Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Електронна цигара - от къде?

Featured Replies

Заглавието не е съвсем коректно.

Да, това е начин да се намалят разходите (има и други), но ако искаш да спреш цигарите няма как да стане като замениш една цигара с друга.

С течение на времето и използване на тая изкуствена цигара може да спреш и тоя метод и да провериш дали ти се пуши това е уловката на заглавието... Извинявам се, че не е ясно изразено но има някакъв смисъл!

• Отговори 128
  • Прегледи 45,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ноември 2009г. си купих електронна цигара. На 22.01.2010г. спрях пушенето. Съпругът ми също. При нас ефекта беше на 100 процента. Започваш от филтъра с най-високата концентрация на никотина, после намаляваш и накрая стигаш до нулева. В един прекрасен ден разбираш, че вече не ти трябва. Но... още е в чантата ми и още имам една кутия с истински цигари в тоалетката ми. Всяка вечер си ги проверявам дали са още там и с много любов си ги подушвам. :ph34r: Но трябва да е от най-качествените, защото има и много такива менте цигари.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

I recently seen these electronic cigs, was wondering if there were bad effects. You know if they are plastic, mixing with a battery and heat, cant be good right?

Здравей, щом можеш да прочетеш заглавието на темата на български, би трябвало и да отговориш на този език.Тук се пише на български, не сме англоезичен форум.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

За тези, които искат да откажат цигарите, но им е трудно, могат да опитат с екоцигара. Поне ще е без дим и няма да са зависими от забраните за пушене.. :):wors:

Живот без цигарен дим :)

Редактирано от didis82 (преглед на промените)

Колежката ми пробва за месец-гола вода каза,нищо не прави-само де се набутах

:)

• 3 месеца по-късно...

Двамата с жена ми сме върли пушачи откак се помним.Преди 1 година тя поиска да си купи електронна цигара от някакъв китайски сайт.Аз и казах ,че ако си купи такава цигара ще и коства липсата на нормални цигари 1 месец ,понеже толкова струваше цигарения комплект,който си беше харесала (модел 901).И това с цел да не се наруши семейният бюджет.Тя си помисли 1 ден време и каза ,че иска електронната играчка и няма да купува цигари поне месец.Съответно аз съм супер скептик на тази тема понеже бях пробвал преди време такова чудо от някаква квартална продавачка на такива цигари и знам,че няма вкус мирис и има много малко дим.Речено сторено-поръчахме цигарата.Като пристигна жена ми беше много въодушевена,но аз така и не и обърнах никакво внимание на играчката.Само от време на време и се подсмихвах ,като се омазваше с някакви течности,дори и отказвах да пробвам новата придобивка.След като изтече въпросният месец моята жена стигна до извода,че тази цигара нещо не я задоволява напълно и я пусна на обява да я продава.За 3 дена я продаде на цена 35 лв повече от цената на която я беше купила.Естествено аз предполагах ,че пак си минава на цигарки ама познайте какво.... Купи си нова (модел 510)Като новата и цигара легна по ефтино естествено заради прихода от предната. Такаааа вече повече от година моята жена продължава да си пуши тази цигарка все по рядко. Аз обаче започнах да се дразна от това да гледам как жена ми си пафка с биричка в ръка пред компа ,а аз зъзна на -15 на терасата и хвърлям цигарата наполовина.И след като вече цигарите станаха близо 5 лв реших ,че вече няма място за тях в моя джоб.Казах край ,спирам тия цигари.Издържах точно 24 часа и се разтреперах като лист.Погледнах вдясно от мен стоеше жена ми на компа и все така блаженно си смучкаше творението на китайския инженер на 21 век.Без дори да я питам изскубах е-цигарата от ръцете и ,и запуших блажено.На петото дърпане спрях да треперя.Продължих да пуша ,но вече втората цигара(те се продават по 2 в комплект).Тогава още бях неук в тази материя и дърпах бавно и продължително ,като си мислех ,че така се прави.(По късно разбрах че двата атомайзера на цигарата одавна вече не изпаряват като нови ,все пак бяха пушили 1 година). Харесах си една нова цигара с голяма батерия,взех си един ниско омен изпарител и вече няколко месеца съм сред непушачите.А жена ми като опита от новата ми цигара спря тотално да пуши,и вечер ме чака с нетърпение да се върна от работа да и дам да пуши :cool: Скоро ше и взема нови изпарители.Колегата ми реши и тои да се пробва ,но си взе някаква цигара с пълнителчета за 20лв и мога да ви кажа че това няма нищо ама нищо общо с е-цигарите които ни отказаха.Пълен боклук.Така ,че хора,ако искате да откажете аналоговите цигари не си купувайте боклуци ,които по никакъв начин няма да ви харесат. БЛАГОДАРЯ на всички ,който се занимават с това.Продължавайте да го правите и да отказвате хората от скапаните нормални цигари.

vakill Моля те сподели от кой сайт пазаруваш изгодно цигари части за тях, както и никотинова течност? Ако сайта е от България моля да споделиш онзи от който е пазарувала жена ти. Ще бъде ползено да споменеш подробности за плащания и доставката. Поздрави!

