Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Десетки учени, изследвали НЛО, се самоубиват или гинат при странни инциденти

Featured Replies

Не виждам защо хора който вярват в извън земни , трябва непременно да са луди. Според мен луди са точно тея който не вярват в извънземни. Как може да си мислиш, че си единствения разум в една вселена, на която дори още не си открил пределните граници. Нещо повече в научни среди отдавна се спекулира съвсем сериозно върху възможностите за извънземен живот. Дори НАСА , не отрече възможноста за съществуване на извън земен живот в една скорошна пресконференция.Доста от мисиите на тази космическа програма са свързани именно в търсене на ЕТ. Една от хипотезите за произхода на живот на земята включва възможноста той да се е появил от космоса ( метеорит на който е имало органични съединения се е разбил на земята). Тази хипотеза не е теория на конспирация, а се учи в училище редом с другите хипотези за произхода ( божествения произход и еволюционния такъв). Една проста математика- от 400 000 000 000 звезди в нашата галактика, да приемем, че 0,1 % от тях има планета като нашата ( в иделана позиция на отдалеченост от слънцето) , то получаваме 400 000 000. Да предполижим, че 0.1 % от тези планети имат благоприятните климатични и атмосферни фактори.Това означава, че само в нашата скромна галакти има приблизително 400 000 планети подобни на земята.

• Отговори 61
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не виждам защо хора който вярват в извън земни , трябва непременно да са луди....

Лудост е да вярваш, че извънземните са именно въоръжени с тайните оръжия на НАТО и имат формата, която тайните разработки на военните са избрали да им "нарисуват"!!!

Някои арогантни синковци отвъд Океана са си въобразили, че светът е техният пореден филмов сценарий, а ние хората сме глупаците, зяпнали в прехлас пред тъпото им холивудско шоу.

Истинският Творец не е филмов сценарист и повярвай ми, въображението му и възможностите са далеч отвъд тези на режисьорите ни жалки! ;)

Не виждам защо хора който вярват в извън земни , трябва непременно да са луди. Според мен луди са точно тея който не вярват в извънземни. Как може да си мислиш, че си единствения разум в една вселена, на която дори още не си открил пределните граници...

Това, че има планети със сходни условия не е гаранция, че в даден момент на всяка една от тях може да има развит живот, който да може да комуникира, нито е гаранция че няма и по-развит от нас, който да не разбира сигналите, които му пращаме и те да изглеждат като димни сигнали във фона на информационните технолгии и електрониката, ако дадем паралел със Земята. Още повече че дори и да има, разстоянията са колосални и може никога да не го намерим, па може и да не иска да бъде намерен. Животът не е нещо, което гарантирано възниква и някаквито условия може да не са единствено достатъчни сами по себе си. Според еволюционната теория животът е възникнал едва ли не по случайност.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

стига с тези други планети и там дали имало условия за развитие на живот, живота навсякъде е под формата на енергиен разум или на енергийно съзнание, ние сме някакво изключение че сме енергийни разуми в биологични тела сега тук във Вселената където сме дори било много пустичко, много рядко можело да се срещне енергиен разум из нея, да не говорим за такива същества като нас, то няма други такива ........... така че извънземни с кораби от друга планета на майната си да дойдат или да видите на живо го има само по филмите

Aliya коментар #27- ти пък от каде знаеш?! може и да е вярно :) , както и да е аз говоря за вероятноста да съществува извън земен живот ( бил той с върховен интелект или под формата на прости бактерии).

simtech коментар #28 - говориш за живота сякаш той е някакъв мит, и все пак ето го на земята в цялото му разнообразие. Еволюционния подход все още е доста непълен, както и повечето ни познания във всяка една наука.Представяш ли си да имахме пълна наука в която всичко да е открито, ето това вече е мит :)

simtech: "Още повече че дори и да има, разстоянията са колосални и може никога да не го намерим... " - Само така ти се струва, разстоянието е доста относителна величина , също както и времето. Предполагам и за това Айнщайн си е кръстил теорията "Теория на Относителността", защото всичко е доста относително. Пример: времето тече по един начин за нас на земята, по друг начин в най-горния слой на атмосферата ( за това се и налага да да се правят допълнителни настройки при GPS системите , за да не се натрупват грешки). Имаше доста идеи за пътуване в пространството със скорости по-високи от тези на светлината.

