Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Ето това се казва новина ще си имаме английски Бай Кихчо. Един път да излезне нямам търпение.

In a recent interview with local media, Zhou Hongyi, CEO of Qihoo, said this year, 2013, would be an important year for the internationalization of Qihoo and would launch an English version of 360 security service, bringing free security service to other places around the world. Qihoo dreams of becoming the biggest Internet security company in the world, he added

Екстра. Само да излезне и го мятам на виртуалката. Не че не си го разбирам и китайския... Просто на някои символи не им долавям значението. :ph34r:    :D 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

Екстра. Само да излезне и го мятам на виртуалката. Не че не си го разбирам и китайския... Просто на някои символи не им долавям значението. :ph34r:    :D 

Е ще се възползваш и от Хипса все пак!

• 2 седмици по-късно...

Ето това вече ще се пробва,новата вресия е с двигател на BitDefeder-а-  http://www.360safe.com/pc.html

Ето и само инсталатора 

http://software-files-a.cnet.com/s/software/13/16/88/05/360is_min_cnet_4.1.0.4031.exe?lop=link&ptype=3001&ontid=18510&siteId=4&edId=3&pid=13168805&psid=75915547&token=1371096602_fac5698d657efe89718fe682c74b199c&fileName=360is_min_cnet_4.1.0.4031.exe

Мирър 

http://yadi.sk/d/s5JAtldl5kjGI

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Ето това вече ще се пробва,новата вресия е с двигател на BitDefeder-а-  http://www.360safe.com/pc.html

Супер имаме си нов Кихчо и то версия Интернет Секюрити. Да видим качеството! Евала за новината!

• Автор

Супер инсталирах го и сега ъпдейтвам, само кофти че са сменили иконката долу предната беше по-добра според мен.

Въпреки че е Internet Security  няма ясно изразена защитна стена....Веднага залепих Comodo ...

но има ХИПС

Основные компоненты 360 Internet Security 2013

Защита компьютера

• Файловый антивирус в реальном времени

• Защита USB-устройств

• Проактивная защита

Интернет-защита

• Фильтрация URL-ссылок

• Защита загрузок

Защита личных данных

• Анти-кейлоггер - защита от перехвата клавиатуры

• Защита веб-камеры

Основные возможности 360 Internet Security 2013

• Защита от угроз при загрузке файлов

Антивирус уведомит вас заранее, является ли файл безопасным для загрузки.

• Безопасные онлайн-покупки и Интернет-банкинг

Облачная технология защищает ваш компьютер от новых вирусов и вредоносных программ.

• Защита от уловок злоумышленников

Технология защиты от фишинга распознает активные мошеннические URL-ссылки.

• Защита конфиденциальных данных

Анти-кейлоггер и блокировка перехвата веб-камеры защищают от попыток несанкционированного доступа к вашей личной информации.

HIPS-а и анализа на поведението са изключени след инсталацията на Comodo Firewall(явно засича наличието на HIPS)...Едва ли HIPS-а на 360 е по-добър от този на Comodo,въпреки че изкара от раз 280 точки именно на Комодовския тест.Ще се тества-резултатите са повече от добри,въпреки някой фалшиви засечки...

• Автор

HIPS-а и анализа на поведението са изключени след инсталацията на Comodo Firewall(явно засича наличието на HIPS)...Едва ли HIPS-а на 360 е по-добър от този на Comodo,въпреки че изкара от раз 280 точки именно на Комодовския тест.Ще се тества-резултатите са повече от добри,въпреки някой фалшиви засечки...

фалшивите ги дава облака това е интересното. Обърни внимание на модула QVMII ей това им е перлата на програмата!

• Автор

"Перлата" е изключена (по-подразбиране) от Real- time Protection....Мисля ,че е по-добре за защитата да се включи.

Поддържам мнението ти по-добре е да се включи. Доста голям процент от детекциите на програмата са от този модул, не е за подценяване никак дори.

