Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска антивирусна програма – събиране на екип.

Featured Replies

Е ние какво сме казали, искаме един инсталатор да видим прогреса, и да го насочим (аз съм линукс потребител) но колегите ще го насочват.. 

ще го получите само да се оправя малко с парите 

Редактирано от CvetanKostov (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е ние какво сме казали, искаме един инсталатор да видим прогреса, и да го насочим (аз съм линукс потребител) но колегите ще го насочват.. 

така е ако няма легален software  само за setupa може да изпрати много !

права е SaraConar  ако я пусне с нищо няма да му помогнем поне докато не събере пари за легален software било то Widnwos , office  и до колкото разбирам ползва и microsoft visual studio 

не знам коя версия .

а за този софтуер трябват пари  в случая спонсори може би  .

той човека си е написал какво му трябва ама не се заяждайте така не му помагате с нищо може засега и един дизайн да е пуснал ама ние и това нямаме .

така че не го обезсърчавайте ако наистина съществува дано да намери пари от някъде или да се намерят добри хора.чао от мен засега  :rolleyes:

малко помощ от мен :)

http://www.malwaredomainlist.com/

Aз лично съм за българска антивирусна а вие ???

запознати ли сте с факта че ако има нелегален software изгаря и влиза в затвора 

Запознати сме, колега. Но в случая ако ползването на нелегален софтуер е проблема за разпространие, защо колетата CvetanKostov се обърне към free/open source инструменти ? Точно за 3 мин търсене в мрежата, изникнаха няколко алтернативи на Visual Studio. Вярно, че може да става по-сложно писането на софтуера, но поне след това няма да се притеснявате как да разпространявате кода си ... Освен това - вече написания код МОЖЕ да се мигрира към тези open-source инструменти, защото той не би трябвало да е обвързан по никакъв начин с IDE-то. Библиотеките също могат да се изтеглят свободно ...

В противен случай, по-добре темата да се позамрази, докато вече автора има възможност легално да разпространява собствената си програма (Ама, че логика ...), защото няма как на абстрактен предмет да даваме физически подобрения и мнения. 

Поздрави и успехи с начинанието :) !

дори да смени езика платформата windows е платена

и това не е малко разбирам ви че говори човек за програмата и не може да я покаже ама не мислите ли че и на него му се иска да я пусне ???  проявете малко толерантност сега гледам и клипове има това значи че има поне малко истина в това което казва 

така че ще ви помоля ta  това е единствения човек в тая страна дето сме да каже че е направил антивирус а не я е продъл някъде

знам само за една untreath която не изкара и 2 години

и  я продадоха на някакви испанци !!!!

и това не е малко разбирам ви че говори човек за програмата и не може да я покаже ама не мислите ли че и на него му се иска да я пусне ???  проявете малко толерантност сега гледам и клипове има това значи че има поне малко истина в това което казва 

така че ще ви помоля ta  това е единствения човек в тая страна дето сме да каже че е направил антивирус а не я е продъл някъде

Вие сам ли си отговаряте? Този профил заминава в небитието. И следващия път и основния ви ще отиде там!

Сложна история ... Бях преположил, че поне откъм ОС колегата се е подсигурил, но няма значение. В такъв случай пожелавам му в най-скоро време да събере средствата и да пусне продукта си, без излишни драми - с удоволствие бих изтествал родно производство :) . Освен това и един съвет - нека отсега помисли за лиценза или Terms And Conditions върху собствената си разработка и да се консултира и с юрист или негов приятел, който се занимава в правната сфера. Едва ли ще иска продукта му да е open source, а и е добре да има права върху идеите си и на хартия - най - малкото да няма плагиатства.

Поздрави !

Сложна история ... Бях преположил, че поне откъм ОС колегата се е подсигурил, но няма значение. В такъв случай пожелавам му в най-скоро време да събере средствата и да пусне продукта си, без излишни драми - с удоволствие бих изтествал родно производство :) . Освен това и един съвет - нека отсега помисли за лиценза или Terms And Conditions върху собствената си разработка и да се консултира и с юрист или негов приятел, който се занимава в правната сфера. Едва ли ще иска продукта му да е open source, а и е добре да има права върху идеите си и на хартия - най - малкото да няма плагиатства.

Поздрави !

добре мерси за съвета :)

Ай стига де!

Windows бил платен, Visual Studio... Глупости. Оправдания. Microsoft предоставя на разработчици линкове за изтегляне и серийни номера безплатно. Ще има ли нещо налице или не? В противен случай темата си остава напълно безсмислена.

Разработчика или го гони абсолютна параноя (тогава защо изобщо пише тук), или няма написан и един ред код (въпросът пак е същият).

Редактирано от Wankata
Добавяне на линкове (преглед на промените)

дайте линк към ключовете тогава 2 microsoft  до колкото знам дава на фирми  до 4 години а за една фирма са ти нужни поне 250 лева на месец

айде за андроид антивирусната не ми трябват пари тя е под linux

айде за андроид антивирусната не ми трябват пари тя е под linux

Щом има версия за Андроид нищо не пречи да го пратите или публикувате за тестване или за мнения. Доста хора във форума има такива устройства и поне част от тях биха се съгласили да я тестват и да Ви дадат feedback - бил той положителен или отрицателен. Така поне активно можете да развиете едното разклонение за дистрибуция на приложението Ви и да го подобрявате и усъвършенствате. 

