Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намерете ми този компютър със същите характеристики

Featured Replies

Втора упортреба -да Една от най-добрите - 1-во виж процесора 2-ро ще му сложа някое 1 ГБ видео ;) Казаха ми, че има PCI-E 2.0. Рамта може до 8 ГБ ;) Какво му е лошото?

а знаеш ли ,че тази рам ще 8 гб ддр2 ще ти е 200 лв ?

• Отговори 67
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абсолютна безсмислица... Човека си търси аудитория , която да го подкрепи в избора му, независимо от това колко е абсурден. Така че:"ЧУДЕСЕН ИЗБОР, КОЛЕГА"

Как я мислиш тая идея ? Конфигурацията е морално и физически остаряла ! Толкова. За мен е безсмислено. Тук и 100 човека да се изкажат, май му е все тая на автора.

• Автор

Добре. За ГТК 590 се базиках. Та така кажете ми СЕРИОЗНО: Тази конфигурация да и хвърлям ли още 400 лева отгоре или направо ново PC?

Edit: Защото ако купя ново ПЦ за 800 лв със i5 или да ъпгрейдвам тази с кви ли не бози ще излезе едно и също мисля?

Добре. За ГТК 590 се базиках. Та така кажете ми СЕРИОЗНО: Тази конфигурация да и хвърлям ли още 400 лева отгоре или направо ново PC?

Тук се пита, Щом не знаеш, бъзикането ти Е ЗАБРАНЕНО! А и погледни си заглавието на темата:

"Намерете ми този компютър със същите характеристики"

Кой си ти, че ще заповядваш някой да ти търси такива глупости? Да беше поне се помолил!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Edit: Защото ако купя ново ПЦ за 800 лв със i5 или да ъпгрейдвам тази с кви ли не бози ще излезе едно и също мисля?

Има една поговорка и тя гласи : "Не съм толкова богат, че да купувам втора ръка работи". Както искаш така го разбирай. Тука 10 човека ти казаха, че не си заслужава.

Направо ново РС.

• Автор

Добре. Сглобете ми едно ПЦ за 600 лв максимум. Да става за по-новите заглавия на поне средни настройки. И едно МОЛЯ. :)

Добре. Сглобете ми едно ПЦ за 600 лв максимум. Да става за по-новите заглавия на поне средни настройки. И едно МОЛЯ. :)

Това можеше да го кажеш още след първото мнение на колегата.

• Автор

Само да попитам. Тъй, като не съм много фен на четириядрените процесори (лоши спомени) с този компютър дали ще могат да се играят игри на ниски настройки + ново видео (само питам, защото със сигурност ще си купя нов, но пак двуядка :))

Само да попитам. Тъй, като не съм много фен на четириядрените процесори (лоши спомени) с този компютър дали ще могат да се играят игри на ниски настройки + ново видео (само питам, защото със сигурност ще си купя нов, но пак двуядка :))

Е ама ти наистина се шегуваш. Извинявай, но 4 ядрените процесори в момента са актуални, ти искаш да минеш на двуядрен. Какви са тези толкоз лоши спомени. Ако си попаднал на нещо дефектно, то е нормално. Затова има и гаранция.

Това е компютър за офис на който да работи някоя дама с офис пакет!Купи си НОВ ако искаш да играеш игри!  :brick wall:

• Автор

Ами. Няма да навлизам в подробности. Подпадна ми един компютър на приятел да му го "уж" оправя. Когато отворих кутията и махнах охладителя... Процесора беше целия обгорял и ме побиха тръпки. Проца беше Core i5 или i7. От тогава мраза четериядрените, защото още един компютър ми попадна такъв :( Оказало се, че пича не е сменял термо паста от 1000 години :D

Щом ще го ползваш предимно за игри, то 4-ядрен е препоръчителен. Казва ти го човек изиграл много игри на какви ли не конфигурации - включително двуядрени и четириядрени.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

Питам дали мога да играя игри на ниски настройки с ПРИЛИЧНИ кадри в секунда 30-40, защото ако е така няма смисъл от нова конфигурация.

GB H61M-DS2V
G860 3.0GHZ/3MB/LGA1155/BOX
4GB DDR3 1333 A-DATA PRO
500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB
DAOTECH X1 MIDDLE ATX
PSU FORTRON FSP300-60HCN
SAPPHIRE HD7770 GHZ Edition 1G GD5

Обща стойност: 615.86 лв. с ДДС

Това е минимума за по-комфортна игра :)

• Автор

Знам, че с 4 ядрен е най-добре, обаче от тогава не искам 4 ядрен, въпреки, че си бях наумил да си взема един Core i5 :)

Питам дали мога да играя игри на ниски настройки с ПРИЛИЧНИ кадри в секунда 30-40, защото ако е така няма смисъл от нова конфигурация.

да ще можеш да играеш на прилични настройки fifa 07 , cs 1,6 , тоест всички игри до 2007-2008 :)

• Автор

Конфигурацията е добра ;) Но не виждам смисъл, защото първо процесора е по-слаб (като кеш). Видеото е добро и хардиска също, но захранването ми се вижда слабичко. Имам един въпрос (така и така може да взема тази конфигурация). На този DELL Optiplex 760-T ако му сложа хубаво захранване и малко по-слаба карта (да не спъва проца) ще стане ли добър компютър да се играе поне на минимални настройки?

Конфигурацията е добра ;) Но не виждам смисъл, защото първо процесора е по-слаб (като кеш). Видеото е добро и хардиска също, но захранването ми се вижда слабичко. Имам един въпрос (така и така може да взема тази конфигурация). На този DELL Optiplex 760-T ако му сложа хубаво захранване и малко по-слаба карта (да не спъва проца) ще стане ли добър компютър да се играе поне на минимални настройки?

аххххххххххххххххххххххахахахахахахахах :Д :Д :Д :Д видео карта да спъва процесора :Д :Д :Д :Д: Д: :Д :Д :Д и не захранването си е съвсем достатъчно ;) пп: процесора е такъв убиец , че и Nvidia geforce gtx 210 ще го спъва

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

• Автор

Добре. Значи бих могъл да сложа нещичко от рода на GTX 490, но новите игри няма да имам по 100 каръда (то е ясно), но поне ще имам ли 30-40 да играя?

Няма ли някой да заключи проклетата тема? Прочетох и 3-те страници и тъй като гледам, ТОЗИ си прави ебавка с всички ни! 100 пъти се повторихте, потретихте и т.х.н. ТОЙ НЕ РАЗБИРА, наливате вода в чаша без дъно....  ТОВА Е!

• Автор

Добре копувам онази конфигурация. Айде локвайте, че се изложих!

Добре копувам онази конфигурация. Айде локвайте, че се изложих!

Със здраве да си я ползваш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.