Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Електронна цигара - от къде?

Featured Replies

Здравейте,аз съм от Варна.С мъжа ми решихме преди двадесетина дена да спрем едновременно цигарите.Препоръчаха ни един магазин на ул."Хаджи Димитър" 41.Имат и саит:www.e-cigar.org.Оказа се че разполагат с богат асортимент.Мъжа ми си взе пура,а аз си избрах по- малък модел.Имаше двама братя продавачи които много подробно ни информираха за електронните цигари и ни помогнаха при избора.На петия ден обаче на моята нещо и се скапа батерията,с мъжа ми бойно настроени се насочихме към магазина.Останахме обаче приятно изненадани.Там беше единият от продавачите,който много любезно прегледа електронната ми цигара и веднага замени повредената батерия.Така вече двадесетина дена с мъжа ми още си пушим електроните цигари и изобщо не си и мислим да ги захвърляме.В къщи децата си отдъхнаха от нашият цигарен пушек.Много е готино да шашкаш околните с електронното "чудо"! Анна Желева от Варна

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 128
  • Прегледи 45,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук явно са се събрали предимно вносители на електронни цигари и си рекламират сами стоката.Аз знам със сигурност ,че няма производство на електронни цигари извън пределите на Китай. Вярно е че Гамучи е английска фирма но тя е фирма -вносител, а не производител. Има много такива фирми като нея,които само си слагат логото, като например -" N-Joy"; "Puresmoker" ; "Intellicig" и др. Ровил" съм се много в американските и английски сайтове и форуми и имам представа.

• 1 месец по-късно...

Аз знам със сигурност ,че няма производство на електронни цигари извън пределите на Китай.

Не е като да знаеш някаква тайна. Патента е китайски и няма как да има легално производство извън Китай, поне за момента явно. Но, това не е проблем - така или иначе всичко вече се прави там. Ако изделието е минало нужния качествен контрол тогава е ок за мен. Друго си е да попаднеш на тежкия фабричен брак и продавача пред тебе да вади 6 поредни комплекта докато уцели работещ.

Ако целта ти е да откажеш цигарите, това се прави от раз, т.е. казваш, че няма да пушиш и не пушиш. Аз с гордост мога да кажа, че вече 7 месеца не пуша именно отказвайки ги така - станах сутринта, казах няма да пуша и не запалих повече нито 1, а пушех от години по кутия и половина на ден. Това е. Другото е майтап работа - хапчета, електронни цигари и т.н. нищо не помага, ако наистина не искаш сам да ги откажеш. Сега даже ми е гадно като дойде дим от цигара в лицето ми или като усетя в стаята силно миризмата на цигари.

И аз се замислям дали да не се оборудвам с електронна цигара. Не искам да ги отказвам напълно, а само да ги намаля. Проблемът е, че не асоциирам почивката с друго, освен да изляза на балкона и изпуша една цигара на спокойствие. Затова се и надявам електронната цигара да е добър заместител на истинската.

• 3 седмици по-късно...

Ето какво представлява

Моя съвет е да внимаваш какво купуваш и от кого/къде.

еСмоке са според мен най-качествени и може да се закупи онлайн от ElektronnaCigara.com

Как е Добри? Върви ли търговийката?

• 1 месец по-късно...

Аз от 17 до 23 години пушех и то доста често, приятеля ми е непушач и ми подари електронна цигара, отначало ме беше срам и се чувствах глупаво с тази играчка в ръка, но нищо друго не можа да замени желанието ми да пуша... и така с тази цигара.. ето че вече от почти 2 години не пуша. Чувствам се така сякаш никога не съм палила. Продавам си цигарата. 0882 699 409

Аз от 17 до 23 години пушех и то доста често, приятеля ми е непушач и ми подари електронна цигара, отначало ме беше срам и се чувствах глупаво с тази играчка в ръка, но нищо друго не можа да замени желанието ми да пуша... и така с тази цигара.. ето че вече от почти 2 години не пуша. Чувствам се така сякаш никога не съм палила. Продавам си цигарата. 0882 699 409

Не ти е реклама мнението, хич даже. Само случайно ти е първото.

