Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 43 минути, badr написа:

модератора затваря темата защото е създадена в нарушение на правилата, но ти се имаш за човек над правилата, че и поставяш искания.

Още по аргументирано е затварянето на тази тема поради  държанието на автора към останалите участници в дискусията. Свалям ти шапка за търпението и интелигентното държание и участие в темата.Предлагам награда на онзи ,който ми намери в тази тема смислен пост на автора и в който да няма обиди и подигравки към останалите. За отношението му към Анне в нейните теми също. Дискусията по същество от негова страна няма.Самата тема се изроди в междуличностни обиди и квалификации,което също е предпоставка за затварянето й

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на правилата на форума, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

Знаем  го не от вчера и тролските му  изпълнения не са тайна за никого. За него душевна храна е  да види, как думите му предизвикват отрицателни емоции у другите и ги изкарват от равновесие. Самото му викане в тази тема за затварянето на неговата, е нарушение на правилата и подлежи на наказание  и  той като настояващ те да се спазват би трябвало да е наясно с тях.

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Но пък буди  основателно съмнение факта,че  самият той не  е наясно със себе си и претенциите си:

преди 1 час, Myanmar написа:

Модераторите са наши хора.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 6 минути, valkiria1 написа:

За отношението му към Анне в нейните теми също.

Бла-бла-бла. Валкирия, тук ли намери поле за личната си вендета? Това, че съм те изобличавал в лъжи не означава, че трябва да ме клеветиш, а че не трябва да лъжеш.

Много хубаво, че следиш сарказмът към Anne, който показваме не само аз, но и много други потребители, че пропускаш това, че аз не съм я ругал, докато тя го е правила, обиждала ме е, клеветила ме е че съм всякакъв и ме е клела, но и много удобно пропускаш, че аз съм ѝ предлагал помощта си многократно - как да си намери приятели, как да намери работя, как да се реализира, как да възстанови здравословното си състояние и т.н. Защото лично аз съм ѝ помагал да намери музиката, която търси, но теб не съм те видял никога да помогнеш. Ти си тук за да газиш хората и да се правиш на велика. Отново го доказа.

преди 46 минути, badr написа:

модератора затваря темата защото е създадена в нарушение на правилата, но ти се имаш за човек над правилата, че и поставяш искания.

ПЛАГИАТ? Сериозно ли?
Не знаех че форумните теми вървят със зашита от закона за авторското право.:lol6:
Пич ти определено имаш нужда от помощ, да не говорим че да заключваш тема само защото съдържанието й не ти изнася е в разрез с всякакви правила включително и с модераторските.
Ама като се има на предвид че за теб е нормално да се колят хора заради религии...

преди 21 минути, Bubbles написа:

ПЛАГИАТ? Сериозно ли?
Не знаех че форумните теми вървят със зашита от закона за авторското право.:lol6:
Пич ти определено имаш нужда от помощ, да не говорим че да заключваш тема само защото съдържанието й не ти изнася е в разрез с всякакви правила включително и с модераторските.
Ама като се има на предвид че за теб е нормално да се колят хора заради религии..

Видимо имаш проблем със зрението, както и споменатия вече юнак.Цитирал съм правилото, което е нарушено.А темата бе заключена до обединяването и с тази, чийто заглавие дублира.И това съвсем не е темата "Защо има Бог" както  нечистоплътно се опитва да внуши нарушителя.Той споменава тази тема в опит да се представи като жертва.

Аве тоя @Myanmar какво се е разквичал като удавена мишка?На тоя форумен трол няма ли кой, да му стегне кълдармите? Това ни докара 25 години демокрация.Едни социялни отпадъци, паразити и кърлежи нищо не можещи, и некадърни да се приобщят към нормалния живот.

преди 7 минути, Alon_zo написа:

Аве тоя @Myanmar какво се е разквичал като удавена мишка?На тоя форумен трол няма ли кой, да му стегне кълдармите? Това ни докара 25 години демокрация.Едни социялни отпадъци, паразити и кърлежи нищо не можещи, и некадърни да се приобщят към нормалния живот.

Защо? Да не те е обидил с нещо?

