Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Ми аз вчера бучих, мушках, ама не видях да сканира. :D  То ще се разбере де. Като бучна заразена. :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Къвто ще да е, човека си го написал точно и ясно, и не е лъжа. :) Аз чак сега "прогледнах", защото други неща ми отклоняваха вниманието по програмата, докато същинското все на заден план оставаше.

Моята антика Pentium 4, 3Ghz, 1GB Ram, XP SP3 x32 дали ще се справи с Total Security или да си стоя с 360 Internet Security?

Къвто ще да е, човека си го написал точно и ясно, и не е лъжа. :) Аз чак сега "прогледнах", защото други неща ми отклоняваха вниманието по програмата, докато същинското все на заден план оставаше.

Какво ти пука как си дефинират продуктите, нали те пази!

Бтв, някой попадал ли е на деинсталатор за продуктите им, защото имам потребител, който не може да деинсталира TS 360. Ще го пробвам с Appremover да видим какво ще излезне...ако не стане ще го пощя ръчно с изтриване на папките при рестарт на системата (освен ако самозащитата на програмата не е някаква извънземна). :D

Моята антика Pentium 4, 3Ghz, 1GB Ram, XP SP3 x32 дали ще се справи с Total Security или да си стоя с 360 Internet Security?

Колега, не мога да ти отговоря на въпроса. Даже системните изисквания не й виждам в сайта. :(

Какво ти пука как си дефинират продуктите, нали те пази!

Въпросът е принципен, колега. :) Просто си търся за какво да се "хвана", но както писах по-горе, преди това не беше от значение - какво пише и какво всъщност е.

@B-boy[styLe], деинсталатор не съм виждал/чувал да има.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Reuters/Xinhua: Microsoft ще си сътрудничи с Qihoo 360 в мобилния сектор и в сферата на изкуствения интелект: пише го тук (на английски).

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Системные требования для 360 Internet Security

- Поддержка ОС: Windows XP 32-bit, Vista 32-bit, Windows 7, Windows 8 и Windows 8.1 (32- и 64-bit).

- Плагин для веб-браузеров (защита от фишинга): Google Chrome, Firefox, IE x64 и IE11

Минимальные системные требования:

Оперативная память: 512 MBПроцессор: 1.6 ГГцСвободное дисковое пространство: 600 MB

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Въпросът е принципен, колега. :) Просто си търся за какво да се "хвана", но както писах по-горе, преди това не беше от значение - какво пише и какво всъщност е.

Аз не заложил за дългосрочно ползване на програма, която току - що прохожда. 

Аз наскоро си преинсталирах компютъра, че карах с ХР то 4 годинки, махнах Авира, защото щели да поддържат ХР само до края на годината и сложих 360 Internet Security, засега се справя отлично и не е тежка, но  за Тотал Секюрити бях чел някъде, че е по-тежичка?!

Аз също не съм, просто ползвах продукта известно време, защото представляваше интерес за мен. Безплатен, без реклами, семпъл интерфейс, не е нужно висше техническо образование :D Друго, което ми направи впечатление беше лекотата на работа към ОС-то, както и еднжините на 2 AV-та, облачна и тн.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Е колко да е туко що? Май са от две или три години на пазара /ако не бъркам годините/. Това е достатъчно време, да изкарат читав софтуер. Може да не е перфектен, но щом е в челните позиции на тестовете, значи става. При положение, че ползват енджини на Bitdefender и Avira.

И аз така, ама викам да питам. Че сте навътре с китайчето. :D  360TS, май не сканира флашки? Или се бъркам?

Пробвай през custom scan дали открива флашката ти..

Публикувано изображение

Бтв, някой попадал ли е на деинсталатор за продуктите им, защото имам потребител, който не може да деинсталира TS 360. Ще го пробвам с Appremover да видим какво ще излезне...ако не стане ще го пощя ръчно с изтриване на папките при рестарт на системата (освен ако самозащитата на програмата не е някаква извънземна). :D

Аз лично не съм имал проблеми с деинсталирането нито на IS 360,нито на TS 360 и все пак не съм срещал никъде из форумите някакви специални програмки за премахване на тази антивирусна..

Друго, което ми направи впечатление беше лекотата на работа към ОС-то....

Дали ?

Пробвай през custom scan дали открива флашката ти..

Публикувано изображение

Аз лично не съм имал проблеми с деинсталирането нито на IS 360,нито на TS 360 и все пак не съм срещал никъде из форумите някакви специални програмки за премахване на тази антивирусна..