• 2 месеца по-късно...

17:01/20.01.10 /автор: Труд

Електронните цигари не били безвредни

Публикувано изображение

ЛОНДОН - Електронните цигари не са безвредни и може да се окаже, че повече вредят, отколкото помагат, твърдят гръцки учени, съобщи Би Би Си.

Според тяхно изследване няма достатъчно доказателства, че заместителите на тютюна са безопасни в дългосрочен план. Поради липса на достатъчно данни те са забранени за продажба на много места.

Американската администрация за храните и лекарствата например открила, че в различните марки електронни цигари се отделя различно количество никотин при едно дръпване. Специалистите открили в устройствата и канцерогенни химикали.

"Специалистите открили в устройствата и канцерогенни химикали" - в обикновените цигари е цялата Менделеева таблица, тъй че това ми звучи по-скоро успокоително. Щях да се разтревожа, ако бяха казали, че са абсолютно безвредни. Имам познати, които са ги отказали или значително са ги намалили. Аз също съм си поръчал и чакам до седмица да ми я донесат. Дори да е само финансов ефекта, пак има смисъл. Сега давам за цигари около 150 лева, което е колкото интернета, кабелната, домашния и мобилния телефон взети заедно.

ами дали има ефект... - при всеки е различно - при някои може да има, при други не Замисли се по този въпрос: Кое е по-добре - електронна цигара или от тези лепенки? ... РАЗБИРА СЕ, че електронната цигара... все пак тя наподобява пушенето, за разлика от лепенките. Усещането е почти като на цигара, но го няма лошия вкус и катрана, никотиновата доза си я взимате. Също така има и различни пълнители доколкото знам - шоколад, разни имитации на цигари и т.н. П.С. Междо другото аз предлагам такива цигари, а отскоро започнах да ги предлагам и на българския пазар - мненията, които получих са това, което споделих по-горе. Погледнете подписа ми за да видите какво предлагам/в момента имам наличност, така че мога да ви изпратя моментално/

Електронната цигара е измислена от далновидни хора, решили да изцицат пари от слабохарактерни будали, нежелаещи да се вслушат в здравия си разум. Хиляди са средствата за "отказване" от цигарите и те винаги носят печалба някому. Случайно заинтересувалият се за здравето си човек рядко е сред печелившите. Чудесен стимул за отказване от цигарите е откриването у вас на тежко сърдечно заболяване, или рак на гърлото, или рак на белите дробове, или... И като гръм от небето научавате, че ви остават 6 месеца живот, които всъщност са половин година страдания, каквито сега едва ли можете да си представите, но евентуално биха променили отношението ви към понятието "евтаназия". Вредата от цигарите е несъмнена, обаче има много други фактори по-страшни от синия дим, които успешно съкращават човешкия живот. - Стрес - Замърсена околна среда - Заседнал живот - Лъскави храни и напитки, в които полезното се "вижда" само в рекламите, но не и при химичен анализ. - Неправилно приготвени у дома естествени храни. Списъкът е по-дълъг от времето, с което разполагам. :cool: Осмисляйки горенаписаното, преди доста време реших, че имам право понякога да паля по цигара за удоволствие, за да усетя вкуса й, а не за да заглуша никотиновия глад или да се боря със стреса. Така открих много хубаво лекарство - чаша хубаво червено вино вечер, с или без една-две цигари. През останалото време пушенето е напълно излишно и съвсем вредно. Ако успеете да постигнете душевния си мир, все по-рядко ще посягате към цигарите. Като допълнителна екстра към това приятно "отказване" си представете лицата на финансовия министър и неговите "експерти", когато в края на тази година се окаже, че всеки пушещ българин е подарил на хазната някакви си стотина лева, а не очакваните над хиляда. Естествено всичко това по технически причини няма да се случи, макар че го заслужават. Изсмукват скромните пари на хората с акцизи, данъци, такси и какво ли още не, а животът не се подобрява, напротив...

