Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска антивирусна програма – събиране на екип.

Featured Replies

Там както казах че ще кача снимки ето няколко !

post-320035-0-12420400-1357404970_thumb.

post-320035-0-00413700-1357404979_thumb.

Редактирано от emo85 (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Там както казах че ще кача снимки ето няколко !

Има доста правописни грешки!Мога да помогна с превода, ако желаете.Защо не е български ориентирана?

Има доста правописни грешки!Мога да помогна с превода, ако желаете.Защо не е български ориентирана?

защото така я почнах ! ако искате помогнете няма проблем вярно е че има тука таме грешки. :)

Ако си мислите че имам някакви зли планове или нещо такова не така просто ви показвам програма по която работя от години и искам просто да сабера мнения за нея и вашите препоръки. :P

Освен правописните има и граматически грешки.Това само при бегъл поглед на осн. интерфейс, представям си какво е в детайли (settings).Както казах бих помогнал с каквото мога, въпреки че според мен това си е загубена кауза.

защото така я почнах ! ако искате помогнете няма проблем вярно е че има тука таме грешки. :)

Ако си мислите че имам някакви зли планове или нещо такова не така просто ви показвам програма по която работя от години и искам просто да сабера мнения за нея и вашите препоръки. :P

Нали толкова се тупахте по гърдите за българска антивирусна. Тогава сте задължен да я правите САМО на български!

Нали толкова се тупахте по гърдите за българска антивирусна. Тогава сте задължен да я правите САМО на български!

Именно, много ме озадачи чуждият интерфейс!И то защото 'така я почнал'...

спокойно има време за всичко и за да се преведе и вс за сега не бързам за никъде !  нито ще я пускам нито нищо :P

спокойно има време за всичко и за да се преведе и вс за сега не бързам за никъде !  нито ще я пускам нито нищо :P

Като дойде време за пускане гледай да не е от високо, да не стане беля.Цялата ви работа е отзад напред!Чудя се дали да си губя времето изобщо!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Не, толкова шум вдигнахте че сте задължен да я направите на български, никакво после. Ако е после както писаха по-горе проекта е тотално небъден

Това е като един други "Български проект" -> http://linvo.org/

С претенции за българска дистрибуция, но български език от нея отсъства.

Същата работа е и вашата.

Вместо да се занимавате с глупости и да пишете антивирусни, по-добре подайте молби за работа в сектора за сигурност на M$ и поправяйте директно там дупките в сигурността, ако сте толкова умели.

Не се спряхте бе голямо плюене голямо злорадство. За кво изобщо се занимавате като мислите че е глупост? Оставете го да се занимава човека по добре ли е да иде на вън на улицата и да се боде с нещо кой знае какво. Като не стане нещо негов си проблем. Много сте се загрижили за човека ех че сте милички, ама ще се набуташ ама тва ама онова бре ангелчета мили. Да прави квото иска. Българска простотия. 

Не се спряхте бе голямо плюене голямо злорадство. За кво изобщо се занимавате като мислите че е глупост? Оставете го да се занимава човека по добре ли е да иде на вън на улицата и да се боде с нещо кой знае какво. Като не стане нещо негов си проблем. Много сте се загрижили за човека ех че сте милички, ама ще се набуташ ама тва ама онова бре ангелчета мили. Да прави квото иска. Българска простотия. 

Много точно и на място казано , това е причината поради която Българите винаги ще бъдат измекяри в други държави.

:go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead:

Искам да наблегна на няколко факта !
1-во, човекът сам е поел инициативата като е пуснал темата: "Българска антивирусна програма – събиране на екип.", т.е не той лично създателя а негов приятел. Което само по себе си значи, че се търси дебат и съдействие от инициаторите на темата !

Това е елемента на публичните форуми дебата и взаимопомощта, на която след малко ще обърна внимание!

2-ро, похвално е, че много хора изказват не само удобни, а и критични мнения, защото така се акцентира върху грешките. Не може всички да имаме еднакво мнение ! Мислещи същества сме.

От мнението на Рейхан, аз не виждам нищо, което да е в + за създателя на темата. Ако искаш да си сам и никой да не се интересува от теб  или ти от никого, стани отчелник ;) Позволи обаче на останалите хора в обществото да общуват и показват съпричастност или не към другите. Не си мисли, че когато някой иска да помогне макар и с критика, но добре обоснована и градивна е подлец. По-скоро хората, тласкащи даден подем умишлено към срив с безличието си или бездействието си са подлеци ;)

П.С: пореден бъг във форума думата "де(б)ат" излиза де*ат :)

Много точно и на място казано , това е причината поради която Българите винаги ще бъдат измекяри в други държави.

