Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокира Internet Explorer

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем: като пусна Internet Explorer, зарежда много бавно или блокира. Сигнала е добър,  защото Google Chrome работи нормално. Как мога да реша този проблем? Windows XP, Service Pack 3, Processor 2800+1.60 GHz, 960 MB 0f Ram .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Версията не IE е ... ? Windows-a е ... и е ... битова версия ? Windows-a е преинсталиран последно преди ... . Връзката с интернет е ... и минава през ... . Съжалявам, че толкова въпроси, ама врачката ни запразни по-рано за коледните празници...

Здравейте, имам следния проблем: като пусна Internet Explorer, зарежда много бавно или блокира. Сигнала е добър,  защото Google Chrome работи нормално. Как мога да реша този проблем?

Ще трябва да си изичстиш кеш на браузъра. Вероятно не е правено от доста време.

Здравейте, имам следния проблем: като пусна Internet Explorer, зарежда много бавно или блокира. Сигнала е добър,  защото Google Chrome работи нормално. Как мога да реша този проблем?

С махането на Хром, ще си оправиш проблема.

Тая простотия прецаква всичко възможно, сигурно си го задал да ти е по defoult(главен) и нормално става така.

Според мен не е от Хрома.Просто трабва да изчистиш всичко натрупано вътре и да си видиш разширенията и добавките да не би всичко да ти е на разрешено и от там да зарежда по три часа.Ако ти е и малко по слаб компютъра...

Според мен не е от Хрома.Просто трабва да изчистиш всичко натрупано вътре и да си видиш разширенията и добавките да не би всичко да ти е на разрешено и от там да зарежда по три часа.Ако ти е и малко по слаб компютъра...

Според мен е точно Хром.

Няма как да му се натрупа кеш в IE, който да бави толкова, когато той ползва повече хром.

На слаба машина хром също ще бави, и това няма нищо общо.

Windows XP, Service Pack 3, Processor 2800+1.60 GHz, 960 MB 0f Ram. До преди 1 седмица и двата работеха нормално. Преинсталиран е преди 1 година. Връзката е безжична с модема.

• 2 седмици по-късно...

Как да изчистя кеш на браузъра?

Как да изчистя кеш на браузъра?

Първо прочети, пък тогава действай, защото след манипулацията в падащия прозорец за адресите няма да остане нищо. Ако някой адрес ти е важен и го нямаш записан като фаворит, запиши го, пък после премини надолу!

Има поне 2 варианта, ще ти ги посоча в обратен ред:

2. С програмата CCleaner, ако я имаш инсталирана - тя ще свърши всичко за броени секунди. Програмите от тоя тип са купища, но тая вероятно е най-безопасната за работа от неопитни потребители. Но ако не си я ползвал, по-добре да преминем към

1. Класически вариант:

IE->Tools->Internet Options->General->Browsing history

Публикувано изображение

Сложи отметка на Delete browsing history on exit, както е на картинката. После кликни върху Setting и ще ти се отвори следното:

Публикувано изображение

Направи го като на снимката, натисни ОК и ще се върнеш в изходна позиция. Тоя път натисни Delete и ще видиш следното:

Публикувано изображение

Маркирай както е на снимката и натисни Delete. Пак ще те върне в основното меню, където натисни ОК. Готов си.

П.П. Ще ти се изчистят и всички пароли за автоматично влизане в сайтове, което е изцяло в твой интерес.

Пробвах по горе описания начин, но без резултат, просто всички менюта отварят много бавно и всички настройки си останаха.

Прекалено много променливи има тук!

Бавното зареждане може да е причинено от много неща, но при мен везните се накланят към вирус. Също така искам да отбележа, че на ХР никога не съм имал работещ IE ... винаги крашваше даваше грешки или нещо друго, което причинява рестарт на браузъра и го правеше неизползваем. Точно от това дойде името на IE, че IE е най-добър само, когато трябва да си изтеглиш нов браузър! Но  УВИ след като излезе 8 на пазара заедно с него и  InternetExplorer 10 мога да се похваля, че съм адски много доволен от него! 

Затова според мен автора има три опции:

1. Преинсталиране на уиндолс по възможност да се оттървеж от ХР + ъпдейт до IE10

2. Слагаш антивирусна и махаш вируса

3. Теглиш една ма*на и си караш с Chrome или друг браузър по желание :D

Поздрави и Весели празници :)

Има ли вариант да деинсталирам Internet Explorer и след това отново да се инсталира?

Прекалено много променливи има тук!

Бавното зареждане може да е причинено от много неща, но при мен везните се накланят към вирус. Също така искам да отбележа, че на ХР никога не съм имал работещ IE ... винаги крашваше даваше грешки или нещо друго, което причинява рестарт на браузъра и го правеше неизползваем. Точно от това дойде името на IE, че IE е най-добър само, когато трябва да си изтеглиш нов браузър! Но  УВИ след като излезе 8 на пазара заедно с него и  InternetExplorer 10 мога да се похваля, че съм адски много доволен от него! 

Затова според мен автора има три опции:

1. Преинсталиране на уиндолс по възможност да се оттървеж от ХР + ъпдейт до IE10

2. Слагаш антивирусна и махаш вируса

3. Теглиш една ма*на и си караш с Chrome или друг браузър по желание :D

Поздрави и Весели празници :)

Стига де с тия параметри на машината от ХР освен да мине на 98, ти го прати на експлорър 10 ! :)

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

Деинсталирах KMPlayer Toolbar и при стартиране веднага зарежда Google, но като започне да търси някой сайт пак бавно зарежда, но не толкова преди да премахна KMPlayer Toolbar. Очевидно още нещо го товари, не е вирус, защото го проверих с Avast.

Мерси!!! Тази програма е супер, пуснах функция Delete и Internet Explorer работи нормално?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.