Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свидетелството на Анжелика Замбрано за АД и РАЙ

Featured Replies

Покъртително!!! Само това мога да кажа.

Моля изгледайте го до края с търпение, и нека коментираме

Едно младо момиче от Еквадор на име Анжелика, умряло. В продължение на
23 часа тя била в рая и ада и също така видяла повторното завръщане на
Христос. Станала свидетел на това, как Исус плачел, когато гледал
тълпите от изгубени души; един свят, който Го бил отхвърлил; църква,
по-голямата част от която не е готова да Го посрещне; хора, които са
спрели да свидетелстват на изгубените; индустрия, която бълва
развлечения от всякакъв вид и която примамвала дори и деца в лапите на
сатана. Анжелика видяла как много от идолите на съвременната ни култура
се мъчели в ада -- известни певци, артисти, шоумени... дори и папата. На
нея й бил показан и рая -- небесното царство, което било чудно
приготвено и готово, невъобразимо славно място, където злото не
съществува. Исус Христос се завръща само за Своите святи служители --
хората, които са святи. Много от Божиите деца няма да бъдат готови за
този ден, но ще бъдат оставени в света, който скоро ще бъде унищожен.

http://www.youtube.com/watch?v=98HA6DgwVeU

Много хора са били в клинична смърт и имат подобни спомени. Доста филми има за това. Пророчествата в истинския смисъл на думата са от Пророците изпратени от Бог, останалото са вид знаци, които е най-логично да се разглеждат индивидуално.

ада и рая са по-скоро състояния на душата от колкото реални места някаде

според мен и да е изпадала в клинична смърт, е видяла това което е очаквала - предвид догмата в която вярва

Всяка , която и да е тя изказана теза , за да е вярна , т.е. съответстваща на действителността следва да е обоснована с факти ! Иначе казано , всяка логика е логична , но не е ли подкрепена с факти - това не е никаква логика !

Фактите !

Мисловните упражнения на който и да е субект и под каквато и да е форма не представляват доказателствени факти !

Всеки доказателствен факт за да е такъв , следва да съществува вън и независимо от съзнанието на субекта !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

браво маугли; :)

напълно съм съгласна с теб..даже те цитирах в другата тема.абеее знаех си ;че има нещо човешко в теб :wink12:

Тъкмо в този момент Вашето разбиране никак не ме ласкае , но виждам все пак някакъв напредък проявен от Вас !

маугли;

аз не изразих никъде становище;че те разбирам;аз казах ;че съм съгласна с твое мнение..това са две различни неща нали?!?.еее трудно ще е;ама все някога ще излезеш от образа на мъж облечен в конфекция....еволюция драги;еволюция...

"Конфекцията" в процеса на овлядяване на знанието е едно добро начало ! В същност така се и прави по света , и по всяко време ! Върху нейна основа се гради всичко останало....!

Вас не Ви ли смущава да се моткате "гол(а)" насам - на там из сайта ?!!! :)

Съжалявам за прибързаното си заключение в предния си пост...

маугли;

нали ти казах ;ако те сърби някъде..отвори си друга тема и се почеши.тук се "говори " за друго..еволюция;еволюция ама...и аз съжалявам за прибързаното си заключение :tongue2:

Ааааа! Моля , без змийско съскане ! Повече ми допада за забавление куткудякането....!

виж сега;трябва да ти кажа ;че нищо от това което е "видяло "момичето не съществува и няма да бъде така и за в бъдеще според библията...не и така както го е описала..поредните  глупости които искат да превърнат в сензации.....еей аман от перковци..такива дето ги разправят и такива дето вярват на тия глупости :tongue2:

Не, че вярвам на пишлемето, ама ми е интересно ти от къде знаеш кое как ще е.

Анжелика е използвала символи в съня си.

Защото това е било сън.

Никой от Там не се представя с лош образ, никой, който е от Там - не е в тъмнина.

Запомнете го.

Понеже библията е пълна с истини и достоверни факти.

Понеже библията е пълна с истини и достоверни факти.

Има  там няколко факта, измежду всичките нескопосано навързани по-стари митове и легенди, съществуващи от прастари времена. Както е и в останалите религиозни книги, на всички останали религии и секти, по света и у нас.

преди многооо години;още в библейски времена;евреите опитомили маймуните и ги научили да танцуват. :lol6:

маймуни танцуват пред учените от факултета по библейски изследвания към университета в град  хайфа ...и това не е сън :tongue2:

Понеже най-отгоре е поставен моя ник , вероятно се очаква от мен някакъв забавен коментар с елементи на знание . `Ми ето :

Клипчето определено е забавно !

В случай , че то е и обективно , т.е. не е монтаж , то може да се ползва като доказателствен факт !

В същност не доказва нищо друго освен , че (почти) всяко  животно може да подлежи успешно на дресура . Съмнявам се да има някой който да не е посещавал цирк , поне в детските си години .

В случай , че е монтаж (да кажем хореография с деца в костюми) , не може да служи за никакво доказателство , а само е забавно .

В случая с Анжелика , нещата не стоят тъкмо така !

Определено случаят е субективен - т.е. на някой нещо му се сторило , привидяло , присънило и др.п -  продукт на нечие съзнание . Поради тази причина той по никакъв начин не може да служи за доказателствен факт !

Той само се явява илюстрация на методи и начини за упражняване на най различни по характера си внушения и други въздействия от този род , върху ограничени в знанието си субекти , формирайки по този начин и ограничен в същността си начин на мислене , а от там и начин на действие. Т.е. всичко това е начин на използване незнанието на хората .

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Много яко. Интересно как всички такива клипчета, показващи близо до невъзможното неща, винаги са с отвратително качество. В ерата на технологиите, включая и дигиталните, един телефон за 50 лв прави по-хубаво видео.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.