Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Кой твърдеше,че Internet Security нямало да го развиват? :rolleyes:

360 Internet Security

Версия: 4.9.0.4900R

CRC32: 95A54677

MD5: 131A1BFE4C0732C0DA4FBC1538E20677

SHA-1: D562D2A1308F40077A859E1BCF269055CA16C51C

Цифров подпис: ‎19 ‎юни ‎2014 ‎г. 06:08:52 ч.

Сваляне: http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.9.0.4900R.exe

Това се е 4901, само с обновена база. Никой не е казвал, че ще спрат актуализациите. Не се правят промени само в програмата.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 259k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Това се е 4901, само с обновена база. Никой не е казвал, че ще спрат актуализациите. Не се правят промени само в програмата.

Тия букви след версията на програмата какво означават? Качват само обновена с последните бази версия ли? Едва ли.

Тия букви след версията на програмата какво означават? Качват само обновена с последните бази версия ли? Едва ли.

Taka e. Можеш да провериш...

Бяха го писали в доста форуми. Сега няма причина пак да го проверявам - защото Кихчовци са лидери по фалшиви тревоги.  Имат неадекватна проактивна защита и са с все едно липсваща  защитна стена...   Който желае може и още да им сътрудничи - та дано нещата се променят...

И къде са тия фалшиви тревоги? Или говориш ей тъй, за проветрение? Ако става въпрос за PUP /потенциално нежелано приложение/, това фалшива тревога ли е? Че и NOD32, писка на такива.  По-добре да писне, и ако си сигурен в приложението, има начини да покажеш на антивирусната да не го пипа. :wink12:  И се спри с тая защитна стена, като латерна си. На 99% от потребителите не им трябва.

Може би, са някакви дребни корекции. Но май няма, големи промени в самия интерфейс, и добавяне на нови функции. Аз поне така го разбирам.

Във форума на wilderssecurity   има също такива мнения като това на georgievdg и понеже не видях някой да ги е опровергал вероятно е така.

http://www.wilderssecurity.com/threads/360-internet-security-free-triple-antivirus-engine-bitdefender-included.348585/page-82#post-2383575

Започнете да гледате, някъде около 36-та минута. Човека прави много хубаво ревю, на 360TS. Заключенията му са коректни, и показва някой слабости на програмата. Но, както казва, това са технически проблеми, и ще бъдат отстранени.

П.С Нека направим една дискусия, на това ревю. И констатацията, направена от автора.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Нима заради nterziev трябва да деинсталирам пълноокомплектовани безплатни за у дома американски програми!? И защо да помагам на Кихчо? Предпочитам да помагам на Симантек и Комодо - срещу безплатно ползване на техни програми. Може същото и с Rising. Кажете кое е най-доброто от Кихчо - кое привлича най-много още техни ползватели? Пробвайте да ме убедите защо трябва да инсталирам техни програми. Нищо, че ми са известни предварително доста неща.

Какво ти е известно колега? И защо трябва, някой да те убеждава в нещо? Искаш да пробваш програма, пробваш я. Не искаш, не я пробваш. Ползваш това, което ти харесва. 

Същия автор 360IS. Преди 1 година версията. 

И защо да пробвам версии на Кихчо? Само любопитството достатъчна причина ли е?

Ми, не пробвай. Никой не те кара насила. Ползвай това което искаш, и не пречи на другите. 

Нима заради nterziev трябва да деинсталирам пълноокомплектовани безплатни за у дома американски програми!? И защо да помагам на Кихчо? Предпочитам да помагам на Симантек и Комодо - срещу безплатно ползване на техни програми. Може същото и с Rising. Кажете кое е най-доброто от Кихчо - кое привлича най-много още техни ползватели? Пробвайте да ме убедите защо трябва да инсталирам техни програми. Нищо, че ми са известни предварително доста неща.

Напълно те разбирам,и нищо не трябва да деинсталираш.Просто трябва да си направиш една нова тема и в нея да убеждаваш другите защо трябва да си инсталират изброените от теб антивирусни :)

Има си достатъчно теми. Искам ползващите Кихчови версии да изтъкнат предимства - ама май доста ги затруднявам...

Добра програма и безплатна. Предлагаща защита, превъзхождаща, някой други безплатни програми. И близка, до платени такива. Лека, и не се усеща от компютъра. Водеща в много тестове, AV-test, AV Comperativ, Virus Bulein и др.  Още искаш ли?

А ти какво ще изтъкнеш срещу тази програма? Освен нещо дето си прочел някъде, но никога не си пробвал ти.  ;)

П.С Нека направим една дискусия, на това ревю. И констатацията, направена от автора.

