Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Имам предложение: авторите на теми да могат перманентно да редактират първия пост (тялото на темата).

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 10 минути, цър-вул написа:

Имам предложение: авторите на теми да могат перманентно да редактират първия пост (тялото на темата).

Категорично НЕ. 

Имало е случаи - някой пуска тема с молба за помощ, няколко дена хората отделят от времето си, за да пишат в нея, и след това авторът изтрива първия пост, и изчезва.

Дано правиш разлика между редакция и изтриване на пост. Аре, пък и категорично. Ти, още малко и категорично, ще започнеш да забраняваш в този форум...

преди 6 минути, цър-вул написа:

Дано правиш разлика между редакция и изтриване на пост.

Ако редактираш целия първи пост на точка или емотикон, това не е ли изтриване?...

преди 6 минути, цър-вул написа:

Ти, още малко и категорично, ще започнеш да забраняваш в този форум...

Като почна да го правя, ще се прекръстя и аз на цър-вул :cool:

Цитат:

"А ти вземи се поспри! Ставаш за смях. Освен досадата от пълнежа ти в темите."

"Аре спрете се и двамата с мехурестия да писателствате ей тъй, колко да сте в 'жаза!"

"Тогава що пишеш, колкото да дрънчи?"

"Смешник - в злобата си пишеш, колко да не за'спиш!"

И т.н.

Не работи бутона за редактиране на пост, изтрива ми повторената снимка, но не запазва.

преди 3 минути, цър-вул написа:

Още един проблем - кое е недопустимо?

Snap28.png

Бих предположил че ти е засякло подписа, името ти често се използва за да сръфаш някого, колко му е алгоритъма да се е почуваствал обиден.

току-що, цър-вул написа:

А защо в другите постове ме пуска?

Е ся, хванал си го кисел нещо, знам ли.

За теста :

Който може да е спирачка

преди 13 минути, цър-вул написа:

Още един проблем - кое е недопустимо?

Snap28.png

Да думи като пе.д.А.-->Л засича също. Излиза, че българския език е съставен само от обидни думи. Всяка втора дума е обидна и става сложно.

на 3.12.2020 г. в 14:30, acnekt написа:

българския език

:offtopic_s:

Проблема е, че вид ИИ не е обучен от българи. ;) 

Докато се научи на индивидуалния жаргон на всеки български потребител ще е така. Някой трябва да проверява изказа на вид потребител и да види контекста. ;) 

И бутона за триене още не работи!

• 2 седмици по-късно...

В панела 'Нови теми', заглавията на непосетените теми вече не са с получер шрифт. А беше много удобно...

Изображенията продължават да не могат да се преоразмеряват, т.е. не се запазва промяната.

Докога тази ще ругае всички в темата и ще ни псува на турски, без да се вземат мерки?

преди 1 час, Айнщайн написа:

IBNE

IBNE

Да не ви хвана страх, лигли?Първо бяхме един човек с два ника, после обратното. Е.. ти жалката история. 

Що не се вземете, швестери? 

• Администратор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Докога тази ще ругае всички в темата и ще ни псува на турски, без да се вземат мерки?

Докато не го докладвате. След това ще спре. 

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Докато не го докладвате. След това ще спре. 

Готово, изпратих доклад.

Здравейте,

Искам да повдигна и един сериозен въпрос, който малко или много касае националното ни достойнство, освен и че е изрично забранено от форумните правила. Етническата омраза.

преди 23 часа, valkiria1 написа:

Та този Маламир заколвайки брата си ,създал традицията, че някой  може да   заколи брата си, без да му мигне окото-било по причина ,че не могат да разделят педя земя, някоя  жена, някоя коза, било по опричина ,че въобще няма никаква причина.

Българите колим братята си без причина или заради коза. И това е традиция!

valkiria1, в няколко страници доказва, че не познава българската история и Конституция - лъже, че Борис I убива сина си, представя погрешен човек за първия български светец, измисля си, че в Конституцията пише, че "православието ви е посочено като официалната религия на вашия народ". Това да го отдадем на невежество, но осъдително е ксенофобското, хейтърско или с прости думи поведението изразяващо явна омраза към българите и българското.

преди 18 часа, valkiria1 написа:

Излиза ,че цялата ви история не се е състояла. Какво да се прави,не от  всяка история става бетселър.

