Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска антивирусна програма – събиране на екип.

Featured Replies

Ами затваряйте е тогава та да се спре с всичко това.

• Отговори 157
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
reyhan_84

Без да се сърдиш ама наистина не си дал никаква конкретна информация  за програмата и за екипа ( подозирам че си само ти целия екип ) .  Нито имаш  знанията нито опита а да не говорим за средствата  и техниката която е нужна  за подобен род дейност. Ако толкова ти се занимава  с разработка  на софтуер има достатъчно български фирми  желаещи програмисти  и се насочи на там . Кой ще е този дето ще ти прати каквито и да са пари или ще си загуби времето  изобщо да ти помага  за нещо от което е  видно ,че и грам идея си нямаш . Учени и програмисти  с по 20-30 години стаж не се наемат да пишат антивирусен софтуер  а пък ти си тръгнал бос през просото  по форумите да търсиш  някой да ти  даде парички. Ти ако си кадърен  за тая работа няма да влезнеш точно в тоя форум и да търсиш  помощ . Къде ти е фирмата,офиса,адреса,сайта или какъвто и да  начин за контакт .  Дай  демо версия  на тая програма да се запознаят  хората какво си направил  и да  ти помогнат с каквото могат. 

reyhan_84

Без да се сърдиш ама наистина не си дал никаква конкретна информация  за програмата и за екипа ( подозирам че си само ти целия екип ) .  Нито имаш  знанията нито опита а да не говорим за средствата  и техниката която е нужна  за подобен род дейност. Ако толкова ти се занимава  с разработка  на софтуер има достатъчно български фирми  желаещи програмисти  и се насочи на там . Кой ще е този дето ще ти прати каквито и да са пари или ще си загуби времето  изобщо да ти помага  за нещо от което е  видно ,че и грам идея си нямаш . Учени и програмисти  с по 20-30 години стаж не се наемат да пишат антивирусен софтуер  а пък ти си тръгнал бос през просото  по форумите да търсиш  някой да ти  даде парички. Ти ако си кадърен  за тая работа няма да влезнеш точно в тоя форум и да търсиш  помощ . Къде ти е фирмата,офиса,адреса,сайта или какъвто и да  начин за контакт .  Дай  демо версия  на тая програма да се запознаят  хората какво си направил  и да  ти помогнат с каквото могат. 

Радвам се че ме споменаваш по горе само че аз нямам нищо общо с това начинание. Аз съм един обикновен потребител на този форум  :) . Идеята е на онова момче emo85. Просто си разглеждах из форума и ми стана интересно самото заглавие на темата, реших да видя за какво става въпрос и се отвратих от начина по който се подхожда едва ли не с подигравка към потребител. Пък знам ли може да става въпрос наистина за нещо сериозно. Аз лично познавам много кадърни IT специалисти и винаги съм искал да се изявим и ние на световно ниво с програми създадени от българи. Не знам защо не успяваме, може би поради нашия манталитет. 

1. Ок разбирам че съм дал малко като информация но засега съм това мога и започвам да се замислям да прекратя да се занимавам защото виждам много негативи.

2. Да не мога да пускам повече инфо поради факта че започвам да се колебая по въпроса с тази програма. .

3.И както съм казал по горе никой не задължавам да се занимава ако искате плюйте ако искате спорете !

. :white flag:

1. Ок разбирам че съм дал малко като информация но засега съм това мога и започвам да се замислям да прекратя да се занимавам защото виждам много негативи.

2. Да не мога да пускам повече инфо поради факта че започвам да се колебая по въпроса с тази програма. .

3.И както съм казал по горе никой не задължавам да се занимава ако искате плюйте ако искате спорете !

Не се отказвай, ако си решил да си развиеш собствения проект. Изпълни някои от препоръките тук, понапредни малко с програмата и ще получиш доста подкрепа. Дори и само за себе си да я развиваш... Но не се отказвай....  :)

Дерзайте хора който може и има възможност нека прави нещо пък дано се получи накрая. Стига са ни сочили на всякъде по света като мафиоти и бандити.

@emo85 с тези общи мнения не знам защо очакваш конкретни резултати !?!