Благодаря за съвета. Но, аз имах предвид когато вкличиш флашката, да ти излезе прозорче и да те пита дали да я сканира. Както е при NOD32. Ако самата флашка е заразена, ще хване ли вирусчето, когато я включиш в USB-то?

Дали ?

Ами, това са мой наблюдения. В голяма степен си зависи и от 'мощността' на компютъра, но не съм установил да изразходва много ресурс. Може би, когато сканирам всичко, но то, коя програма не натоварва в такъв момент?

Лично на 2 флашки, заразени от друг компютър, ми хвана  вирусите още при слагане на флашките.

Ясно благодаря. Явно ги проверява. Това е добре.

Ами, това са мой наблюдения. В голяма степен си зависи и от 'мощността' на компютъра, но не съм установил да изразходва много ресурс. Може би, когато сканирам всичко, но то, коя програма не натоварва в такъв момент?

И при мен няма проблем. Не натоварва лаптопа. При пълно сканиране, отно малко над 30 минути. Даже при стартиране, ми излиза едно прозорче, в което пише 23 секунди за включване /или нещо такова, спрях го че ме дразнеше :D /

П.П Става въпрос за 360TS.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Да задам, още едно въпросче. Вчера, когато сканирах компютъра с 360TS, забелязах че непрекъснато изписва re-scan. Там дето се показва, кой файл в момента се сканира. Това защото са активирани и Bitdefender и Avira ли?

360 Total Security с кои стени го ползвате?    Този пакет има какво ли не - но не и защитна стена.  Енджините на Авира и Битдефендер вероятно са пак в китайски варианти. Ако се добавят Comodo Firewall или Privatefirewall - могат да възникнат  конфликности с проактивните защити.   Нямам такива дилеми - у дома пак съм инсталирал клиентската безплатна SEP 12 заедно Kingsoft Antivirus 2012 Free.  С тях системата работи по-бързо в сравнение с Comodo IS Premium 7 Free.  Имам и двоен облачен контрол с два антивируса с реално времева защита.  Кингчо е разработен да е съвместим някои програми.

360 Total Security с кои стени го ползвате? 

Тия с арматура вътре.

• Автор

Благодаря за съвета. Но, аз имах предвид когато вкличиш флашката, да ти излезе прозорче и да те пита дали да я сканира. Както е при NOD32. Ако самата флашка е заразена, ще хване ли вирусчето, когато я включиш в USB-то?

Ще го хване колега ще го хване не се притеснявай

Имаше въпрос по-нагоре за деинсталацията на програмата. махате отметкана на самозащитата и стартирате вградение деинсталатор премахва я без остатъци и преди беше ставало въпрос затова.

360 Total Security с кои стени го ползвате?    Този пакет има какво ли не - но не и защитна стена.  Енджините на Авира и Битдефендер вероятно са пак в китайски варианти. Ако се добавят Comodo Firewall или Privatefirewall - могат да възникнат  конфликности с проактивните защити.   Нямам такива дилеми - у дома пак съм инсталирал клиентската безплатна SEP 12 заедно Kingsoft Antivirus 2012 Free.  С тях системата работи по-бързо в сравнение с Comodo IS Premium 7 Free.  Имам и двоен облачен контрол с два антивируса с реално времева защита.  Кингчо е разработен да е съвместим някои програми.

Тошка има и китайско и китайско баце. Инсталирай и ще видиш закакво иде реч а твоята "безплатна комбинация" ще е за в коша по ефективност

Ще го хване колега ще го хване не се притеснявай

Може, ако не през моя, то през нечий друг джоб ще го хване Публикувано изображение

Нищо лично, да не се обидиш.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

• Автор

Може, ако не през моя, то през нечий друг джоб ще го хване Публикувано изображение

Нищо лично, да не се обидиш.

Ти само флудваш темата вземи напиши нещо по обсъжданите въпроси

Ще го хване колега ще го хване не се притеснявайИмаше въпрос по-нагоре за деинсталацията на програмата. махате отметкана на самозащитата и стартирате вградение деинсталатор премахва я без остатъци и преди беше ставало въпрос затова.Тошка има и китайско и китайско баце. Инсталирай и ще видиш закакво иде реч а твоята "безплатна комбинация" ще е за в коша по ефективност

Когато възникне причина ще заместя една безплатна комбинация с друга сродна или подобна...Кихчо сега е във вариации и промени. Кингчо е със стабилна версия от преди 2 години. А Сепчо е на лидера в защитния софтуер Симантек и не ми се коментира това сега. Техен реален конкурент за мен е само CIS 7.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.