Редактирано от Invocation (преглед на промените)

Aliya коментар #27- ти пък от каде знаеш?! може и да е вярно :) , както и да е аз говоря за вероятноста да съществува извън земен живот ( бил той с върховен интелект или под формата на прости бактерии). simtech коментар #28 - говориш за живота сякаш той е някакъв мит, и все пак ето го на земята в цялото му разнообразие. Еволюционния подход все още е доста непълен, както и повечето ни познания във всяка една наука.Представяш ли си да имахме пълна наука в която всичко да е открито, ето това вече е мит :) simtech: "Още повече че дори и да има, разстоянията са колосални и може никога да не го намерим... " - Само така ти се струва, разстоянието е доста относителна величина , също както и времето. Предполагам и за това Айнщайн си е кръстил теорията "Теория на Относителността", защото всичко е доста относително. Пример: времето тече по един начин за нас на земята, по друг начин в най-горния слой на атмосферата ( за това се и налага да да се правят допълнителни настройки при GPS системите , за да не се натрупват грешки). Имаше доста идеи за пътуване в пространството със скорости по-високи от тези на светлината.

Класическа заблуда. Теорията на Относителността се нарича така, защото разглежданите обекти/проблеми/величини се отнасят по някакъв начин един към друг - с други думи корелират - намират се във взаимовръзка! И още нещо! Кръстник на теорията е Макс Планк!

darkterminal, благодаря за разяснението. Все пак нямаше нужда да цитираш целия ми пост :) (извадка от него щепе да е достатъчна), освен ако не искаш да коментираш още нещо !?

Aliya коментар #27- ти пък от каде знаеш?! ...

А ти пък откъде не знаеш!?... че Бог не е натовски генерал!? :no-no:;)

А ти пък откъде не знаеш!?... че Бог не е натовски генерал!?

Не може да е натовски генерал, понеже аз съм Него и не съм натовски генерал.
  • 10 месеца по-късно...

Важен филм за тези, които се интересуват от ЕТ и манипулациите на медиите, и правителствата по темата. Със субтитри е:

http://www.youtube.com/watch?v=taoZMTsZphc

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Между другото подробен отговор на въпроса на Мойра:

Факт е, че много учени, които са изследвали НЛО са починали при странни обстоятелства. Защо истината за НЛО се пази в дълбока тайна?

се съдържа във филма горе. Който има интерес към темата, но се колебае дали да го изгледа и да си изгуби 2 часа от времето, може на първо време да види едно интервю с д-р Гриър, което е по-кратко:

http://www.youtube.com/watch?v=O9_Z-DJ6DmE

–––––––––––

Всъщност от доста време се чудех дали да пусна тези неща тук, макар че те са достъпни в youtube. Прецених, че може да е полезно за някой, понеже и мен ме насочиха към всичко това преди пет или шест години. Ако не ме бяха ориентирали не знам дали щях да попадна на тази информация.

Факт е, че много учени, които са изследвали НЛО са починали при странни обстоятелства. Защо истината за НЛО се пази в дълбока тайна?

Факт е, че много хора са умрели и от "проклятието от гробницата на Тутанкамон". Вярваш ли го, че мумия отпреди над 2000години убива хора?
  • Автор

Факт е, че много хора са умрели и от "проклятието от гробницата на Тутанкамон". Вярваш ли го, че мумия отпреди над 2000години убива хора?

Вече е доказано, че хората се разболяват и умират от мухъла и плесените в гробниците, а не от проклятие.

Вече е доказано, че хората се разболяват и умират от мухъла и плесените в гробниците, а не от проклятие.

