Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

До Калин - Тия двамата убавци Белгиеца и jhoro за пореден път вече им забравих бройката спамят форума линукс вземете сигурни и окончателни мерки .Такива индивиди уронват престижа на форума . Приятно четене

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Може като начало да докладваш мненията им, които считаш, че не са по темата или прекаляват с оффтопика. 

Иначе за Престижа, какво да ти кажа, те админа и модераторите, този форум са го направили за хората да пишат. Непознати и най-различни хорица. А, не за Престиж и да се явят на Конкурса за най-готиния, хармоничен и престижен форум на годината.

Доколкото си спомням Белгиеца беше наказван. Очевидно обаче не си е извадил поука и просто си е починал. А и мине се немине и точно тези, които са мрънкали срещу/от него почват да мрънкат, че им липсвал, колко интересно било с него и т.н. мрънкала, к'во да ги правиш...

преди 50 минути, Maleficient написа:

Може като начало да докладваш мненията им, които считаш, че не са по темата или прекаляват с оффтопика. 

Иначе за Престижа, какво да ти кажа, те админа и модераторите, този форум са го направили за хората да пишат. Непознати и най-различни хорица. А, не за Престиж и да се явят на Конкурса за най-готиния, хармоничен и престижен форум на годината.

Доколкото си спомням Белгиеца беше наказван. Очевидно обаче не си е извадил поука и просто си е починал. А и мине се немине и точно тези, които са мрънкали срещу/от него почват да мрънкат, че им липсвал, колко интересно било с него и т.н. мрънкала, к'во да ги правиш...

Да докладвах ги и двамата гледам , че са изтрили постовете дано и да са ги наказали най -вече БЕЛГИЕЦА този човек е опасен за хората в която и тема да отида в хардуерен раздел той там и ръси колко е яко в Белгия и цялата тема празни приказки за нищо .

А за престижа имах предвид доброто име на форума с което се ползва и те го уронват с простотията си в сериозни теми . Има си политически форум ама те троловете там не влизат , а спамят нарочно в хардуерен и софтуерен раздел .

при опит да помогна на дете,
заради ограничено време на редакция, допуснах грешки от бързане да се вместя във времето
и се натрупаха постове, което не мисля че е добре
предполагам че ще кажете да обмислям нещата и тогава да пиша
и ще сте прави
само че моите наблюдения са такива, че всички правим грешки от прибързване
въпросът ми е:
има ли начин, времето  за редакция да се увеличи?

преди 1 час, дpъндю написа:

при опит да помогна на дете,

Ти по-добре не "помагай". Вече съм доказвал, че не можеш да смяташ. И ако 30 минути не са ти стигнали след като си "помогнал" да си редактираш "помощта", значи и Господ не може да ти помогне.

на 28.10.2020 г. в 14:38, Maleficient написа:

Доколкото си спомням Белгиеца беше наказван.

Абе ти от Държавна сигурност ли си, че им водиш досиета?

преди 4 минути, Myanmar написа:

И ако 30 минути не са ти стигнали след като си "помогнал" да си редактираш "помощта", значи и Господ не може да ти помогне.

за трийсе минути щех да кача поне 50 картинки
явно си с връзки, щот при мен след 15 минути, редакцията не работи

преди 5 минути, дpъндю написа:

явно си с връзки, щот при мен след 15 минути, редакцията не работи

Не съм с връзки, баннали са ти времето за поправки, защото знаят, че си непоправим. И в раздела с компуторите ти се носеше славата и специалистите съветваха да не те четат.

преди 5 минути, дpъндю написа:

за трийсе минути щех да кача поне 50 картинки

А за 15 качи една. Казвам ти, че не ти се отдава математиката, ти не вярваш.

току-що, Myanmar написа:

А за 15 качи една. Казвам ти, че не ти се отдава математиката, ти не вярваш.

добре ве гусин процент или Миро2
имам чувството че са два профила на един човек

преди 4 часа, дpъндю написа:

добре ве гусин процент

Ех, помощнико, помощнико...

преди 4 часа, дpъндю написа:
преди 4 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Дънди .... ко направи с R4 .... :) 

подсетиха ме че забравих R4

преди 6 часа, Myanmar написа:

Ех, помощнико, помощнико...

