Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска антивирусна програма – събиране на екип.

Featured Replies

Май темата ми намирисва и  си е жива измама с цел лични облаги!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

програмата е само като идея !

извинявам се но повече няма да постваме тук . видяхме много негативи за програмата няма да ви занимаваме повече извинете ни! 

:(

Редактирано от emo85 (преглед на промените)

luckyboy, послушах те и изчетох другата тема по въпроса, общо взето, българска работа, както обичаме да казваме ние, българите. Явно скоро няма да има такова животно като българска антивирусна на световно ниво, жалко...

luckyboy, послушах те и изчетох другата тема по въпроса, общо взето, българска работа, както обичаме да казваме ние, българите. Явно скоро няма да има такова животно като българска антивирусна на световно ниво, жалко...

еми пич има желание има програмата но има и негативи да не мога да дам доказателства за програмата не и на това ниво ако ме разбираш  благодаря за подкрепата  който оказаха !

Не убивайте ентусиазма на момчетата. Едва ли повечето топ антивирусни програми  са стартирали с по 20 000 работници. Това са несериозни твърдения.

Разбира се, ако искат да успеят им трябва по-сериозен подход, ако е само за удоволствие е друго.

:)

Редактирано от randb (преглед на промените)

Не убивайте ентусиазма на момчетата. Едва ли повечето топ антивирусни програми  са стартирали с по 20 000 работници. Това са несериозни твърдения.

Разбира се, ако искат да успеят им трябва по-сериозен подход, ако е само за удоволствие е друго.

:)

благодаря за подкрепата  randb ! да се надяваме да направим нещо което да е полезно, това е целта!

благодаря за подкрепата  randb ! да се надяваме да направим нещо което да е полезно, това е целта!

Ще ви дам един пример - имам познат, който преди години като ученик се занимаваше с програмиране и беше написъл доста интересни програмки, които ми пращаше и наистина бяха доста полезни и интересни за мен - mood changer за skype, play song за skype и тем подобни...

Мисълта ми е, че когато има талант и желание, нищо не ви пречи да пробвате.

Разбира се, това е сериозно начинание. Ако искате да печелите и да сте популярни, трябва наистина сериозен подход и много години сериозна работа :)

Ще ви дам един пример - имам познат, който преди години като ученик се занимаваше с програмиране и беше написъл доста интересни програмки, които ми пращаше и наистина бяха доста полезни и интересни за мен - mood changer за skype, play song за skype и тем подобни...

Разбира се, това е сериозно начинание. Ако искате да печелите и да сте популярни, трябва наистина сериозен подход и много години сериозна работа :)

да така е !

не мога да дам доказателства за програмата

Ам...искате помощ, а няма доказателства!?  :eek:

Едва ли повечето топ антивирусни програми  са стартирали с по 20 000 работници. Това са несериозни твърдения.

Май не си вникнал какво искам да кажа.   Не, всички антивирусни програми са стартирали с малко хора. Но за да станат на световно ниво(топ антивирусна) се изискват повече хора. А как да станат повече хора и то със знания, а не да вземат бай ти Пешо и да чакат да програмира. Логичен отговор: С пари. Не мисля, че като заначало ще намерят спонсори, трябва първите инвестиции да са от тяхна страна. Като например домейн за сайта и форума.

Това мисля, че е доста далече от споменатото от capnemo?

Само да попитам колко от вас са писали модул за ядро? Колко от вас са писали многонишкови приложения? Колко от вас са се занимавали с информационна сигурност?

Пречат, парите доста пречат, да знаеш.

Ааа, при тия сериозни работи, надали има пробване. Или се захващаш, инвестираш пари, години труд и печелиш. Или се захващаш, но след време се отказваш, което ще бъде загуба на време и пари и ... Или се радваш на живота и подпомагаш на другите компании с дефиниции.

видяхме много негативи за програмата

Не, хората, запознати с тая работа се опитват да ви кажат в какви води навлизате.

Нали дайте им шанс нека се пробват пък каквото стане не ги обезкуражавайте!

Тук ли ви е сборния пункт? Ако мислите, че опита ви в игрите ще ви помогнат в създаването на продукт в защита,много се лъжете!

Иначе браво са хъса,надявам се след някоя друга година наистина вие децата да направите нещо българско.

Но ако се опитвате да мамите,това ще е най-бързия ви аут за който се сещате!

И за спонсори е много рано още да се говори ! Докажете се за да направите впечатление,спонсорите сами ще ви намерят!

Тази тема я игнорирам ,лично аз и няма какво да напиша повече!

Успех ви желая!

Не, хората, запознати с тая работа се опитват да ви кажат в какви води навлизате.

По същия начин като експерт по маркетинг и продажби изказах мнение колко нескопосана е тази начална страница http://www.kaldata.com/forums/topic/201139-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-comodo-6-av-is/#entry2354583 и получих предупреждение за наказание от capnemo вместо да се приеме като градивна критика. Сега обаче всеки си позволява свободно да критикува и да мрънка как нищо няма да се получи.