Аха. Но допреди определено време хората по същият начин са определяли проклятието, по който ти си го направила относно събитията, описани в първото ти мнение на темата. Когато няма достатъчно налична информация, фантазията започва да играе лоши шеги.

Това какво общо има с материалите, които пуснах нямам идея...

Интересен подход е човек да коментира нещо, което не е изгледал/прочел.

В понятието "НЛО" попадат всички летящи обекти или небесни аномалии за които нашата Наука все още няма адекватно обяснение!Това което Ние знаем за физиката,астрономията и още куп математически заигравки е само по себе си доказателство за нивото в което се вписваме..и то е в незавидна позиция! :ph34r: 

Хич няма да изпадам в спорове и кротинката ще изложа артефакти..Как ви е ще ги тълкувате е друг процес:

http://www.youtube.com/watch?v=HOs2uHbQrCQ#t=74

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това какво общо има с материалите, които пуснах нямам идея...

Проблемът с теориите за великата световна конспирация е броят на хората, които трябва да участват като конструктивни елементи в перфектно смазана машина. Колкото повече се увеличава броят им, по-вероятно е да се достигне до провал. Ето това е общото.

Както и да е, Сим. Не става дума точно за Световната конспирация.

Ето последното, което може да видите, ако имате желание. Нямам за цел да убеждавам. Просто давам инфо по темата:

http://www.youtube.com/watch?v=0KRq1f6sx3A

ПП Между другото БС5 е имало и у нас. Не е от значение това дали някой знае или не за какво иде реч. Който трябва ще прояви интерес, а другите просто ще имат скептично или иронично отношение. В това няма нищо неестествено. Напротив - нормално е.

• Автор

Аха. Но допреди определено време хората по същият начин са определяли проклятието, по който ти си го направила относно събитията, описани в първото ти мнение на темата. Когато няма достатъчно налична информация, фантазията започва да играе лоши шеги.

"Факт е, че много учени, които са изследвали НЛО са починали при странни обстоятелства. Защо истината за НЛО се пази в дълбока тайна?"

Да, факт е, че много изследователи на НЛО са починали при странни обстоятелства.

Но би ли ми казал, къде прочете мое твърдение, че смъртта им е свързана непременно с НЛО?

Но би ли ми казал, къде прочете мое твърдение, че смъртта им е свързана непременно с НЛО?

Ми, разбира се, че не е причинена от ЕТ. Никъде не си казвала това, но Сим не чете внимателно.

Освен това тези обекти погрешно се зоват НЛО, защото нито са неиндифицирани, нито летят в обичайния смисъл. :rolleyes:

Студено, студено... Далеч си от истината, но си по-близо до нея от тези с варианта "проклятие".

И истината за НЛО ,каква е точно,че да гинат толкоз изследователи?

Хени, моля, ако имаш интерес гледай филмчетата или установи контакт със CSETI и някои други, които имат много малко публична дейност.

Нали не очакваш да преразказвам накратко пуснатото по-горе.

Хени, моля, ако имаш интерес гледай филмчетата или установи контакт със CSETI и някои други, които имат много малко публична дейност.

Нали не очакваш да преразказвам накратко пуснатото по-горе.

..с удоволствие такова,каквото ти/трети,пети/ е обърнал внимание на артефактите които съм приложила..

Предпочитам чрез това да инспирирам,пред каквато и да е "фантасмагория" и забежки към-то вменяване!

Попитала съм ясно и конкретно - как "нло" се е озовало на стенописите от онези древни времена и не ми пробутвай CSETI,защото преди това понятие има едно друго - палеоконтакт!

.. с уважение към всеки пищещ тук и по същество на тема!

..с удоволствие такова,каквото ти/трети,пети/ е обърнал внимание на артефактите които съм приложила..

Къде съм отрекъл палео-контакта? Никъде. Напротив. Това, което пусна ми е познато. Има го и в един от филмите.

Какво да коментирам тогава? Това са всеизвестни неща за всеки, който е в час с темата. Нищо ново или необичайно не е за мен, поне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.