Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

От 12 ч. на обяд, откакто съм включил компа, три пъти се ъпдейтва 360 I. S. не знам на добре ли е или на зле....

Публикувано изображение

Но според мен получаваме на време последните дефиниции и няма място за притеснения.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

При мен има само едно обновяване до момента:

Публикувано изображение  Публикувано изображение

• Автор

Свалих я и я сложих ма да видим.

Ъпдейт

Свалих я и я сложих ма да видим.

Китайската версия е нова!

• Автор

Така да споменя още едно от предимствата на китайската версия е наличието на пясъчник и опции за почистване на регистри и други подобни. При английската няма такова нещо!!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Така да споменя още едно от предимствата на китайската версия е наличието на пясъчник и опции за почистване на регистри и други подобни. При английската няма такова нещо!!

Брат, доста време си с китайката, да те помоля като си по-свободен да направиш няколко шота с описание на главните настройки?Мерак ми е да я пробвам.

• Автор

Брат, доста време си с китайката, да те помоля като си по-свободен да направиш няколко шота с описание на главните настройки?Мерак ми е да я пробвам.

Само да намеря време, значи почти идентични са опциите с английската версия няма големи разлики. Но лови много повече.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Станах фен на чудото, след разочарованието ми от последните  версии на AVAST 8  и AVAST 9 beta. За мен чудото е странно, но взе да ми харесва. Лошото е , че има май някакъв проблем с обновяванията на антивирусните дефиниции.

Дайте някакви по - пресни отзиви.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

Станах фен на чудото, след разочарованието ми от последните  версии на AVAST 8  и AVAST 9 beta. За мен чудото е странно, но взе да ми харесва. Лошото е , че има май някакъв проблем с обновяванията на антивирусните дефиниции.

Дайте някакви по - пресни отзиви.

Ако не те бърка езика ти препоръчвам да си сложиш китайската версия доста по-добра е!!!

Английската версия 360 IS 2013 не се разпознава като анти шпионски софтуер от центъра за сигурност на Windows 8 *32 на настолния.

Някой друг с подобен случай?

Предполагам тогава е репортнато и си го знаят отдавна. Ще изключа съобщенията временно.

• Автор

Предполагам тогава е репортнато и си го знаят отдавна. Ще изключа съобщенията временно.

да знаят си го да видим кога ще го оправят нещо се бавят с нови версии там!Аз си стоя с китайката

Е много важно че не се разпознава,нали те защитава. Мене по ми е интересно кога ще има нова версия, за английска говоря и дали ще има някакви съществени промени?

Интерфейса ми харесва - и до там.

Снощи от последните 10 линка на malc0de - хвана само 2.

Вярно, че са нови и Битдефендър нямаха още дефиниции за тях (проверих ги после във VT), но нито уеб защита се обади (уж добака към хрома сложи), нито облак, нито QVM гъкна (активирах го и него в реално време).

С Форти са други нещата..., други проби, но 8 от 10 само уеб блокера прихвана....

Изпратих снощните на BD, ще проверявам всеки ден през VT, дали и кога ще ги добавят, и кога 360 ще ги прихване...

И още нещо - при инсталацията Кихо поиска да махна Shadow Defender, съгласих се за да продължа инсталацията, но след рестарт SD си стои и работи.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

Интерфейса ми харесва - и до там.

Снощи от последните 10 линка на malc0de - хвана само 2.

Вярно, че са нови и Битдефендър нямаха още дефиниции за тях (проверих ги после във VT), но нито уеб защита се обади (уж добака към хрома сложи), нито облак, нито QVM гъкна (активирах го и него в реално време).

С Форти са други нещата..., други проби, но 8 от 10 само уеб блокера прихвана....

Изпратих снощните на BD, ще проверявам всеки ден през VT, дали и кога ще ги добавят, и кога 360 ще ги прихване...

И още нещо - при инсталацията кихо поиска да махна Shadow Defender, съгласих се за да продължа инсталацията, но след рестарт SD си стои и работи.

Що не опиташ китайското кихо да видиш тогава дали фортиклиента ще издържи на напъна. Фортито не е лоша програма една от силните и черти е уебгарда, но при мен се прояви по друг начин, като я ползвах често ми излизаха стоп екрани като я махнах проблема се поизчисти!!

И още нещо - при инсталацията Кихо поиска да махна Shadow Defender, съгласих се за да продължа инсталацията, но след рестарт SD си стои и работи.

На форти-то само уеб гарда му е силата.Да, един от най-добрите е!Ако обаче пропусне нещо, за което няма дефиниция си свършен!

• Автор

На форти-то само уеб гарда му е силата.Да, един от най-добрите е!Ако обаче пропусне нещо, за което няма дефиниция си свършен!

Китайците в момента имат нещо проблем с ъпдейтите на енджина на бита ъпдейтва се само авирата. Бита от два дни няма.дано го оправят скоро, че хората дето са на английската версия разчитат главно на него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.