П.П. Без да съм сигурен,ще предположа,че си хлапе,което търси внимание  ;)

Не се отказвай, ако си решил да си развиеш собствения проект. Изпълни някои от препоръките тук, понапредни малко с програмата и ще получиш доста подкрепа. Дори и само за себе си да я развиваш... Но не се отказвай....  :)

Добре ще продължа да го развивам! И много ми се иска да я пусна но има много препятствия като законите които трябва да се спазват!

И да ако имах всичко от което се нуждая за да я пусна още на първата секунда да съм постал линк ! 

За да се тества и оцени от аудиторията защото по важна е оценката на потребителя а не на този който я прави защото е по точна !

Но няма да е бързо да се сдобия с нещата от които имам нужда!

И мерси за моралната подкрепа !!

Редактирано от emo85 (преглед на промените)

И мерси за моралната подкрепа !!

Имаш я, пич! Година-две, пет, ако излезе нещо....ок, да е - ще направиш първата крачка. Един като се заеме, след него и друг ще почне. ..Но не е ли по-добре да търсиш помощ от някакви софтуерни български компании и такива. Това с форума...

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Имаш я, пич! Година-две, пет, ако излезе нещо....ок, да е - ще направиш първата крачка. Един като се заеме, след него и друг ще почне. ..Но не е ли по-добре да търсиш помощ от някакви софтуерни български компании и такива. Това с форума...

Да но засега нямам много контакти с такива защото с тези които имам а те не са малко не се занимават с дори подобен software а Само с приложен счетоводски и фирмен ! 

Ако някой има предложения за фирми с които можем да си помагаме мога да дам вируси и нови алгоритми !

Също така мога и да помогна кодово !

Пожелавам успех в това начинание,макар и трудно не е невъзможно-ще следя темата с интерес!

Пожелавам успех в това начинание,макар и трудно не е невъзможно-ще следя темата с интерес!

:) мерси

Мисля скоро да направя едно ревю на скенера ида го кача в youtube да придобиете малко представа за какво става въпрос ! 

:P :P

но ще използвам по стар GUI

• 1 месец по-късно...

Обмислям да спра да работя по програмата.Много ми се иска да я пусна за тест и да е free но нямам възможност за това защото ми трябва много легален software и така нататък. И много пари които в случая няма . Може засега само да събирам идеи и тн и когато ми се отвори възможност да я пусна.

От бая време го обмислям поради факта че изникнаха много финансови трудности на последно време

Ако успея да намеря от някъде ресурси само колкото да мога да пускам ще я имате !

това са нещата с които разполага засега

1. Antivirus Engine

2. Anti-Malware Engine

3. Anti-Spyware Engine

4. Behavior Blocker

5. Heuristic Engine-Level 3

6. Heuristic-Icon Scanner Engine

7. ID Protection

8. Web Virus Protection

9. USB/Removable Media Protection

10. USB Emergency Blocker

11. USB Real-time Protection

12. Quarantine

13.Hips Protection

14. работи се по Smart engine

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

вижте я 

http://www.youtube.com/channel/UC8pMnB8LSXAPnSrsyYt-F1Q/videos

ето това е яко

post-341160-0-34372300-1377630713_thumb.

post-341160-0-55932100-1377636817_thumb.

Редактирано от CvetanKostov (преглед на промените)

вижте я 

http://www.youtube.com/channel/UC8pMnB8LSXAPnSrsyYt-F1Q/videos

ето това е яко

кое е яко - че аваст открива, че е тестов вирус и не реагира, а другата антивирусна се бие в гърдите, че е спряла фалшивия вирус

Редактирано от the professor (преглед на промените)

давайте такива подобни линкове да я тестваме на всичките вируси на който искате да се подложи :)

кажете ми какво мислите за това ?

Какво картинката ли или анимациите?  :P

каквото кажете избери си :P

post-341160-0-05889900-1377637010_thumb.

Дадох два линка за да демонстрирате възможностите и. 

мерси много :)

само можеш ли да ми кажеш какво мислиш за последния дизайн ?

кажете ми какво мислите за това ?

каквото кажете избери си :P

Направи я с български интерфейс, да е ясно че всичко е BG !

Последния дизайн, много напомня Аваст, а името :) къса ..... трябва ти нещо по-запомнящо се :) ... според мен.. Zorka е несериозно :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.