преди 11 часа, badr написа:

Видимо имаш проблем със зрението, както и споменатия вече юнак.Цитирал съм правилото, което е нарушено.А темата бе заключена до обединяването и с тази, чийто заглавие дублира.И това съвсем не е темата "Защо има Бог" както  нечистоплътно се опитва да внуши нарушителя.Той споменава тази тема в опит да се представи като жертва.

Ами нали си модератор, слей ги двете, защо заключваш?

преди 2 часа, acnekt написа:

Защо? Да не те е обидил с нещо?

Не.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ами нали си модератор, слей ги двете, защо заключваш?

Ясно,освен че не виждаш, но и трудно схващаш.Темите бяха слети, а тази беше заключена за около 10мин, докато ги слея.

Разбира се , ти не счете за нужно първо да провериш, а направо почна с епоса за злият модератор, който не дава пет пари за човешкия живот.

Даже и не допусна, че съм видял тема, чийто заглавие е дублирано.Нещо повече, аз самият съм писъл в тази тема далеч далеч преди Myanmar да е регистриран във форума.

Е той направи опит  да се направи на жертва, а ти веднага клъвна, че и сега пак питаш.Въпрос на моя преценка в рамките на правилата е дали да изтрия, обединя или заключа тема.

И обяснявам действията си с една единствена цел - за да могат потребителите на форума сами да се убедят, че спрямо тях не се употребява модераторски произвол.

преди 2 часа, badr написа:

Ясно,освен че не виждаш, но и трудно схващаш.Темите бяха слети, а тази беше заключена за около 10мин, докато ги слея.

Разбира се , ти не счете за нужно първо да провериш, а направо почна с епоса за злият модератор, който не дава пет пари за човешкия живот.

Даже и не допусна, че съм видял тема, чийто заглавие е дублирано.Нещо повече, аз самият съм писъл в тази тема далеч далеч преди Myanmar да е регистриран във форума.

Е той направи опит  да се направи на жертва, а ти веднага клъвна, че и сега пак питаш.Въпрос на моя преценка в рамките на правилата е дали да изтрия, обединя или заключа тема.

И обяснявам действията си с една единствена цел - за да могат потребителите на форума сами да се убедят, че спрямо тях не се употребява модераторски произвол.

Кое не виждам?
Бращолевиш за някакви плагиатства без изобщо да ти е ясно значението на конкретната дума, заключваш тема вместо да я слееш след като си решил че е подобна на вече съшествуваща. Как да го разбирам това? Сливането на теми се прави буквално с два клика, освен ако не се е случила някоя сериозна промяна в последните версии на IPB. Лично моето мнение е че просто не ти харесва да се обсъжда тема отричаща съществуването на нещо в което ти вярваш. Да факт е че спора може да се прехвърли в във вече съществуващата тема(ако тя е по-стара), това обаче не променя факта че действаш пристрастно а това не говори добре за модераторските качества.

преди 7 часа, Alon_zo написа:

На тоя форумен трол няма ли кой, да му стегне кълдармите?

"Кантармите" е думата, която търсиш.

преди 2 часа, badr написа:

Даже и не допусна, че съм видял тема, чийто заглавие е дублирано.

Светът без бог и светът с Бог са два различни свята. Това са две различни теми.

Какво дублирано заглавие? Едното заглавие е Защо НЯМА бог?, а другото е Защо ИМА бог?

преди 9 минути, Myanmar написа:

Защо темата ми е слята с друга?? Нима някой не вижда разликата между това да има Бог и да няма бог?

Ами тема с заглавието "Защо НЯМА бог?" е създадена още през 2010г.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Точно тази вина искам да поемеш!

Разбирам, че си решил, че правилата не се отнасят до теб.

Но аз не намирам разлика м/у "Защо НЯМА бог?" и "Защо НЯМА бог?"

преди 8 минути, Myanmar написа:

Какво дублирано заглавие? Едното заглавие е Защо НЯМА бог?, а другото е Защо ИМА бог?

преди 7 минути, badr написа:

Ами тема с заглавието "Защо НЯМА бог?" е създадена още през 2010г.

