Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

грешката ти е че не сложи китайската версия, дори със спряни локални енджини там празно няма  ;)

облака й засича много повече от анг. версия

Не разбирам китайски,сори.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Слаба ракия,слаба,слаба.Реших да я инсталирам да я видя ама резултата е плачевен,компютарът ми стана на дармадан

Публикувано изображение

Тая снимка нищо не доказва!

Не разбирам китайски,сори.

няма какво да разбираш, тя е пълен автомат, всичко сама прави ;)

Тая снимка нищо не доказва!

Щом казваш.Много празни приказки се говорят във тоя форум мноого.

Редактирано от Стелиос (преглед на промените)

Направи видео. :ph34r:

Като искаш видео направи си,аз нямам намерение да се занимавам с празните ти приказки.Като не вярваш на снимката си е твой проблема.

Като искаш видео направи си,аз нямам намерение да се занимавам с празните ти приказки.Като не вярваш на снимката си е твой проблема.

Не моето са празни приказки!Пльосна някаква снимка и оплю програмата - това са празни приказки.Ако ще показваш/доказваш нещо си, направи го като хората.

И файлчетата,и настройките и часовника да се вижда,че от предният клип много не ми стана ясно защо термира процеса  :ph34r:  Иначе ние всички тука сме ахмаци и хал хабер си нямаме  :help wanted4:

Не,тука като ви гледам освен да си говорите празни приказки и самозалъгвате друго не правите.

luckyboy се съдра да говори празни приказки само но не даде нищо във обратното твърдение.

Е приятно самозалъгване ви пожелавам.

• Автор

:D

Колегата Стелиос сама публикува вчера архив и единствената програма, която помете всичко в него бе кихо. Ама той се е заразил с 900 вируса при кихо, нещо което е меко казано невероятно, тъй като аз много време ползвам същата програма и на такива батаци свидетел не съм ставал. Тука никого не караме да ползва това или онова нека си плюе програмата на него му се струва, че не е надеждна и в неговите очи е така. Аз лично ще си  я ползвам докато не ме издъни.

Колегата Стелиос сама публикува вчера архив и единствената програма, която помете всичко в него бе кихо. Ама той се е заразил с 900 вируса при кихо, нещо което е меко казано невероятно, тъй като аз много време ползвам същата програма и на такива батаци свидетел не съм ставал. Тука никого не караме да ползва това или онова нека си плюе програмата на него му се струва, че не е надеждна и в неговите очи е така. Аз лично ще си  я ползвам докато не ме издъни.

Напълно споделям мнението ти.Не знам защо цитира точно мен.Аз също имам преки наблюдения и смело твърдя, че за да се получи това от снимката, трябва да е изключен даден сървиз!!!! :ph34r:

• Автор

Напълно споделям мнението ти.Не знам защо цитира точно мен.Аз също имам преки наблюдения и смело твърдя, че за да се получи това от снимката, трябва да е изключен даден сървиз!!!! :ph34r:

Напълно съм съгласен с теб смятам, че едва ли има антивирус да пропусне толкова, пак от наблюденията ми Кихо е от програмите с най-висок детект, и това как да го вярвам незнам!

Чист шантаж, ама както Никс-а каза ние сме ахмаци, карай да е весело....

Не,тука като ви гледам освен да си говорите празни приказки и самозалъгвате друго не правите.

luckyboy се съдра да говори празни приказки само но не даде нищо във обратното твърдение.

Първо си виж  постовете  и тогава дрънкай глупости. Аре бегай  :)

Напълно съм съгласен с теб смятам, че едва ли има антивирус да пропусне толкова, пак от наблюденията ми Кихо е от програмите с най-висок детект, и това как да го вярвам незнам!

Не бива да отхвърляме възможността за издънка. Но пък само е една гола снимка ... поне архива да се даде и да се пробва. Може проблема да е при колегата,възможно е и програмата да се е издънила. Така само лаф..не става. Пък и за какво да се дърляме? Не му харесва не ползва,аз я сложих и не съм кой знае колко очарова от нея. С тия редки ъпдейти на Бита нещо ме притесняваше.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ей,педал смотан,''аре бегай'' ще викаш на майка си.Ае ша та .... и в лайното смотано.

Ами какво ще кажеш да се срещнем? Като те гледам на аватара на какъв мислиш ми мязаш?

Дасвидания , и не се коси оти ке ти мине.

• Автор

Първо си виж  постовете  и тогава дрънкай глупости. Аре бегай  :)

Не бива да отхвърляме възможността за издънка. Но пък само е една гола снимка ... поне архива да се даде и да се пробва. Може проблема да е при колегата,възможно е и програмата да се е издънила. Така само лаф..не става. Пък и за какво да се дърляме? Не му харесва не ползва,аз я сложих и не съм кой знае колко очарова от нея. С тия редки ъпдейти на Бита нещо ме притесняваше.

Не я отхвърляме но издънка с пропуск на 900 вируса айде стига. Облака мете повечето ъпдейтите на бита са за всеки случай ако на човек му спре нета да не се зарази от някоя флашка да се включи енджина на бита. Аз ползвам китайката, както вече споменах доста по-мощна е!

И аз изпробвах китайската версия, но се омотах с езика. С настройките се справих, но без да искам ъпгрейднах до някакъв по-голям пакет с куп допълнителни програми и тулчета и компа ми замяза на китайска манджа, едвам се отървах, че и деинсталаторите и те на китайски с много опции - ужас.....не знам какво да цъкна, проба/грешка няколко пъти..., че накрая успях да махна всичко с ероглифи... - сега на настолния с последната англйска версия се задържам, и забелязвам ъпдейтите на Бита зачестяват, до скоро бяха почти на 24 часа, а сега на 12 часа видях публикуван и прихванат ъпдейт...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Гледам, че в последно време доста са се захласнали по програмата. Не е ли тежка, при положение, че инсталатора е над 180 MB?!

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

Гледам, че в последно време доста са се захласнали по програмата. Не е ли тежка, при положение, че инсталатора е над 180 MB?!

Никак даже.Инсталатора не е мерило.

Хъм, тежичко стана. Върнах на една от първите версии.

Не е вярно.

Не е вярно.

Машината ми не е кой знае какво, но усещането за мудност е факт при мен.  Ясно че машина с "яки параметир" не би направила разлика. Не всеки обаче е с последен модел РС 

Phenom II x 4    3Ghz ,  6 GB ram 1600 mhz , HDD 500 SATA III  и я усещах доста мудно както и " Trend Micro Titanium AntiVirus  2013" като отворя една папка с филми и чакам да се зареди горе зелената линия докато покаже папките и при архивиране с winrar 4.20  на архиви около 200 мб се усещаше значително забавяне все едно съм с старият комп който беше наполовина по бавен.

Явно прави мониторинг или индексиране постоянно и това бави системата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.