Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 39 минути, Bubbles написа:

Мен имаше предвид щото бъзнах един тиквеник дето ми захапа вип абонамента че съм купил сайта от Калин.😆

:offtopic_s: 

их, все да развалите мечтите...

нищо де- 2 часа и половина се почувствах като властелинка на форума 😎

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 45 минути, Maleficient написа:

:offtopic_s: 

их, все да развалите мечтите...

нищо де- 2 часа и половина се почувствах като властелинка на форума 😎

Е можеше и да бъдеш реален съсобственик, ако беше успяла да омаеш Карабойко с мурафети....  Посещавай тия семинари и бъди по- упорита и настоятелна... Само Кобилката знае как се държат мъжките сърца на къса каишка

И ти можеше да си Невидим, ама кофти времена и виртуалност, да се търпят крайно безинтересни потребители.

Бе има проблем с форума

на 28.12.2020 г. в 20:59, Bubbles написа:

Мен имаше предвид щото бъзнах един тиквеник дето ми захапа вип абонамента че съм купил сайта от Калин.😆

Не дай Боже да визираш ме,пнеже в чудо ше се видеш!
Ако се бъркам-Весело посрещане на Новата Година!
Аз си крякам профилактично

на 29.12.2020 г. в 1:32, Maleficient написа:

И ти можеше да си Невидим, ама кофти времена и виртуалност, да се търпят крайно безинтересни потребители.

То и ти може да освободиш форума от вечните си мрънкания-ама не,друг дом нямаш.Ща тарпим.

ПС:Глейте как се раздавам вие двамата сервилни люде....

преди 14 часа, Вaсил написа:

То и ти може да освободиш форума от вечните си мрънкания-ама не,друг дом нямаш.Ща тарпим.

Понеже е в тази тема, приемам, че присъствието ми е Проблем за форума.

За това, специално един новогодишен подарък. От мен. Ще попиша още малко в една две теми, и мисля да "освободя форума" от присъствието си!

Весело изпращане и посрещане. 

преди 19 часа, Maleficient написа:

За това, специално един новогодишен подарък. От мен. Ще попиша още малко в една две теми, и мисля да "освободя форума" от присъствието си!

От какъв зор? Да останат само мрънлкалници като онзи горе ли?

Искам да попитам администратора Калин , да ли се продава сайта, но не целия.Искам да купя само форума.Ако да , моля да ми изпрати оферта на лични.

Благодарско и успешна 2021г. !

преди 12 минути, Alon_zo написа:

Искам да попитам администратора Калин , да ли се продава сайта, но не целия.Искам да купя само форума.Ако да , моля да ми изпрати оферта на лични.

Ти сериозно ли? Не искаш ли да си му съдружник?

преди 28 минути, acnekt написа:

Ти сериозно ли? Не искаш ли да си му съдружник?

Не. Свикнал съм да деля само на 1.

преди 1 час, Alon_zo написа:

Много си оригинален. Къде трябваше да се смеем?

преди 30 минути, Underwater написа:

Много си оригинален. 

Знам. Оригинала  е един, ментетата много...

Бат Франко

В интерес на истината сериозно искам да купя форума.  Бат Васко ще е прекия ръководител ,иначе старите модове си остават по разделите и демокрацията се запазва.Аз като евентуален бъдещ нов собствени имам ново виждане за интерфейса на форума и функционейшъна. Горе-долу откраднах малко идеи от Стив Джобс и Епъл и възнамерявам да ги приложа.Кебапчетата и бирата са за сметката на евентуалния бъдещ нов собственик.

преди 37 минути, Alon_zo написа:

Знам. Оригинала  е един, ментетата много...

Бат Франко

В интерес на истината сериозно искам да купя форума.  Бат Васко ще е прекия ръководител ,иначе старите модове си остават по разделите и демокрацията се запазва.Аз като евентуален бъдещ нов собствени имам ново виждане за интерфейса на форума и функционейшъна. Горе-долу откраднах малко идеи от Стив Джобс и Епъл и възнамерявам да ги приложа.Кебапчетата и бирата са за сметката на евентуалния бъдещ нов собственик.

Аз съм от скоро тук. От къде да знам, че си толкова отворен и интересен? Казвайте ги тея неща предварително!

здравейте и за много години :)

Имам проблем с коментарите  (моите коментари) под новините в сайта...

може и да имам някаква параноя или се психирам, но си мисля, че ме цензурират или по името с което пиша коментари или по мейла...

просто като напиша коментар под някоя тема или цитирам някой, ако го подпиша с "the professor" веднага след капчата получавам събщение, коментарът ще бъде публикуван след одобрение от модератор... което не се случва... тоест или никой модератор не чете коментатите или автоматично те не са одобрени... има някакъв % при който не се появава съобщението за проверка от модератор и коментара се появява, но този % е доста малък. с измислено име и друг мейл коментарът ми се публикува...

предупреждение за поведение във форума имам само 1 - от 2011 година... не пиша и неща като псувни и обиди, пък и не съм получавал за такива предупреждения или бан да се логвам.

искам да знам защо става така?

преди 16 минути, Underwater написа:

Аз съм от скоро тук. От къде да знам, че си толкова отворен и интересен? Казвайте ги тея неща предварително!

Мойка аз не съм по думите, а по делата. И в светото писание е казано:   По делата им ще ги познаете

Как да направя да получавам известия ,които се отнасят само за мен? Така беше преди време, никак не ме интересуват другите, които не чета. Гледах настройките, но не намерих начин.

122.JPG

• 2 седмици по-късно...
преди 1 час, valkiria1 написа:

Какво да ти кажа , Анне, то това ви е дежурния лаф на цървулите "злобна си ,завистлива си" , когато ви се каже истината в очите. 

С "цървули" се обръща Валкирия1 към българите, ако някой не е в течение.

преди 12 минути, Myanmar написа:

С "цървули" се обръща Валкирия1 към българите, ако някой не е в течение.

Вече сме свикнали с обидите Й. Никой не обръща внимание. Свиквай.

преди 46 минути, acnekt написа:

Свикнали сте всичките трима души, дето пишете в темите, които тя осира с етническа омраза. Аз не пиша редовно и не съм свикнал, нито искам да свиквам.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Свикнали сте всичките трима души, дето пишете в темите, които тя осира с етническа омраза. Аз не пиша редовно и не съм свикнал, нито искам да свиквам.

Мъжът на въпросното лице, не е ли българин? Пък българите били...

confused mark wahlberg GIF

преди 1 час, acnekt написа:

Абе аз като казвам че тука модераторите са само няк'ви табелки...

преди 2 минути, Bubbles написа:

То доста поработиха докато опразнят форума. По-добре е като сега, да няма.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Тя има човек в Kaldata и дреме на г, както пееше Ицо.

https://www.youtube.com/watch?v=XhAe4lLR8Ms

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.