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,аз съм от Варна.С мъжа ми решихме преди двадесетина дена да спрем едновременно цигарите.Препоръчаха ни един магазин на ул."Хаджи Димитър" 41.Имат и саит:www.e-cigar.org.Оказа се че разполагат с богат асортимент.Мъжа ми си взе пура,а аз си избрах по- малък модел.Имаше двама братя продавачи които много подробно ни информираха за електронните цигари и ни помогнаха при избора.На петия ден обаче на моята нещо и се скапа батерията,с мъжа ми бойно настроени се насочихме към магазина.Останахме обаче приятно изненадани.Там беше единият от продавачите,който много любезно прегледа електронната ми цигара и веднага замени повредената батерия.Така вече двадесетина дена с мъжа ми още си пушим електроните цигари и изобщо не си и мислим да ги захвърляме.В къщи децата си отдъхнаха от нашият цигарен пушек.Много е готино да шашкаш околните с електронното "чудо"!

Анна Желева от Варна

Да бе да, ти си Грациела а мъжа ти е Герчо и става дума за ЕТ "ГРАЦИЕЛА-ГЕРЧО ДРАГАНОВ"

Ето я и моята история за магазинчето на ул."Хаджи Димитър" 41 - прясна от днес:

Преди 2-3 месеца действително зареждаха и продаваха продукти на intellicig, от там си купих своята електронна цигара. Не ми направиха впечатление на кой знае колко любезни и компетентни.

Въпросът е,че батерийката ми се запуши и отидох при тях да си купя "нова". Никой не се сети да ми каже да си я отпуша с клечка за зъби да речем, а вместо това ми продадоха оригинална китайска имитация на тази батерия за 25 лева. С абсолютно същата резба, дори имаше и остатъчен ток в нея.

Тарикатите вече не зареждат intellicig, защото нямат сметка от това. Те са си станали сами дистрибутори и си внасят директно от Китай няколко вида цигари без МАРКА, дори и никотинова течност, която са си кръстили незнайно на кого Вирджиния...

Прибрах се щастлив вкъщи и след няколко дръпвания естествено батерията се изтощи. Опитах се да я заредя, но тя не прие и грам ток. Стоя сигурно около 20 часа в зарядното - нямаше абсолютно никакъв заряд.

Случва се, би казал всеки. Фабричен дефект, чудо голямо. Отиваш в магазина и любезните "продавач-консултанти" ще я подменят. Да ама не...

Въпросния чичко смотолеви нещо от сорта на "Еми какво да направя, не мога да ти я заменя... То няма гаранция с консумативите..."

Е да ама аз не искам гаранция, а се предполага,че след като си купя нещо (още повече, че то не струва 2, а 25 лв)

това нещо би трябвало да проработи и съм си в правото да искам най-малкото подмяна.

Човечеца сумтя, пуфтя... Започнах чисто приятелски да му казвам,че има как да си търся правата на потребител и в момента в който си мислех да го питам защо аджеба не ми е дал и продължава да не дава КАСОВ БОН той бръкна отнякъде и ми хвърли небрежно 25 лева...

Нямам коментар

Здравейте и от мен - човек, който пушеше от 13 години по 2 кутии на ден, а вече влизам в четвъртата седмица без цигари.

Мислех за електронна цигара, търсих и тук, в Германия, но ми казаха, че такова нещо няма, има само никотинови инхалатори. Щях да почвам с тях, но цените им ми се сториха доста солени, та помолих познати, които се прибираха от България да ми купят една опаковка простичък "Табекс" (100 таблетки) за 20 лв. на връщане. Взеха ми я, започнах да ги пия по графика от рецептата и така - до днес. "Табекс"-ът отдавна свърши, но цигара не съм пипнал. Не се лъжете от реклами, не ви е нужно нищо повече от малко инат. Просто бъдете малко по-силни и напук не пушете, както направих аз. Чувствам се длъжен да обясня, обаче, че продължавам да си слагам по мъничко тютюн (количеството от около половин цигара) когато си свивам марихуана, но това е нищо.

