Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор
Виж, май трябва всичко отначало да почвам. А не е ли по-добре да прочетеш отново първите ми мнения? Я кажи по-подробно, а не с две думи, какво точно си намислил да правиш? Да поръчваш дъно, процесор и рам за около 225 лева, да поръчваш само видеокарта или да търсиш нещо на изплащане? Подмяташ няколко фрази, които объркват и мен. Нямам си представа, какво ме пита в предните си постове и какво изобщо се нави да правиш. Ще кажа пак. Може да вземеш само видеокарта, която ще е спъвана от сегашния ти процесор. Затова предлагам да направиш и един ъпгрейд на дъното с процесора и паметта. Ама за там ти трябват минимум 218 лева, за да има някакъв смисъл ъпгрейда и за момента и за в бъдеще, когато пък ще може да смениш предложения от мен процесор G860  с някой i5. Това пък ще ти позволи след години да сложиш и 2-3 пъти по-бърза видеокарта вместо предлаганата от мен HD7770. Но преди всичко това, ти трябва и захранване. С това захранване може да караш временно, до покупката на новата видеокарта. Не, че няма да върви и с твоето, но лично аз не поемам риск за подобен съвет!

Искам да си купя само видео карта Sapphire HD 7770 или 6670 не искам нищо друго.Кажи ми само дали ще тръгнат или не това искам само

ПП:За мене 3GB RAM не са малко за мене :)

• Отговори 53
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аха. Дано поне за други е полезна темата. По-горе съм отговорил на всички въпроси.

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Здравейте ! разполагам с 1000 лв бюджет и искам да си направя що годе приличен геймърски компютър :)  ето това успях да измисля до момента, но не успях да вмъкна и 1 кутия в бюджета ако може някои да помогне :(. Но не мога да реша от кое да се лиша за да падне цената ... някой по разбиращ ако може да помогне. Благодаря предварително  !

PC конфигурация.bmp

Здравейте ! разполагам с 1000 лв бюджет и искам да си направя що годе приличен геймърски компютър :)  ето това успях да измисля до момента, но не успях да вмъкна и 1 кутия в бюджета ако може някои да помогне :(. Но не мога да реша от кое да се лиша за да падне цената ... някой по разбиращ ако може да помогне. Благодаря предварително  !

Пич отвори си нова тема и питай там не спами в чужди теми !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.