Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп :)

Featured Replies

Добър вечер! :) Дойде време за смяна на лаптопа.В момента ползвам едно Леново Т60,от което може да е каже че съм много доволен,но му дойде времето.Общо взето нищо не му е наред вече.. :nono: Попринцип на него играя само цс и си работи нормално заедно с подложката. Бих искал да става за игри,най вероятно ще пробвам новите заглавия. Не съм запален геймър (като изкючим сц-а), но все пак ще играе на него малко или много. Изискванията ми са по-възможност матов екран, добро охлаждане и видео и процесор то е ясно.. :D Не съм фен на определена марка по-скоро ме интересуват параметрите.. Бюджета е 1400..засега като мисля да изчакам Коледните/следколендите намаления ии евентуално да се увеличат малко парите(1500-1600) :) Мерси предварително :)

За толкова парички ще си вземеш много добра машина , от повечето марки.

Този! Може и този, също е достатъчно добър и по-евтин. Ще може и не само ЦС, но и други игри да се играят, макар и без кой знае какви настройки. За добър гейминг, цената отскача прилично нагоре.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Като прегледах,какво се предлага в момента в Техномаркет,за такъв бюджет и изисквания.бих си купил този http://www.technomarket.bg/products/09125054/toshiba-satellite-l850-1k3

• Автор

Защо на мен леновото ми допада като цяло например. Въпреки че не разбирам и не знам как е видеото му..

G-серията са най-бюджетните модели на Lenovo, посредствени като изработка и не ги препоръчвам.

Чудовище за чудовищни пари. Ако е толкова за гейминг, но не за портативност, защо искаш лаптоп?

Аз бих взел ASUS S56CA. Кеф ти процесор, кеф ти памет, кеф ти истинска портативност. На HD 4000 играят и Crysis(на британски англ. „Crisis“) 2, така че повод за притеснение не виждам.

поздрави

Чудовище за чудовищни пари. Ако е толкова за гейминг, но не за портативност, защо искаш лаптоп?

Аз бих взел ASUS S56CA. Кеф ти процесор, кеф ти памет, кеф ти истинска портативност. На HD 4000 играят и Crysis(на британски англ. „Crisis“) 2, така че повод за притеснение не виждам.

поздрави

Хареса ми. И парите му не са много. А има и SSD диск за операционната система. Някой ще ми понади ли 1200 лева?
  • Автор

Ами, защото всеки месец най-малкото пътувам,а и отдавна не седя на бюрото най-вече така ми е удобно..

Редактирано от kamko96 (преглед на промените)

http://ardes.bg/lapt...aPad Y580-43319 Какво ще кажете за този,ако успея да намеря парите за него заслужава ли си?

Лаптопа е много добър. Ако решип все пак да вземеш този, препоръката ми е да го вземеш с 8 RAM. Така и така ще дадеш толкова пари, още малко отгоре не смятам че ще ти е проблем.

Редактирано от saint_jazz (преглед на промените)

G-серията са най-бюджетните модели на Lenovo,

Можеш ли да разясниш различните букви и цифри при моделите на Леново какво означават?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте! Реших, че ще отделя парите за Y580, но сега ми прати приятелка една тема за избор между този и други лаптопи за същите пари и няма много положителни коментари за Леновото(да не кажа изобщо).На мен много ми хареса първоначално, но сега съм тотално разколебан.Бях готов да дам 1750 лв за Леновото с 8гб рам и сега избора ми е до тези пари  :)
п.п http://novlaptop.bg/laptopi/asus/n56vz-s4035d_2321 Този като цяло гледам сега и очаквам предложения :D

Редактирано от kamko96 (преглед на промените)

• Автор

Имам и още 1 въпрос голяма ли е разликата между GT 650 и GTX 660 и втората има ли отделно охлаждане ?

Acer V3-571G-73636G1TMAII V1
Дава много пропизводителна мощ и е от качествения клас на Acer. Не може да се сравнява с Lenovo ThinkPad, но пък получаваш адски много за парите си. Наблягам на процесора и видеото. Като качество Lenovo нямат конкуренция, но ако няма да го ползваш в пустинята този Acer ще ти свърши уникална работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.