:go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead: :go ahead:

Извинявай ти по лична карта, културна и родова пинадлежност да не би да си индианец или китаец ?

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Това е като един други "Български проект" -> http://linvo.org/

С претенции за българска дистрибуция, но български език от нея отсъства.

Същата работа е и вашата.

Вместо да се занимавате с глупости и да пишете антивирусни, по-добре подайте молби за работа в сектора за сигурност на M$ и поправяйте директно там дупките в сигурността, ако сте толкова умели

Произходът не определя качеството и функциите. Подобно на Revo Uninstaller, който е правен съвместно с българин, в него вече няма български интерфейс. Софтуера се разработва и адаптира спрямо нуждите на потребителите, които го ползват. 

:offtopic_s:

Произходът не определя качеството и функциите. Подобно на Revo Uninstaller, който е правен съвместно с българин, в него вече няма български интерфейс. Софтуера се разработва и адаптира спрямо нуждите на потребителите, които го ползват. 

Ако имате предвид Revo Uninstaller:

Публикувано изображение
Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Free версията на  Revo Uninstaller също е на Български 

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Какви критики? Прегледайте всичко назад и ми цитирайте една градивна такава. Всичко си е живо злорадство. Ако наистина искате да му помогнете това ли е начина според вас. Все си мисля че завистта от това да не би някой наистина да направи нещо за което такива супер експерти като вас си мечтаят като си легнат вечер в топлите завивки е много надделяваща в случая. И какъв ти е проблема с моя nickname. Казвам се Ивелин ясно ли ти е?

Какви критики? Прегледайте всичко назад и ми цитирайте една градивна такава. Всичко си е живо злорадство. Ако наистина искате да му помогнете това ли е начина според вас. Все си мисля че завистта от това да не би някой наистина да направи нещо за което такива супер експерти като вас си мечтаят като си легнат вечер в топлите завивки е много надделяваща в случая. И какъв ти е проблема с моя nickname. Казвам се Ивелин ясно ли ти е?

Отново си на 100% прав , точно в десетката.

И как да го оставят като той иска пари и екип, а не дава нищо?

Две картинки с фотошоп, може би?

О, повярвай ми хич не съм миличък.И въобще не съм загрижен за него, а за хората които се опитва да набута!

Това е смешна работа и темата е за заключване.

Здравейте!

Търсят се доброволци за захранване на нова българска антивирусна програма с дефиниции. Семпли може да се пращат на следния адрес:  [email protected]

Необходими са спонсори и екип за офицялното пускане на програмата.

Всеки е добре дошъл да се включи в екипа!

Какви критики? Прегледайте всичко назад и ми цитирайте една градивна такава. Всичко си е живо злорадство. Ако наистина искате да му помогнете това ли е начина според вас. Все си мисля че завистта от това да не би някой наистина да направи нещо за което такива супер експерти като вас си мечтаят като си легнат вечер в топлите завивки е много надделяваща в случая. 

Аз си злорадствам принципно обаче вечер не си мисля за няква си антивирусна понеже като обикновен човек, а не експерт си лягам до жената, която обичам и нямам много време да Ви мисля понеже си мисля само как да я  любя.

Какви критики? Прегледайте всичко назад и ми цитирайте една градивна такава. Всичко си е живо злорадство. Ако наистина искате да му помогнете това ли е начина според вас.====

Съгласен съм,че само с критики не става. Трябва и рамо да се даде. Но когато човек търси помощ трябва да се и съобразява с условията на тези които ще му помогнат.

1. Условието е ясно - българска локализация и да се даде програмата за проба. 

Необходими са спонсори и екип за офицялното пускане на програмата.

2. Търсят се спонсори които какво точно ще спонсорират не е ясно. Може би някакво мъгливо обещание.

Търсят се доброволци за захранване на нова българска антивирусна програма с дефиниции. Семпли може да се пращат на следния адрес:

3. Как си представяш да се пращат образци на злонамерен софтуер ей тъй на някакъв адрес? Къде ще отидат и какво ще се прави с тези образци никой не си зададе въпроса. Не искам да съм черноглед но същите файлове могат да се ползват за користни цели,а разпространението на злонамерен софтуер е наказуемо от закона. Не се казва какви гаранции се дават!

4. Няма никаква информация кой е въпросният господин на който ще му се помага. на анонимен кой ще помогне с нещо?

Ей затова темата избива на спам. Лично мнение.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.