......  това е единствения човек в тая страна дето сме да каже че е направил антивирус а не я е продъл някъде

А, за тази посочена от теб програма, само да вметна...

Тегля явно вредоносен файл - Публикувано изображение

Сканирам с онлайнскенера им, понеже не искам да тегля и инсталирам тази програма... Публикувано изображение

http://utscan.unthreat.com/report/69ee06dde08e27d4b6c0c5d9dec9e091980cf53a4723ef27d7df9e9cbd53fbfb/

Та дано сътвореното от теб да е по-добро.. успех.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

hUstle  как стигна до тази страница? В даденият от тебе адрес при мене нищо  :ohmy:

Публикувано изображение

Долу от бутона се сваля

UnThreatFreeSetup.exe

CRC32: 7BFA848D

MD5: 8358D4401429A947838563929F552A30
SHA-1: FE2DE929F01DA8E6E842F80CCDD703DE75138B1B

пп. Аха сканирал си подозрителен файл през онлай скенера тук http://utscan.unthreat.com/ Ясно. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ай стига де!

Windows бил платен, Visual Studio... Глупости. Оправдания. Microsoft предоставя на разработчици линкове за изтегляне и серийни номера безплатно. Ще има ли нещо налице или не? В противен случай темата си остава напълно безсмислена.

Разработчика или го гони абсолютна параноя (тогава защо изобщо пише тук), или няма написан и един ред код (въпросът пак е същият).

Разработчика явно намеква за пари, а не за друга помощ. Но без да представи кирливия инсталатор никой инвеститор няма да инвестира в проекта.

А аз си мисля че трябва да стане това

Уважаеми, ако скоро не предоставите нещо за тестване ще се наложи да преместя темата ви в Празни приказки (защото до сега само това правите)

Когато автора на програмата прецени че ще дава инсталатор тогава да пише.Иначе не виждам смисъл да ни занимава.

Редактирано от Стелиос (преглед на промените)

не баш за пари има нужда от приятели или партньори доколкото разбрах не всичко е пари и вие го знаете но аз лично ще му помогна доколкото мога

поздрави на всички !!!!

А, за тази посочена от теб програма, само да вметна...

Тегля явно вредоносен файл - Публикувано изображение

Сканирам с онлайнскенера им, понеже не искам да тегля и инсталирам тази програма... Публикувано изображение
http://utscan.unthreat.com/report/69ee06dde08e27d4b6c0c5d9dec9e091980cf53a4723ef27d7df9e9cbd53fbfb/

Та дано сътвореното от теб да е по-добро.. успех.

а това какво трябва да е ??

тaя untreath изобщо работа върши ли че колко пъти съм я тествал и нищо

работил ли си върху self defence

че има бая вируси които могат да я спрат

а н е можеш да направиш към сайта и един online scanner

да има self defence 

а това на web сайта е доста добра идея на която работа от около 3 месеца иначе мерси за препоръките :)

надявам се моля се в най скоро време да я пусна много ми се иска да чуя мнение и всичkо сега ще се мотивирам още повече и ще я завърша 

ще я преведа в прилежен вид вече съм направил вс на бг само че като я пусна ще бъде само за хората в форума !

надявам се моля се в най скоро време да я пусна много ми се иска да чуя мнение и всичkо сега ще се мотивирам още повече и ще я завърша 

ще я преведа в прилежен вид вече съм направил вс на бг само че като я пусна ще бъде само за хората в форума !

Колега, все още се чудя какво Ви спира да публикувате версията за Андроид за бъде тествана и прегледена ? Ако искате ще попълним форма в която обещаваме, че няма да правим reverse-engineering на apk-то (все едно, сме тръгнали да го правим ...) и няма да препродаваме продукта Ви, за да се успокоите, че работата и кода Ви няма да бъдат плагиатствани. Както сам споменахте, Андроид приложението е Java базирано и не е обвързано с Windows под каквато и да е форма - там нещата са Copyleft лицензи - няма кой да Ви подгони или да Ви търси сметка. Не вярвам колегите модератори/администратори да Ви спират да го направите, което води до идеята ,че Вие не искате да го направите. 

Подкрепям идеята Ви за Windows-кото приложение да изчака, докато легализирате инструментите си, но не виждам защо "кътате" apk-то, при положение, че искате feedback за него ... Нека подходим сериозно в случая и дайте резонна причина защо тази тема трябва да продължава да съществува ... В противен случай се присъединявам към мненията на част от колегите, че всичко е чесане на езици ...

Редактирано от soundtracker (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

ем да я пусне де, толкова месеци само празни приказки.

• 2 седмици по-късно...

Уникален модул за защита Защита на клавиатурата,който го няма в нито един продукт   :D  А хардуерната защита на клавиатурата от Касперски какво е?

В клипа все се повтаря Сам я направих,сам работя по-нея. Браво но какво прави тогава тази тема тука и какво означава Българска анти-вирусна събиране на екип? Нали работите сам? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.