Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква видео карта имате и каква марка предпочитате?

Featured Replies

Аз като си взимах 8600GT се спрях на XFX.Нищо, че имаше и ASUS и Gigabyte

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 222
  • Прегледи 35k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Asus GF9500 OC ed...нищо особено,но поне вървят всички игри добре на разумни настройки....плюс като ти се доигре веднъж на 2 месеца нещо поне да се нарадваш ;)

PC: ASUS Radeon 4850

Laptop: ATI Radeon 3650

фен на ати cool.gif . сега съм с Sapphire Radeon HD 3870 512MB GDDR4 ULTIMATE 776MHz/1126MHz :lol6:

с Palit nVidia GeForce® 9500GT Super+ 1GB съм в момента. не съм особено доволен, когато става дума за игри, но най-важното е, че за графична работа върши идеална работа в комбинация с доста големия ми монитор. въпреки това смятам да я сменя в следващите месеци.

Сапфир 3870 DDR4 stock 775/2250 clock 875/2600 512MB+Acelero S1 Rev2+140mm Cooler Master.За игрите , които играя напълно достатъчна!Иначе за момента предпочитам АТИ!

nVIDIA GeForce 8800 GT 512мб. 256бит. , охлд. - Acelero S1 120mm fan.

.. май си падам фен на nVIDIA :P

Сега имам GeCube HD 3800 512 Mb Power gamer edition, преди Сапфир Х1300ХТ, преди Гигабайт 9600про, преди MX440, преди Voodoo 3 3000 16 Mb, преди Permedia 2 8 Mb, преди Ati 4Mb с TVout и още по преди вече не помня, беше нещо на дъното с 1 Mb.

Определено съм фен на Ати, не че са по-добри, но GeForce съм тествал и не съм оставал доволен от цветовете. Някак си Ати са по-"цветни".

Редактирано от pataran (преглед на промените)

В момента съм с Colorful GeForce 9800GT 512 Mb GDDR3 (заменила Galaxy Geforce 9800GT 512MB понеже не се разбираше с дъното ми), на по-старата машина бях с Sapphire Radeon X1950 512MB, по-рано - Sapphire Radeon 9600Pro 256MB, още по-рано - Sapphire Radeon 9550 128MB, още по-рано - ASUS RADEON 9250 Gamer's Edition TD, и първата - Nvidia MX440 64MB. Имам си и една S3 Trio - 512KB (PCI) за всеки случай :)

Редактирано от martinez (преглед на промените)

<ножица>. Имам си и една S3 Trio - 512KB (PCI) за всеки случай ;)

хм...много ми е чудно каква работа ще ти свърши..512мб разбирам,но с това и един филм не можеш да изгледаш... :speak::angry:;)

Аз съм с ATI HD4870 512 mb. До преди това винаги съм бил с карти на Nvidia. Тази я взех, защото за цената си нямаше коя друга да я конкурира като производителност (тогава, когато я взех). Следващата ми карта, обаче (живот и здраве) ще е Nvidia - ако ще и няколко стотака отгоре ще дам, но втора такава грешка няма да направя!

Аз съм с няква вгардена на Intel която много ме дразни, но не искам да си купувам нова, че тъй или иначе ще си купувам ново PC. Иначе съм почетател на Nvidia.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.