По същия начин като експерт по маркетинг и продажби.........

:) Да плача ли, да се смея ли :) ? Пак почваш да се ядеш смешко, няма да стигнем далеч с тебе ;) Лошото е , че експертното ти поведение си личи от километри, или по-точно липсата на такова ! Сам знаеш, че като "експерт" трябва да угаждаш на потребителите, да ги ласкаеш и прочие с твоя дървено-философски изказ :).... май, май последно експертно мнение си изказал за Коледната баница на жена си :) По темата, докато не дадете да се разцъка програмата, не очаквайте подкрепа, от който и да било.....  

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

Ам...искате помощ, а няма доказателства!?  :eek:

Май не си вникнал какво искам да кажа.   Не, всички антивирусни програми са стартирали с малко хора. Но за да станат на световно ниво(топ антивирусна) се изискват повече хора. А как да станат повече хора и то със знания, а не да вземат бай ти Пешо и да чакат да програмира. Логичен отговор: С пари. Не мисля, че като заначало ще намерят спонсори, трябва първите инвестиции да са от тяхна страна. Като например домейн за сайта и форума.

Пречат, парите доста пречат, да знаеш.

Ааа, при тия сериозни работи, надали има пробване. Или се захващаш, инвестираш пари, години труд и печелиш. Или се захващаш, но след време се отказваш, което ще бъде загуба на време и пари и ... Или се радваш на живота и подпомагаш на другите компании с дефиниции.

Начини за домейн и уеб сайт треат пари не е толкова лесно и аз знам какво трябва но го нямам. Защо се пак ти треа легален software за изграждането на  уебсайт  и още бая процедури ! 

...Търсят се доброволци за захранване на нова българска антивирусна програма с дефиниции...

До вчера питаше кои програми имат хипс - днес ще правиш антивирусна  :ph34r: 

не е ли по лесно да ползвате дефинициите на друга антивирусна - clam antivirus и просто да си направите real time scanner, който да ползва дефинициите... не нарушавате ничий лиценз... така работят moonav (дърпа си само дефинициите) и clam centinel (изисква инсталиран clamwin, който си дърпа дефинициите)...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

не е ли по лесно да ползвате дефинициите на друга антивирусна - clam antivirus и просто да си направите real time scanner, който да ползва дефинициите... не нарушавате ничий лиценз... така работят moonav (дърпа си само дефинициите) и clam centinel (изисква инсталиран clamwin, който си дърпа дефинициите)...

Не дефиниции имам много не са проблем . Искам да съм индивидуален като цяло в това . Иначе може да нo няма смисъл като имам над 5.000.000  и сега смятам да ги намаля под друга система защото като стават повече програмата започва да се бави и тн затова големите мислят редовно нови ядра  защото броя на вирусите се покачва редовно .Аз като цяло от бая години ги събирам и така.

Редактирано от emo85 (преглед на промените)

Не дефиниции имам много не са проблем . Искам да съм индивидуален като цяло в това . Иначе може да нo няма смисъл като имам над 5.000.000  и сега смятам да ги намаля под друга система защото като стават повече програмата започва да се бави и тн затова големите мислят редовно нови ядра  защото броя на вирусите се покачва редовно .

Ето, опряхте до бързо търсене, т.е. трябва да се заровите в теорията на базите данни за да намерите бърз начин, примерно b-tree. И пак да попитам някой от вас има ли опит с управление на толкова сложен проект, функционални, юнит, перформънс тестове, управление на версиите, continuous integration...

Ето, опряхте до бързо търсене, т.е. трябва да се заровите в теорията на базите данни за да намерите бърз начин, примерно b-tree. И пак да попитам някой от вас има ли опит с управление на толкова сложен проект, функционални, юнит, перформънс тестове, управление на версиите, continuous integration...

Да имаме бая .

Да имаме бая .

какво имате бая? Опит с какво? Защото горните неща са по дефиниция работа на различни хора, не един човек

• Автор
До вчера питаше кои програми имат хипс - днес ще правиш антивирусна  :ph34r:

не съм казал, че я правя аз ;)

Пусни програмата за да видим на какво е способна, или поне направи едно демо клипче и го качи някъде за да видим какво си подхванал. Така празни приказки, нали знаеш... Иначе, ако усещаш губиш интереса.. на масата дейни лицa във форума....

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

Пусни програмата за да видим на какво е способна, или поне направи едно демо клипче и го качи някъде за да видим какво си подхванал. Така празни приказки, нали знаеш... Иначе, ако усещаш губиш интереса.. на масата дейни лицa във форума....

добре ще направя но нека да е след нова година че имам работа по нея ! :P

Значи до след Нова Година :) до тогава, за момента нямам интерес :) Весело посрещане на 2013 :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.