Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

току-що, acnekt написа:

Тя има човек в калдата и дреме на г, както пееше Ицо.

https://www.youtube.com/watch?v=XhAe4lLR8Ms

Ако ще й 5 човека да има това не й дава право на привилегии или правилата не са за всички г-н @Kalin Karaboychev?

преди 9 минути, Myanmar написа:

То доста поработиха докато опразнят форума. По-добре е като сега, да няма.

Ами дано не повторят грешката на Юри от дата.бг която точно заради такива простотии умря.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 651k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 8 часа, Myanmar написа:
преди 7 часа, Myanmar написа:

Свикнали сте всичките трима души, дето пишете в темите, които тя осира с етническа омраза. Аз не пиша редовно и не съм свикнал, нито искам да свиквам.

С "цървули" се обръща Валкирия1 към българите, ако някой не е в течение.

Пак ли ревеш душице?Като ти е толкова изнежен  и чувствителен софтуера недей да подслушваш около постовете ми към други и да цитираш избирателно. Вселенската справедливост е такава  ,когато някой изисква да се отнасяш към него като с  лачен трандафор, да не се държи като цървул. Това за теб искрено и лично и за всички  останали  от фен клуба на Годзила . Само Алла поднася алени рози  на цървули и ги прави звезди на руската естрада.Точка.

преди 12 часа, valkiria1 написа:

Пак ли ревеш душице?Като ти е толкова изнежен  и чувствителен софтуера недей да подслушваш около постовете ми към други и да цитираш избирателно. Вселенската справедливост е такава  ,когато някой изисква да се отнасяш към него като с  лачен трандафор, да не се държи като цървул. Това за теб искрено и лично и за всички  останали  от фен клуба на Годзила . Само Алла поднася алени рози  на цървули и ги прави звезди на руската естрада.Точка.

Гледам, че си ме цитирала, обадила ти се е гузната съвест или те е страх да не те баннат, че пак престъпваш законите на държавата, заради която са ти живи родителите и която те е изхранила, но плюеш като мащеха. Прочетох ти тъпия пост, но нищо не му се разбира. Нещо се правиш на умна, а по целия форум ставаш за резил с пропуските си в знанието. Едни проповеди само за еврейството спамиш по темите, които не го касаят, в стремеж някой да забележи, че съществуваш, та ще приема, че и сега си зажадняла да ти обърна малко внимание.

Хейти си на воля, никой не те взема насериозно.

преди 17 минути, Myanmar написа:

Прочетох ти тъпия пост, но нищо не му се разбира.

Хейти си на воля, никой не те взема насериозно.

прочете го и си разбрал нещо - но не ти е интересно. а четеш - я пак опитай:D

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

Прочетох ѝ тъпия пост, но нищо не му се разбира.

А тя не се прави на интереса, а на умна.

Ти чий пост си чел, че очевидно не е бил моя haha.png

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти какво разбра? Аз нищо.

преди 1 час, acnekt написа:

Те тези от нейната порода май си им е табиет да ровят из речниците за сложни думички с които да си придават важност.

преди 10 часа, acnekt написа:

кво има за разбиране
нарича го цървул, щот муй малко акъла

:offtopic_s:

За мишките и хората, имаше едно произведение...което всъщност не е проблем с форума, но който/които го/ги влече , да си пишат...

• 2 седмици по-късно...

Господа мъчиме един бъг в тоя форум, ето го:

spacer.png

Та избрал съм аз да не виждам манипулативните коментари на фена на линуксите, ама сайтът пак ми ги завира под носа.
Когато аз съм почнал да пиша и преди да съм си публикувал текста, ако този индивид е написал нещо междувременно и го е публикувал преди мен, неговото мнение не е скрито, въпреки че пише точно отгоре че съм избрал да е скрито.

Ползвам Опера и ОС xubuntu , включен е VPN.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Та избрал съм аз да не виждам манипулативните коментари на фена на линуксите, ама сайтът пак ми ги завира под носа.

Мисля, че знам защо...

на 24.12.2020 г. в 16:02, Чингис Хан написа:

Готов съм да инвестирам в 50% от сайта.И аз имам сметки за разчистване с няколко човека.

Ма добре ме е щракнала белгийската мида

Някой е разцепил темата ми

на две:

Моля да я върнете в нормалния ѝ вид, за да не ме питат защо съм я пуснал втори път.

на 29.01.2021 г. в 10:10, Белгиеца написа:

Ползвам Опера и ОС xubuntu , включен е VPN.

image.png.b054fdf2a2aad031287a821ed6a04206.png

Научи се да ги ползваш ... = Съвета ми е там където пише "Опции" да видиш какво точно не си отметнал и ти се показва въпросния потребител. 

п.п. Не ползвам въпросните неща, за да разбера къде бъркаш. Нищо лично!!!

Успех!

Отбелязването на намерени решения временно ли е, прилага се избирателно към различни потребители, или просто модераторът се е запил през уикенда?

111.JPG

преди 4 часа, цър-вул написа:

Това е избор на питащия и мн.често е грешно или изобщо не се ползва

Дрън дрън та пляс, в моята тема нищо не съм избирал, а някой модератор се е избъзикал за развлечение и той е направил да излиза в зелено една тъпня като решение.

Ти както винаги си няк'во изклчение. Има бутон [Докладвай]. Не знаеш как да го ползваш?

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Дрън дрън та пляс

Простащина струи от'секъде., господин консултант... Обръща ли се така към възпитавания от теб син?

Ползвах го аз бутона, ама оня дето се бъзика само още повече се е изкефил на реакцията ми.
И за твое сведение текстът който е избрал да избута в зелено е от човек не знаещ, че ще може да тръгне 4К на 60Хц та му паказвах бая кортинки после, и най-накрая се убеди че всичко работи при мен без изгубени пакети даже.
Та те тоя, ми бил решил питането на мене, ха ха ха ...
Той този форум сега изглежда, че е на експериментално безпилотно управление.
Но така е по-готино, според мен, за кво са ни модератори.

преди 5 часа, цър-вул написа:

Това е избор на питащия и мн.често е грешно или изобщо не се ползва

Да не говорим че някои си пускат теми и накрая сами си се отбелязват като решили проблема.

Абе ко стана скриха ли ме от белгийската мида?

преди 18 минути, petie1 написа:

Абе ко стана скриха ли ме от белгийската мида?

Ако ти заградят отговора в зеления квадрат, значи си партизанин за него.

преди 1 минута, Profruit написа:

Ако ти заградят отговора в зеления квадрат, значи си партизанин за него.

А мерси

преди 6 часа, Bubbles написа:

Да не говорим че някои си пускат теми и накрая сами си се отбелязват като решили проблема.

Eпа като са си го решли, да ги обесим ли ?

Дайте малко почивка на Белгиеца , че пак почна да спами темите https://www.kaldata.com/forums/topic/300078-забравен-пин-за-win-10/page/2/?tab=comments#comment-4794633

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.