Чувствам се прекрасно без гнусните цигари, започвам и активно спортуване (тичане и каране на колело), като се запролети и се вдигнат температурите. Та... трудно е, особено втората седмица. Но малко "мъжката" + повече инат и всичко се преодолява, дори тоя назадничав наркотик. Вземете си един "Табекс" и просто следвайте рецептата, нищо друго не ви трябва. Даже смятам, че и без лекарството бих се справил... Въпрос на малко по-широк поглед над живота.

Чувствам се прекрасно, партньорката ми се чувства прекрасно и най-накрая излязох от тъпата зимна депресия. Махайте цигарите и ще се промените от основи.

Ха честито! Точно така, необходим е инат/ аз бих го нарекъл по-скоро воля / и осъзнаването, че пушенето е навик да бъркаш в джоба за цигари, когато ръцете са ти свободни. Малко кофти момент си избрал, но ако си достатъчно мотивиран да ги откажеш- ще стане. Моментът е кофти, защото е зима, времето е гнусно и ти се налага повече да висиш в къщи. Аз самият съм бивш пушач, вече с давност около 6 години. Когато реших да спра цигарите беше краят на Април, времето беше топло и ходих с колелото на работа. Та един ден, след като се позадъхах от бързо каране, се ядосах на себе си и реших другият ден да не паля цигара с кафето. След това / на другият ден вече / реших да изкарам и до обяд, после реших, че мога и до вечерта и т.н. Помогна ми и още много това, че всеки ден карах здраво колело, около 3-4 часа, и се изморявах така, че за цигари не ми се и помисляше. Не ми се наложи да ползвам нито Табекс, нито разни там дъвки. Просто след близо 3 седмици се чувствах съвсем добре без цигари. Както казах, преодолях навика да вадя цигара, сядайки някъде или пиейки кафе или нещо друго.Окончателно се убедих, че всичко е наред, когато отидох за риба без цигари :) . Само след 2-3 месеца ще видиш колко е по- добре в къщи, когато не се налага през половин час да се проветрява къщата. Ако пък се откажеш и от марихуаната, поне временно- ще ти е много по-лесно за тютюна. След като си сигурен, че с цигарите вече не ти е проблем- свивай си там по нещо, ако много ти е кеф, но по-безопасно е да минеш на кексчета :) .

• 3 седмици по-късно...

Междо другото аз предлагам такива цигари, а отскоро започнах да ги предлагам и на българския пазар - мненията, които получих са това, което споделих по-горе.

Погледнете подписа ми за да видите какво предлагам/в момента имам наличност, така че мога да ви изпратя моментално/

МеждО другото, предлагаш от най-скапаните модели, купувани от DX. Това има шанс да откаже който и да е от е-цигарите, което, не само според мен, но понеже пиша от мое име - лично според мен, е пълната глупост, и я правиш с цел да изцоцаш някой лев. Понеже от неотдавна правя точно това - да продавам електронни цигари, и то всякакви, и както трябва, и без да лъжа хората или да ги товаря двойно в цените, и заедно с голяма фирма, която ще се занимава с това дори, когато ти забравиш, че си го правил - гади ми се от търгаши от тоя тип! Като ще предлагате нещо - е, поне предлагайте читавите модели, барем някой зареже смрадливите тютюневи!

Електронната цигара е измислена от далновидни хора, решили да изцицат пари от слабохарактерни будали, нежелаещи да се вслушат в здравия си разум. Хиляди са средствата за "отказване" от цигарите и те винаги носят печалба някому. Случайно заинтересувалият се за здравето си човек рядко е сред печелившите.

