.П. Иначе при мен 360TS в Security mode заема около 200, 250 MB RAM, но не го усещам да тежи или забавя,

при 6 GB обща рам...Изглежда, като има - взема... Тя си е за това рамта, особенно ако спестява натоварване на процесора така например...

Не знам.. Актуалната версия на 360TS... - продължава да се държи странно реалновремевия скенер на Windows 8.1. x64.

Свалям въпросния файл в C/Documents/New Folder - никаква реакция от реалновремевия скенер.

Въпреки всичко, като го стартирах това k.exe в сандъка от C/Documents/New Folder, го блокира и изтри.

Изглежда наистина не се сканират в реално време всички директории на компа при запис, а точно определени (опасни според тях) места. Знам ли?...

П.П. Иначе при мен 360TS в Security mode заема около 200, 250 MB RAM, но не го усещам да тежи или забавя,

при 6 GB обща рам...Изглежда, като има - взема... Тя си е за това рамта, особенно ако спестява натоварване на процесора така например...

Важното е, когато стартираш файла, да го закове.  Писал съм им по тази тема, но ако искаш прати едно клипче. Да видят.  Бета версията пробва ли я?

Според мен е най-хубаво по някакъв начин да обясниш на съпорта на 360 за проблема било то с клип,скрийншоти или просто писмено обяснение.Може дори през teamviewer да им покажеш...просто им пиши в предишната страница бях сложил мейла на съпорта.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Това е съответно със chrome и 360browser.

Файловете съм ги свалил и в C:UsersDownloads и в C:UsersDocuments също и на desktop.

Тествано на performance mode на новата бета версия на total security без енджините на bitdefender и avira на windows 7 enterprise 32bit.

И двата файла ги лови директно,където и пусна да се сваля.Възможно е проблема да е при windows 8 само затова е хубаво също някой друг,който ползва total-a на windows 8 да пише да му пратим файловете и да тества.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Това е съответно със chrome и 360browser.

Файловете съм ги свалил и в C:UsersDownloads и в C:UsersDocuments също и на desktop.

Тествано на performance mode на новата бета версия на total security без енджините на bitdefender и avira на windows 7 enterprise 32bit.

И двата файла ги лови директно,където и пусна да се сваля.Възможно е проблема да е при windows 8 само затова е хубаво също някой друг,който ползва total-a на windows 8 да пише да му пратим файловете и да тества.

Аз съм с 8,1. И ги сканира само, когато се свалят на десктопа. Ако е на друго място, трябва да ги сканираш ръчно. За мен, не е такъв проблем това. Пък и като го стартираш файла, ще го хване. Писах на съпорта, още миналата седмица. 

П.П Имай предвид, че китайския браузър също сканира чрез облак.

П.П. 2 Снимката от китайския браузър /Download Task Maneger/, е точно сканирането чрез облак. Това не е от антивирусната.

Аз съм с 8,1. И ги сканира само, когато се свалят на десктопа. Ако е на друго място, трябва да ги сканираш ръчно. За мен, не е такъв проблем това. Пък и като го стартираш файла, ще го хване. Писах на съпорта, още миналата седмица. 

П.П Имай предвид, че китайския браузър също сканира чрез облак.

П.П. 2 Снимката от китайския браузър /Download Task Maneger/, е точно сканирането чрез облак. Това не е от антивирусната.

Ясно ми е напълно,точно затова исках да покажа с 2 примера от двата браузъра,които ползвам ежедневно.

360 Total Security се оказва съвместим с Privatefirewall 7.  Иначе китайската програма ми излови още 11 заплахи и заедно с Panda Cloud  ме докараха до пълна неизвестност кое е заплаха и кое е фалшива тревога...Този еврокитаец за мен е непознат и трябва да се разучава...

360 Total Security се оказва съвместим с Privatefirewall 7.  Иначе китайската програма ми излови още 11 заплахи и заедно с Panda Cloud  ме докараха до пълна неизвестност кое е заплаха и кое е фалшива тревога...Този еврокитаец за мен е непознат и трябва да се разучава...

Какво те смущава? Сподели и ще ти олекне. Публикувано изображение Публикувано изображение

Какво те смущава? Сподели и ще ти олекне. Публикувано изображение Публикувано изображение

Защо нещо трябва да ме смущава ... Много FP не е разумно да се споделят.  Не виждам смисъл.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.