Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 4 минути, -Fu- написа:

спазването на правилата в интернет основно зависи от съзнанието на всеки потребител.

А и има немалко инструменти за предпазване от неподходящо съдържание.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Ще помоля да  не превръщате тази тема в онази тема. Дискусията се пренасочи в тема, която не е проблем на форума. Създайте си нова тема и дискутирайте образованието едно време.

преди 24 минути, -Fu- написа:

спазването на правилата в интернет основно зависи от съзнанието на всеки потребител.

Те повечето глави немат, ти за съзнание говориш.

Съгласен съм че интернета влияе повече негативно на подрастващите отколкото позитивно, но за това вина имат основно родителите и на второ място образователната система която за съжаление е кръгла нула.

току-що, JKirilov написа:

Нещо е променено във форума, не мога да натискам бутона Добави отговора?

А аз го натискам и чакам приблизително около 2 минути за да се появи. При мен се наблюдава от вчера вечер, но днес е силно изразено.

на 3.05.2021 г. в 22:25, Вaсил написа:

[...]което е за уважение.

...За разлика от твоя начин на задаване на въпроса.

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

флудят ли форума или нещо друго - като напиша пост чакам около минута докато се появи

И аз, VPN ползваш ли?

преди 2 часа, JKirilov написа:

Нещо е променено във форума, не мога да натискам бутона Добави отговора?

Умишленоо е.За сега си малко наказан да четеш предимно.На нас ,,гений,, не ни трябват

До админа Калин - Моля да се изтрие темата форума започва вече от ден на ден да става политически вземете мерки има достатъчно теми за проблемите на Борисов .

преди 19 минути, adersa написа:

До админа Калин - Моля да се изтрие темата форума започва вече от ден на ден да става политически вземете мерки има достатъчно теми за проблемите на Борисов .

То поне в тия теми да ставаше някаква дискусия, а 5 човека действат на принципа на автоматичните ботове - Постоянно Copy-Paste някакви линкове от всевъзможни жълти и кафяви сайтове, понечиш ли да коментираш или да подхванеш дискусия повтарят една и съща фраза ДОСЛОВНО.
В този смисъл изобщо няма смисъл от такъв раздел, в края на краищата форума е за софтуер, хардуер, програмиране и т.н. теми свързани с компютрите и технлогиите. Да, винаги съм казвал че раздел "Политика" е добро място за развлечение, но тези няколко потрбителя с Бот навиците си просто го обезсмислят.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

Bubbles 

политическите теми станаха много в форума половината даже не са имали активност от много отдавна и пускат нарочно теми да трупат рейтинг и си внушават , че като пусне тема в раздел политика до утре по това време темата му да стане 20 страници .

преди 8 минути, adersa написа:

Bubbles 

политическите теми станаха много в форума половината даже не са имали активност от много отдавна и пускат нарочно теми да трупат рейтинг и си внушават , че като пусне тема в раздел политика до утре по това време темата му да стане 20 страници .

Така е, но явно тая активност носи ст'инки от рекламите и затова администрацията си трае.

преди 2 часа, adersa написа:

Ако изтрият темата, сигурно няма да бъде политически и защо се мешите? Вий от ГЕРБ сте свикнали така,

неудобните въпроси и теми да ги измитате.  Само удобни въпроси и възхвала. Ода.

Против съм да се изтрие темата. 

преди 2 часа, Bubbles написа:

То поне в тия теми да ставаше някаква дискусия, а 5 човека действат на принципа на автоматичните ботове - Постоянно Copy-Paste някакви линкове от всевъзможни жълти и кафяви сайтове, понечиш ли да коментираш или да подхванеш дискусия повтарят една и съща фраза ДОСЛОВНО.
В този смисъл изобщо няма смисъл от такъв раздел, в края на краищата форума е за софтуер, хардуер, програмиране и т.н. теми свързани с компютрите и технлогиите. Да, винаги съм казвал че раздел "Политика" е добро място за развлечение, но тези няколко потрбителя с Бот навиците си просто го обезсмислят.

И ти си? Оракулът на или от Делфи ли? Вождът на индианците ли? Шаманът?

• 2 седмици по-късно...

Карабойков ще може ли да ми смените ника? Наскоро го смених, и не ми позволява опцията?

току-що, цър-вул написа:

Той не може

Може стига да иска.Сайта е негов.

Добре де Карабойчев. Да ми бъде сменен на Граф Монте Кристо, ако е заед, на Vlad III  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.