Всичко зависи от гледната точка. Аз пуша от 17 години, което прави 57 процента от живота ми и целия "смислен" (както му казват) живот. На 30, точно за една вечер си дадох сметка, че всичко, което ме дразни в цигарите е нуждата да гълтам и онова, което нарочно слагат в тютюна, и най-вече да преча на околните с пасивното пушене и на себе си с миризмата. Електронната цигара ми позволява да запазя удоволствието - самото пушене (пък било то с колкото си избера милиграма никотин дневно), без да гълтам възможните 40 000 съединения на една тютюнева цигара. Разбира се - алтернативи много - свиване на цигари, лули, пури, доста по-чист тютюн и друг вкус, но пък и там никотина е в други количества, а и не са неща, които може да правиш по всяко време. Методи за отказване също има - повечето стават, макар че са за хора, които все пак искат да ги откажат. Повечето от хората с електронни цигари не искат, напротив. Поне половината от вредите на никотина са всъщност вреди на тютюневите цигари, които дори не се причиняват от самия никотин. И недей със "слабохарактерни" - твърде високомерно е да определяш хората по принцип, без да ги познаваш, още повече - говорейки за нещо, което не познаваш. Или пък познаваш бегло от опитите с някоя боклук като тези, продавани от колегата по-горе. Освен това омаловажаваш вредите от цигарите твърде много - то на база "гълтам и другаде мърсотии" всичко може да оправдаеш, даже дишането на лепило, но знаеш, че не е същото. Не ти мирише вкъши, не миришеш, не си втора ръка човек, не... абе защо просто не погледнеш темата с причините:

http://www.pv-bg.com/forum/index.php?showtopic=22

Между другото, за референция - Djagi по-горе си е пазарувал от нас. И май оттогава не е пушил "аналогови". Лично за мен е удоволствие това, че карам хората да ги зарежат. Правя повече, отколкото се постига с увеличението на тютюневите цигари, забраните за пушене на обществени места и пускането на псевдо сайтове с анти-цигарена тематика с евро пари. Едновременно ми е бизнес, хоби и задоволство от постигнатото, и не ме гризе съвестта, понеже за разлика от продавачките в нагъзинчетата - не давам на хлапетата цигара. Нито лош пример.

Та, противно на твоята логика - по-добре да си изпия винцето (или по-скоро метаксата, предпочитам напоследък) с е-цигара. Може и не с тютюнев вкус,за да е пълен кефа.

• 1 месец по-късно...

geniusloci, изобщо не доставям от DX, от там бях закупил няколко броя, които продадох на цени с 10% процента повече Преди да тръгнеш да пишеш глупости по мой адрес, можеше поне да погледнеш от къде и на каква сума ги доставям, и след като съм пуснал цена 70лв/бр колко набутвам хората? - не ми говори глупости колега... а и ако разчитам на електронните цигари - гладен ще си умра ;) въобще несъм имал сериозно намерение да навлизам на бг пазара с тях, а и засега нямам нужното време

Заитригувахте ме с тия ел.цигари вие.....

Вижте какво намерих в нет-а ( в друг форум ):

На практика икономията от минаването на е-цигара се усеща осезателно на втория месец, защото първия месец се купува стартовя сет и това е главната инвестиция но тя не надхвърля сумата която ще дадете за нормалните „аналогови” цигари. От там нататък ще си купувате главно течности.

Да видим колко пари харчим за цигари по сегашни цени – 4,7лв :

по 1 кутия на ден за три месеца

90 дена х 4,7лв = 423 лв (141лв на месец.)

по 2 кутий на ден за три месеца

423лв х 2 = 846 лв (282 лв на месец)

Сега да направим малка калкулация колко ще излезе да минем на е-цигара, по цените в магазина на http://e-pushcom.net/new/

Оптималния вариант за среден пушач е : J118 A-2 сет ( 2 цели циг.+10 пълнителя + 30мл.течност + зарядно). И ви съветвам да си вземете допълнително още една батерия за резерва.Така че когато сте на работа ще имате 2 цели заредени цигари + рез.батерия и няма да ви се налага да носите шишенца и други приспособления за доливане.