Нея (констатацията) какво да се коментира? Това е ясно като бял ден - добра детекция и слаба защита от фишинг. Проактивната защита също не е на достатъчно добро ниво това е заключението на автора. Липсата на защитна стена и слабости в проактивната защита се компенсират с добавяне на продукт от страничен производител например Comodo. В общи линии продукта е обещаващ,ама да е трепач както го изкарват тука не е баш тъй.

Чети си форумите и по-добре не пиши тук...забравих,че твоите хора по другите форуми са по компетентни от компаниите занимаващи се с тестване на антивирусни.

Защо не вземете да направите един тест. Гледам тука много фенове. Бета тестери,които познават програмата. Направете един тест стига копи и пасте от руските сайтове. Нали уж в руските форуми потребителите са някакви такива - никакви .... :D 

Що им давате клиповете тогава :clown:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нея (констатацията) какво да се коментира? Това е ясно като бял ден - добра детекция и слаба защита от фишинг. Проактивната защита също не е на достатъчно добро ниво това е заключението на автора. Липсата на защитна стена и слабости в проактивната защита се компенсират с добавяне на продукт от страничен производител например Comodo. В общи линии продукта е обещаващ,ама да е трепач както го изкарват тука не е баш тъй.

Защо не вземете да направите един тест. Гледам тука много фенове. Бета тестери,които познават програмата. Направете един тест стига копи и пасте от руските сайтове. Нали уж в руските форуми потребителите са някакви такива - никакви .... :D

Не съм казвал, че програмата е трепач. Но и не агитирам никой, да я ползва. Нито агитирам за други програми. Като някой колеги, дето се маскират на тролове.  ;)  Защита от фишинг, да не ти казвам през кое ми е. Не ползвам интернет банкиране, а който ползва, едва ли ще има безплатна антивирусна.  :D  Проактивната защита на много програми, не е добра. Това не е лесно, и няма 100% добра защита. Върши ли работата за която е създадена? Върши я.  

Абе човек аз напразно ли си хабя времето да пиша 1000 реда и ти нищо да не прочетеш!Не те карам да си я инсталираш,помагай си на който искаш но напусни темата разбираш ли??Аз защо примерно не вляза в темата на comodo и почна да ръся глупости дето съм чел в други форуми а ?Ти влизаш тук и си даваш некомпетентното мнение без дори да си видял как изглежда програмата и как действа.

Винаги можем да правим тестове, но не ти ли е достатъчно признанието на водещите програми за тестване дето съм изброил в едно мое мнение по-горе?Аз тука мога да си тествам, но те тестват всичко в дадената програма и ти дават детайлна статистика за всичко.Не виждам какво повече може да искате..

Ние тук не изкарваме продукта трепач,просто е страхотен за времето,което му е отдадено и за това,че е напълно безплатен.

Знаеш ли защо защитавам 360 толкова много?Защото някакви като attj дето не разбират нищо ми идват тук и ръсят глупости на поразия без да са ползвали програмата и не спира да го прави...

Смешна работа е ...не го карам да я инсталира но ако ще дава мнения относно защита и други работи не ни трябват мненията на неизвестни личности от неизвестни места.Ние даваме точна статистика от компетентни компании а неговото мнение просто не значи нищо,но пълни темата с боклук и се опитва да заблуждава хората.Нека да пробват и да проверят защо просто не се махне от темата..

Не съм казвал, че програмата е трепач. Но и не агитирам никой, да я ползва. Нито агитирам за други програми. Като някой колеги, дето се маскират на тролове.  ;)  Защита от фишинг, да не ти казвам през кое ми е. Не ползвам интернет банкиране, а който ползва, едва ли ще има безплатна антивирусна.  :D  Проактивната защита на много програми, не е добра. Това не е лесно, и няма 100% добра защита. Върши ли работата за която е създадена? Върши я.  

Нали искаше коментар по клипа? Обобщих какво каза колегата от сайта на comms.ru  За другото не съм имал впредвид тебе а други мнения тук.

Да, програмата ползва дефинициите на  Avira и BitDefender и това я прави достатъчно уникална. Но както казах проактивната защита е още пеленаче образно казано. Няма защитна стена а това е съществен модул в един такъв продукт. Така са решили китайците,така са го направили. Те си падат по чистачките,оптимизаторите и разните му там финтифлюшки (добре,че не се разхожда из декстопа някакъв анимиран лъв както е при Рисинг)

Винаги можем да правим тестове, но не ти ли е достатъчно признанието на водещите програми за тестване дето съм изброил в едно мое мнение по-горе?Аз тука мога да си тествам, но те тестват всичко в дадената програма и ти дават детайлна статистика за всичко.Не виждам какво повече може да искате..

