Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Пусни още един път ръчно и ще пише вече 13.06.2013 винаги при първи ъпдейт пише 6 -ти а след това дава нова дата има още първо обновява ядрото и плъгините а после самите бази!

Так и предполагах,вече всичко е наред.Ще й дам шанс... :)

Адрес за изпращане на образци?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Аз тук пращам:

http://sampleup.sd.360.cn/index.php

Изпратих пробите от съседната тема и получих на имейла отговор, че ги обработват до 24 часа.Имаш ли наблюдение дали това отговаря на истината?

• Автор

Изпратих пробите от съседната тема и получих на имейла отговор, че ги обработват до 24 часа.Имаш ли наблюдение дали това отговаря на истината?

да отговаря.

По отношение на ХИПС-а, въпрос, който сравнително бегло засегнахме. Бих искал да споделя следното впечатление. Хипса блокира доста добре и задава решение на ползователя, което той може да отмени в рамките на 30 секунди, ако той не знае какво да прави програмата ще реши вместо него, а ако е напреднал и е убеден че предложения за блокиране или разрешаване файл програмата съветва погрешно може да отмени нейния съвет и да реши по своему.

Директни линкове:

Download: 360 Internet Security 2013 v4.1.0.4031 x32

Download: 360 Internet Security 2013 v4.1.0.4031 x64

Тези линкове за даунлоуд не бачкат ... Вчера си я дръпнах от CNET, ето директен линк: ЦЪК за х32; и ЦЪК за х64 версия

Иначе впечатленията ми от програмата са доста добри!

Само една забележка. След като сканирах една папка, пълна с зловредни файлове, засече доста и ги премахна както си му е редът (без остатъци в папката), но 2 от файловете останаха в папката във вид на шорткът към карантината:

Публикувано изображение

Може ли да се настрои тези шорткъти да се самоизтриват или въобще да не се създават? Все пак е неудобно ръчно да ги трия... 

Редактирано от kook (преглед на промените)

Тази антивирусна програма не се обновявала от вчера от 18: 23 . Това нормално ли е ?

• Автор

Тази антивирусна програма не се обновявала от вчера от 18: 23 . Това нормално ли е ?

Да напоследък има проблем с ъпдейта но тя не разчита основно на дефиниции, а на облак, евристичен модул и хипс. Вероятно скоро ще оправят проблема. При мен току що тръгна, започна да сваля бази но нещо прекъсна.  Не си мислете, че не сте защитен отлично поради този факт. 

Интернет секюритито има ли стена ? Сефте я слагам, дайте някакви настройки ако има специфика, макар, като гледам всичко на е ясно....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Няма стена. Има хипс и антифишинг. Има един плъзгач на макс трябва да се сложи отметка на рооткит и да се включи евристичния модул QVMII при реалновремевата защита!!!

Свалих малко файлчета от интернет,добре се представи:

Публикувано изображение

Оставените: 

http://dox.bg/files/dw?a=27cd9b7402

Паролата е стандартната.

Свалих малко файлчета от интернет,добре се представи:

Публикувано изображение

Оставените: 

http://dox.bg/files/dw?a=27cd9b7402

Паролата е стандартната.

И аз съм много доволен. Доста високо ниво на детекция показва програмата. Разбира се, пропуска нещо тук-там, но като цяло се представя завидно. Особено като се вземе предвид, че е безплатна, направо си е едно много добро решение!

Иначе от твоя архив ЕСЕТ остави:

Публикувано изображение

Като последният файл net_support.exe Вирустотал го дава като безвреден - 0 / 47.

А файлът german.exe по принцип се лови от БитДифендър (36 / 47), но явно обновяването на дефинициите на Бит-а наистина идва със забавяне при Киху...  :) 

А файлът german.exe по принцип се лови от БитДифендър (36 / 47), но явно обновяването на дефинициите на Бит-а наистина идва със забавяне при Киху...  :) 

и какво не го ли лови кихуто?

и какво не го ли лови кихуто?

Колегата aten казва, че Киху не го е хванал. Но сега как е не знам - може да са го добавили към дефинициите. От снощи не съм пускал виртуалната машина и не знам дали енджина на БитДифендър се е ъпдейтвал скоро. За последно мисля, че беше с дата 15.06

• Автор
  • QVMII току що помете файла 3D, а фалйа герман.ексе не се лови блокиран е от проактивката. чакам дефиниция или сработване на QVMII

Интернет секюритито има ли стена ?

Сефте я слагам, дайте някакви настройки ако има специфика, макар, като гледам всичко на е ясно....

Аз съм ги направил така:

Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение

• Автор

Китайската версия е по-добра при тази ъпдейта е по-рядък, облака не реагира така бързо.  Разбира се това е по-друга програма въпреки сходството, ще ги оправят тези неща!

Китайската версия е по-добра при тази ъпдейта е по-рядък, облака не реагира така бързо.  Разбира се това е по-друга програма въпреки сходството, ще ги оправят тези неща!

Двете с различни двигатели ли са? И ползват различни сървари ли? 

• Автор

Да мисля, че са еднакви може би е проблемна комуникацията на новото кихо с тях. Има нещо

Програмата сама ли ъпейтва модулите си или на ново с нов инсталатор, да се надгражда ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.