Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

:D:no-no::):shock11: И после кажете, че е не мислят за пиене и странно, китайска програма... а .... писаници ;)

Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Баси чудото, е гати боклука. Днес за малко да ме доведе до преинсталация. Това нещо има опция за защита на драйвърите, но вместо защита ми предложи блокаж или знам ли там, ма на проблем си беше.

• Автор

Баси чудото, е гати боклука. Днес за малко да ме доведе до преинсталация. Това нещо има опция за защита на драйвърите, но вместо защита ми предложи блокаж или знам ли там, ма на проблем си беше.

Дай подробности, закакво иде реч? Нещо за хипса ама какво точно.Я разкажи!

Черно на бяло нямам нищо. Проблема възникна с версия "С". Та при чист  и изправен компютър при опит за поредно включване, не можеше да се зареди WIn-а. Започнаха д аизлизат системни съобщения, че нямам никакви драйвъри и да поставя инсталационния диск за да направя поправка на Win-а. Системата беше почти напълно блокирана и от време на време се държеше меко казано странно.т.е Мишката и клавиатурата си работеха, но CD/DVD-то, USB и единият хард бяха напълно блокирани. Монитора ту работеше, ту не. С много зор доведох РС-то до защитен режим от където деинсталирах китайчето и възтанових системата с което се и решиха всички проблеми.

Пак уточнявам - системата е чиста и изправна. Какво точно се случи - не схванах съвсем, но ми донесе много главоболия и скъсани нерви. След тази случка и премахване на китайчето, системата си работи безпроблемно и без аномалии!?!?  РС-то ми е с ХР SP-3

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Черно на бяло нямам нищо. Проблема възникна с версия "С". Та при чист  и изправен компютър при опит за поредно включване, не можеше да се зареди WIn-а. Започнаха д аизлизат системни съобщения, че нямам никакви драйвъри и да поставя инсталационния диск за да направя поправка на Win-а. Системата беше почти напълно блокирана и от време на време се държеше меко казано странно.т.е Мишката и клавиатурата си работеха, но CD/DVD-то, USB и единият хард бяха напълно блокирани. Монитора ту работеше, ту не. С много зор доведох РС-то до защитен режим от където деинсталирах китайчето и възтанових системата с което се и решиха всички проблеми.

Пак уточнявам - системата е чиста и изправна. Какво точно се случи - не схванах съвсем, но ми донесе много главоболия и скъсани нерви. След тази случка и премахване на китайчето, системата си работи безпроблемно и без аномалии!?!?  РС-то ми е с ХР SP-3

Странно аз също ползвам Уиндоус XP SP3 и нямам такива проблеми. А между другото да те попитам като сискенирал излизали ли са ти в оранжево някакви детекции изписани на китайски и после да си маркирал всичко за триене не само тези, които си ги маркира самата програма?

Странно аз също ползвам Уиндоус XP SP3 и нямам такива проблеми. А между другото да те попитам като сискенирал излизали ли са ти в оранжево някакви детекции изписани на китайски и после да си маркирал всичко за триене не само тези, които си ги маркира самата програма?

Не, не съм правил настройки по различни от тези коментирани в тази тема. Като казвам версия "С", то имам предвид EN версията на Кихчо т.е. в случая не съм попадал на неразбираема ситуация. Програмата ми допадна много, но след създалата се ситуация не смея да я кача отново. Може и да съм един от кусузлиите 1/1000, но за сега не смятам да продължа да използвам Qihoo

нещо хипса те е прецакал

• Автор

нещо хипса те е прецакал

Определено мисля, че е така но хипса сам не блокира иска се решение от потребителя!

Четейки последните мнения се чудя как може да съм си доверил защитата на такъв продукт.

Или съм бил сляп или късметлия. Не ми е товарел компа и параметрите са мнооого под тези които цитирате.

Що се отнася до шрифта...явно и руснаците обичат люти чушлета. Със сигурност и американо си падат по-тях. ;) 

Публикувано изображение

• Автор

Четейки последните мнения се чудя как може да съм си доверил защитата на такъв продукт.

Или съм бил сляп или късметлия. Не ми е товарел компа и параметрите са мнооого под тези които цитирате.

