Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
преди 1 минута, dinko20 написа:

Вярно ли ме питате това?

Ако не друго, то сте голям майтапчия.

Рядко се шегувам тук. Моля посочи някой сайт от поне топ 100 в световен мащаб. 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Във hardwereBG форума си влизам с потребителско име  и парола.

Признайте си грешката и недоразумението, което сте сътворили без да предупредите хората и не си изсмуквайте от пръстите измислени доводи. 

И в още поне 5-6 сайта, форуми си влизам с потребителско име, но е е това въпроса.

Почти на всички топ сайтове можете да направите регистрацията си така: Едната да е с имеил адреса и паролата, другата да е с Ника и същата парола!

И наистина е смешно, защото и тук във форума е пълно с теми, в които се пита за забравен ник или парола.  По тази логика, не ти трябва и интернет, защото вечер като си лягаш , 80% от хората си откачат и кабела за интернет от компютъра. А на сутринта, звъни на оператора и иска "отчет" защо нямал интернет!

• Администратор
преди 25 минути, dinko20 написа:

Признайте си грешката и недоразумението, което сте сътворили без да предупредите хората и не си изсмуквайте от пръстите измислени доводи. 

И в още поне 5-6 сайта, форуми си влизам с потребителско име, но е е това въпроса.

Той ли е в топ 100 в световен мащаб? Някой ден и те ще премахнат потребителските имена за вход. 

преди 22 минути, Kalin Karaboychev написа:

Той ли е в топ 100 в световен мащаб?

Г-н Карабойчев. Вие или сте напушен, или нещо ви има. Вашия форум ли е в топ 100?

Всъщност не искам да питам нищо повече. Стана ми ясно. 

Хайде останете си със здраве и си мислете, че сте топ форума на хилядолетието.

Тука верно са останали само сдуханяци.

Живи и здрави.

преди 12 минути, dinko20 написа:

Вярно ли ме питате това?

Ако не друго, то сте голям майтапчия.

Е какво толкова има, нали си се логнал?
Толкова ли е трудно да хвърлиш един поглед в настройките на профила и да си видиш пощата?

• Администратор
току-що, dinko20 написа:

Г-н Карабойчев. Вие или сте напушен, или нещо ви има. Вашия форум ли е в топ 100?

Живи и здрави.

Ако не сте прочели по-горе аз казах да изброите някой от топ 100 сайта в който влизате с потребителско име. Вие ми цитирате български сайтове. Аз дори не мисля, че има български сайт, който да е в топ 100. 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Е какво толкова има, нали си се логнал?
Толкова ли е трудно да хвърлиш един поглед в настройките на профила и да си видиш пощата?

Не. Направих си сега нов профил, за да попитам. Понеже не бях влизал във форума няколко години, но преди влизах само с потребителско име.  А исках да си влезна с моя си профил.

Вече няма значение.

• Администратор
току-що, dinko20 написа:

Не. Направих си сега нов профил, за да попитам. Понеже не бях влизал във форума няколко години, но преди влизах само с потребителско име.  А исках да си влезна с моя си профил.

Вече няма значение.

Ами просто ми изпрати на лично старото си потребителско име и ще ти кажа първите букви от мейла ти за да се сетиш. Толкова ли е трудно. 

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Ако не сте прочели по-горе аз казах да изброите някой от топ 100 сайта в който влизате с потребителско име. Вие ми цитирате български сайтове. Аз дори не мисля, че има български сайт, който да е в топ 100. 

Можеше просто да си признаете недоразумението и да се приключи с въпроса. Сигурен съм, че ще има и други потребители, които ще имат този казус.

Сайтове, майтове, ала-бала.

Аз приключих. И като гледам изобщо не съжалявам, че съм отсъствал няколко години от форума.

Успех с топ 100 форума Ви.

• Администратор
преди 1 минута, dinko20 написа:

Можеше просто да си признаете недоразумението и да се приключи с въпроса. Сигурен съм, че ще има и други потребители, които ще имат този казус.

Сайтове, майтове, ала-бала.

Аз приключих. И като гледам изобщо не съжалявам, че съм отсъствал няколко години от форума.

Успех с топ 100 форума Ви.

Как да ти обясня, че това не е недоразумение а умишлено е направено от съображения за сигурност. Мога за по-малко от минута да го включа, опцията си има просто нарочно вече е изключена.  

преди 10 часа, Aumii написа:

Какво се случва с форума?