Редактирано от чоко (преглед на промените)

Ами в българия сме пазарили от www.pv-bg.com цените не са много изгодни за хора от провинцията понеже куриерите дерат,особенно когато имаш да поръчаш примерно 2-3 течности.Но като сигурност на пазаруването това за сега за мен е единственият бг сайт от които бих пазарил.От китай сме поръчали от heavens-gift.com за сега няма проблеми,но в секцията на шипинг пише :

Apr 06, 2011: Since 01.01.2011 in Bulgaria we have to pay tax for all goods sent from abroad, which exceeds EUR15 - :) Too bad)

Незнам какво значи това,до сега не съм имал проблеми,да се надяваме и за в бъдеще да е така.Плащането по пейпал ,а доставката 7-10 работни дни.

Редактирано от vakill (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Отдавна мисля да си купя електронна цигара,но все пак бих желала да знам мнението на хора,които вече са я пробвали.

Пробвал ли е някой електронна цигара?

Има ефект и то доста добър.Но не си мисли, че ще имаш усещането на нормална цигара. С електронната се пуши по-приятно :whist:

Аз използвам от 7 месеца е-цигара в началото бях с E-Health 502C, а от 2 месеца съм с E-Health 502C Black.

Препоръчвам ти ако си начинаещ с електронните цигари да пробваш с нещо по-евтино. Впрочем висчки електронни цигари са китайски, основната разлика е в цената и това, че някои са брандирани с лого на европейски фирми.

• 6 месеца по-късно...

Колеги, не се лъжете с евтините цигари - те само могат да ви откажат от пушенето на електронни цигари :) . Вярно, че са евтини, но не предлагат нищо друго, освен цена - като цяло са абсолютен боклук. Пълнителите се сменят за норматив, като съдържанието на течност е с неясен произход. Няма избор на аромати или е много беден, а качеството и съдържанието на никотин са под всякаква критика. Батериите карат по 2 часа, след което следва презареждане, изпарителите се скапват за норматив и могат да ви оставят по всяко време.

Към днешна дата има вариант, който да предложи качеството на високия клас цигари Ego-T, но на поносима цена, като същевременно аромата на изпарената течност се усеща много по-чисто, удара е по-плътен, произведения дим е повече в сравнение с Ego-T варианта, а пък събира много повече течност от един пълнител тип "резервоар". Говоря за цигарите с картомайзери с двоен нагреват на Smoktek - http://www.gigadrink...-dual-coil.html

В комбинация с качествена течност се получава нещо невероятно и ще ви накара да забравите за обикновените цигари на момента.

Също добър вариант за хората, които не искат цял комплект е примерно една батерия passthrough 1100mAh и един картомайзер Smok Ego Dual Coil, като освен тези две неща, единствено ще трябва да си вземете течност по избор и нещата заспиват. :)

Редактирано от Runner (преглед на промените)

Голямо писане...без нужда! Там където работя я ползваха тази глупост. Съвсем не заслужава толкова писане... и е напразно. Та хората платиха и накрая...пушат цигари! ----------------------------------------------------------- Виждаш ли...след 7 дни си чист....абсолютно не си наркоман! Аре да спорим с психолози...как да извадим последният лев от джоба... :ohmy:

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Единственият ефект от електронната цигара е че губиш 20- тина лева, с които пари можеш да си купиш няколко кутийки хубави цигари! Аз съм пушач от 42 години. Трябва само воля, за да се откажеш от цигарите. Нищо друго.

Опитах да обясня точно това... Като повтарям...дадоха пари на вятъра...Стефчо! Даже пропушиха и хора не пушачи... Коледно и друго...абе не виждате ли че е за пари.. Та като атеист...де Ви вярата бе?? :) ( KM макар и тежък е приятна изненада +) ----------------------------------------------------------------- А без големи амбиции...мога да те направя Администратор в малко форумче... :) Стига да не бъда пак предаден...

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Ако сте пробвали боклуци от 20лв., нищо чудно, че не виждате ефект. Евтините електронни цигари само могат да ви накарат да ги намразите и после да пишете по форумите, как за нищо не ставали. Пробвайте хубава цигара с хубава течност и после пак елате да говорите, колко били зле и как не върешли работа...

• 1 месец по-късно...