Да, има неща обвити в мистерия що се отнася до програмата.То с кое китайско не е така!?

Знаеш ли каква е мистерията?

Китайците са 1/3 от населението на земята,и всичко познато ми ,и произведено в Китай,е copy/paste на не-китайски производител.

Сигурен съм,че и там има мозъци,но при толко паплач,според мен би трябвало да имат повече измислени от тях неща ,а не само скапани ментета.

Това съвсем не визира АВ софтуера от тази тема,но ме кара да съм меко казано скептичен към всичко сътворено от оризовите глави.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Знаеш ли каква е мистерията?

Китайците са 1/3 от населението на земята,и всичко познато ми ,и произведено в Китай,е copy/paste на не-китайски производител.

Сигурен съм,че и там има мозъци,но при толко паплач,според мен би трябвало да имат повече измислени от тях неща ,а не само скапани ментета.

Това съвсем не визира АВ софтуера от тази тема,но ме кара да съм меко казано скептичен към всичко сътворено от оризовите глави.

И при японците беше копи и пейст ма иди ги стигни сега. Освен това ако можеш дами посочиш откъде са откопирали модула QVMII ще те призная и коя програма има аналог на това?

Бях се ориентирал към ЕСЕТ, но случайно видях, че Qihoo вече има английска версия. Определено ще се пробва, за да видим струва ли си да я хвали толкова Василевса. И няма как да пропусна да се възползвам от прословутият облак на програмката. Да правя ли комбинации с някоя стена? Може би  любимата на NEY Privatefirewall? :Д

• Автор

Бях се ориентирал към ЕСЕТ, но случайно видях, че Qihoo вече има английска версия. Определено ще се пробва, за да видим струва ли си да я хвали толкова Василевса. И няма как да пропусна да се възползвам от прословутият облак на програмката. Да правя ли комбинации с някоя стена? Може би  любимата на NEY Privatefirewall? :Д

Опитай и може да споделиш мнение. 

И при японците беше копи и пейст ма иди ги стигни сега. Освен това ако можеш дами посочиш откъде са откопирали модула QVMII ще те призная и коя програма има аналог на това?

Няма как да ти покажа разбира се ,защото не съм толкова навъtре в тая материя.Аз не ползвам АВ програма от поне 7 години.Знам как да не се заразявам.

Просто попаднах на темата,прочетох ,че китайците са "създали" нещо ,и коментирах.

Не не необходимо да съм на "ти" с тези неща ,за да си кажа менението нали :) ? -макар и да е offtopic.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Предполагам, че след като сам казваш, че не си на ти , а просто изразяваш някакво мнение, няма нужд да се взема под внимание и да се коментира дори, защото тук ще нищим качествата на Quihoo, а не отношението на някой към китайския народ. 

• Автор

Последно това преведено qihoo ли е или?

е да без авира и другия един енджин и без опциите за оптимизация!

е да без авира и другия един енджин и без опциите за оптимизация!

Демек, ще го пропуснем,благодаря ти. :)

• Автор

И защо да го пропуснем?

ти не прочете ли представянето на руски, което съм публикувал тук. Ти ако кихо го ползваш заради енджина на авира е друг въпрос. Битдифендъра присъства освен това има ХИПС собствен евристичен модул и така нататък, мисля че ще се развива!

Демек, ще го пропуснем,благодаря ти. :)

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Държи се добре и изглежда обещаваща програмата...

Току що успешно се ъпдейтна модула на Битдефендер, но не разбирам защо дефиницийте са с дата 06.06  :ohmy:

Публикувано изображение

• Автор

Току що успешно се ъпдейтна модула на Битдефендер, но не разбирам защо дефиницийте са с дата 06.06  :ohmy:

Публикувано изображение

Пусни още един път ръчно и ще пише вече 13.06.2013 винаги при първи ъпдейт пише 6 -ти а след това дава нова дата има още първо обновява ядрото и плъгините, а после самите бази!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.