- J118 A-2 сет – 110 лв 1бр -110 лв

- допълнителна батерия - 25 лв 1бр - 25 лв

Крайна цена - 135 лв за първия месец

- течност шише 30мл – 25 лв 1бр - 25 лв

Крайна цена - 160 лв за 2 месеца ( или 80 лв на месец)

- пълнители - 6 лв 5бр - 6 лв

Крайна цена - 191 лв за 3 месеца ( или 63,6лв на месец)

За върлите пушачи като мене които пушат по 2 кутий на ден препоръчвам следната схема: 2 цели цигари + още 1 цигара + 10 пълнителя + 30мл течност. Така че когато сте на работа ще имате 3 цели заредени цигари и няма да ви се налага да носите шишенца и други приспособления за доливане.

Оптималния вариант е :

- J118 A-2 сет – 110 лв 1бр -110 лв

- допълнителна батерия - 25 лв 1бр - 25 лв – за 3та цигара

- атомайзер - 15 лв 1бр - 15 лв – за 3та цигара

Крайна цена - 150 лв за първия месец

Крайна цена - 175 лв за 2 месеца ( или 87,5 лв на месец)

Крайна цена - 206 лв за 3 месеца ( или 68,6 лв на месец)

Понеже аз обичам да съм презапасен от всякъде инвестирах повечко пари в хардуер и си поръчвам по 60 мл течности на месец да имам в запас. За мен това е идеалния вариан със всички необходими аксесоари(аз стартирах с такъв комплект) J118 D „Hero” и си направих 3 цели циг. + 1циг за компютъра/колата с USB кабел(пастру) + PCC +10 пълнителя + 60мл течност + необходимите зарядни.

- J118 D сет –155 лв 1бр - 155 лв

- допълнителна батерия - 25 лв 1бр - 25 лв – за 3та цигара

- атомайзер - 15 лв 1бр - 30 лв – за 2бр (1-за 3та циг. и 1 за паструто)

Крайна цена - 235 лв за първия месец

- течност шише 30мл – 25 лв 1бр - 50 лв – за 2бр

Крайна цена - 285 лв за 2 месеца ( или 142,5 лв на месец)

Крайна цена - 341 лв за 3 месеца ( или 113,6 лв на месец)

Крайна цена - 391 лв за 4 месеца ( или 97,75 лв на месец)

Крайна цена - 447 лв за 5 месеца ( или 89,4лв на месец)

Всичко изброено по горе е на базата на личния ми опит. В момента съм стигнал до третия месец.

П.П. А на още по върлите пушачи които са на 2 + кутий на ден, препоръчвам и J1800-Електронната пура

ами то си е за зайнтригуване... ако успееш да свикнеш с тях(защото има хора, които немогат) би било доста по-добре за здравето и джоба ти, особено с течности, а ако успееш да откажеш и двата вида цигари - ще бъде още по-добре, но повечето е психическа нагласа, а цигарите малко или много ти помагат, но немогат да свършат всичко :whist:

• 5 месеца по-късно...

Това е нов метод, разработен с цел да помогне на пушачите да намалят разходите си за цигарите или дори отказването им след време!

е-Цигарата е нововъведение, като безвредна алтернатива традиционните цигари. Тя изглежда точно като обикновена цигара - чувството при употреба и вкуса са същите. е-Цигарата е незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене. Не случайно е-Цигара е призната за най-сигурният начин за отказване от традиционните цигари. Отказването на цигарите е много трудно поради многобройни причини. Хубавото е, че не е необходимо да отказвате цигарите, а просто трябва да намерите по-добра, безопасна и задоволителна алтернатива. Имено тази алтернатива е е-Цигарата!

Ако искате свободата да пушите навсякъде, да пестите пари от обикновени цигари, да избегнете опасността от пожар и неприятната миризма на пушека, да елиминирате напълно вредата от пасивното пушене, тогава е логично да преминете към е-Цигарата. Тя доставя емоционалното чувство точно като от пушенето на обикновена цигара без да причинява нито един от негативните ефекти на традиционното пушене.