Превзеха го Илюминатите на значките :D

преди 33 минути, dinko20 написа:

проверявай те тук дек съ мушиш, дън та фани паяка в паяжината ве

преди 10 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Представям си онези филми от 80-те на кунг-фу майсторите с дългите бради, които летят по дърветата и бият с поглед. :D

wnod.gif

Само че това е Pai Mei, от Kill Bill 2 (2004) :cool:  .

аз пък искам да блокна тези системни съобщения - честито еди какво си - как става

ей го на сега пак - досажда - искам да го блокирам

sshot-1ed897fc8982993f2.png

преди 58 минути, dinko20 написа:

Живи и здрави.

Поне телефонния номер знаеш ли си го?

Можеше да помолиш тогава да се влиза и с телефонния номер. Щом 6 входа са недостатъчни за влизане.

1.Facebook

2.Google

3.Twitter

4.Microsoft

5.Apple ID

6.Linkedln

4aijcbe8.png

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

аз пък искам да блокна тези системни съобщения - честито еди какво си - как става

Отиваш на Настройки на профила > Отдясно малкото каре "Други настройки" - Настройки на известията > Постижения и махаш отметката.

Вече съм от енергото

Няма начин!
Да си „от енергото” (снимката на стълба) и да пишеш тук.
Само в някой … спиритически форум.

Ами просто ми изпрати на лично старото си потребителско име и ще ти кажа първите букви от мейла ти за да се сетиш. Толкова ли е трудно. 

Това също не е 100%.
Имам 5 мейл-адреса - от тях 4 започват по един и същ начин.
Различен е само доставчика - abv, gmail, yahoo …
Добре, че си пазя регистрационния имейл.
преди 4 минути, jhoro написа:

Няма начин!
Да си „от енергото” (снимката на стълба) и да пишеш тук.
Само в някой … спиритически форум.

Това също не е 100%.
Имам 5 мейл-адреса - от тях 4 започват по един и същ начин.
Различен е само доставчика - abv, gmail, yahoo …
Добре, че си пазя регистрационния имейл.

еми пробваш и 4 те все един ще е

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

от настройките в профила

597145936_.JPG.4e02fe3414c4136795d8227685933b77.JPG

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Има, не е като да няма - reddit, github, spotify, overclock.net, xda-developers, tomshardware, linustechtips, tweaktown, malwaretips. Гаранция, че половината са в топ 100. Ако пък почна наред да ги проверявам, сигурно поне в 50 от 100 ще мога да вляза с име и парола.

Много хора се регистрират с ''хвърчащи мейли'' по форуми, които след години забравят. Основният си мейл не бих го ползвал за форуми.

преди 20 минути, manjaro написа:

Има, не е като да няма - reddit, github, spotify, overclock.net, xda-developers, tomshardware, linustechtips, tweaktown, malwaretips. Гаранция, че половината са в топ 100. Ако пък почна наред да ги проверявам, сигурно поне в 50 от 100 ще мога да вляза с име и парола.

Много хора се регистрират с ''хвърчащи мейли'' по форуми, които след години забравят. Основният си мейл не бих го ползвал за форуми.

Сигурен съм, че и те ще минат рано или късно. Бавят се, защото имат доста голяма потребителска база и там мигрирането е доста по-трудно. Същото е и с BleepingComputer и с форума на Malwarebytes и на WildersSecurity и подобните. За мен не е проблем...Имам си мениджър за пароли и просто си обнових логин данните за сайта. Сигурно ще е неудобно за някои наистина, но определено по-трудно ще ти налучкат с кой e-mail си се регистрирал ако тръгнат да ти хакват акаунта. Но пък дори и да го сторят, докато не пробият и пощата, винаги можеш да си "reset"-неш паролата така или иначе.

еми пробваш и 4 те все един ще е

Ми не - кликнах на „забравена парола” и гледах - къде ще „изкочи заека”!

Сигурен съм, че и те ще минат рано или късно. Бавят се, защото имат доста голяма потребителска база и там мигрирането е доста по-трудно. Същото е и с BleepingComputer и с форума на Malwarebytes и на WildersSecurity и подобните. За мен не е проблем...Имам си мениджър за пароли и просто си обнових логин данните за сайта. Сигурно ще е неудобно за някои наистина, но определено по-трудно ще ти налучкат с кой e-mail си се регистрирал ако тръгнат да ти хакват акаунта. Но пък дори и да го сторят, докато не пробият и пощата, винаги можеш да си "reset"-неш паролата така или иначе.

За „мениджър за пароли” - да.
Следващото ниво може да е - „сигурни устройства”'. Ако се логваш от ново устройство, да иска допълнително удостоверяване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.