Ние тук не изкарваме продукта трепач,просто е страхотен за времето,което му е отдадено и за това,че е напълно безплатен.

Знаеш ли защо защитавам 360 толкова много?Защото някакви като attj дето не разбират нищо ми идват тук и ръсят глупости на поразия без да са ползвали програмата и не спира да го прави...

Смешна работа е ...не го карам да я инсталира но ако ще дава мнения относно защита и други работи не ни трябват мненията на неизвестни личности от неизвестни места.Ние даваме точна статистика от компетентни компании а неговото мнение просто не значи нищо,но пълни темата с боклук и се опитва да заблуждава хората.Нека да пробват и да проверят защо просто не се махне от темата..

Ами направете тестовете. Покажете умения и покажете грешките,които сте открили! Нали се биеш по-гърдите,че си бета тестер. Айде покажи класа.

За това подчертаното изобщо не ми е ясно защо ми го пишеш. Я се поразрови и виж какво ми е мнението по-въпроса. И то не от три месеца!!!

Тестовете на компаниите са едно - реалният живот е друго. То и в тестовете на компетентните компании някои програми са все в тройката ама това не пречи да се критикуват тука. И правилно. Какво предлагаш? Да сме всички на едно мнение ли? Няма как да стане.

Тошко си е такъв - не случайно има дефиниция на негово име :D

Нали искаше коментар по клипа? Обобщих какво каза колегата от сайта на comms.ru  За другото не съм имал впредвид тебе а други мнения тук.

Даq програмата ползва дефинициите на  Avira и BitDefender и това я прави достатъчно уникална. Но както казах проактивната защита е още пеленаче образно казано. Няма защитна стена а това е съществен модул в един такъв продукт. Така са решили китайците,така са го направили. Те си падат по чистачките,оптимизаторите и разните му там финтифлюшки (добре,че не се разхожда из декстопа някакъв анимиран лъв както е при Рисинг)

Така е. Това, с анимирания лъв ми хареса.  :)  Аз не съм видял добра проактивна защита. Всяка компания си я хвали. Есет, Бита имат продукти и без защитна стена. До скоро ползвах Нод32 антивирус, тя няма стена. И не ми е трябвала. Вирус не съм хванал. Нито въшки.  :D Така и не разбрах, дали HIPS-са работи, или защитата от фишинг, на ЕСЕТ. Така, че за какво спорим? 

Така е. Това, с анимирания лъв ми хареса.  :)  Аз не съм видял добра проактивна защита. Всяка компания си я хвали. Есет, Бита имат продукти и без защитна стена. До скоро ползвах Нод32 антивирус, тя няма стена. И не ми е трябвала. Вирус не съм хванал. Нито въшки.  :D Така и не разбрах, дали HIPS-са работи, или защитата от фишинг, на ЕСЕТ. Така, че за какво спорим? 

Ние с тебе не спорим. Поне аз не споря. Изложих си мнението и това е.

Поздрави :)

В края на клипа казва, че ако се ползва интернет експлорар, на 99% ще си защитен от фишинг. Освен това, казва че дори да се ползват само китайските енджини, се предлага достатъчна защита. И даже са 'излекувани' 66 файла /ако правилно разбирам/ Цялото представяне на програмата в теста, е много добро. И компютъра е защитен от всички вируси, който е пробвал в този архив. Няма проникване на зараза в системата. Това мисля е достатъчно доказателство. 

Ние с тебе не спорим. Поне аз не споря. Изложих си мнението и това е.

Поздрави :)

И аз.  :P

В края на клипа казва, че ако се ползва интернет експлорар, на 99% ще си защитен от фишинг. Освен това, казва че дори да се ползват само китайските енджини, се предлага достатъчна защита. И даже са 'излекувани' 66 файла /ако правилно разбирам/ Цялото представяне на програмата в теста, е много добро. И компютъра е защитен от всички вируси, който е пробвал в този архив. Няма проникване на зараза в системата. Това мисля е достатъчно доказателство. 

И аз.  :P

Излекуван означава ,че е премахнат вредоносният код и програмата ще работи коректно. Коректно ли работят или дават грешка?