Аз съвсем се ошашавих. Едва сега разбирам, че има тема със същото заглавие и е съвсем логично това, което си направил! Няма никакви плагиатствания и т.н. Имам навика да ползвам търсачката, но на трибуквени думи (бог, има, уй) реагира или никак или със 100 страници с теми.

badr, извинявай, че те обвиних в недобросъвестност. Подведе ме комуникацията с теб, която ме убеди, че не умееш някой неща, това с плагиатстването също беше голям бисер. Аз сгреших, недогледах, мога да го кажа по всякакъв начин, за да задоволя всеки вкус и да успокоя страстите. Просто вчера имах един прекрасен пост, който не успях да публикувам, защото темата се оказа заключена. После видях, че ми искаш някакви доказателства, но не си дочакал за тях и бях афектиран. Не е оправдание, обяснение е.

преди 1 час, Myanmar написа:

Светът без бог и светът с Бог са два различни свята.

Това е някакъв отявлен субективизъм - да мислиш, че всеки си има свой различен свят.

Хората, които са обективни мислят, че светът е един - такъв, какъвто е в действителност.
И не стават различни светове от това, че някой мисли едно, а друг - друго.

Я да попитам , кой маркирва проблема като решен в дадена тема модератор или админ или и двете . Така я да ми каже този , който е маркирал проблема като решен в тази тема

как според него е решен проблема от подигравателният пост , който пусна Rudeboy .

• Администратор
преди 1 минута, adersa написа:

Я да попитам , кой маркирва проблема като решен в дадена тема модератор или админ или и двете . Така я да ми каже този , който е маркирал проблема като решен в тази тема

как според него е решен проблема от подигравателният пост , който пусна Rudeboy .

Трети жокер и най-логичен: Авторът на темата. 

Taка , значи всеки подигравателен пост ще се счита за решен проблема така ли ? егати смешниците дето сте .

Заснемане777.PNG

Заснемане77777.PNG

• Администратор
преди 2 минути, adersa написа:

Taка , значи всеки подигравателен пост ще се счита за решен проблема така ли ? егати смешниците дето сте .

Пиян ли си?

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Пиян ли си?

Не но явно автора или е кьoрав или той е пиян да види ,че след 1 /2 поста имаше решение на проблема .

• Администратор
преди 4 минути, adersa написа:

Не но явно автора или е кьoрав или той е пиян да види ,че след 1 /2 поста имаше решение на проблема .

Не ми се заминава да отговарям на неадекватни въпроси, но ... ние нямаме вина, ако автора е неадекватен и е маркирал поста като такъв. Може изобщо да не знае за какво служи този бутон и просто да го е натиснал на първия отговор. Можете спокойно да докладвате подобни постове и ги премахваме от най-добър отговор. 

преди 27 минути, adersa написа:

Taка , значи всеки подигравателен пост ще се счита за решен проблема така ли ?

И Vikito95 одобрява усилията да ѝ се помогне и сигурно си мисли, че е някакъв лайк. За първи път пише.

преди 8 часа, adersa написа:

И защо реши, че постът ми е подигравателен?... Аз с удоволствие бих инсталирал Офиса на човека, стига да ми осигури по някакъв начин достъп до компютъра си. 

Много често инсталирам разни програми на приятели и познати. И дори и пари не искам. Правя го ей така, заради идеята.

А по въпроса за маркирането като "решение" - все ми е тая. Не пиша във форума, за да трупам рейтинг по какъвто и да е начин - с "лайкове", "решения", табелки под прякора, и т.н. За мен система за рейтинг, която е на "демократичен" принцип (разбирай - всеки може да клика където си поиска), е необективна и безсмислена. Едно време във форума нямаше "лайкове", нямаше "решения", и въпреки това всички знаехме кой помага и пише смислени неща, и кой глупости. А сега ... С тази система само се поощряват празнодумците. Форум за хардуер и софтуер сме, а човекът с най-голяма "репутация" не може един телефон да си свърже към компютъра. Срам :mad: .

Моля админите или модераторите да премахнат "най-добър отговор" от поста ми, и без това доброто ми намерение се оказа безполезно. А може изобщо да изтрият и цялата тема. Без да го е написал е ясно, че авторът ѝ търси да инсталира платен софтуер, без да има лиценз за него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.