аз имам ето така цигара малко по различна е и върви в комплект с капки,известно време я пуших но пак запалвах от време на време по две три цигарки-,абе като нямаш воля да ги спреш ако щеш и сто такива си купи пак няма да постигнеш това което искаш....Публикувано изображение

post-318469-0-31501000-1328098296_thumb.

Редактирано от liliya2 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Електронна цигара обезобрази пушач

Американец пострада сериозно при експлозия на електронна цигара, съобщи АП.

Мъжът има сериозни наранявания: лицето му е обгорено, а няколко от предните му зъби са избити. Откъсната е и част от езика му.

Отзовали се на сигнала пожарникари смятат, че вероятно батерията на електронния заместител се в взривила. Мъжът се опитвал да се откаже от тютюнопушенето.

По непотвърдени данни 80% от предлаганите на пазара у нас (най-често онлайн) електронни цигари се произвеждат в Китай. Много хора споделят, че имат проблеми с батериите, че се получава искрене и се появява дим.

БЛИЦ

Електронна цигара обезобрази пушач

БЛИЦ

По този повод писах в друга тема, но и тук ще кажа - не ми хвалете повече електронните цигари! :D

По този повод писах в друга тема, но и тук ще кажа - не ми хвалете повече електронните цигари! :D

и при електронните цигари правилото е същото като при надуваемите жени ..... :ph34r:

И при електронните цигари правилото е като при всяка друга стока - оригиналът е качествен и всяко менте за по 20 лв си е нищо повече от менте. Това, че евтиното винаги ни излиза по-скъпо е правило, в което всеки човек се е убедил през живота си и няма нужда да се говорят азбучни истини. Отговорът е в природата човешка... В андрешковщината, че трябва да има келепир, за да е хубаво.

И при електронните цигари правилото е като при всяка друга стока - оригиналът е качествен и всяко менте за по 20 лв си е нищо повече от менте. Това, че евтиното винаги ни излиза по-скъпо е правило, в което всеки човек се е убедил през живота си и няма нужда да се говорят азбучни истини. Отговорът е в природата човешка... В андрешковщината, че трябва да има келепир, за да е хубаво.

За съжаление в България много ментета се продават на цената на оригинала и човек не може да бъде сигурен дали наистина е купил качествена стока.

За съжаление в България много ментета се продават на цената на оригинала и човек не може да бъде сигурен дали наистина е купил качествена стока.

Не само цената е ориентир за оригиналността на дадена стока. Нормално би било да не очакваме, че на импровизираната циганска сергия върху парче найлон на тротоара ще купим оригинален Шанел 5. Нека не изпадаме в крайности.

Не само цената е ориентир за оригиналността на дадена стока. Нормално би било да не очакваме, че на импровизираната циганска сергия върху парче найлон на тротоара ще купим оригинален Шанел 5. Нека не изпадаме в крайности.

И в моловете продават ментета.

Всяко правило си има изключения, които потвърждават правилото.

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, харесал съм си едни електронни цигари v2 cigs (http://v2cigs.bg/) и днес си правя проучване в различни форуми, дали мога да събера информация за тях. Ако с някой се засичам с едни и същи хора в различните форуми, моля да ме извинят за еднообразието на въпроса ми.

Но ако някой е пробвал тази марка електронни цигари и има мнение за тях, моля да го сподели!

Благодаря :)

• 3 седмици по-късно...

Електронните цигари с отровни химикали

Хората, решили да се откажат от тютюнопушенето като заместват папиросите с електронни цигари трябва да знаят, че тези инхалатори изобщо не са безопасни. За това алармират британските здравни служби, цитирани от в. "Дейли мейл"

Около 65 000 души на Острова ползват тези инхалатори, които приличат външно на цигари, пише БТА. Те изпускат малки дози никотин и други пари. Електронните устройства са внос от Китай и не преминават през никакви тестове, като имат свободен достъп до британския пазар. Точно на тази практика желае да сложи край регулаторната агенция на страната, която наблюдава медицинските и здравните продукти.

Според експерти, някои марки електронни цигари съдържат много високи концентрации на никотин, пристрастяващото вещество в тютюна, предизвикващо рак.

Установено е също така, че в парите присъстват токсични химикали. Сред тях фигурират нитрозамините - субстанции, които предизвикват рак при опитните мишки. В някои марки било констатирано наличието на диетилен гликол, отровен химикал, който предизвиква смърт при по-високи дози. Британскитездравни власти смятат да въведат по-стриктен контрол в сектора през следващата пролет, пише вестникът.

Електронните цигари вече са забранени в страни като Австралия, Нова Зеландия, Бразилия и Канада. Щатът Ню Йорк е решил да последва примера им.

dnes.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.