Защо да премина на е-Цигара?

Защото здравето Ви трябва да е от първа важност! Отрицателният ефект върху здравето при пушене на традиционни цигари не може да се отрече. е-Цигарата със сигурност е бъдещето на безвредното пушене. Използвайки е-Цигарата, постигате същото емоционално и физическо чувство, както и задоволяване на никотиновия глад като при традиционна цигара. Има множество предимства, които носи - свободата да пушите навсякъде, липса на миризма и вреден въглероден оксид, предотвратяване на евентуални здравословни проблеми и т.н.

е-Цигарата не съдържа катран и стотиците канцерогенни вещества и химикали, които се отделят при горенето на истинска цигара. е-Цигара е екологично чиста, тъй като не замърсява въздуха и не представлява вреда за приятелите и семейството ви. Кажете довиждане на праха на миналото. Това е бъдещето на безвредното пушене, не водещо до замърсяване или здравословни проблеми.

е-Цигарата наистина ли е по-икономична от обикновените цигари?

Да. Всеки един Еко Пълнител е достатъчен за 200 всмуквания и е еквивалентен на 10 обикновени цигари.

е-Цигарата Ви спестява над 40% от досегашните разходи за цигари!

Разходи:

Обикновена кутия цигари:

1 ден 4.90 лв.

1 месец 147.00 лв.

3 месеца 441.00 лв.

6 месеца 882.00 лв.

12 месеца 1764.00 лв.

е-Цигара:

1 ден 2.90 лв.

1 месец 87.00 лв.

3 месеца 261.00 лв.

6 месеца 522.00 лв.

12 месеца 1044.00 лв.

Спестени разходи с е-Цигарата -2.00 лв. -60.00 лв. -180.00 лв. -360.00 лв. -720.00 лв.

Кутия Обикновени цигари: 4.90 лв. ~ 1 ден / Опаковка Еко Пълнители: 14.50 лв. ~ 5 дни

Можете да закупите комплект с две е-Цигари - докато зареждате едната, другата да е в готовност!

Среден период на експлоатация: 90 дни* (Прочети още...)

Комплекта съдържа:

Публикувано изображение

* 1 или 2 броя - е-Цигара (в зависимост от избраният комплект)

* Зарядно устройство (220 V)

* Зарядно устройство за зареждане от автомобил (12 V / 24 V)

* USB зарядно устройство за зареждане от Компютър или друго устройство разполагащо с USB порт

* 10 броя - Еко Пълнители (Стандартен аромат / без никотин)

* Това е официалната страничка откъдето можете да си закупите комплекта -=/> http://www.ekocigar.com/

Еко Пълнителите разполагат със CE сертификат за качество и отговарят на RoHS директивата на ЕС. Сертифицирани са по стандартите на SGS ISO 9001.

Редактирано от draj3 (преглед на промените)

Отдавна мисля да си купя електронна цигара,но все пак бих желала да знам мнението на хора,които вече са я пробвали. Пробвал ли е някой електронна цигара?

Отдавна мисля да си купя електронна цигара,но все пак бих желала да знам мнението на хора,които вече са я пробвали.

Пробвал ли е някой електронна цигара?

От май месец, миналата година, ползвам подобна, но по-качествена е-цигара и ще споделя, че всичко е до нагласа. Много хора познавам, които си купиха и не можаха да свикнат. Освен това има най-различни модели, повечето абсолютни боклуци, в смисъл, че бързо се развалят и не вършат работа. Иначе при мен разхода е 23 лв. на месец, това е цената на едно шишенце с никотинова течност, което ми стига за месеца. Важно е цигарата да е качествена, за да не се налага да се сменят често "консумативите", т.е. частите, от които е съставена.

Заглавието не е съвсем коректно. Да, това е начин да се намалят разходите (има и други), но ако искаш да спреш цигарите няма как да стане като замениш една цигара с друга.

Аз пък от месеци вече си правя цигарите-1 кутия = 2.20 лв.

:ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.