Що се отнася до шрифта...явно и руснаците обичат люти чушлета. Със сигурност и американо си падат по-тях. ;)

Публикувано изображение

Ами аз какво да кажа като все още защитата ми е поверена на продукта и то на китайската версия. Параметрите на моя комп са след ните Процесор дуал кор 2х3 гигахерца 2 гб рам, не смятам че е кой знае какво и не усещам програмата. Вероятно и аз ще се причисля към късметлиите. Че то нито вирус да ме тръшне нито нищо. и при това виртуалки не ползвам правя си тестовете на реална машина!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Здравейте,

Някой успял ли е да пусне антивирусната под лимитиран потребител? До момента при всяко стартиране иска задължително администраторска парола.

Когато се форсират правата и - стартира, но с изключена защита и реално не пази.

Някакви идеи?

• 4 седмици по-късно...

Ползвам 360 Internet Security 2013 от няколко дни. Изпробвах я, защото Avast беше пуснал вирус от флашка. По отношение на забавянето на работата на компютъра - работи малко по-бавно, но изчисти всичко. Прекалено бавно обновява дефинициите.

Ползвам 360 Internet Security 2013 от няколко дни. Изпробвах я, защото Avast беше пуснал вирус от флашка. По отношение на забавянето на работата на компютъра - работи малко по-бавно, но изчисти всичко. Прекалено бавно обновява дефинициите.

Това е така само при първото обновяване!

Някой да помогне защо програмата защитава само администраторският акаунт, а другия не.

Публикувано изображение

Добри новини за феновете на програмата.Какво ново?

New scanning and detection capabilities, new monitoring engine, new skin with updated graphical user interface, new functions toolbox, support skinning, new summary graphical user interface and etc

Скоро!

• 5 седмици по-късно...

Наблюдавам странен проблем с Кихо при мен - при дръпнат плазгач на максимални настройки след ден-два програмата автоматично го сваля на минимални. :ohmy:  Идея си нямам защо така се получава и дали е само при мен.В wilders нищо не казват....

• Автор

Наблюдавам странен проблем с Кихо при мен - при дръпнат плазгач на максимални настройки след ден-два програмата автоматично го сваля на минимални. :ohmy:  Идея си нямам защо така се получава и дали е само при мен.В wilders нищо не казват....

Само при теб е това. Аз не забелязвам такъв проблем. Опитай да инсталнеш наново програмата. Новата версия е супер стабилна никакви бъгове и неполадки, евала им не случайно им дигнаха рейтинга в комс ру.

Здравейте! Използвам програмата повече от месец на Windows 8 86 bit, сега я сложих и на 64 bit с тази разлика, че някой от от услугите се засичат, като 32 битови. Искам да попитам тези, които са я позвали по-дълго време дали ще има някакъв конфликт между хипса на програмата и този на стената на comodo?

Здравейте! Използвам програмата повече от месец на Windows 8 86 bit, сега я сложих и на 64 bit с тази разлика, че някой от от услугите се засичат, като 32 битови. Искам да попитам тези, които са я позвали по-дълго време дали ще има някакъв конфликт между хипса на програмата и този на стената на comodo?

Със сигурност , а и не само с неговия.

Със сигурност , а и не само с неговия.

Добре дай мнение за настройване на двете програми определено comodoto ти е слабост и би трябвало да имаш поглед над напасването на двете програми.

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

• Автор

Добре дай мнение за настройване на двете програми определено comodoto ти е слабост и би трябвало да имаш поглед над напасването на двете програми.

Единия от хипсовете трябва да се изключи.

Това добре, но кой. Комодото го ползвам повече време от Кихо затова немога да преценя как е и хипса му все още, защото не съм имал много сработвания.

Това добре, но кой. Комодото го ползвам повече време от Кихо затова немога да преценя как е и хипса му все още, защото не съм имал много сработвания.

аз бих оставил хипса на кихо, а комодото да е само като стена.

Не става въпрос за слабост , единственото правилно решение е да деинсталираш едната. Ако ползваш и двете едновременно трябва да си наясно , че и двете не защитават на 100% от възможностите си.

Тази антивирусна програма дали е безплатна или платена  ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.