Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Продължаваш да говориш за консумация и W-ове та спирам да пиша понеже явно четеш между редовете. А човека пита колко ще му излезе нова конфигурация без хард и записвачка но явно и това ти е обегнало... пс. Има за по 100 лв. конфигурации втора ръка както и отделно части. Най-добре се насочи на там поне нещо като изгърми няма да те е яд чак толкова.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

524 лева общо.

ASROCK H61M-DGS /H61/1155 - 72.72 лв.

G630 2.7GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 107.36 лв.

4GB DDR3 1333 A-DATA - 27.88 лв.

GB R777OC-1GD - 223.38 лв.

PSU FORTRON HE-400 / 400W - 67.18 лв.

DAOTECH X1 MIDDLE ATX - 24.59 лв.

Обща стойност - 523.10 лв. с ДДС

• Автор

gothincrock Благодаря и за твоя съвет, но мисля, че така ще ми излезе много скъпо с такова видео и при смяна дори и на кутията макар че е 25 лева. Поразрових се малко и разбрах че старите ми части, не мога да да ги продам за повече от 100 лева така че ми трябват около 400 лева. Дано да се отвори работа по коледа :) . Благодаря на всички.

Темата за захранванията е много експлоатирана. вярно, захранвания и нови и на годинки гърмят, но моят опит показва, че нито едно захранване досега не ми е изгоряло и всички си работят. Миналата година ъпгрейднах един компютър с едно старо захранване от 2005 година. Мисля, че бе 300 или 350 ватово ISO. Никой досега не ми се е оплакал, че компютъра не работи. Лично аз имам на другия комп подобно захранване, но ATX, което е още по-куча марка. И гръмотевици го удряха и токови удари, но нищо не изгърмя. С предното ми китайско пък изгоря само лан картата след светкавица по кабела, но пак нищо друго не бе засегнато, а компютъра продължава да работи вече 7 години след случката. И сега ако изгори захранването, sliderum ще е виновен. А ако новото изгърми, кой ще е виновен? Защото в тоя форум има пуснати поне 4 теми за неработещи нови конфигурации. Нали всичко е ново? Как така не работи?

Ланката няма нищо общо с захранването та не търси там проблема. Всъщност сам си посочил проблема. Иначе бившия ми шеф смени три броя за две години и три месеца. Последния път се оказа че дъното и харда също са за смяна та ме помоли да му напиша нещо читаво на едно листче за 600 лв. Става въпрос за един компютър да не си помислите че са повече? А човека живее в апартамент в София а не в няква хижа в планината та предполагам инст. е наред. При баща ми както и разни приятели също са сменяни захранвания, дънна и видеокарти. Аз за 10 г. никога не съм слагал захранване за 20/30 лв. и не съм имал проблеми. Така че като изключа себе си аз пък нямам познат с личен компютър и "жълто" захранване които да не е стигал до сервиза поне веднъж. пс. Новото е с гаранция и ще го сменят. Иначе утре може да стане и земетресение та всеки си преценява доколко да се застрахова. За мен 5 годишно китайче е като да си оставиш отключен апартамента и да се сърдиш че са те обрали. Иначе е ясно че и със скъпа ключалка пак е възможно.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Ммм... според мен, конфигурация под предложената от @gothicrock става само за офис и филмчета и... Супер Марио...

Съжалявам, че автора е в лошо финансово положение, но с трици маймуни не се ловят. Или се примирява с положението, или прави всичко възможно да спечели за по-добра машина. С оплакване и с безсмислени "врътки" няма да стане.

Най-доброто предложение е дадено от колегата. Човека си наляга пороците, намалява пушенето и пиенийето и събира, ама не в банка, че Дянков ше му изяде лихвата :) После като се позаформи сумичка около(или над) 699лв и 15 стинки, нейде след коледа и нова гАдина, като намалеят отново "намалените" тогава цени...

• Автор

Така прави сте, както казах преди ще гледам да си отделя пари покрай нова година и коледа и ще си закупя някоя от конфигурацийте които сте ми предложили. А за думата за захранването аз преди този компютър имах лапто(който сега го използва баща ми ) на цели 7 години и малко куча марка какво да ви кажа никога не ми е създавал проблеми. Fujitsu Siemens Amilo la1703 вие си правете сметката. Захранването може и да е добро може и да не е добро, всичко опира до късмет :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.