това само доказва, че бързайки да се вместа във времето за редакция допускам груби грешки
и не само аз ги допускам 
от както ограничиха времето за редакция масово се допускат грешки заради бързане 

преди 12 часа, Myanmar написа:

Ти по-добре не "помагай".

А ти що се обаждаш ? Можеш да решиш въпроса за времето ли ? :) 

преди 12 часа, дpъндю написа:

добре ве гусин процент или Миро2
имам чувството че са два профила на един човек

Ама разбира се...  :)  

Добра нощ

Искам да си изтрия подписа но не и не, не може, не става.

Много моля за съдействието ви.

Изтрийте го.

Благодаря.

Пак съм аз.

Не ви работи Подписа - не може да се пише, малки снимки също не ги иска.

преди 55 минути, ostavime написа:

Мрън, нямаш подпис. Мирясай най-накрая. 

Вчера имах, днес го няма.

И не иска да се запази пак.

Не е ли проблем а ?

Сигурен съм че не четеш. Надвишаваш ограничение

3.4 Подписът е кратък текст или изображение, съпровождащи всеки потребителски коментар (намират се под него).

а) Текстът в подписа не бива да надвишава осем реда при нормален размер на шрифта, като за него важат точка 2.10, 2.11 и 2.12 от правилата.

б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове. Желателно е по принцип да е под SIZE=7.

в) Забранява се публикуването в подписа на изображения по-големи от 400х100 пиксела и 20 КБ.

Така и иначе не ме интересуват и съм забранил да ги виждам - има настройки в профила 

преди 4 часа, Филипов написа:

Сигурен съм че не четеш. Надвишаваш ограничение

3.4 Подписът е кратък текст или изображение, съпровождащи всеки потребителски коментар (намират се под него).

а) Текстът в подписа не бива да надвишава осем реда при нормален размер на шрифта, като за него важат точка 2.10, 2.11 и 2.12 от правилата.

б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове. Желателно е по принцип да е под SIZE=7.

в) Забранява се публикуването в подписа на изображения по-големи от 400х100 пиксела и 20 КБ.

Така и иначе не ме интересуват и съм забранил да ги виждам - има настройки в профила 

Абе вие български не разбирате ли - проблема е при вас !

Всичко си е по правилата, даже близо ден стоя и после незнайно защо ми изчезна.

Ето да се убедите и да не хвърляте вината на мене !

WGIss.jpg

• Администратор

По-надолу, по-надолу покажи какво пише и го прочети внимателно да ти се набие в главата. Под полето за писане и над бутона "Запази", че не се вижда на тая снимка. 

Там предполагам пише че снимката е по-голяма от позволените 400х50 пиксела. 

Проблемът е в теб 20 пъти ти го казах. 

screenshot-www.kaldata.com-2020_11.08-17_48_00.png.5216317eace071893e07435daa29d04f.png

преди 12 минути, Kalin Karaboychev написа:

По-надолу, по-надолу покажи какво пише и го прочети внимателно да ти се набие в главата. Под полето за писане и над бутона "Запази", че не се вижда на тая снимка. 

Там предполагам пише че снимката е по-голяма от позволените 400х50 пиксела. 

Проблемът е в теб 20 пъти ти го казах. 

screenshot-www.kaldata.com-2020_11.08-17_48_00.png.5216317eace071893e07435daa29d04f.png

60х60 е котето

стояло ми е и преди в подписа същото

ако е толкова защо близо един ден излезе всичкото а

• Администратор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

60х60 е котето

стояло ми е и преди в подписа същото

ако е толкова защо близо един ден излезе всичкото а

Нямам идея колко ти е "котето". Без него всичко е 6. Проблемът ти е в "котето".

преди 4 часа, Kalin Karaboychev написа:

Нямам идея колко ти е "котето". Без него всичко е 6. Проблемът ти е в "котето".

Добре добре, това ти се получи 😁

Ми подигравайте се - аз ви казвам че дълги години това КОТЕ ми е било в подписа.

Също така беше и за близо ден - някакво обяснение как излезе а ?

Не знаете.

Обяснението вече ти го дадоха.

Очевидно не може да разбереш, че "проблемът" касае само теб. Никой друг не се е "оплакал" от подобни "неудобства". Следователно, няма проблем С Форума или "при тях". 

Не знам, как ще живееш без коте в подписа, но може да пробваш, и да е възможно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.