Това лекуване го знам. Излекувай,като му отсечеш главата :D 

В клипа казва,че интернет експлорера има защита от фишинг. Там доколкото имам спомен блокира 9 от 10 връзки от тулчето. Защита при въвеждане на данните - нулева. Проактивна защита - нулева (поне засега) Контрол върху изходящият трафик няма как да се направи - стената на Windows разрешава всичко. Та това е цялостен пакет за защита. Да му сложат виртуална клавиатура,да му сложат една стена и т.н 

Самозащитата му също куца. Моите констатации ги повтори и Ностромо. Кво каза - гледайте програмата дали е в трея. Тества с проверка на папка ама при старт на проверката се извиква и гуя.  :clown:

Излекуван означава ,че е премахнат вредоносният код и програмата ще работи коректно. Коректно ли работят или дават грешка?

Това лекуване го знам. Излекувай,като му отсечеш главата :D

В клипа казва,че интернет експлорера има защита от фишинг. Там доколкото имам спомен блокира 9 от 10 връзки от тулчето. Защита при въвеждане на данните - нулева. Проактивна защита - нулева (поне засега) Контрол върху изходящият трафик няма как да се направи - стената на Windows разрешава всичко. Та това е цялостен пакет за защита. Да му сложат виртуална клавиатура,да му сложат една стена и т.н 

Самозащитата му също куца. Моите констатации ги повтори и Ностромо. Кво каза - гледайте програмата дали е в трея. Тества с проверка на папка ама при старт на проверката се извиква и гуя.  :clown:

9 от 10 в защита от фишинг. Това лошо ли е? Какво е излекувало от приложенията не знам, факт е че не са опасност за компютъра вече. Коя проактивна защита не куца? В началото прави сканиране само с китайските енджини. И представянето е добро, даже много добро. ЕСЕТ Антивирус да не би да има защитна стена? Или Битдефендър Антивирус? Вие да не сте на заплата в някоя компания?  :D

Много фалшиви тревоги с лоша проактивна защита и без защитна стена на ниво! Тези програми не са ли още начинаещи при защитния софтуер!? Осъзнайте истината в директна критика - вместо да се самозаблуждавате. Мога и да не пиша в тази тема - но това не ще промени възможностите на Кихчовите версии. Претенции за ниво на защитеност ми пречат да инсталирам подобни програми... Програмка само с качествен HIPS би ми осигурила по-добра защитеност - например Privatefirewall 7 Free дали сама няма да "надбяга" Кихчовците?...

Теб те знаем. Ползвай си програмите дето искаш, и не се бъркай на други. Дали ти харесва китайската или не, няма значение. Така че, се спри.  ;)

9 от 10 в защита от фишинг. Това лошо ли е?

Това е заслуга на интернет експлорера.

Какво е излекувало от приложенията не знам, факт е че не са опасност за компютъра вече. Коя проактивна защита не куца? В началото прави сканиране само с китайските енджини. И представянето е добро, даже много добро.

Няма спор. Затова писах много добра детекция. Уникалното му са двата допълнителни енжина.

ЕСЕТ Антивирус да не би да има защитна стена? Или Битдефендър Антивирус?

Антивирус и интегриран пакет са различно нещо. Тотал Секюрити  се предполага, че е пакет с цялостна защита. Всичко в едно.

Вие да не сте на заплата в някоя компания?  :D

Не.

Това е заслуга на интернет експлорера.

Няма спор. Затова писах много добра детекция. Уникалното му са двата допълнителни енжина.

Антивирус и интегриран пакет са различно нещо. Тотал Секюрити  се предполага, че е пакет с цялостна защита. Всичко в едно.

Не.

Тук не става въпрос, дали коректно си именуват програмата. Това поне според мен, не е правилно. И би трябвало да се казва само 360 Антивирус.  :D Та коя безплатна антивирусна, предлага нещо повече от китайската? Avira, AVG, Bitdefender free, Avast? Защото, трябва да се сравнява с безплатните. Но предлага повече и от някой платени. И това няма как, да се отрече. 

Тук не става въпрос, дали коректно си именуват програмата. Това поне според мен, не е правилно. И би трябвало да се казва само 360 Антивирус.  :D

Най сетне да ме разбере някой. :D

Та коя безплатна антивирусна, предлага нещо повече от китайската? Avira, AVG, Bitdefender free, Avast? Защото, трябва да се сравнява с безплатните. Но предлага повече и от някой платени. И това няма как, да се отрече.

Откъм детекция няма. Писах го вече това.

Най сетне да ме разбере някой. :D

Откъм детекция няма. Писах го вече това.

Е разбрахме се.  :D

http://www.youtube.com/watch?v=o9jxK63icjQ

Отлично представяне на 360TS.

http://www.youtube.com/watch?v=eu2wuZfQ3JE

http://www.youtube.com/watch?v=WJGvPdAdsR0

Трагично представяне на Avira free и Avast free. Особено, когато трябваше да възстановява системата, след като Avira, допусна зараза.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.