1340 несъстояли се години.

преди 34 минути, Myanmar написа:

освен и че е изрично забранено от форумните правила. Етническата омраза.

https://www.kaldata.com/forums/topic/166439-циганин-или-ром-новини-свързани-с-интеграцията-и-още-нещо/?tab=comments#comment-104989

Омразата към другите в реалността и във форума, по никакъв начин не може да се избегне.

Просто никога не показвай огорчението си!

Когато бях малък и емоционално нестабилен като теб...
Облякоха ме в чисто нови дрехи, защото исках непременно 
да съм точно като другите, тъй като бях единствения циганин в класа.
Баси...толкова се радвах че ще се съм в първи клас!
Първите думи на съучениците ми бяха:"мръсен крадлив циганин"
Заболя ме, а те продължаваха в един глас...

В онзи ден научих две неща:
първо: няма да допусна някой да види че ме е огорчил или засегнал и
второ: ако българина, вижда циганина само като мръсен и крадлив,
просто няма смисъл да се опитвам да съм нещо друго.

Твоят пост, показва огорчението на Валкирия и е "ехо" от вашите писаници.
Тя е само един човек, срещу който сте скочили всички

преди 1 час, дpъндю написа:

Тя е само един човек, срещу който сте скочили всички

Целият форум е пропищял от нея, това е вярно. Тя обижда и нарежда всеки наред - и че сме прости и че сме бедни и че сме българи.

Но ролята на жертва не можеш да ѝ облечеш. Нейната надменност и неподкрепено самочувствие тя демонстрира по най-грозен начин във всеки свой пост.

преди 39 минути, Myanmar написа:

Но ролята на жертва не можеш да ѝ облечеш. Нейната надменност и неподкрепено самочувствие тя демонстрира по най-грозен начин във всеки свой пост.

Когато я захапя, нейният отговор е като откат на  манлихер.
Всички имаме някаква граница, живота е достатъчно объркан и всички правим грешки.
Което го смятам че е добре, защото значи че имаме общи неща и
колкото повече се стараем да разбираме другите, толкова по-добър става всеки от нас.
Мислиш ли че не съм експериментирал с разбиранията ѝ?!!!
Моето участие във форума се свежда почти само до забавление.
Не съм философ и нямам умения на оратор за да разтягам локуми - да словоблудствам.
Нямам си на идея дали съм се изразил добре...белким си ме разбрал

преди 1 час, Myanmar написа:

Тя обижда и нарежда всеки наред - и че сме прости и че сме бедни и че сме българи.

Това което цитираш не може да ме обиди, няма общоприета мярка/величина за прост, беден и колко един е българин или не  , няма как да се обидя съответно. Всъщност за последното има- в закона се казва , че родил се в България е българин .

преди 58 минути, дpъндю написа:

Когато я захапя, нейният отговор е като откат на  манлихер.

С това грешиш. Нейният изказ е като откат на мавхилер. И когато аз и Козарев ѝ паднахме на просташкото ниво тя изведнАж стана мека Мария. Валкирия е интелигентна жена, която проповядва своята етническа ненавист и с познанията си по вероучение може да сложи в малкия си джоб псевдохристияни, които не са чели Библията. Но тази ѝ доминантна позиция в дискусии, които непременно тя изражда до спорове, е изградила погрешната ѝ позиция за безпогрешност, което е видимо когато я поставихме на място, но тя отказа да си признае лъжите, и предубедеността, че българите са рая, която тя може публично да презира и подиграва.

преди 26 минути, FusE написа:

Това което цитираш не може да ме обиди

Това е израз на надменността ѝ.

Насаждането/проповядването/подклаждането на етническа омраза съм посочил ясно в какво се изразява. Аз не смятам, че моите прадеди са създали традицията да убиват братята си за нищо. А презрението и омразата към българите Валкирия изразява в десетки постове. Това, което споделих, беше само един от примерите, които нееднозначно показват нейното ниво на комуникация, в нарушение на Конституцията на България.

преди 10 минути, Myanmar написа:

Това е израз на надменността ѝ.

Съжалявам не съм чел повече от което беше цитирал в горния си пост, забавлявай се повече , както Дрънди вече писа и всичко ще бъде наред.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.