Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

А къде се намира отметката "Най-добър отговор"?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

отметката "Най-добър отговор" е видим за модератор или за автора на темата. При модератора и над него е с по-високи привилегии.

преди 8 минути, Profruit написа:

видим за модератор или за автора на темата

?
Не питах кой вижда, а къде се вижда...
Да не пускам куха тема, за да намеря опцията...

преди 3 минути, цър-вул написа:

...

spacer.png

От известно време се каня да питам - преди темите с непрочетено съдържание се изписваха с получер шрифт, сега са със стандартен шрифт, като тези, в които няма ново съдържание. Проблемът в моя телевизор ли е или глобален за форума?

При всеки е така още от Септември.

преди 1 час, Freem@n написа:

При всеки е така още от Септември.

Май трябва да си видите антените на телевизорите, колкото до карето в дясно с новите теми, това а и другото си от темата на IPB :

Capture d’écran (32).png

Хм, тук на телефона са ми с удебелен, но не съм сигурен на машината как са...

• 4 седмици по-късно...

При опит за качване на bat файл:

Цитат

За съжаление при качването на този файл възникна неизвестна грешка в сървъра.
(Error code: -200)

И синтаксис за корекция:

Цитат

Казването се провали

Качването

преди 2 часа, Anne написа:

Не, човечеството в момента не е богато, нито щастливо, ама ти си го вярвай и си живей в тъпата си утопия.

Няма как да си богат и щастлив, ако не си здрав. А в момента хората в цял свят са болни. Къде от биологичното оръжие "ковид-19", къде от рак, диабет, паркинсон, и какво ли още не.............. Въздухът, водата и почвата са замърсени, храната е ГМО, откачени политици се чудят как да ударят Русия и да я разпарчетосат, хората са принудени да носят на гърба си кърлежните икономики на САЩ и Германия, да им търпят простотиите.

Ти си напълно малоумен и обсебен от парите! А те не са всичко на този свят. С теб нормално не може да се разговаря. Ти нямаш ценности! Ти си едно нищо!

На хората им писна от войни, алчност и грабежи! Искат просто да водят нормален живот.

Ти, като ненавиждаш толкова България, си стегни багажа и се махай! Омръзна ми от такива като теб! Омръзна ми от децата и внуците на мръсните нацисти! Не разбрахте ли, че вашето отдавна свърши? Светът расистки няма да стане! Нама да живеем според болните ви планове!

Ти си сбъркан човек, лишен от емпатия!

Нямаше да се интересувам толкова от Втората световна, ако не бях разбрала какви лицемери са германците и кой стои зад рухването на социализма!

Надявам се всичко най - лошо като карма да застигне вашите наследници! Вие предадохте и унищожихте България!

Аз в момента нито съм здрава, нито съм щастлива! Нямам нищо, защото живея в сбъркано общество, което не е денацифицирано. Нямам право нито на любов, нито на секс, нито на нормален живот. Обществото ме принуди сама да се оправям с една разпоретина и луда, която в социалистическа България щеше да влезе в затвора за тормоз. Градът ми е съсипан, страната ни е съсипана, нямаме чист въздух, нито чиста вода, нито чиста почва. Ядем боклуци, всеки ден ни подлагат на стрес.

И искаш да съм благодарна за всичко това ли бе, урод? Да съм благодарна на мутромафиота Борисов, който гледа да ни вкара във война срещу Русия? Да съм благодарна на тоя, заради който стотици невинни се самоубиха от глад и мизерия през първия му мандат?

Много си нагъл! И ти си същия като Мартина Балева! За такива като вас Левски е казал "Само смърт"!

Предатели нямат право да ме поучават! Колко евреи заради твоето семейство пострадаха, а? На колко хора взехте дома и работата? Нещастници!

Моля, ако някой знае адреса ѝ, да ѝ прати специализирана помощ. Притеснява ме, че може да посегне на живота си.

• 3 седмици по-късно...

Вероятен бъг в обработката на диалога за приемане на cookies при влизане във форума. Диалогът стои като залепен вестник на прозорец, при приемане на условията дава грешка, рядко понякога не дава грешка, но си остава и не се маха.
Уеб браузер - MS Edge за Android, проява на грешката - от месеци насам, версия - всички досега.
https://i.imgur.com/4URhetK.png 
https://i.imgur.com/DM5z7rE.png

А на сайта на Калдата пък, при всеки линк от него се появява подобен диалог, сякаш не съм приел условията, но пък изчезва за конкретната страница при приемането им ... до отварянето на следваща.
Досега не съм попадал на друг сайт, който да ми прави проблеми с MS Edge - Android за приемане кукита по изискванията за GDPR.

това си е редовно при мен
като цъкна на някое бутонче...примерно "активност" и всичко си идва на мястото
1491100419_Bitmap.jpg.433cfbd8811422a80d6b81ea3d4519bb.jpg

преди 58 минути, дръндю написа:

това си е редовно при мен
като цъкна на някое бутонче...примерно "активност" и всичко си идва на мястото
1491100419_Bitmap.jpg.433cfbd8811422a80d6b81ea3d4519bb.jpg

Ти често се объркваш. Вече и писмени известия получаваш.

Може ли на този субект да се направи забележка поне да симулира диалог. Реденето на свои със свои постове на руски във всяка тема е лишено от здрав разум.

преди 9 минути, _nib_ написа:

15431377.jpg

15433403.jpg

преди 37 минути, Myanmar написа:

Може ли на този субект да се направи забележка поне да симулира диалог. Реденето на свои със свои постове на руски във всяка тема е лишено от здрав разум.

Бутона докладвай няма ли ефект ?

преди 2 часа, Myanmar написа:

styethyem_yapfiles_ru_yapfiles.ru.gif

нидей уа занзибар....

нидей уа....

поичи няма да праа така уа

Оправете си календара https://www.kaldata.com/forums/calendar/events/2021/5/ и кажете на жик-така да не пише празниците по два пъти и да научи ден на какво е 24 май.

Някой може ли да ми каже, как да цитирам със скрито съдържание?

Покорно благодаря!:wors:

Spoiler
преди 9 часа, Чингис Хан написа:

Покорно благодаря!:wors:

Селектираш цитираното и избираш спойлер.

Или избираш спойлер, цъкаш в него и цитираш.

преди 14 часа, Myanmar написа:
  Покажи скритото съдържание

Горе- Долу   Така

току-що, Чингис Хан написа:
преди 14 часа, Myanmar написа:
  Покажи скритото съдържание

.....

Не мога да ъплоадвам снимки.Размера е в нормата.Дава ми неизвестна грешка в сървъра.

При мен няма проблем, току-що си ъплоаднах (интересна българска дума :D ) една в личния албум:

преди 1 минута, Rudy M. написа:

large.210410_111429.jpg.f7ae7eddd79ee9b9

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.